Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ustalar ne alırsam alayım mutlaka en büyük pay sizin oluyor. Katkılarınızdan dolayı herkese teşekkürler,sizin tavsiyenizle bende e60 telefon aldım ve bu zamana kadar gördüğüm en güzel telefon bu ....Pazarcık usta nokiadan komisyonunu iste valla nokia hakkını yiyor haa, bu kadar kişi senin sayende e60sahibi oldu.
  • Teşekkürler arkadaşım. Bu telefonu aldığımda ben de senin gibi düşündüm ve yeni telefon alacakların bundan haberdar olması gerektiğini düşünerek incelemeyi yaptım. Sonuç olarak telefonumdan aylar sonunda hala çok memnunum. Bu arada Korayuc arkadaşıma da cevap vereyim. "var mı?" diye sorduklarının ilk ikisi basit programların yüklenmesiyle, sonuncusu da standart olarak telefonda mevcut. Bu telefonda zaten hemen hemen herşey mevcut. Saygılar
  • sayın pazarcık, cevabın için teşekkür ederim ama bugün migrostaki nokia shop'a gittim, hem e50 hem de e60'ı bizzat inceledim. denemek için ajandaya not kaydettim ama bir türlü tekrar et seçeneğinini bulamadım.... emin misiniz bu özelliklerin varlığından?

selamlar...
  • Merhaba arkadaşlar ben de yakın zamanda e60 almayı düşünüyorum
    Nokia bayilerinde 680YTL civarında
    2 gün önce 600YTL idi teknosada bugün bi baktım 499YTL olmuş
  • Ben E60 kullanıcısıyım ama E65'e veya n80'e terfi etmek istiyordum ta ki bu iki telefonun ekranlarını görene kadar...

E60 352 x 416 piksel 16 milyon renk
    E65 240 x 320 piksel 16 milyon renk
    N80 352 x 416 piksel 262.144 renk

E60'ın gerçekten efsanevi bir ekranı var ve bu divx izlerken ve nette gezerken çok işime yarıyor...
  • ekran çözünürlüğü arttığı için oynatılan divx filminde performansı bi nebze olsun düşecektir..,
    bunu göz önüne alarak dönüştürme işlemi sırasında değerleri öyle bi ayarlamalısın ki hem vidyo oynarken takılmasın, hemde o müthiş ekranın hakkını versin..

ama e60 daki ekran gerçekten manyak bişe, insanın baktıkça bakası geliyor . bendeki e61 de durum daha farklı, çok iyi fakat sendeki e60 kadar değil. ama e61 in ekranının büyük olması ayrı bi olay, özellikle nette gezinirken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 21 Mayıs 2007; 5:42:29 >
  • tekrar et seçeneği şöyle var. Mesela ajanda da yeni bir giriş yapıyorsun. Burada yeni toplantı seçiyorsun. konu, yer, tarih, saat ve onun altında günlük, aylık, yıllık diye bir seçenek var. Yıllık seçeneği işaretlenince her yıl o tarihte, aylık deyince her ay o günde bu alarm tekrarlanıyor. Konu budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

ekran çözünürlüğü arttığı için oynatılan divx filminde performansı bi nebze olsun düşecektir..,
    bunu göz önüne alarak dönüştürme işlemi sırasında değerleri öyle bi ayarlamalısın ki hem vidyo oynarken takılmasın, hemde o müthiş ekranın hakkını versin..

ama e60 daki ekran gerçekten manyak bişe, insanın baktıkça bakası geliyor . bendeki e61 de durum daha farklı, çok iyi fakat sendeki e60 kadar değil. ama e61 in ekranının büyük olması ayrı bi olay, özellikle nette gezinirken..

İşte hocam onun için bitrate sınırı tam olarak 320 kbps...

Üstüne çıkarsan görüntü atlamaya başlıyor altına inersen görüntü kareleniyor...

• Arkadaşlar tekrar merhaba az önce teknosa eskişehirden e60 aldım şu an ellerinde sadece suadiye şubesinde bi tane e60 kaldı TRde başka teknosa da yok bi daha da gelmiceğini sölediler
    Neyse umarım yardımcı olursunuz bana şimdiden teşekkürler
  • Dostum yardım talep ettiğin konuyu daha açık izah edersen belki yardımcı olabiliriz. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazarcik

Dostum yardım talep ettiğin konuyu daha açık izah edersen belki yardımcı olabiliriz. Saygılar

Biraz eksik yazmışım pardon yani ilerde sorunum olursa yardımcı olursanız sevinirim demiştim teşekkürler
  • Ne demek arkadaşım, elbette. Saygılar
  • arkadaşlar yarın inşallah ben de e60 alacağım. e60 ın ekranı hayallerimi süslemeye başladı.
    bazı sorularım var cevaplarsanız çok memnun olurum

pocket pclerdeki gibi altyazıları filme entegre etmeden izleyebileceğimiz program var mı?

ikinci sorum da tam ekran çözünürlüğünde (352*416) görüntü kalitesi iyi olarak ve 24fps üstünde filmleri takılmadan izleyebiliyor musunuz?
  • E60 ında herkes mmc dual voltage mı kullanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpdinc

arkadaşlar yarın inşallah ben de e60 alacağım. e60 ın ekranı hayallerimi süslemeye başladı.
    bazı sorularım var cevaplarsanız çok memnun olurum

pocket pclerdeki gibi altyazıları filme entegre etmeden izleyebileceğimiz program var mı?

ikinci sorum da tam ekran çözünürlüğünde (352*416) görüntü kalitesi iyi olarak ve 24fps üstünde filmleri takılmadan izleyebiliyor musunuz?

1) Var, smart movie; klasörün içine .txt olarak altyazıyı da at ve programdan da subtitles ı "on" olarak seç altyazı otomatik yüklenir... Bence mükemmel bi olay...
    2) 300-310 kbps ile convert edersen dvd kalitesinde takılmadan izliyorsun...

Edit: imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 24 Mayıs 2007; 1:12:56 >

• arkadaşlar bugün itibari ile aranıza katılmış bulunuyorum

videoları çevirmek için hangi programı önerirsiniz?

pocket pc'den aklımda kalan super programı var. onu kullanmayı düşünüyorum

bir de h.264 kodlama videoları oynatabilir miyim
  • slm arkadaşalar

e60 kullanıcılarına bi sorum olacak

cihazın kabiliyetlerine ve ekran görüntüsüne hayranım ancak benim veya sanırım tüm kullanıcıların iğrendiği bi durum acaba e60 ta var mı?

ekrana toz kaçma durumu var mı?zannediyorum böyle üst düzey bi cihazda bu tip sorunların çıkması düşünülemez ama işte akla geliyor ne bileyim...

bu sorumun cevabını verebilecek kullanıcı arkadaşlarım var mı acaba?

şimdiden teşekkürler...
  • nasıl yani hala forumda soruma cevap veren bi arkadaşım ustam yok mu ?
    hadi beyler bilen kullanan fikri olan esirgemesin
  • Merak etme arkadaşım. Cihazın ekranının herhangi bir toz alma sıkıntısı yok. Sanırım böyle bir sıkıntı yaşamayacağız. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazarcik

Merak etme arkadaşım. Cihazın ekranının herhangi bir toz alma sıkıntısı yok. Sanırım böyle bir sıkıntı yaşamayacağız. Saygılar

baba inş ama ekrandaki toz sıkıntısından deli olmuş biri için biraz kuru kalıyo söylediklerin

haklısın daha ne diyeyim diyosun ama onca para veriyosun bikaç hafta sonra bakıyosun ki ekranın ortasında bi toz

yıkım oluyo ki yaşadım bunu....biraz tırsıyom annıyacagınız...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.