Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce resetleme konusundan bahsetmiştiniz bugün ilk kez bende de oldu. sarj %20de falandı ben ilk sarjım bitti sandım.sonra baktım tekrar açılıor. pin falan sormadan açıldı. kısayolların yüklenmesi biraz zaman aldı falan. sonra telefon kendine geldi.

akşamüstüde zaten tl yükleticektim avea ya gittim nokia shoptan bi yetkili vardı orda ona bu olayı anlattım ve bana bi açıklamada bulunamadı. sadece bir daha olmazsa sorun etmemi söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazalia

merhaba arkadaşlar.öncelikle lafıma şöyle başlamak istiyorum:

burada yapılan 100 yorumdan 2 tanesi bile kötü olsa(atıyorum)bizim milletimiz o 100 yorumu es geçer ve 2 yoruma kafayı takar.genellikle böyle oluyo o yüzden lütfen,telefonu kullananlar bilenler yorum yapsın kimse bilmeden konuşmasın(bilmeden konuşan varmış çünkü,öyle okudum)..her neyse,çünkü okuduğum kadarıyla aklı çok karışmış olan insanlar buradaki yazıları okuyup ona göre gidip telefonu alıyor veya almıyor.
    yani bi bakıma insanların düşüncelerini bu forumda yazılanlar %60-70 civarı etkiliyor tıpkı beni de etkilediği gibi
    .

şimdi sormak istediğim bir kaç soru var..

1-bildirim ışığı beyaz renkte daha çok belli oluyormuş sanırım?gerçi remind me programını yazmış bir arkadaş,orda gayet siyah telefonda da belli oluyordu.bunun için renk sorun olur mu yoksa gönlüme göre mi almalıyım?

2-facebookta twitter da arkadaş etiketleme olayı var mı ve yer bildirme olayı? bunu bi arkadaş sormuş fakat kimse cevaplamamış,kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim!

3-okuduğum kadarıyla makro modu yok.peki yakın çekimleri "berbat"denilecek kaadar mı kötü yoksa "eh işte idare eder" tarzında mı?
    telefonu kullanan arkadaşlar için de sorun olmayacaksa örnek foto çekip atabilirler mi?

4-bu titreşim olayından şikayetçi olan arkadaşlar var.güncelleme geldikten sonra bu sorun değiişecek mi yoksa telefonu böyle mi kabullenmeliyiz?

5-ses sorunu oluyormuş okuduğum kadarıyla,birbirini duymakta sıkıntı çekiyomuş bazı üyeler.yani boğuk geliyormuş ses.kullanan tüm arkadaşlar da da öyle mi yoksa bu bi istisna mı yani??

6-telefon kendi kendine reset atıyormuş ve sürekli internete giriyormuş para alıyormuş 10ar 20şer kuruş olsa da..iki olayın da çözümü var mı sonra üzülmeyelim telefon için.

7-bi arkadaş da doğubanktaki fiyatları sormuştu.oradaki fiyatları tabi ki bi miktar olarak daha ucuz ama dikkatinizi çekerim oralarda fiyatı nakit alıyorlar arkadaşlar.kredi kartına taksit yaptırınca da telefonun fiyatı yine 830-840 civarına geliyor.ama belki 1-2 dükkanda o farkı almıyolardır bilemem,fakat genel olarak nakit ödemede geçerli o fiyatlar.

evet neredeyse saat 10dan beri yorumları okuyorum ve gözlerim ağrıdı

umarım yazdığım şeylere tek tek cevap verme nezaketinde bulunursunuz arkadaşlar,iyi veya kötü olan tüm yorumlar için teşekkürler

1-bildirim ışığı az ama dert etme remind me bütün sorunu çözüyor.
    2-evet yer bildirip etiketleme yapabiliyoruz.
    3-yakından ben günlük hayatta çekim yaomıorum. arkadaşlarınla çekileceğin fotoğraflarda sorun yok.
    4-ben bu titreşim azlığına alışkınım önceden e71 kullanıordum onunda azdı. artık hissedebiliorum yani :D
    5-ses sorunu bende yok.
    6-internet ayarlarını yapınca tl falan gitmiyor. bir kere oldu bende ama daha öncede açıkladım yetkilisi bir kereden bir şey olmaz dedi ki bende öyle düşünüodum zaten. hem sarjın az olmasından da kaynaklanabilir

• 0.face nasıl girebilirim ayar mı yapmam gerekiyor şapur şupur para yiyor
  • Vatanda tekrar kampanya başlamış.
    World kart 6 taksit 707tl
    World kart 12 taksit 754tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

Vatanda tekrar kampanya başlamış.
    World kart 6 taksit 707tl
    World kart 12 taksit 754tl

world kartı olmayana ölüm yani... :)

peşinde bile 150 tl geçriyorlar.
  • @alijchan;
    bu tüketici haklarına ilişkin bilgileri nerede bulabilirim bir bilgin var mı acaba, benim konuştuğum bir müşteri temsilcisi de tüketici hakları servis raporu istiyor diye söyledi bana bende skiden daha önce bir kere telefon değiştirmiştim öyle bir durum yoktu dedim kanun değişti dedi ama bir bilgim yoktu. Telefonunuz hayırlı olsun umarım sorunsuz çalışır bundan sonra.

@hazalia;
    fotoğraf konusunda yardımcı olabilirim, makro çekim kesinlikle mümkün değil onu belirteyim çünkü otofokus yok yani telefon ekranında görünen görüntü neyse onu direk çekiyor, bunun bir avantajı var fotoğraf çekerken bekleme olayı yok tuşa bastığınız gibi fotoğraf işleniyor ve karşınıza geliyor, ancak yakından yazılı bir belge çekmek isterseniz okunması okadar net olmayacaktır bunu söyleyebilirim, ancak fotoğraf kalitesi oldukça yeterli ve güzel bir kamerası var ve telefon ekranında çok güzel bence, bilgisayara atıldığında kalitesi biraz düşse de lensinin carlzeiss olmamasına bağlayabilirsin.

• aynen öyle, world olmayanlarla arada fark var,
    kamerada şikayet edecek ne var anlamıyorum son derece net ve zifiri karanlıkta bile kör edebilecek kadar güçlü flashıyla cam gibi gösteriyor.
  • quote:

aynen öyle, world olmayanlarla arada fark var,
    kamerada şikayet edecek ne var anlamıyorum son derece net ve zifiri karanlıkta bile kör edebilecek kadar güçlü flashıyla cam gibi gösteriyor.

Şu Vatan aldırtacak bana sonunda world kart başvursam ne kadar sürede gelir acaba kart
  • quote:

aynen öyle, world olmayanlarla arada fark var,

kamerası çok güzel çekiyor flaşıda çok güzel fakat sorun otofokus ihtiyacı duyduğunuz yerlerde mesela o belgeyi çekerken başka bi otofokus u olan bir tel ile çekseydim öyle çıkmazdı, ger kalan kısmı gayet başarılı ama nokianın carl zeiss lens taşıyan başka bir telefonu ile kıyaslarsanız arasındaki farkı anlarsınız, yoksa kamerası kötü demiyoruz...
  • Adam gıbı oyun ve uygulama nerden bulurum? Bıktım ovıden. Ordan ındırdıgım bı oyun ekranda ters acıldı. ;;
  • quote:

Orijinalden alıntı: .starstrukk

Adam gıbı oyun ve uygulama nerden bulurum? Bıktım ovıden. Ordan ındırdıgım bı oyun ekranda ters acıldı. ;;

forumun nokia bölümünde oyunlarla ilgili başlık var

@vee bikaç güne çıkar ama o zamana kadar kampanya biterse köpürme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 23 Eylül 2011; 22:57:13 >
  • Genpa nokia aksesuar distribütörlügünü almıs.bugün orjinal silikon kılıf aldım cok sık malum cihaz kibar bu kılıfla ciddi koruma saglıyo.vaktim olursa resmini koyarım
  • @ mr awesome : cevapladığınız için çok teşekkür ederim,işte şimdi kafamda soru işareti kalmadı :) ayrıca
    @furkanbozkurt : eklediğiniz fotoğraflar için de ayrıca teşekkürler,kafamızdaki soru işaretleri böylece ortadan rahatlıkla kalkıyor.
    @#Tuna# : kamerasına "kötü" demedim son 2 sayfada da "kötü" diyen göremedim açıkçası.tek kamera lafını da ben ettiğim için yanlış anlaşılmış olabilir o yüzden üstüme aldım dediğinizi. :) sadece yakın çekimi o yapılan yorumlardaki gibi mi değil mi diye sorumu "yani berbat denecek kadar mı kötü(höh yok artık)" mantığıyla sormuştum

bu arada bugün teknosaya gittim artık tamamdır yani şu telefona bi bakıyım kurcaliyim diye en yakın o mağaza olduğu için,görevli bana xperia10 mini diye bi telefon önerdi onun yerine.sony ericsson du galiba,androidmiş işte onun yerine android daha iyi ve ucuz bi telefon alabilirmişim vsvs...

yahu zaten c6-01 ve e6 arasında 2-3 aydır gidip geliyorum bi de üstüne bu eklendi. gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.symbian 3 ü tavsiye etmediler,ne biliyim ya..

gerçekten bu kafamdaki tüm karmaşıklıklar sizin yorumlarınızla şekillenecek arkadaşlar eminim çoğu insanın da öyle..

bu başlık altında şimdiki soruyu sormam mantıklı mı bilmiyorum ama soruyorum

700 tl ye alınacak en iyi cihaz ne diye sorarsam hiç düşünmeden mi e6 dersiniz?

• bu arada @alijchan ve @KucukKurbaga size de çok teşekkür ederim.yani tek tek teşekkür ederim ilgilenen herkese.flood yapmış gibi olmıyım da es geçtiğim varsa kusura bakmasınlar teşekkürler türkiye
  • Evet itiraf ediyorum yaptım
    Kılıfın/kabın içinde iken çaldığında ses çok az duyulduğu için, ses çıkış yerine denk gelen kısmı kestim. Ohh be duyuluyor şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulan -- 24 Eylül 2011; 0:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazalia

bu arada bugün teknosaya gittim artık tamamdır yani şu telefona bi bakıyım kurcaliyim diye en yakın o mağaza olduğu için,görevli bana xperia10 mini diye bi telefon önerdi onun yerine.sony ericsson du galiba,androidmiş işte onun yerine android daha iyi ve ucuz bi telefon alabilirmişim vsvs...

yahu zaten c6-01 ve e6 arasında 2-3 aydır gidip geliyorum bi de üstüne bu eklendi. gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.symbian 3 ü tavsiye etmediler,ne biliyim ya..

gerçekten bu kafamdaki tüm karmaşıklıklar sizin yorumlarınızla şekillenecek arkadaşlar eminim çoğu insanın da öyle..

bu başlık altında şimdiki soruyu sormam mantıklı mı bilmiyorum ama soruyorum

700 tl ye alınacak en iyi cihaz ne diye sorarsam hiç düşünmeden mi e6 dersiniz?

alacağın telefonu hangi amaçla kullanacağına bağlıdır tamamen karar vermen,

ben htc kullanıyordum android işletim sistemi vardı bence çok şahane bir işletim sistemi ama galaxy s II i incelemiştim, android htc de daha güzel daha uymlu ve kullanışlı android alacaksan bence htc bak, android in bir çok avantajı var tabiki symbian a karşı uygulamaları bir tek market e bağlı değil internetten kolaylıkla herkesin paylaştığı uygulamalar var, ancak telefonu okadar çok sık kurcalamam diyorsan temel özellikleri olsun sadece yeter diyorsan E6 hızlı ve kullanışlı bir telefon, navigasyonu başarılı sosyal uygulamaları ben kullanmadım ama güzel diye duydum bi facebook chat kısmı yok sanırım içinde, kamerası fotoğraf olsun video olsun bence çok güzel, skype whatsapp messenger sorunsuz ve güzel çalışıyor, kısayol tuşları çok kullanışlı. Demek istediğim temel özellikler kullanacaksan symbianda işini fazlasıyla görür ama sürekli yeni uygulamalar oyunlar yüklemek ve kullanmaksa amacın android tercih et derim :) bilmem yardımcı olabildim mi

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu flash lite 4.0 (bizim telefondaki) ile adobe flash arasındaki fark nedir :) bilen varsa yardımcı olur mu acaba, teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

@alijchan;
    bu tüketici haklarına ilişkin bilgileri nerede bulabilirim bir bilgin var mı acaba, benim konuştuğum bir müşteri temsilcisi de tüketici hakları servis raporu istiyor diye söyledi bana bende skiden daha önce bir kere telefon değiştirmiştim öyle bir durum yoktu dedim kanun değişti dedi ama bir bilgim yoktu. Telefonunuz hayırlı olsun umarım sorunsuz çalışır bundan sonra.

Sakın ama sakın teli servise verip öyle şikayet etme. Müşteri temsilcisi seni servise tamire göndererek cihaz değişim ve para iadesi alma hakkını kaybettirmeye çalışıyor!!!!!
  • Yeni güncel sürüm. 24.001
    yanlız trcell reklamlı açılış ve kapanışda.ama hem stabil hem daha hızlı,tam türkçe orjinal ve birçok iyileştirme yapılmış,
    divx alt yazı desteği,
    tarayıcı 7.31.37,
    e-postada değişiklikler ve daha stabil,
    sosyal ağlarda güncelleme

şimdilik farkettiklerim bunlar.
    .navifirm den indirip phoenixle güncelleyebilirsiniz.şuan kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_istratör -- 24 Eylül 2011; 18:16:14 >

• bu telefonu ciddi anlamda almayı düşünüyorum word kart var ama şuan kampanya görünmüyo sık mı yapıyo vatan bu kampanyayı geçen hafta 4 saatle kaçırdım kampanyayı akşam 9 gibi baktım telefona düşündüm almaya karar verdim gece 1de bi bakıyım dedim 707 den 799 olmuş olmadı 800 liraya alcam telefonu ???
  • ya olamaz kampanyayı kaçırdık soruları soralım edelim derken erteledik of neyse birz daha bekleyip takipte kalalım belki tekrar kampanya yaparlar
    bu arada bblerdeki gibi veya iphonelardaki gibi ekranın fotosunu çekebilme özelliği var mıymış bu e6da ya?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.