Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geri verdiğim E6'dan çektiğim ve elimde bulunana diğer ceplerle kıyaslaması olan bir fotoğraf.

e6

e5

c5

• eskiden şarj etme konusunda şarjın azalmasını bekleyin, şarjdayken kullanmayın, şarjdayken kullanmayın gibi şeyler vardı. Hala bunlara dikkat etmeli miyiz yoksa artık istedigimiz kadar şarjda tutup alabilir miyiz ?
  • ilk 3 kullanım tam bosaltıp tam doldurmak en iyi sonucu verir
  • @gurkanlee; tesekkürler telefonu servise götürmedim ama artık çıkacak sorunda da 30 günü geçmiş bulunacak telefon umarım sorun çıkarmaz bu saatten sonra.

@WinPeAcE; telefonun otofocus u yok diye kaç arkadaş yazdı burada, özelliklerinde de belirtiliyor bu özellik zaten sabit odaklı bir kamerası var malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

ilk 3 kullanım tam bosaltıp tam doldurmak en iyi sonucu verir

peki sonrası ?

4-5 tane oyun tavsiye edin de oynayalım yüklediklerim uyumlu olmuyor telefona bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 24 Eylül 2011; 20:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

ilk 3 kullanım tam bosaltıp tam doldurmak en iyi sonucu verir

peki sonrası ?

4-5 tane oyun tavsiye edin de oynayalım yüklediklerim uyumlu olmuyor telefona bir türlü

bende angry birds rio ve fruit ninja var

• özelden link atar mısın ?
    Bi de daha fazla oyun yüklemek istersek birkaç oyun buldum heveslendim uyumsuz dedi
  • Daha önce de sormuştum ama kimseden bi ses çıkmadı benim gibi bazı uygulamalarda ikon problemi yaşayan var mı ntvmsnbc,maçkolik,kanald vs uygulamaların ikonları görünmüyo sadece isim var ???? bütün uygulamaları mağazadan indiriyorum başka program kullanmıyorum....
  • bugün cihazın mp3 performansını denedim, benim 5320 xm kadar olmasa da başarılıydı. sanırım 700 tl seviyesine inince alacağım. ıvır-zıvır sorunu problemi yok diyorsanız tabii...

titreşim azlığı ve görüşme sırasında az ses gelmesi çok can sıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

bugün cihazın mp3 performansını denedim, benim 5320 xm kadar olmasa da başarılıydı. sanırım 700 tl seviyesine inince alacağım. ıvır-zıvır sorunu problemi yok diyorsanız tabii...

titreşim doğru da görüşme sırasında ben gayet net ses alıyorum
  • quote:

quote:

bugün cihazın mp3 performansını denedim, benim 5320 xm kadar olmasa da başarılıydı. sanırım 700 tl seviyesine inince alacağım. ıvır-zıvır sorunu problemi yok diyorsanız tabii...

titreşim doğru da görüşme sırasında ben gayet net ses alıyorum

çok az mı titriyor ya? cebimdeyken duymaz mıyım? iş-güç için de kullanacağız, sakata gelmeyelim.
  • ben duymuyorum seni bilmem
    bu arada fark ettim de içindeki kulaklık bozuk benim.

telefon made in finland batarya made in china kulaklık made in china.
    normal mi ? bi yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 24 Eylül 2011; 23:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: admin_istratör

Yeni güncel sürüm. 24.001
    yanlız trcell reklamlı açılış ve kapanışda.ama hem stabil hem daha hızlı,tam türkçe orjinal ve birçok iyileştirme yapılmış,
    divx alt yazı desteği,
    tarayıcı 7.31.37,
    e-postada değişiklikler ve daha stabil,
    sosyal ağlarda güncelleme

şimdilik farkettiklerim bunlar.
    .navifirm den indirip phoenixle güncelleyebilirsiniz.şuan kullanıyorum

merhabalar;E6 ile ilgili güncel bir konu açabilirmiyiz?? Bu konu certifikalama ve versiyon yüksetlme ile ilgili olursa çok iyi olur;telefonu 1 haftadr kullanıyorum ve çok signed uygulama yükledim;gerçekten mükemmel hepsi işimi görüyor;fakat önemli olan bazı programları unsigned olduğu için yükleyemiyorz;mesela coreplayer,yada oxford dictionary;gerçekten gerekli ;yardımcı olursanız sevinirm....

• vatanpc tam zamanında geri aldın indirimini bııııırrrrrrrrraaaaavo
    bu arada soruma fotoğrafla cevap aldım, yau şu ekranın fotosunu çekebilme özelliği de mi program yükleyince oluyo yoksa o da iphone daki gibi tek tuşa mı bakıyo nedir o olay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimusp

Daha önce de sormuştum ama kimseden bi ses çıkmadı benim gibi bazı uygulamalarda ikon problemi yaşayan var mı ntvmsnbc,maçkolik,kanald vs uygulamaların ikonları görünmüyo sadece isim var ???? bütün uygulamaları mağazadan indiriyorum başka program kullanmıyorum....

tek şöyle yorum yapabilirim,ovi mağazasındaki bir çok uygulama uyumsuz.nokianın tek klavye ve dokunmatik yatay ekranlı telefonu ve daha birbuçuk aylık.o yüzden hizmet maalesef yetersiz
  • quote:

titreşim motoru zayıf çalışıyor.balansını düzgün yapmışlar,balansı biraz daha bozuk olsaydı daha çok titrerdi.
    iyinin kötü sonucu
  • quote:

ben duymuyorum seni bilmem
    bu arada fark ettim de içindeki kulaklık bozuk benim.

telefon made in finland batarya made in china kulaklık made in china.
    normal mi ? bi yardım edin lütfen

iki yıl önceki nokia kutusuda aynı.kafanı yorma.aksesuarları çinde ürettiriyor nokia.cihaz fin'se sorun değil gerisi.ama gerçekten kulaklık çok kötü ses kalitesi.E72imin kulaklığıyla kıyasladım çünkü.berbat ötesi.ama cihaz sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerteam

quote:

Orijinalden alıntı: admin_istratör

Yeni güncel sürüm. 24.001
    yanlız trcell reklamlı açılış ve kapanışda.ama hem stabil hem daha hızlı,tam türkçe orjinal ve birçok iyileştirme yapılmış,
    divx alt yazı desteği,
    tarayıcı 7.31.37,
    e-postada değişiklikler ve daha stabil,
    sosyal ağlarda güncelleme

şimdilik farkettiklerim bunlar.
    .navifirm den indirip phoenixle güncelleyebilirsiniz.şuan kullanıyorum

merhabalar;E6 ile ilgili güncel bir konu açabilirmiyiz?? Bu konu certifikalama ve versiyon yüksetlme ile ilgili olursa çok iyi olur;telefonu 1 haftadr kullanıyorum ve çok signed uygulama yükledim;gerçekten mükemmel hepsi işimi görüyor;fakat önemli olan bazı programları unsigned olduğu için yükleyemiyorz;mesela coreplayer,yada oxford dictionary;gerçekten gerekli ;yardımcı olursanız sevinirm....

bu konuyla ilgili yeteri kadar konu var arkadaşım ama hiçbiri E6 için değil S^3 adı altında diğer telefonlar için.ama E6 çok zor bir telefon diğer s^3lerden çok farklı. 2011 modelde çok şey değişmiş
    extradan açtığım, 10 gün uğraştığım paylaştığım E6 yla ilgili konu var ama dikkatle sonuca bakarsan benimle beraber hack sonucuna ulaşırsın.
    E6yla derinlemesine uğraşan fazla kişi yok.

Kötü haber!Yeni NOKİA modellere cwf atılmıyor!!örn:E6-00

Nokia E6 Phoenix dead phone sorunu,acil yardım lütfen (ÇÖZÜLDÜ)

• rkadaşlar bir kaç telefon arasında kaldım : nokia e6, nokia n8, sonyericsson xperia neo
    esasen e6 gibi tuş takımı olan bir telefon istiyorum ancak benim günlük kullanımımda pdf şeklindeki e-bookları açabilmesi (yaklaşık 1000 sayfalık), macro çekim yapabilmesi (kağıtta yazan bazı bilgileri net bir şekilde alabilmeli görüntüye, veya bir yerdeki detayı iyi alabilmeli).
    anladığım kadarıyla e6da macro çekim olayı kötü ötesi, bu sayfada yukarıda da bu görülebiliyor, sizden ricam a4 sayfayı telefon ekranını tamamen alacak şekilde fotoğrafını çekmeniz. yani çekilen fotoğrafta bir a4 sayfanın tamamı gözüksün, öyle bir değerlendirme yapmak istiyorum.
    Bir de bu telefonda pdf dosyaları rahatça okunabilir mi yoksa tuş takımsız büyük dokunmatik ekranlı telefonlara mı yönelmeliyim?
    veexcell word dosyaları ne derece değiştirelebiliyor yani kullanımı rahat mı?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.