Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonun teması bazen kendiliğinden değişiyor bir uygulama çaliştırdığımda bakıyorum tema orjinal teması oluyor fw den olabilir diyorum
    son fw kaç acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: egerede

Arkadaşlar herkese merhaba,
    Ben de bu değerli paylaşımları okuyarak, özellikle wlan özelliği için, 1 ay önce e60 aldım. Evimdeki şifreli ADSL aracılığı ile test etmek istedim fakat 1 aydır ne yaptıysam bağlanamadım. Telefon tüm kablosuz ağları başarılı bir biçimde buluyor fakat ben onları kullanarak bağlanamıyorum. Nokia Club servise götürdüm onlar da yardımcı olamadılar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Saygılar.

Birebir aynı probleme sahibim, net olarak açıklar iseniz bir çok kişiye yardımcı olursunuz. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

quote:

Orjinalden alıntı: egerede

Arkadaşlar herkese merhaba,
    Ben de bu değerli paylaşımları okuyarak, özellikle wlan özelliği için, 1 ay önce e60 aldım. Evimdeki şifreli ADSL aracılığı ile test etmek istedim fakat 1 aydır ne yaptıysam bağlanamadım. Telefon tüm kablosuz ağları başarılı bir biçimde buluyor fakat ben onları kullanarak bağlanamıyorum. Nokia Club servise götürdüm onlar da yardımcı olamadılar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Saygılar.

Birebir aynı probleme sahibim, net olarak açıklar iseniz bir çok kişiye yardımcı olursunuz. Teşekkürler.

FW versiyonu kaç?
    ben 3.06'ya güncelledikten sonra tüm wifi sıkıntıları ortadan kalktı. ilk FW'de ciddi wlan sorunları vardı. ayrıca bir önceki postta bahsettiğim blackberry desteği sorunu da çözüldü. geçmeyen herkese yeni FW'yi yüklemelerini tavsiye ederim. psikolojik değilse şarj bile iyileşti sanırım..

* ayrıca eğer şifresiz ağlara bağlanamıyorsanız, telefonun wlan alıcısına yanlışlıkla sabit IP atamış olabilirsiniz. onu bir kontrol edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 21 Haziran 2007; 18:13:17 >

• yanlış olmuş düzeltiyorum ,
    bu telefonun şu an en uygun piyasa fiyatı 450 ytl,
    ve birde şunu söylemek istiyorum,
    herkes elinde bulunan uygulamaları falan burda paylaşsın lütfen,
    yabancı forumlarda aramayalım...
  • son firmware:

3.0633.09.04
  • Arkadaslar E60 a hafıza kartı almak istiyorum...
    512MB ya da 1GB olabilir...

Kullanan arkadaslar ne tavsiye edebilrisiniz? Hangisinden alayım ?
  • 1 gb ile rahat çalışıyor, almışken 1 hatta 2 gb al.
  • peki marka model olarak ne onerirsiniz?
    2gb cok olacak sanırım 512mb ya da 1gb yeterli. mp3 video falan kaydetmeyecegim.
  • sandisk en iyisidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

Arkadaslar E60 a hafıza kartı almak istiyorum...

almışken 2gb al. ben aldım çok memnunum hiçbir sıkıntı yok. kingston alacaktım. adam mms verim aynı dedi. ondan aldım şuana kadar hiçbir problem yaşatmadı.

bu arada bitrate soran arkadaşlar smartmovie converter de ayarları kaç yapıyorlar. ben 1024 de getiriyorum, 320 ye de convert ediyorum. değişen birşey yok. sadece mbyte tı yükseliyor. benim kanaatimce ne kadar yükselirse o kadar kalite artıyor. yanlış mı söylüyorum. sizin de görüşlerinizi alabilir miyim?
  • Merhaba,
    Bugün bende bir nokia e60 sahibi oldum. Almamda forumdaki bu bölümün çok etkisi oldu.
    Heyecanla Wlan'ı denemek istedim. Fakat seçtiğim wlan ile herhangi bir sayfa açmak istediğimde telefon restart oluyor.
    GSM operatörü üzerinden normal bağlanabiliyorum.
    Sizce bunun sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkal

quote:

Arkadaslar E60 a hafıza kartı almak istiyorum...

almışken 2gb al. ben aldım çok memnunum hiçbir sıkıntı yok. kingston alacaktım. adam mms verim aynı dedi. ondan aldım şuana kadar hiçbir problem yaşatmadı.

bu arada bitrate soran arkadaşlar smartmovie converter de ayarları kaç yapıyorlar. ben 1024 de getiriyorum, 320 ye de convert ediyorum. değişen birşey yok. sadece mbyte tı yükseliyor. benim kanaatimce ne kadar yükselirse o kadar kalite artıyor. yanlış mı söylüyorum. sizin de görüşlerinizi alabilir miyim?

2gb nerden kaca aldın.. ben izmirdeyim. en ekonomik nerden alınır...

ayrıca sandisk oneren arkadas link verebilirse sevinirim. belki ondan alırım.

• gittigidiyor'da sandisk 2gb dv-rs mmc bulabilirsin.piyasadan ucuz oluyor genelde.ihtiyacı olan olursa bende bol miktarda 2 gb kart var ama hepsi sandisk mini sd.
  • butun forumu okudum sanırım bende alıcam ancak sifreli ağlara bağlanmıyor mu bunu merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

butun forumu okudum sanırım bende alıcam ancak sifreli ağlara bağlanmıyor mu bunu merak ettim

bağlanıyor, evdeki ağım wpa şifreli ve macID korumalı, ilk firmware ile sorun yapıyordu bazen ama 3. firmware'den sonra bağlanmama ya da kilitlenme sorunu kalmadı.
  • çok teşekkür ederim bu haber çok guzel geldi yokmu satmak isteyen
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

gittigidiyor'da sandisk 2gb dv-rs mmc bulabilirsin.piyasadan ucuz oluyor genelde.ihtiyacı olan olursa bende bol miktarda 2 gb kart var ama hepsi sandisk mini sd.

senden de alabilirim ama mini sd e60 a olmaz herhalde degil mi?
  • quote:

quote:

gittigidiyor'da sandisk 2gb dv-rs mmc bulabilirsin.piyasadan ucuz oluyor genelde.ihtiyacı olan olursa bende bol miktarda 2 gb kart var ama hepsi sandisk mini sd.

maalesef, e61 olsaydı uyardı.

e50, e61i, e65 --->micro sd
    e60 --->dv-rs-mmc
    e61, e70 --->mini sd
  • quote:

quote:

quote:

maalesef, e61 olsaydı uyardı.

e50, e61i, e65 --->micro sd
    e60 --->dv-rs-mmc
    e61, e70 --->mini sd

ok saglık olsun :) tesekkur ederim ilgin icin.

• telefonu satan yok demek herkes çok memnun
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.