Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crackerteam

arkadaşşlar bir sorumvar??
    E6 mıma şu ana kadar 6 oyun kurdum ve bunlardan biri de araba yarılı:) fakat yönlendirme sensörü ters;yani telefon iş telefonu olduğundanda olabilir ama;arabayı kullanırken sağa sola değil yukarı aşağı yatırınca araba yönünü buluyor;bunun bir çözümü var ama şu an için bilemiyorum;profesyonellerden biilgi bekliyorum;arkadaşlar bu konuya bir el atalım:):)

bence uygulama düzgün çalışıyor fakat E6 ların ekranı düz durduğunda geniş ekran diğer telefonlar ie yan çevrildiğinde geniş ekran oluyor ve bu uygulamada ona göre ayarlanmış olabilir yani sadece geniş ekranda çalışacak şekilde yapıldıysa ve diğer telefonlarda bunun için telefonu yan çevirdiğinizde dönüşler aslında telefonun yukarı aşağı hareket etmesi ile gerçekleşiyor bu yüzdendir bence :) bu telefonu oyun oynamak için çok kurcalamamak gerekiyor gibi :) ekranı ufak sağolsun

• @furkanbozkurt tşkler furkan;anlattığın gibi bende senin gibi düşünüyordum; acaba düşündüm ki ; ya nokia E6-00 nın yönlendirme sensörünü yani ivme ölçerini ayarlarından kalibre edeceğiz;Yada oyunları editleyip düz ekrana göre kalibre edeceğiz.....
  • Netqin mobile guard ovi mağaza da yok arkadaşlar ya e6 ya kuramıyo muyuz :( çok üzüldüm cidden whatsapp kapatmak için gerekliydi
  • remind me kurdum çok teşekkür ederim hava kararınca anlayacağım nasıl gözüküyor
    sen hangi modunu kullanıyosun sms bildiriminde?
    Bir de arkadaşlar bunun titreşimi çok çok zayuf değil mi bana mı öyle geliyor ?
  • @tuna, güzel programdır hocam, ben sms i yandaki ses tuşlarını aydınlatacak şekilde yaptım böylece kılıfındayken de görülebiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

remind me kurdum çok teşekkür ederim hava kararınca anlayacağım nasıl gözüküyor
    sen hangi modunu kullanıyosun sms bildiriminde?
    Bir de arkadaşlar bunun titreşimi çok çok zayuf değil mi bana mı öyle geliyor ?

ben indicator (2) de kullanıorum. titreşime serisinde az zaten zamanla alışıosun yanında olmadıkça hissetmezsin.
  • pek alışacak gibi değilm ama inşallah :D
  • arkadaşlar yanıtlar mısınız lütfen??

1) düzgün bir kulaklıkla müzik/ses kalitesi nasıl? bir yerde iyi olduğunu okudum. ekolayzer , radyo vs. iyi değil mi? ona göre alacağım.

2) telefon görüşmesi sırasında ses net değil mi? boğuk değil yani? böyle şikayetler var da...

3) resetlenme donma vs. çok oluyor mu?

4) alarm, ajanda alarmı vs. düzgün çalışıyor değil mi?

700 tl ye düşünce alacağım, kulaklıkla müzik dinlerken ses kalitesi iyiyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 22 Eylül 2011; 23:31:33 >
  • 3- sorunuza cevaben reset vede donma sorunu yüzde olara %24 çıkma olasılığı var genelde menü tuşuna basarak girişte donma yapıyor bizim yeğenin cihazı ses normal ne iyi ne kötü diğer e serilerine göre biraz daha az gerisi hakkında bilgim yok ama bazen bizim yeğen sanki bi depoda konuşuormuşum gibi ses karşıya gidiyor demişti ama forumdaki arkadaşlar operatör sinyali ile alakalı yorumu yapmışlardı ??
  • 3 gündür kullanıyorum;aşağı yukarı 35 uygulama yükledim ve 10 unu sildim,telefon kulaklıkla çok güzel ses veriyor;hoporler sabit;çeşitli cep forumlarından yükleyeceğin signed yazılımlarla müzik ve video oynatıcılarını iyi yapabilrsin;zaten kçk bir equaliser ayarıyla sesleri dışarıya çok iyi verebilrsin;nokianın en iyi ses teknolojisi bu telefonda;iş telefonu olduğu için hd voice ses sistemi var;ayrıca gürültülü bir ortamda konuşurken ses karşıdaki kişiye gitmiyor;arkadaşımla denedim ve eski telefonuma göre farkı durup dururken o söyledi:) titreşim çok güçlü değil ama yanındayken hissedebilrsin;Zaten kasa harika ve zarif;ona görede titreşim yapmışlar;bu kadar uygulama yüklememe rağmen donma bikaç kez oldu;yani androidlerde bile oluyor ama 680 mhertzlik 256 mb ramlik bir telefon için hele birde androide göre hafif az ram yiyen symbian kullanan telefon için gayet hızlı

• quote:

3 gündür kullanıyorum;aşağı yukarı 35 uygulama yükledim ve 10 unu sildim,telefon kulaklıkla çok güzel ses veriyor;hoporler sabit;çeşitli cep forumlarından yükleyeceğin signed yazılımlarla müzik ve video oynatıcılarını iyi yapabilrsin;zaten kçk bir equaliser ayarıyla sesleri dışarıya çok iyi verebilrsin;nokianın en iyi ses teknolojisi bu telefonda;iş telefonu olduğu için hd voice ses sistemi var;ayrıca gürültülü bir ortamda konuşurken ses karşıdaki kişiye gitmiyor;arkadaşımla denedim ve eski telefonuma göre farkı durup dururken o söyledi:) titreşim çok güçlü değil ama yanındayken hissedebilrsin;Zaten kasa harika ve zarif;ona görede titreşim yapmışlar;bu kadar uygulama yüklememe rağmen donma bikaç kez oldu;yani androidlerde bile oluyor ama 680 mhertzlik 256 mb ramlik bir telefon için hele birde androide göre hafif az ram yiyen symbian kullanan telefon için gayet hızlı

yalnız hd voice operatör desteklerse olan bir şey galiba?

kulaklıkla müzik ses kalitesi çok iyi diyorsunuz o zaman? bu çok önemli bir kriter bence...

• @MacGyver. 5-6 yıl önce kulaklıkla ses kalitesi olayı tartışılırdı;bass tiz frekans lar çok değişikti;ama artık telefonlar kaliteyi yakaladı ve özellikle kulaklıkla ses çıkışı standartlarda giden bir sistem;nokia da bu konuda oturmus durumda;ama en iyi kalite tabiki express music:):)
  • merhaba arkadaşlar.öncelikle lafıma şöyle başlamak istiyorum:

burada yapılan 100 yorumdan 2 tanesi bile kötü olsa(atıyorum)bizim milletimiz o 100 yorumu es geçer ve 2 yoruma kafayı takar.genellikle böyle oluyo o yüzden lütfen,telefonu kullananlar bilenler yorum yapsın kimse bilmeden konuşmasın(bilmeden konuşan varmış çünkü,öyle okudum)..her neyse,çünkü okuduğum kadarıyla aklı çok karışmış olan insanlar buradaki yazıları okuyup ona göre gidip telefonu alıyor veya almıyor.
    yani bi bakıma insanların düşüncelerini bu forumda yazılanlar %60-70 civarı etkiliyor tıpkı beni de etkilediği gibi
    .

şimdi sormak istediğim bir kaç soru var..

1-bildirim ışığı beyaz renkte daha çok belli oluyormuş sanırım?gerçi remind me programını yazmış bir arkadaş,orda gayet siyah telefonda da belli oluyordu.bunun için renk sorun olur mu yoksa gönlüme göre mi almalıyım?

2-facebookta twitter da arkadaş etiketleme olayı var mı ve yer bildirme olayı? bunu bi arkadaş sormuş fakat kimse cevaplamamış,kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim!

3-okuduğum kadarıyla makro modu yok.peki yakın çekimleri "berbat"denilecek kaadar mı kötü yoksa "eh işte idare eder" tarzında mı?
    telefonu kullanan arkadaşlar için de sorun olmayacaksa örnek foto çekip atabilirler mi?

4-bu titreşim olayından şikayetçi olan arkadaşlar var.güncelleme geldikten sonra bu sorun değiişecek mi yoksa telefonu böyle mi kabullenmeliyiz?

5-ses sorunu oluyormuş okuduğum kadarıyla,birbirini duymakta sıkıntı çekiyomuş bazı üyeler.yani boğuk geliyormuş ses.kullanan tüm arkadaşlar da da öyle mi yoksa bu bi istisna mı yani??

6-telefon kendi kendine reset atıyormuş ve sürekli internete giriyormuş para alıyormuş 10ar 20şer kuruş olsa da..iki olayın da çözümü var mı sonra üzülmeyelim telefon için.

7-bi arkadaş da doğubanktaki fiyatları sormuştu.oradaki fiyatları tabi ki bi miktar olarak daha ucuz ama dikkatinizi çekerim oralarda fiyatı nakit alıyorlar arkadaşlar.kredi kartına taksit yaptırınca da telefonun fiyatı yine 830-840 civarına geliyor.ama belki 1-2 dükkanda o farkı almıyolardır bilemem,fakat genel olarak nakit ödemede geçerli o fiyatlar.

evet neredeyse saat 10dan beri yorumları okuyorum ve gözlerim ağrıdı

umarım yazdığım şeylere tek tek cevap verme nezaketinde bulunursunuz arkadaşlar,iyi veya kötü olan tüm yorumlar için teşekkürler

• 1- Bildirim ışığı remind me kullanmadığım için efektif gelmiyor, cihazım siyah renkte. Beyazda da farklı olduğunu sanmıyorum bence keyfinize göre alın.

2- facebook ve twitter kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

3- Fotoğraf çekimi "bir cep telefonu" için bence yeterli seviyede. Yakın çekim, uzak çekim tek tek denemedim ama gündelik elinizin altında kullanılabilecek bir kamerası var.

4- Titreşim olayı gerçekten tek problem bence. Güncellemeden sonra düzelir mi emin değilim ama donanımsal bir şey olduğunu sanıyorum.

5- Ses konusunda hiçbir sorunum yok.

6- Reset problemi hiç yaşamadım. İnternet taramasını kapalı ve widgetları çevrimdışı modda tuttuğunuz sürece otomatik olarak para kesmeyecektir.

7- Önceki sayfalarda link vermiştim, kadıköy best elektronikten 779 TL'ye aldım KVK garantili olarak, tavsiye ederim.

Saygılar.

• @berkaygumus cevap için çok teşekkürler.
    umarım facebook ve twitter kullanan arkadaşlar da cevap atar da kafamda ufacık bi soru işareti bile kalmaz böylelikle
  • quote:

@MacGyver. 5-6 yıl önce kulaklıkla ses kalitesi olayı tartışılırdı;bass tiz frekans lar çok değişikti;ama artık telefonlar kaliteyi yakaladı ve özellikle kulaklıkla ses çıkışı standartlarda giden bir sistem;nokia da bu konuda oturmus durumda;ama en iyi kalite tabiki express music:):)

bende 5320 xm var. her gün müzik dinliyorum. onu fazla aratmaz inşallah.
  • @hazalia

1- bildirim ışığı zayıf cidden beyaz renk kullanıyorum gündüz farkedilmesi zor.

2- yer bildirimi opera tarayıcından yapılabiliyor etiketleme bilmiyorum..

3- çekiminde bi sıkıntı yok profesyonel çekim yapmıyoruz sonuçta gündelik çekimler için gayet iyi..

4- titreşimi az ama güncellemeyle düzelirse mükemmel olur

5- telefonda ses sorunu yaşamıyorum bazen yankı oluyo bunun telefondan kaynaklandığını düşünmüyorum

6- reset atma gibi bi sorunum olmadı. gerekli ayarları yaparsan internete kendi kendine girmez die düşünüyorum. bende girmiyo yani.

7- doğubank olayını bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazalia

merhaba arkadaşlar.öncelikle lafıma şöyle başlamak istiyorum:

burada yapılan 100 yorumdan 2 tanesi bile kötü olsa(atıyorum)bizim milletimiz o 100 yorumu es geçer ve 2 yoruma kafayı takar.genellikle böyle oluyo o yüzden lütfen,telefonu kullananlar bilenler yorum yapsın kimse bilmeden konuşmasın(bilmeden konuşan varmış çünkü,öyle okudum)..her neyse,çünkü okuduğum kadarıyla aklı çok karışmış olan insanlar buradaki yazıları okuyup ona göre gidip telefonu alıyor veya almıyor.
    yani bi bakıma insanların düşüncelerini bu forumda yazılanlar %60-70 civarı etkiliyor tıpkı beni de etkilediği gibi
    .

şimdi sormak istediğim bir kaç soru var..

1-bildirim ışığı beyaz renkte daha çok belli oluyormuş sanırım?gerçi remind me programını yazmış bir arkadaş,orda gayet siyah telefonda da belli oluyordu.bunun için renk sorun olur mu yoksa gönlüme göre mi almalıyım?

2-facebookta twitter da arkadaş etiketleme olayı var mı ve yer bildirme olayı? bunu bi arkadaş sormuş fakat kimse cevaplamamış,kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim!

3-okuduğum kadarıyla makro modu yok.peki yakın çekimleri "berbat"denilecek kaadar mı kötü yoksa "eh işte idare eder" tarzında mı?
    telefonu kullanan arkadaşlar için de sorun olmayacaksa örnek foto çekip atabilirler mi?

4-bu titreşim olayından şikayetçi olan arkadaşlar var.güncelleme geldikten sonra bu sorun değiişecek mi yoksa telefonu böyle mi kabullenmeliyiz?

5-ses sorunu oluyormuş okuduğum kadarıyla,birbirini duymakta sıkıntı çekiyomuş bazı üyeler.yani boğuk geliyormuş ses.kullanan tüm arkadaşlar da da öyle mi yoksa bu bi istisna mı yani??

6-telefon kendi kendine reset atıyormuş ve sürekli internete giriyormuş para alıyormuş 10ar 20şer kuruş olsa da..iki olayın da çözümü var mı sonra üzülmeyelim telefon için.

7-bi arkadaş da doğubanktaki fiyatları sormuştu.oradaki fiyatları tabi ki bi miktar olarak daha ucuz ama dikkatinizi çekerim oralarda fiyatı nakit alıyorlar arkadaşlar.kredi kartına taksit yaptırınca da telefonun fiyatı yine 830-840 civarına geliyor.ama belki 1-2 dükkanda o farkı almıyolardır bilemem,fakat genel olarak nakit ödemede geçerli o fiyatlar.

evet neredeyse saat 10dan beri yorumları okuyorum ve gözlerim ağrıdı

umarım yazdığım şeylere tek tek cevap verme nezaketinde bulunursunuz arkadaşlar,iyi veya kötü olan tüm yorumlar için teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar,

Bende Nokia E6 siyah telefon aldım. Ankara/ teleses turkcell tim mağazasından aldım.
    ambalajlı genpa vardı renk griydi. siyahların ambalajları yoktu ve nokia aş yazıyordu. dedim ben ambalajsız almam nokia olsa bile nokia nın ambalajı vardır dedim çünkü ben bilgisayar müh. öğrencisiyim. tüketici haklarından tutun herşeyden bilgim var. gri alın dediler gri güzel durmuyor ve grilerde arkada çok soyulma varmış. siyahta soyulma var diyen arkadaşa burdan sesleniyorum teşhir ürünlerinde cihazların arkalarına alarm dedektörü koyduklarından soyulma oluyor buna bizzat şahit oldum. beyazın arkası leke yapabilir hissi veriyor taa ki kutudan çıkan kılıfı kullanmayıp sert yada slikon kılıf kullanırsanız leke yapar sararma olur.

Neyse bunlar bana başka nokia telefonlarıda gösterdiler n8 lerde ambalaj yoktu bişey olursa anında değiştirirm dedim neyse razı oldum aldım telefonu sonra aldığım gece telefonun yan kasasında çıkıklık gördüm nekadar bastırsam oturmuyordu ve bu durum beni çok rahatsız etti. ertesi gün sabah gittim değiştirmek için onlarda baktılar incelediler düzelmedi başka siyah telefon yoktu başka şubelerinden getirecekleri için biraz bekledim sonra öğlen 1 arabasıyla şehirdışına çıkacağımdan dolayı sabah gitmiştim. sonra getirdiler pek inceleme fırsatım olmadı telefonu açtım kapattım kenarlara baktım bişey yoktu. Neyse başka şehirdeyim ilk kez şarja taktım 7 saat sonra telefonu şarjdan çıkardım telefonu açtım açmamla birlikte nokia yazısı çıktığında ekranda bir parazitlenme çıktı ekranda çizgi çizgi kaymaya başladı. dedim noluyor belki sim kart sorunu olabilir diye simkartımı yeniledim ztn eskilenmişti. neyse her 2-3 kere açıp kapattığımda bu çıkmaya başladı nokia yazısından giriş ekrana geçince bir uyarı yazısı çıkmaya başladı telefon ayarları: telefon özellik desteklenmiyor diye. format attım bişeyler yaptım o çizgi çizgi kesik parazitler ile o yazı hala devam ediyordu. birde bu olay sadece nokia yazısından giriş ekranına geçerken böyle oluyordu onun dışında bir sorun yoktu. şehir dışında olduğumdan nokia'yı aradım dedim böyle böyle ilk defa oluyormuş bu e6 da. servise getirin dediler sonra dedimki siz ambalajsız telefon veriyormusunuz genpa ile kvk dışında dedim kesinlikle ambalajsız vermiyoruz bizde nokia ambalajı var. ambalajsız telefonlar spot telefonlar oluyor bunlarda tekno marketle kampanya diye düşük ücretlerde satılıyor dedi. bu konuda bilginiz olsun deyince benim tepem attı telefon açtım ankaradaki aldığım yere telefonu ankaradaki aileme yolluyorum telefonda arıza var kesinlikle tamire göndermeyin bana ya yenisini yada para iadesi yapın dedim zorluk çıkarmayın tüketici haklarını çok iyi biliyorum ona göre deyince ses çıkarmadılar tamam gelsin inceleriz dediler.

Neyse telefon gitti anneme servise tamire göndereceğiz dediler anneme önceden tembihlemiştim sakın tamire göndertme ya yenisini yada parasını al demiştim. annemde tabii itiraz etti adamlara :) sonra yeni bir telefon verdiler orada onlarda incelediler bu son telefon verişimiz bu 3.cü oldu bundan sonra bişey olursa servise götürün deidler. neyse anemde aldı yolladı bana. hakkaten bir sorun yok 2.ci değişen telefona nazaran batarya çok iyi durumda 2.ci telefon çok batarya yiyordu ona çok şaşırmıştım şuan herşey iyi bir sıkıntım yok içime sindi :D

şimdi gelelim anafikirlere bu son tüketici kanundan önce 7 iş günü içerisinde birebir değişim yada para iadesi 30 güne çıkmış. servislerde tamir süresi 20 güne inmiş çok güzel gelişmeler olmuş benim bildiğim kadarıyla.
    sonrasında bana dedikleri bu 3.cü son telefon sonra servise gidin olayına kanmayın. son telefon olabilir ama 30 günü aşmadığınızdan dolayı 3.cüsünden sonra tüketici hakem heyetine başvuruda bulunursanız para iadesini çatır çatır alırsınız. bunu bilin 30 gün içerisinde bişey olursa sakın ama sakın servise tamire bi yere götürmeyin. muhatabınız aldığız yerdir her zaman.
    Telefona gelince artıları kadar eksileride var e72 yle kıyaslanacak olursak e72 nin şuan fahiş satış fiyatına nazaran %100 E6 yı hiç düşünmeden alın derim. e72 nin şuan hakedecek fiyatı 500 TL civarıdır. Gel gelelim E6 nın artı ve eksilerine:

+Nokia kullanıcı olarak bana göre nokia bu iş telefonu konusunda e72 ye nazaran daha başarılı olmuş. e72 ye nazaran çift çekirdek varmış gibi his veriyor. şuana kadar donma yaşamadım harita güncelleştirme indirme konusu dışında.oda dosya boyutu büyüktü 310mb dosyayı gayet hızlı güzel indi yükledi.
    +e posta ve sosyal ağlar konusunda oldukça başarılı olmuş ve internetten kb az yiyor.
    +Web tarayıcısı oldukça başarılı
    +Batarya uzun gidiyor okadar wifi, dosya indirme harita falan kullanmama rağmen iyi dayandı bana göre max 3-2.5 gün min 24 saat süren bir yapısı var.
    +Ekranın dokunmatiği ve çizilmezliği çok iyi hatta dokunmatik olması çok çok artı özellik
    +ekran giriş kısmı tamamen size bağlı istediğini yap istediğini koy istediğin kadar giriş sayfası koy sanırım max 5-6 sayfa var denemedim ama bana 3giriş ekranı yetti. Bu giriş ekranı bana windows 8 gibi geldi. windows 8 de pencere geçişleri böyle.
    +Ben işitme engelli olmama rağmen e6 duyma kısmı çok başarılı olmuş sanırım bide şebeye bağlı hd voice varmış buda şimdilik skype gibi programlarda etkili oluyormuş. Birde ses buğuk çıkıyor diyen arkadaşlar sözüm size sesin buğuk çıkması karşı tarafın hd voice olmaması yada eski model telefon olmasından birde azda olsa gürültü engelleme özelliğinden dolayı böyleymiş. şuan yeni teknoloji hd voiceyi beklicez hatta heran karşımıza çıkma ihitmali var sanırım şuan vodafonda vardı bi ara ama hala varmı yokmu bilmiyorum ama bilenleriniz bilir efr vardı efr yi deaktif ederseniz güç tasarrufu oluyor diye bu hd voice efr nin gelişmişi :D
    +güç tararruf modu çok başarılı ve gerçekten farkettiriyor tasarruf konusunda
    +Harita konusunda enaz google gibi ama yeni alınan telefonlarda mutlaka açık havada min 3 dk max 10 dk gps konum bulmasını sağlayın bi sefere mahsus olarak. cihazını kaydettirmiş gibi oluyor. daha sonra konum bulma min 3sn max 15 sn de buluyor konumu.
    +HD kamera oynatma kısmı çok başarılı olmuş çok şaşırdım buna nedense :D eksi yönü yakın çekimlerde 8mp değil 5mp hissi veriyor flaş çok başarılı en pahalı fenerlere kafa tutacak gibi dehşet bişey.sakın gözünüzle 2 sn bile bakmayın anında gözününü geçiçi olarak karartabiliyor

-Kesinlikle yeni versiyon güncellemesi şart!!!
    -Bildirim ışığı çok zayıf ve bildirimler seçeneği olmasına rağmen bildirim seçeneği kötü.Beyaz modelde hiç belli olmuyor.hatta klavye ışığını gündüz pek anlamıyorsunuz. siyahta bile bildirim ışığı e72 ye nazaran %40-60 az geliyor. bildirim ışığı olmasaymış daha iyi der gibi söversiniz :D e72de dokunmatik navi varken E6 da yok bilginiz olsun ve dokunmatik naviye alışırken bunda olmaması beni üzdü.
    -Titreşim çok zayıf kılıfla elimde tuttuğumda bile az geliyor cebimde ise yürürken sallanıyor hissi verir gibi titreşimi var sanırım batarya uzun ömürlü olsun çabuk bitmesin diye böyle yapmışlar.
    -Şuana kadar ençok güç tüketen dokunmatik titreşimi oldu. ya dokunmatik titreşimini en düşük seviyeye indireceksiniz yada kapatacaksınız.
    -e posta konusunda sürekli internete bağlanıyor her nekadar sürekli güncellenmemesi için ayarlamama rağmen sürekli nete bağlantı mecbur komple e postalarımı sildim telefondan.

çok ama çok uzun yazdım biliyorum ama sırf E6 kullanan ve yeni alacak arkadaşlara çok yararlı bilgiler ve ipuçları verdim. yardım isteyenlerede yardım ederim.

Birde iphone'na 2.ci telefon olur diyen arkadaş en az nokia kadar iphone kullanıcısıyım. hiç öyle 2.ci telefon gibi gelmiyor tam tersi iphone'dan çok kullanmaya başladım. ama kim 1.ci telefon kim ikinci telefon durumu yok ikisi eşit gibi ztn ikiside çok farklı kulvarda ihtiyaca göre ya iphone kullanıyorum yada nokia gerek klavye konusunda yada web konusu gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alijchan -- 23 Eylül 2011; 17:27:35 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.