Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi sevgili arkadaşım. Bu türlü bir deneyimi yaşayan çok fazla kişi olduğunu zannetmiyorum. Zira üç telefonu da kullanmış olmak ve üçünde de word ve pdf dosyalarını denemek... Ama kendim bir E60 kullanıcısı olarak diyebilirim ki, telefonum bu konuda gayet başarılı. Zira word ve diğer office elemanlarında okuma düzenleme, oluşturma gibi imkanları sağlamaktadır. Eğer amacınız office elemanlarını kullanmak ise sanırım E60 işinizi oldukça görecektir. Ama fotoğraf çekmez...
  • bende wi-fi ozelligi olan bir telefon almak istedim ve arastırmaya basladım nokia nın sitesinden kablosuz olan telefonları inceledim ve en uygun e60 geldi bana gore. internetten fiyatını arastırdım 600 e yakın bisiler. ben denizlidenim ve bugun carsıya cıktım 4 telefoncu gezdim biri bu telefon eski dedi 2 si elimizde yok dedi. birinin vitrininde maketi vardı iceri girdim bu telefon magzamıza hic gelmedi dedi.. sok oldum koskoca denizlide bulamadım telefonu ayrıca denizlide teknosa var ama teknosanın internet sitesinde bu telefon yok magzasında da yoktur heralde ama gene de bi sansımı denicem.. acaba denizlide olan ve bu telefondan alan var mı arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordmaximus

bende wi-fi ozelligi olan bir telefon almak istedim ve arastırmaya basladım nokia nın sitesinden kablosuz olan telefonları inceledim ve en uygun e60 geldi bana gore. internetten fiyatını arastırdım 600 e yakın bisiler. ben denizlidenim ve bugun carsıya cıktım 4 telefoncu gezdim biri bu telefon eski dedi 2 si elimizde yok dedi. birinin vitrininde maketi vardı iceri girdim bu telefon magzamıza hic gelmedi dedi.. sok oldum koskoca denizlide bulamadım telefonu ayrıca denizlide teknosa var ama teknosanın internet sitesinde bu telefon yok magzasında da yoktur heralde ama gene de bi sansımı denicem.. acaba denizlide olan ve bu telefondan alan var mı arkadaslar

Burdan buyur...

http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=47967&ref=akakce&v=1.23.5

• bugun cıldırmak uzere oldum.. bugun buldum telefonu biri 700 lira dedi biri 800 kusur anlayamıyom ben.. koca denizlide adam akılllı yer mecbur internetten alcaz hepsiburada com iyi mi arkafaslar
  • dogrudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordmaximus

bugun cıldırmak uzere oldum.. bugun buldum telefonu biri 700 lira dedi biri 800 kusur anlayamıyom ben.. koca denizlide adam akılllı yer mecbur internetten alcaz hepsiburada com iyi mi arkafaslar

ereyon a bak bide arkadasım
  • ereyonda stoklarda yok neyse dun teknosayı aradım ellerinde bi tane varmıs bugun gidiyorum insallah ben gidene kadar satılmaz
  • ereyondan son anda aldım ben de. teknosada yok evet.
    su an almayı dusunenler icin en iyi yer sanırım hepsiburada.com.

Ayrıca 3.0633.09.04 versiyonlu firmware guncellemesi cıkmıs. Nokia Software Updater ile güncelleyin. Ben güncelledim dün. Bir sorun cıkmadı. Tabi guncellemeden önce pc suite ile yedek almayı unutmayın.

Ayrıca bilen bir arkadas bu versiyon ile gelen yenilikleri ve düzeltmeleri sıralayabilir mi?
  • hehe bende aldım sonunda
  • arkadaslar wlan uzerinden msn ye baglanmak icin hangi programı kullanıyorsunuz mumkunse linkini verebilirmisiniz... programların ayarlarında hep gprs noktaları gozukuo nasıl wlan kullanacagız.. ayrıca uygulama yoneticisinden yazılım yukleme tumu yaptım ama gene de sorun verio
  • Ben IM+ kullanıyorum.www.dotsis.com dan indirebilirsin.
    erisim noktalartında w-lan cıkıyor
  • arkadaslar bu teli modem olarak nasıl kullanıyorus
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

arkadaslar bu teli modem olarak nasıl kullanıyorus

benim bildigim pc suite programında zaten internete baglantı secenegi ile bu sekilde kullanabilirsin
    bir de turkcell connect var eger hattın turkcell ise
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

Ben IM+ kullanıyorum.www.dotsis.com dan indirebilirsin.
    erisim noktalartında w-lan cıkıyor

hangi versiyonu kullanıyorsun bisuru var orda yaw indiriyom hep sorun cıkıyo girio ardından hata verip kapanıyo.. tesekkurler ilgilendigin icin
  • oncelikle sertifika kontrolunu kapatman lazım. sanırım sorunun onunla ilgili. bu konuda nasıl yapıldıgı yazıyor.
    ayrıca benim kullandıgım yazılım tam olarak IM+ for s60 v3 versiyon 6.05

Buraya upload ettim . İndirebilirsin.

IM+ Messenger İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 3 Mayıs 2007; 22:17:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

oncelikle sertifika kontrolunu kapatman lazım. sanırım sorunun onunla ilgili. bu konuda nasıl yapıldıgı yazıyor.
    ayrıca benim kullandıgım yazılım tam olarak IM+ for s60 v3 versiyon 6.05

Buraya upload ettim . İndirebilirsin.

IM+ Messenger İndir

cok saol valla... sertifika kontrolunu falan zatten yapmıstım ama iste bazıları uyumlu olmuyo bende cok sıkıldım tekrar tekrar denemekten bzıları crakli die koyuyo foruma indiriyon kuruyon trial cıkıyo adamın canını sıkıyo... cok saol linkle paylastıgın iciin.. tarayıcı olarak neler kullanıyosunuz en uyumlu hangisi opera indirdim ben amawww.travian.com.tr die bi oyun oynuyom oradaki bazı gelistirmeleri tıklayamıyom oynayan varsa veya tarayıcı kullananlar varsa onerilerinizi bekliyorum

• Merhaba arkadaslar benim wireless ozelligi olan bi laptobum ve E60 nokia cep telefonum var.. ama wireless modemim yok.. bilgisayarla ethernet uzerinden internete baglanıyorum.. acaba bilgisayar ile telefonu kablosuz olarak birbirine baglayıp telefondan da internete girebilirmiyim. yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkurler
  • İnceleme için teşekkürler.
  • e60 kullanan bu kadar mı
  • herkese merhaba..
    anlatılanlara bakılırsa telefon mükemmel.
    ama benim için önemli bir iki şey var, telefonu almadan cevabını öğrenmem lazım...
    i) telefonda otomatik tuş kilidi var mı?
    ii) tekrarlı alarm var mı? yani alarm, pazartesiden cumartesiye çal, pazar çalma diye otomatik programlanabiliyor mu?
    iii) ajandaya yazılan notlar tekrarlanabiliyor mu? haftada bir, ayda bir gibi...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.