Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elmasdag

Arkadaslar,
    Satmayi "dusunen" guncel E6 kullanicisi olarak konusuyorum... Oyun olayini unutun diyebilirim. bir iki dandik oyun haricinde bu telefon icin oyun yok. Ekrani itibari ile cikacagi da yok, zaten de sacma olur. Bu kadarcik ekranda oyun oynamak cok zor oluyor.
    Genel uygulamalar manasinda da sikinti var. 10 tane C7/N8 uygulamasindan ancak 3-4 tanesi buna uyuyor.
    Ayrica kamera performansi da ileri derecede degil. en basitinden oto fokus yok. 30 fps olabilecegini de sanmiyorum mercegi itibari ile. N8 de kullanilan CameraPro programini kurdum fakat icinde Af ve 30fps secenegi yok. Ama programin gelismis zoomu calisiyor. Gerek bu program, gerekse kendi kamera programi bir tatilde anilari cekmek icin gayet yeterli ama makro cekim isteseniz yapamazsiniz.
    Baska sorulariniz olursa onlari da yanitlayabilirim. Ama lutfen aynilarindan olmasin.

ya şimdiye kadar 4 inç ekranlardamı oyun oynuyorduk sanki

2.4 inç küçük değil eskiden 6600 gibi telefonlarda saatlerce oyun oynanırdı...

ayrıca çözünürlük daha önemli 640x 480 yani n8den bile yüksek çözünürlüklü...birde yön tuşu olduğu için ekranın yarısını parmağın kaplamak zorunda değil.aslında oyun için ideal bence...program ve oyun nasıl oluyorda uymuyor anlamıyorum bi şekilde çözümü bulunur hiç hack felan ile uğraştınız mı?uğraşmamışa benziyorsun çünkü kameranın 30fpsye çıkıp çıkmadığından bile emin değilsin.Kabul etmek gerekirki fabrika ayarında symbianı tam verimle kullanamıyorsunuz malesef...Bu arada özellikle yabancı sitelerden program arayın sadece oviye girip çıkıyorsanız şu telefon hakkında yorrum yapmayın lütfen

• Bilgili kardesim.. madem yorum yapmayin diye raconu kestin bize hadi bul da getir oyun nereden bulacaksan da bize de ogretmis olursun birseyler.. agzi olan konusuyor valla.. sen sayfalarca yazi yaz usenmeden millet bilgilensin diye karsiliksiz caba sarfet birisi ciksin raconu kessin yazmayin diye... ne guzel dunya be....
    Donelim konumuza.. Arkadaslar su onemli noktayi atlamamanizi tavsiye ederim. teknomarketlerdeki teshir cihazlari herkes tarafindan kullanildiklarindan ve cihazin multi task ozelligi oldugundan dolayi arkada bir yigin uygulama acik kaliyor ve dogal olarak bu islemciye sahip telefon bir yere kadar kaldirabiliyor sonrasinda donma yapiyor. o teshir cihazlarini alip kendinizin kullanacagi stabil cihazlarla mukayese etmeyin derim..
    Bir de rica edecegim sacma sapan cikislar yapan soylemlerde bulunan arkadaslara bilgi sahibi olmak isteyenler de tepkilerini gostersin. bilgilendirmeye calisirken bir de bunlarla ugrasmayalim..
  • quote:

Bilgili kardesim.. madem yorum yapmayin diye raconu kestin bize hadi bul da getir oyun nereden bulacaksan da bize de ogretmis olursun birseyler.. agzi olan konusuyor valla.. sen sayfalarca yazi yaz usenmeden millet bilgilensin diye karsiliksiz caba sarfet birisi ciksin raconu kessin yazmayin diye... ne guzel dunya be....
    Donelim konumuza.. Arkadaslar su onemli noktayi atlamamanizi tavsiye ederim. teknomarketlerdeki teshir cihazlari herkes tarafindan kullanildiklarindan ve cihazin multi task ozelligi oldugundan dolayi arkada bir yigin uygulama acik kaliyor ve dogal olarak bu islemciye sahip telefon bir yere kadar kaldirabiliyor sonrasinda donma yapiyor. o teshir cihazlarini alip kendinizin kullanacagi stabil cihazlarla mukayese etmeyin derim..
    Bir de rica edecegim sacma sapan cikislar yapan soylemlerde bulunan arkadaslara bilgi sahibi olmak isteyenler de tepkilerini gostersin. bilgilendirmeye calisirken bir de bunlarla ugrasmayalim..

kesınlıkle böyle düşünme, allah razı olsun yardımcı oluyorsun deneyımlerını,yaşadıgın olumlu olumsuz durumları bızlerle telefonu alacaklarla almayı düşünenlerle paylaşıyorsun. Minnet konusunda lütfen genelleme yapma her yazdığını okuyorum alırsam verdıgın bılgıelr sayesınde almış olacağım.

• Kardes sizden de razi olsun. bir yandan yeni telefonum sgs2 nin basligina bakarken bir yandan da buraya bakmaya calisiyorum ki insanlari bilgimiz dahilinde bilgilendirelim diye. Ama insanda heves birakmiyorlar. neyse sorulariniza zaman buldukca ve tekrar ediyorum bilgim yettigince cevaplamaya calisacagim. saygilar..
  • ALINTI:

"Bu arada özellikle yabancı sitelerden program arayın sadece oviye girip çıkıyorsanız şu telefon hakkında yorrum yapmayın lütfen

TAMAM REİS KUSURA BAKMA YORRUMMMMMMMMMMMMMMMM YAPMAYIZ SEN DEDİN DİYE YORRUMM
  • Sayın elmasdag,

Ben de sgs2 kullanıyorum ve e6 merak ettiğim bi telefon. sgs2 almadan önceki 2. seçeneğim e6 idi. Siz ikisini de kullanmış olduğunuzdan sizi e6 yı satıp sgs2 kullanmaya iten sebepler nelerdir acaba? Ben daha çok iş amaçlı kullanıyorum. Özellikle nokia e serisinin şarj süresi ve sağlamlığı benim açımdan ilgi çekici. Bu iki konuda e6 nasıldır acaba?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Kardes sizden de razi olsun. bir yandan yeni telefonum sgs2 nin basligina bakarken bir yandan da buraya bakmaya calisiyorum ki insanlari bilgimiz dahilinde bilgilendirelim diye. Ama insanda heves birakmiyorlar. neyse sorulariniza zaman buldukca ve tekrar ediyorum bilgim yettigince cevaplamaya calisacagim. saygilar..

Hocam sizin yorumdan ötürü tamamen vazgeçtim e6 dan belki nokia symbian düzelmiştir diye umut ediyordum ama okuduktan sonra hala bi değişiklik olmadığını gördüm oyüzden bende blackberry 9900 ü bekliycem
  • Son yorumlarinizla benimde kafam allak bullak oldu acikcasi. Bugun alacaktim teli, telefon stokta kalmadigi icin yarina kalmisti. Simdi kararsiz kaldim. Oysaki ben e71 kullanicisiyim ve cok memnunum. Hatta c7 de var bende ve onda da bir problem yok. Ama q klavyeye alistigim icin c7yi takas edecektim.
    Isin ilginc tarafi kimsede e6 yi savunmuyor. Hakkaten herkes hemfikirmi e6 nin kotu olduguna? Ne alalim peki q klavyeli uygun fiyatli?

Ufak ekleme yapayim, youtubeda vidyosu var, e6 da fruit ninja ve angry bird oynaniyor bilginiz olsun :)
  • @commagene
    E6 dan pek sikayetim yoktu. sadece sgs2 apayri bir dunya oldugu icin aldim. farklarini uzun uzun saymayayim. Yalniz sarj konusunda sgs2 yi 3e katlar.
    @vee
    yorumlarimda vazgecirecek bir sey soylemedim. akliniza ne takildi boyle?
    @gurkanlee
    cihazin kotu oldugunu kim soyledi ki. cihaz simdiye dek cikmis en basarili nokia modellerinden. e71 den memnun kaldiysan buna bayilirsin. bahsettigin oyunlar icin dandik kelimesini kullanmistim zaten :) bir nfs oynatmiyor maalesef. ama olsun telefon asil amacini tam yerine getiriyor. ekstrasiyla yargilamayalim biz de.
  • quote:

Biz onu N8 basliginda cozduk. gt den degil, Annadaki bir bug yuzunden dilden dolayi yapiyor. dili ingilizceye cevirince yukleme yapiyor.

yani çin alman laz çerkez annasi farketmiyor sorunlu hepsi diyorsun..o zaman güncellemeyi bekleyecegiz anlaşıldı.
  • daha önce söyledim tekrar söylüyorum.. bu telefon iş dünyası için çıkan bi telefon.. e serisi olduğu için öncelikli olan şeyler ne kamera ne ses.. sağlamlık, ofis ve mail programları ve sarj süresi önceliklidir.. o yüzden alacaklar önce kendini tanımalı ve telefonu ne için alacaklarını seçmelidir..

ben dokunmatik ekran, klavye, şarj süresi ve sağlamlık için aldım.. sarj süresi yoğun kullanımda 1 günü rahat rahat çıkarıyor.. bu süre belki diğer e serisi telefonlara göre kötü olabilir ancak bir akıllı telefon olduğu göz önüne alınırsa gayet iyidir..

tekrar söylüyorum telefon kötü değil..ama telefondan görevi olmadığı şeyleri beklerseniz mutsuz olursunuz..ama bu telefonu kötü yapmaz..

mesela polo bluemotion en az yakan dizel araç olmasıyla birlikte 1.2 lik motoruyla hız anlamında yüksek performans vermiyor.. şimdi hız yapmak için bu arabayı alan adam istediği performansı almazsa bu arabanın kötülüğü mü adamın tercih kötülüğü mü ? adama derler aynı fiyata daha fazla yakan daha az özellikli 1.6 motoru satılıyor neden onu almadın diye..

şimdi herkes bb yeni modelinden bahsediyor ama kimse fiyatından ve torch modelindeki donma ve berbat dokunmatik ekranından bahsetmemiş..

kimse kendini nokia ceo su filan sanmasın..burdan birine e6 aldırdığınızda cebinize para koymayacaklar ama bir kişinin sizin egonuz yüzünden yanlış tercih yapması size büyük bi vicdan azabı çektirir..

kendi adıma düşüncelerim böyle.. sorusu olana yardım edebilirim bildiğim kadarıyla..

saygılar

• İki şey söylemek istiyorum;

1.si, Cihazda donma takılma vs. olduğu söylenmiş, bu beni olumsuz olarak etkiliyor.

2.si iş telefonudur, multimedia özellikleri pek verimli değildir diyorsak e71 den ne farkı kaldı. Mail vs. e71-72 de yapıyordu. Eğer C7 ile takas şeklinde almayacak olsaydım direk alabilirdim ama midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olurmuyum endişesindeyim
  • c7 verilipte e6 alınmaz kesinlikle alınmaz c7 ekranı cam kasası harika internet özelliği kamera daha net bence takas anlamında zarar edilecek bi takas olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

İki şey söylemek istiyorum;

1.si, Cihazda donma takılma vs. olduğu söylenmiş, bu beni olumsuz olarak etkiliyor.

2.si iş telefonudur, multimedia özellikleri pek verimli değildir diyorsak e71 den ne farkı kaldı. Mail vs. e71-72 de yapıyordu. Eğer C7 ile takas şeklinde almayacak olsaydım direk alabilirdim ama midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olurmuyum endişesindeyim

1. donma takılma normal seklinde.. ve bu kadarı android ios blackberry os ta da oluyor.. normal birsey bu 1100 kullanmıyorsun

2. iphone 3 varken neden iphone 4 alınıyo veya curve varken neden bold alınıyo.. işletim sistemi aynı olsa bile ekstra özellikler geliyor dimi? 8mp kamera ,hd kalitesi cekim , sybian anna , dahili ücretsiz gps , 326ppi 640 x 480 gorillaglass ekran , en ufak noktaya ulastıran dokunmatik ekran ve klavye ile gelen kullanım kolaylığı ve daha biçok şey.. bunlar e71 de olmayan şeyler..

c7 ile kıyaslama için birşey demem çünkü söylenecek herşey boşa konuşmak olur.. farklı şeyler.. istediğin büyük dokunmatik ekran mı yoksa daha küçük ama klavyeli dokunmatik ekran mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GraNZt

quote:

1. donma takılma normal seklinde.. ve bu kadarı android ios blackberry os ta da oluyor.. normal birsey bu 1100 kullanmıyorsun

2. iphone 3 varken neden iphone 4 alınıyo veya curve varken neden bold alınıyo.. işletim sistemi aynı olsa bile ekstra özellikler geliyor dimi? 8mp kamera ,hd kalitesi cekim , sybian anna , dahili ücretsiz gps , 326ppi 640 x 480 gorillaglass ekran , en ufak noktaya ulastıran dokunmatik ekran ve klavye ile gelen kullanım kolaylığı ve daha biçok şey.. bunlar e71 de olmayan şeyler..

c7 ile kıyaslama için birşey demem çünkü söylenecek herşey boşa konuşmak olur.. farklı şeyler.. istediğin büyük dokunmatik ekran mı yoksa daha küçük ama klavyeli dokunmatik ekran mı ?

Haklısın hocam. Şuan itibariyle telefonu almış durumdayım. İlk intiba ve inceleme neticesinde olumsuz bir tarafa rastlamadım. C7 ile çok ortak noktaları var. C7 de güzel telefondu ama rahat edemedikten sonra ne önemi var. En iyi mal eldeki maldır diyorum ve forever e6 diyorum artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GraNZt

quote:

Haklısın hocam. Şuan itibariyle telefonu almış durumdayım. İlk intiba ve inceleme neticesinde olumsuz bir tarafa rastlamadım. C7 ile çok ortak noktaları var. C7 de güzel telefondu ama rahat edemedikten sonra ne önemi var. En iyi mal eldeki maldır diyorum ve forever e6 diyorum artık

hayirli olsun kardes :) benim arkadasta c7 vardi, kurcaladim birazda. Iyi tamam ama nokia nin dokunmatiklerinde mesaj yazmak bi cile. sirf o yuzden c7 yi almam bile. ama simdi e6 oyle mi, klavyesi var tas gibi. tuslarida cok yumusak. arkadaslarimda c3, e71, e72 var, onlarin telefonlari kurcaladim biraz, tuslari daha sert e6 ya gore. Oyunmus falan filan cok onemli degil, bi internet paketi al kendine, internette takil daha iyi. turkcellden her yone sms alicna 100 mb internette gelio, takil takilabildigin kadar :)
    seninde dedigin gibi, forever e6

• @gurkanlee
    hayirli olsun. keyif alacaksin.
  • @gurkanlee hayırlı olsun, senden yorum bekliyorum kardeş. Ovi mağazadan 20-25 tane uygulama yükledikten sonra menü geçişleri nasıl,donma oluyor mu, yavaşlık var mı resimler arası geçiş yaparken bunu merak ediyorum teşekkürler.

not: oyun oynayan birisi değilim yani tavla,batak gibi basit dokunmatik gerekmeyen oyunlar oynuyorum oda işte çok sıkılırsam,falan benim beklentimi karşılıyor normal şartlarda msn,facebook,twitter ve en önemlisi dosya ekleyip zipli şekilde mail alıp gönderme özetle hepsi internet tabanlı. Ekstra olarak uygulamarı kullanırım iett mobil,ido mobil,yemeksepeti,ntv programı, shazam vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 6 Eylül 2011; 13:43:57 >
  • Selam Herkese,

Yaklaşık 15 günüdür kullanıyorum, oldukça güzel bir telefon. dokunmatik ekranı (bu konuda iphone ve samsunglara rakip olabilir) çok başarılı, ayrıca çok hızlı bir telefon. Şarjı en kötü 3 gün gidiyor. sosyal paylaşım, e.mail ugulamaları oldukça iyi. şu telefonun tersini çevirince susma olayına hayran oldum. Fotoğraf ve video konusunda rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Eğer öncelikle konuşmak veya mesajlaşmak, sonrasında multimedia özellikleri sizin için önemliyse ve ovi marketten memnunsanız tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A-nf-A

Selam Herkese,

Yaklaşık 15 günüdür kullanıyorum, oldukça güzel bir telefon. dokunmatik ekranı (bu konuda iphone ve samsunglara rakip olabilir) çok başarılı, ayrıca çok hızlı bir telefon. Şarjı en kötü 3 gün gidiyor. sosyal paylaşım, e.mail ugulamaları oldukça iyi. şu telefonun tersini çevirince susma olayına hayran oldum. Fotoğraf ve video konusunda rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Eğer öncelikle konuşmak veya mesajlaşmak, sonrasında multimedia özellikleri sizin için önemliyse ve ovi marketten memnunsanız tavsiye ederim.

merhabalar güle güle kullanın öncelıkke, cihazınızda kaç tane uygulama var ? donma vb? oluyor mu?
    birde twitter ve facebooka m.facebooktan değil direk uygulama üzerinden gırıyorsunuz degıl mı sızde?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.