Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar bende de E60 var burada verilen paylaşımlar son derece yaralı. Fakat soylede bir sorunum var bütün yüklediğim TEMA larda süresi dolmuş sertifika diyor. Telefonun tarihini önceye alıyorum ama yemiyor :). Bu konuyla karşılaşan başka arkadaşlarda varsa yardımcı olabilirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: suleymanbostan

Merhaba arkdaşlar bende de E60 var burada verilen paylaşımlar son derece yaralı. Fakat soylede bir sorunum var bütün yüklediğim TEMA larda süresi dolmuş sertifika diyor. Telefonun tarihini önceye alıyorum ama yemiyor :). Bu konuyla karşılaşan başka arkadaşlarda varsa yardımcı olabilirler mi?

Uyguluma Yöneticisine gir ordan seçenek menüsünden ayarları seç ordan sertifika kontrolünü kapalıya getir sertifika hatası vermez bi daha
  • Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yarın katılıyorum inşallah. Aslında bugün tam alıyordum son anda vazgeçtim. Şimdi pişman oldum. Neyse size bikaç sorum olacak.
    Kulaklıkla mp3 dinlerkenki ve dışarı ses verirkenki ses kalitesi nasıl. ben 6630 kullandım daha önce sesi iğrençti. Bass filan açabileceğim bi mp3 player filan yüklesek ses bi mp3 çalar kalitesinde çıkıyormu. Dışarı ses verirken seviyesi iyimi. kalabalıkta duyuluyormu. ses son ayardayken sesi bozuluyormu. Teşekkürler.
  • merhabalar,

arkadaşlar, bende pazarcık arkadaşın tavsiyesi ile 1 ay önce aldım. ve iyiki almışım diyorum. ve herkese tavsiye ediyorum.
    Pazarcık kardeş,
    1. telefon için hafıza kartı tavsiyen var mı? 2GB telefonu kasar mı?
    2. pc suite ile mpeg gönderiyorum. 36 mb lık. ne mp4 olarak ne de diğer yollan çalıştırmıyor. nasıl bunu çalıştırıyorsunuz? Ayrıca film izlemek için hangi programı tavsiye edersin ve nereden yüklerim?

Yardımcı olursan çok sevinirim. Saygılarımla
  • E60 firmware update varmı ya yakın zamanda
  • Arkadaşalr dayanamadım ve gecenin bu saatinde yürüyerek gittim ve teknosadan 449'a aldım. Artık bende yavaş yavaş yorum yapmaya başlarım artık. Ama gerçekten ekran harika yahu. O kadar dizüstü kullandım. Bu onlardan bile daha iyi. Sanırım pikselleri daha sık o yüzden. Bunda oyun yokmu yaw. Ben yüklerimde kendinde hiç gelmiyormu bulamadım bi türlü kayboldum telefonda

• ben 499 a kazıkmı yedim şimdi hehe şaka bi yana ekranı bütün nokialar içinde en iyisidir
  • Merhabalar derkal,

1. telefon için hafıza kartı tavsiyen var mı? 2GB telefonu kasar mı?
    Cevap: Dostum hafıza kartı için tavsiyem, kendim de kullandığım için Kingston. Ama kendim 512 kullandığım için 2 gb lık kart için birşey diyemeyeceğim. Ama şunu söylemek gerekir ki, mutlaka 2 gb lık kart al. Bu tüm ihtiyaçlarını görecek ve eminim ciddi bir performans kaybıda yaratmayacaktır.
    2. pc suite ile mpeg gönderiyorum. 36 mb lık. ne mp4 olarak ne de diğer yollan çalıştırmıyor. nasıl bunu çalıştırıyorsunuz? Ayrıca film izlemek için hangi programı tavsiye edersin ve nereden yüklerim?
    Cevap: Fim izlemek için smartmovie programı sanırım gayet işini görecektir. Başka program aramana sanırım gerek yok. Bu programı ve hemen hemen herşeyiwww.dotsis.com sitesinden edinebilirsin. oraya kayıt ol ve arada bir yeni programlar eklendi mi diye kontrol et.

• slm

bende e60 aldım ama bana alarma programı gerekli hergün aynı saatde tel kapalıyken açılıp çalacak

birde netftrot web tarayıcısı kimde var ?
  • arkadaşlar

e60 kasasını degiştirebiliyormuyum yenisiyle? biraz çizi varda kasada ekranda
  • AD-41 kulaklık konusunda fikrimi söylemek isterim. Aldım. ortalama 40 ytl. izmir çankayada bulunan yeri falan söyleyebilirim isteyen olursa izmirden.

şimdi bu AD 41 kontrol şeysi. bunun yanında verilen HS 20 kodlu rezalet kesinlikle fazla. yani AD 41 i kulaklıksız alabiliyorsanız alın bence. çünkü bu HS 20 basları vermiyor. sadece tweeter gibi bişey. tamam çok iyi özellikleri var, ne kadar sesini açarsanız açın dışarıya zerre ses vermiyo ve rahatsız etmiyo, yani metroda otobüste 100 desibelle kulaklıktan müzik dinlediğini zanneden gençler gibi olmuyorsunuz. fakat baslar yok. hiç yok. abartmıyorum. vatan bilgisayarda phillips in kulaklığı var 11 YTL falan, bass bilmemne diye, öneririm fiyat açısından. hatta önceden vardır kulaklığınız onu kullanın.

AD 41 alacaksanız önerim kulaklığı almamaya çalışın ki öyle bir seçenek var mı bilmiyorum. paylaşayım dedim.

bu arada E60 furyasına ben de katıldım. PDA mı satmaktayım.

ayrıca 2GB kingston alanlar nereden ve ne kadara aldılar yazarlarsa yenilere çok yardımcı olur. yeni çıkıyor olması itibari ile 90 YTL civarında sanırım. hepsiburada.com da ön sipariş var fiyatı iyi. nereden aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nixau -- 1 Haziran 2007; 15:32:13 >

• blackberry diye çok güzel bir tema var. ama internet gezgibini açınca adres yazılan yerin arkaplanı beyaz, ve font rengi de beyaz olunca grünmüyor hiçbirşey. ama blackberry güzel, bir deneyin derim. asıl sorum ise her tema gibi cihazı yavaşlatması söz konusu. bu yavaşlatma konusunda bir bilginiz var mı? yani yavaşlatmayan tema var mı?
  • Var... Orijinal tema...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarcik -- 1 Haziran 2007; 16:07:07 >
  • güzel cevap. bu cevabından her tema yavaşlatır gibi birşey çıkarıyorum.

bir mesajında 2GB kingston yazmıştın sanırım, aldığın fiyat neydi? ve internetten mi almıştın? paylaşırsan sevinirim.

ve 2GB lik kartın tamamı dolu mu acaba? yani yavaşlatma gibi bir iey oluyor mu o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nixau -- 1 Haziran 2007; 16:24:40 >
  • Bunu bende merak ediyorum. 2 gb alsam yavaşlama olurmu. Birde bende işlemci 201Mhz, ram 47104kb, kullanılabilir ram 15580kb, 18432kb rom görünüyor. Bir yanlışlık yok değilmi. Benim 6630da bile 220Mhz'dide. Bide kulaklığı stereo değilmi. İçinden tek kulaklık çıktıda. İyi bir kulaklıkla kaliteli ses veriyormu?
  • Aslına bakarsanız kendim 2 gb'lık kart kullanmıyorum. Şahsen 512 mb lık kart kullanmaktayım. Ama daha önceden de belirttiğim gibi çok ciddi bir yavaşlama olacağını zannetmiyorum. 2 gb zamanla size avantajlar sağlayacaktır. Bir süre sonra elinizde bir adet 512 lik bir adette 2 lik olacağına... bir tane 2 gb kart almanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca nokia'nın hs-23 kodlu kulaklığına sahibim ve ses kalitesinden gayet memnunum. Doğubank'ın arka sokağından 17 liraya almıştım (orj.).
  • merhaba arkadaşlar uzun süredir yazamadım unutmusum burayı :(
    E60 kullanıcısı olarak okudum yazılanları, 2 gb kingston kart aldım tık takılma yavaşlama yok, tavsiye ederim,
    wireless süper laptop ne çekiyorsa aynısını çekiyor,dell laptopım var ki dell de ciddi wireless çekim gücü olan bir cihaz bilgisayar sektöründe bilen bir adam olarak söyleyebilirim, ne çekiyorsa e60 ta onu çekiyor,
    şarj konusunda 2 gün gidiyor max. ,
    kasası ve sağlamlığı konusunda ,sokakta abartısız 4 defa yere düşürdüm koşarken, niye kosuyodun diye sormayın :) , çiziklerden başka hiçbirşey yok canavar nazar değmesin,
    görüntü kalitesini artık bahsetmiyorum ama yeni e60 gören arkadaşlara tavsiyem gidin ekranı görün ,karşılaştırın farkı göreceksiniz,
    başkaaaa,şıklığı hakkındada bişey demeye gerek yok,
    herkes kamera diyor,bende diyorumki böyle bir telefonu alabilen adam zaten digital bir kameraya dahiptir lamı cimi yok,oyüzdende gerek yok ,hatta olmaması daha da iyi olmuş,
    tek kusuru benim gördüğüm browser ı, kimi siteleri açmıyor, belkide ben açamadım , bilen varsa bana bir browser önerebilirmi yada prog. gönderebilirmi? görüşlerim bunlar oldukça tekrar paylaşırım....

• Arkadaşlar herkese merhaba,
    Ben de bu değerli paylaşımları okuyarak, özellikle wlan özelliği için, 1 ay önce e60 aldım. Evimdeki şifreli ADSL aracılığı ile test etmek istedim fakat 1 aydır ne yaptıysam bağlanamadım. Telefon tüm kablosuz ağları başarılı bir biçimde buluyor fakat ben onları kullanarak bağlanamıyorum. Nokia Club servise götürdüm onlar da yardımcı olamadılar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Saygılar.
  • bende 5 ay kadardır e60 kullanıyorum. hala ilk aldığım günkü kadar memnunum telefondan. telefonu çok sık yere düşürüyorum. ve son düşürdüğümde ekranın üst tarafında metalimsi yerde uzun bi çizik oluştu. kapak değiştirme gibi imkanımız varmı merak ediyorum. olmasada önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.