Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Asonas tşkler Asonas; eskilerden çok iyi hatırlarım nokia 6600 a program bulmak için internette girmediğim yabancı site kalmamıştı:D şimdi ovi yi inceledimde tam bir para yuvası gerekli uygulamalar hep paralı;forumda bence sıra warez ve temiz uygulamarı test ederek dağıtmaya geldiğini düşünüyorum... ama önce ovi nokia ve zedge gibi yerlerde bi tarama yapalım...

arkadaşlar eBuddy Mobile Messenger da 5 senedir kulandığım programlardan biri;ta nokia ile başladım sony ericson iel devam etmiştim ve yine nokia ile başladım;çok güzel bir chat sistemi var ;öneririm:) androidde belki 10 tane var symbian da bir tane:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerteam -- 21 Eylül 2011; 0:23:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

Orijinalden alıntı: mulan

Her şey iyi güzel de şarjı bir günde yarıya indi :(

hangi programları kullanıyorsunuz?

İlave bir program yüklemedim henüz. En fazla 5-10dk twitter, 5-10 dk internet, 20-30 sms, 20-25 dk konuşma, 5-6 foto çekimi, 5-10 dk menülerde gezme (oğlum resimlere vs bakıyor), 10-15 dk telefonun ayarlarını tanıma amaçlı menulerde gezinme... sadece bu kadarla 1 günde yarıya indi...
  • Normal.. bunlardan e71/72 sarj performansi beklememek lazim. Kullandikca biraz daha artar ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt
    @berkaygumus, sen naptın telefona allah aşkına hocam okadar uzun süre gitti şarjı ya ben bir türlü bu şekilde uzun götüremiyorum şarjını, sana sorum hocam ilk aldığında pilini bitirip eskiden olduğu gibi 15 saat kadar falan şarjda bıraktın mı telefonu yoksa aldığın gibi kullandın mı, ikinci sorumda internetin sürekli açık mı ve wifi olsun mobil interneti olsun tamamen kapatmanın yolu var mı?

İlk bataryayı bitirip yaklaşık 12 saat şarjda tuttum. İnternet sürekli kapalı, sadece kullandıkça otomatik bağlanıyor. Bunu da wifi taramasını kapalı tutarak ve widgetları ç.dışı moda ayarlayarak sağlayabilirsiniz. Saygılar.
  • quote:

quote:

quote:

İlave bir program yüklemedim henüz. En fazla 5-10dk twitter, 5-10 dk internet, 20-30 sms, 20-25 dk konuşma, 5-6 foto çekimi, 5-10 dk menülerde gezme (oğlum resimlere vs bakıyor), 10-15 dk telefonun ayarlarını tanıma amaçlı menulerde gezinme... sadece bu kadarla 1 günde yarıya indi...

eğer social'dan bağlanıyorsanız twittera kullanmayacağınız zaman oturumu kapatın yoksa şarjınızı emmeye devam eder.

• aynen öyle @Football Mania bu arada telefon için Let's Create! Pottery v1.00(0) Symbian^3 Signed (dokunmatik çanak çömlek oyunudur)

E6 da mükemmel performasnla oynadım ; arkadaşlara öneririm;ellerinizle ekrana iyi bir şekilde dokunduğnuzda çok iyi alıyoru;özellike 2.46" lik bu ekranda bu hd çözünürlükte dokunamtik zor olabilir ama benim gibi ellerini ucu ince olan için her ayrıntıyı seçmek mümkün :D
  • şunu soracaktım facede yer bildirimi yapabiliyor muyuz? yapabilirsek nasıl yapıyoruz? yardım için şimdiden teşekkürler :)
  • arkadaşlar bu konularda acemiyim yazdığım büyük bi sorun değilse kızmayın da.. :)

ben kamerayı açtığımda kontör gdiyor nedenini anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexfb

şunu soracaktım facede yer bildirimi yapabiliyor muyuz? yapabilirsek nasıl yapıyoruz? yardım için şimdiden teşekkürler :)

yer bildirimi yapabilmek icin operayı kullanmalısın. E6'nın kendi tarayıcısında o özellik yok.
  • Arkadaşlar yardım lütfen

E6'mı yeni aldım ama WiFi ağına bağlanmak istediğimde modemimi seçyorum, şifresini giriyorum. Bağlandı diyor fakat browser'a girdiğimde veya sosyal ağları açtığımda "bağlanamadı. bağlantı kullanılamıyor" hatası veriyor. ayarlara geri dondugunuzde ise sanki modeme hiç şifre girmemişsiniz gibi "bilinmeyen" diyor. Turkcell'den 100 MB 3G internet paketim var fakat onu da kullanamıyorum aynı hatayı veriyor. Acaba ekstra bir ayar mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAMJ

arkadaşlar bu konularda acemiyim yazdığım büyük bi sorun değilse kızmayın da.. :)

ben kamerayı açtığımda kontör gdiyor nedenini anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim.

Kamera ayarlarına gir orda GPS bilgilerini göster i kapalı yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

quote:

Orijinalden alıntı: alexfb

şunu soracaktım facede yer bildirimi yapabiliyor muyuz? yapabilirsek nasıl yapıyoruz? yardım için şimdiden teşekkürler :)

yer bildirimi yapabilmek icin operayı kullanmalısın. E6'nın kendi tarayıcısında o özellik yok.

yoo sosyal ağlardan facebook a girince yer bildirebilioruz. ne düşünüyorsuna tıkla yerini paylaşı seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10gkbrk

Arkadaşlar yardım lütfen

E6'mı yeni aldım ama WiFi ağına bağlanmak istediğimde modemimi seçyorum, şifresini giriyorum. Bağlandı diyor fakat browser'a girdiğimde veya sosyal ağları açtığımda "bağlanamadı. bağlantı kullanılamıyor" hatası veriyor. ayarlara geri dondugunuzde ise sanki modeme hiç şifre girmemişsiniz gibi "bilinmeyen" diyor. Turkcell'den 100 MB 3G internet paketim var fakat onu da kullanamıyorum aynı hatayı veriyor. Acaba ekstra bir ayar mı gerekiyor?

telefonu tekrar başlatmayı denediniz mi?
  • bildirim ışıklarının gücünü artırma şansımız yok sanırım aradım ama ? Işıksız ortamda bile görmek için eksta çaba sarf etmem gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

bildirim ışıklarının gücünü artırma şansımız yok sanırım aradım ama ? Işıksız ortamda bile görmek için eksta çaba sarf etmem gerekiyor

"remind me" programını kullanın daha önceki sayfalarda bir arkadaş belirtmişti bildirim ışıklarını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz, örneğin yandaki ses tuşlarına ben mesajlar için ayarladım cevapsız aramalar içinde klavyenin ütündeki tuşları ayarladım, çok güzel basit ve kullanışlı bir program
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

quote:

@berkaygumus, sen naptın telefona allah aşkına hocam okadar uzun süre gitti şarjı ya ben bir türlü bu şekilde uzun götüremiyorum şarjını, sana sorum hocam ilk aldığında pilini bitirip eskiden olduğu gibi 15 saat kadar falan şarjda bıraktın mı telefonu yoksa aldığın gibi kullandın mı, ikinci sorumda internetin sürekli açık mı ve wifi olsun mobil interneti olsun tamamen kapatmanın yolu var mı?

İlk bataryayı bitirip yaklaşık 12 saat şarjda tuttum. İnternet sürekli kapalı, sadece kullandıkça otomatik bağlanıyor. Bunu da wifi taramasını kapalı tutarak ve widgetları ç.dışı moda ayarlayarak sağlayabilirsiniz. Saygılar.

teşekkürler benim için önemli olanda buydu ilk şarjı ben yapmadım ve widgetlar hep çevrimiçiydi :)) sağolun hocam iyi günler...

• quote:

quote:

bildirim ışıklarının gücünü artırma şansımız yok sanırım aradım ama ? Işıksız ortamda bile görmek için eksta çaba sarf etmem gerekiyor

"remind me" programını kullanın daha önceki sayfalarda bir arkadaş belirtmişti bildirim ışıklarını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz, örneğin yandaki ses tuşlarına ben mesajlar için ayarladım cevapsız aramalar içinde klavyenin ütündeki tuşları ayarladım, çok güzel basit ve kullanışlı bir program

deneyeceğim teşekkür ederim. İndirebileceğim bi link gönderir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 21 Eylül 2011; 20:05:25 >
  • arkadaşşlar bir sorumvar??
    E6 mıma şu ana kadar 6 oyun kurdum ve bunlardan biri de araba yarılı:) fakat yönlendirme sensörü ters;yani telefon iş telefonu olduğundanda olabilir ama;arabayı kullanırken sağa sola değil yukarı aşağı yatırınca araba yönünü buluyor;bunun bir çözümü var ama şu an için bilemiyorum;profesyonellerden biilgi bekliyorum;arkadaşlar bu konuya bir el atalım:):)
  • quote:

quote:

quote:

deneyeceğim teşekkür ederim. İndirebileceğim bi link gönderir misiniz ?

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-saat-alarm-hatirlaticilar/remindme-3rd-and-5th-edition_v353-5800-denendi-ok-283168.html ben burdan indirdim sorunsuz çalışıor. daha önceki sayfalarda da nasıl kurulacağını yazmıştım ararsan bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr awesome -- 21 Eylül 2011; 22:29:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

eğer social'dan bağlanıyorsanız twittera kullanmayacağınız zaman oturumu kapatın yoksa şarjınızı emmeye devam eder.

Evet kapatıyorum zaten...

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.