Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hallettim :D telefonda denklik yaparken Bilgisayarda Msn messengeri açık bırakırsam :D canım hotmailim nasıl ilgilensin iki servisle:D halledilmiştir;
    şimdi size sorualrım var;telefonuma türkiyenin haritalarını yükledim ama uydu görüntüleriinin 4 yıl önceisne ait olduğunu tespit ettim;çünkü evimin önü eskiden kumluk şimdi park;ve google maps te son hali gözüküyor;ovi haritaları ve gps i ile üsütn nokia da nasıl böyle bi durum olur;ve bunu nasıl düzeltebilirz;samsung alıp google maps mi kullanmak lazım yani en güncel harita için...:D
  • çok tşkler dediğin yöntemi bende iki saat önce öğrendim:)ona rağmen sorun nerde nerde derken çözdüm;ama tekrar tşkler...
  • biraz flood yapıyorum ama:D hadi başlayalım en güzel ve yararlı uygulamalrı yüklemeye ;önce opera browerserdan başlasak... :)
  • tüm uygulamaları takip edeceğim buradan, bıkmadan paylaş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerteam

biraz flood yapıyorum ama:D hadi başlayalım en güzel ve yararlı uygulamalrı yüklemeye ;önce opera browerserdan başlasak... :)

cevap yazarken ya alıntı yap ya da kişinin nickinin başına @ işareti koy. "@crackerteam:" gibi böylece kime cevap yazdığını anlarız. ve bu gidişle mesaj yazma hızına bakarsak bu konu baya bir süre en üstte duracak demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

Orijinalden alıntı: crackerteam

biraz flood yapıyorum ama:D hadi başlayalım en güzel ve yararlı uygulamalrı yüklemeye ;önce opera browerserdan başlasak... :)

cevap yazarken ya alıntı yap ya da kişinin nickinin başına @ işareti koy. "@crackerteam:" gibi böylece kime cevap yazdığını anlarız. ve bu gidişle mesaj yazma hızına bakarsak bu konu baya bir süre en üstte duracak demektir.

pekala Football Mania :)
  • Arkadaşlar e6'larımız finlandiya malı değil mi?İlk üretilen seriler fin başka üretim almayın dikkat edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Bilmiyorum ama e6'yı geri verdim.
    Telefonu isteyerek aldım fakat ne kamerası iyi(3 mp'ler bile daha iyi çekiyor) ne de ses kalitesi.

en iyisini yapmışsınız zaten çok sağlam bi cihaz olsa 900 tlden pat diye 700 görmezdi örnek verirsek bugün hala bi e72 650 tl e71 550 tl civarı neden bu cihazlarda fiyat inmedi çok basit iki cihazda aşırı sağlam kullanışlı vede komplike bi cihaz bu başlıkta baya e6 şikayetleri yazılmaya başladı oysa ben daha ilk çıktığında 2 ay sonra şikayetler başlayacak diye o gün yazmıştım mağlum menşei meselesi yüzünden ayrıca arkadaşları anlam veremiyorum o kadar şikayet olmasına rağmen hala inatla savunan eleştiri yazdık diye şikayet eden var şikayet etselerde bişey değişmez mallarının kalitesi de artmaz !
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihboc -- 20 Eylül 2011; 23:30:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Arkadaşlar e6'larımız finlandiya malı değil mi?İlk üretilen seriler fin başka üretim almayın dikkat edin!

özellikle ben bunu daha önce yazdım vede çok tepki aldım üstüne basa basa made in china dedim millet hemen uyanık üste çıkacakya ne alaka iphone 4 de çin diye yazdı arada dağlar ötesi farkı yazdım sesleri çıkmadı ne hikmetse gene yazayım hadi n8 n9 da çin üretimi olsaydı bakalım ne satacaktı ne gibi şeyler olurdu bunun açıklmasını bekliyorum arkadaşlardan bilen varsa tabi bide e6 neden apar topar madem business cihaz teması ile çıktı made in china üretim bilen varmı ha ben yazayım blacberyy yeni cihazına karşı atak olarak son anda üretim planına geçilmesi vede ..... devamını belirtmeme gerek yok her şey ortada

• Salih hoca benim cebin üretimi çin yazmıyor finlandiya yazıyor kutudada böyle.Ha çin olsaydı düşünürdüm.Ayrıca sar değerinede bakarak aldım.Cihaz güzel ya karalamayalım ama fiyatı yüksek.bunun 650 olması lazım.
  • quote:

Salih hoca benim cebin üretimi çin yazmıyor finlandiya yazıyor kutudada böyle.Ha çin olsaydı düşünürdüm.Ayrıca sar değerinede bakarak aldım.Cihaz güzel ya karalamayalım ama fiyatı yüksek.bunun 650 olması lazım.

işte sizin gibi düşünen arkadaşlar yüzünden çok arkadaş yanıyor şimdi ben nerde karalama yaptım ayrıca ben başka firmanın malını falan mı övdümde karalama yapma diyosunuz allah aşkına düzgün bilgili yorum yazın sar değeri çin üretimi fillandiya üretiminde değişmez öncelikle siz daha bu farkı bile anlayamamışsınız hala karalama diye yazmışsınız pes doğrusu benim anlatmak istediğim çok farklı bi olay siz başka boyuttan yanaşmışsınız fiyatı çok demişsniz orada tebrik ederim sizi bunu dediğiniz zaman kıyamet kopardı 1 hafta önce ama milet anladı zavallı bizim yeğen dinlemedi beni aldı 900 küsüre şimdi sahibindenlerde gittigidiyorlarda 600 tl ye satamıyor 1 ayda zarara bakın hesap ortada

• Ben dediğine hak veriyorum zaten en başından beri ama bu forumlarda .ıçınızı yırtsanız kimseye yaranamazsınız.Ben 2004'ten beri üyeyim bu forumun onun için paylaşımda yaptım yeri geldi meyva veren ağaç taşlanır hesabı madara ettiler.Sen millet'e yaranmak için iyi niyetinle paylaşımda bulun hikaye gerisi.Bende forum kültürünü bildiğim için konuyu fazla uzatmadan paylaşıma devam dedim.
    Bu devirde ülkemizde vatandaşlar birbir 3er 5er ölürken askerlerimiz 10ar 15er giderken sesi çıkmayan bir millet'e fayda veya yardım yaranılmaz.Onun için bence sadece konuları okumakla kal...Kim hangi fiyattan alırsa alsın boşver...Bende fazla stres yaratıp konuları alevlendirme diye yazmıştım 1 ahfta önce...Ha detay'a girdimmi hayır.Hatta yazılarını şikayet ettim.Karışma artık doğruyu söylesek bile bu forumda 2002den beri şutlamalar banlamalar kırlaydı...
    Ben artık bildiklerimi paylaşıyorum yeri gelincede uyarıyorum dikkat edin diye ama 100 kerede yazmıyorum konulara...Sende böyle ol...

• salih arkadaşın yazdığının üstüne ben telefonu nokiashop larda dahil bir çok yere gittim baktım ama finlandiya dışında üretilen bir yer ile karşılaşmadım benim kullandığım telefonda finlandiya üretimli, önemli mi bence değil sonuçta malzeme aynı değişmiyor kişiye bağlı değişen bir durum yok üretimde ancak yinede insanların kafası çinde üretilmişse vardır bi yamuğu diyorlar bende düşündüm aynı şekilde :) ancak dediğim gibi finlandiya dışında görmedim henüz:)

@berkaygumus, sen naptın telefona allah aşkına hocam okadar uzun süre gitti şarjı ya ben bir türlü bu şekilde uzun götüremiyorum şarjını, sana sorum hocam ilk aldığında pilini bitirip eskiden olduğu gibi 15 saat kadar falan şarjda bıraktın mı telefonu yoksa aldığın gibi kullandın mı, ikinci sorumda internetin sürekli açık mı ve wifi olsun mobil interneti olsun tamamen kapatmanın yolu var mı?
  • valla haklısında ben şuna kızdığımdan yazdım daha 15 gün önce bana muhalefet olan arkadaşlar dediğim konulardan bahsetmeye başlamışlar o zaman nerdeysiniz diyesi geliyor insanın neyse yinede arkadaşlar hata yapa yapa öğrenecek bizde zamanında az hata yapmadık öğrendik artık sağlıkla kalın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

quote:

Salih hoca benim cebin üretimi çin yazmıyor finlandiya yazıyor kutudada böyle.Ha çin olsaydı düşünürdüm.Ayrıca sar değerinede bakarak aldım.Cihaz güzel ya karalamayalım ama fiyatı yüksek.bunun 650 olması lazım.

işte sizin gibi düşünen arkadaşlar yüzünden çok arkadaş yanıyor şimdi ben nerde karalama yaptım ayrıca ben başka firmanın malını falan mı övdümde karalama yapma diyosunuz allah aşkına düzgün bilgili yorum yazın sar değeri çin üretimi fillandiya üretiminde değişmez öncelikle siz daha bu farkı bile anlayamamışsınız hala karalama diye yazmışsınız pes doğrusu benim anlatmak istediğim çok farklı bi olay siz başka boyuttan yanaşmışsınız fiyatı çok demişsniz orada tebrik ederim sizi bunu dediğiniz zaman kıyamet kopardı 1 hafta önce ama milet anladı zavallı bizim yeğen dinlemedi beni aldı 900 küsüre şimdi sahibindenlerde gittigidiyorlarda 600 tl ye satamıyor 1 ayda zarara bakın hesap ortada

900den neden 700e düştü.Çünkü borsa duruldu.Dolar ve euro artışları durdu.samsung galaxy s2 1490liradan 1700lere cikti.Çünkü artıştaydi borsa,dolar,euro.Bütün telefonlarda aynı artış yaşandı.Ayrıca 700lere dediğiniz 799 en ucuz o da vatanda.Kampanya olduğunda 700e düştü evet.Ama o kampanya olduğunda galaxy s2 1399a düştü vatanda.Ne yani 1700den 1300lere(sizin tabirinizle) düştü diye kötü telefon mu oluyor.Hayır tabiki de.E6 yi sizden başka kötüleyen,karalayan olmadı.Her telefon olduğu gibi bu telefonunda sorunu olabilir.Her telefon aynı şekilde cikarilamaz. !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @salihboc @Asonas ewt yorumları okudum ,herkes eleştirilere açık olmalı ama bu ülkede eleştireni bile içeri atıyorlar;ondan doalyı bazen gerçek dünya bazen sanal dünya kendini faşist bir yönetim içinde buluyor:)zzaten insanlarımız boşşş,okumuyor;bende yıllardır forumlarda yöneticilik yaptım;paylaşım yaptım;baktım ki bir yarar sağlamıyorum;artık sadece okuyorum ;araştırıyorum ve isteyene yardımcı oluyorum;ondan doalyı burada kimse birbiriin yormasın:)
    e6 alıp satan arkadaşım ;senin için inş hayırlısı olur; demekki sen tercihini tam araştırmadan yapmışsın;yada hata ile belkide;seni eleştrmiyorum sadece sen sitediğin tarzda telefonu bulamamışsın;ewt o telefonu dündne beri kullanıyorum;almadan önce internet siteleerinde ses seviyesnin ne dkr oluğu;kamerasını otofocusunun olmadığı;symbian anna bile olsa yazılımsal eksiği olduğunu öğrenerekten seve seve aldım;dememki bnm için fotograf ses ön planda değilmiş;ben gps;qwert ile hızlı mesajlaşma;ve sağlam kasasından doalyı aldım;ewt bu telefonda bu tür eksiklikleri var ;bunları bilen almasın; benim gibi fotografını foto makinasıyla çekecek olan;müziğini mp3 palyerı ile dinleyecek olan; oyunalrını veya uygulamalarını exstaradan bir tablette yada başka cihazda kullanacak olan;mesajlarını skype ,facebookchat,nimbuzz kurarak qwert ile bu telefondan hızlıca yazacak olanlar;makro çekim yapmayacak olanlar;internette video seyredebilecek olanlar;gps için ücretsiz ovi haritalarını yükleyerek yurtdışına çıkacak olanlar için öneririm... :) ve hayatmdan gayet memnunum böyle bir şık telefon aldığım için;allahtan symbian bella ile önüde açık;zaten yapcaklarım işle ilgili;sakın multi applications için tercih etmeyn..:)

• Gecerken bir ugrayayim dedim, baktim degisen birsey yok.. Gene Salih kardesim, gene E6 lar Çin, gene pul olmus yerlerde sürünüyor...
    Ben kisa bir aciklama yapayim. Bilenler bilir, yeni Sgs2 ye gectim. E6 yi da elimde tutayim belki alisamam onu kullanirim diyordum. Telefoncum aradi. E6 ya buyuk talep varmis, abi sen onu daha kullanmazsin musterim var satayim 50 lira para kazanacagim dedi. Goturdum 600e geri verdim parami nakit aldim, o da 650ye birine satti. isteyene iletisim bilgilerini de veririm. Dukkani Pendikte.. Bir firmanin sinirli sayidaki telefon icin yaptigi kdv indirimi gibi bir kampanya yuzunden Business sinifinin en revacta telefonunu da pul ettiniz ya, daha soylenecek birsey yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewt arkadaşlar :)lütfen Nokia E6 ile ilgili yararlı konular açalımm:) az önce skype ı test ettim;skype tam entegreli olmadığından 3 g ile görüntülü konusşma yapamasamda;sesli konuşmada;veri aktarmada ve mesaj yazmada ;telefon rehberiyle denklik oluşturmada tam olarak verim sağlanmıştır.... diğer uygulamalrı da yükleyp gereknleri sizlerle paylaşmak istiyorum...
  • Bende whatsapp yazılımını yükledim çok güzel bir uygulama msn halt etmiş tavsiye ederim.Rehberinizi tarıyor kimde varda program paketiniz dahilinde bedava görüşebiliyorsunuz.Msjlaşmaya son...Aynı zamanda dosya vs şeyleride atabiliyorsunuz harika bir program...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.