Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazarcik çok teşekkürler. O kadar çok program var ki kafam çok karıştı. dotsis'ten yukarıda verdiğim linkteki 4 megapack'i ardından S60 3rd_application adlı pack'i indirdim elimde yüzlerce program oldu. Hangisinin ne işe yaradığını da kurmadan görmek çok zor. Mail olarak atmak zahmetli bir iş biliyorum ama en çok kullanılan ve yararlı programların bir listesini yapsanız biz de bunları internetten indirsek çok makbule geçer. Özellikle yanlarına ne işe yaradıklarını yazsanız... Biliyorum daha önce üst topiclerde böyle girişimler oldu ama e60 ve e61 için özelleşen programlar daha çok işimize yarar diye düşünüyorum.
  • Sevgili E serisi kullanıcıları herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrr

E70 imle çok mutluyum tek sorunum az giden pik 1.5 günü geçmiyor her akşam şarjda cihaz...Telefona 130 euroluk orjinal uygulamalar indirdim acaip gaza geldim ama telefonumu arabam kadar seviyorum

Size sorum şu,yahu symbian menüyü hızlandırmak için rehbere bişeyler kaydediyorduk ajandaya,yapıldı diye işaretliyorduk..Bir yerde okudum ama bulamadım deli olacam..Bilen var mı acaba?
    E70 ile ilgili ne isterseniz sorabilirsiniz...

Herkese selammm
  • Selamlar dostum
  • arkadaşlar,

aynı problem bendede var. nasıl çözülecek...

quote:

Orjinalden alıntı: Spyker

Arkadaşlar sisx ve sis uzantılı dosyaları bir türlü kuramadım.Sadece jar uzantılı bir dosya kurabildim.
    Sisx uzantılı dosya kurmak istediğimde, yüklensin mi diye soruyor evet diyorum. Sonra da sertifika hatası uygulama sağlayıcıyla görüşün diyor.

Bu neden olabilir. Kurmak istediğim ücretisz bi program.
  • Aslında bir çok kere geçti bu konu ama neyse arama boşuna.

Uyg. yöneticisi-->Seçenek-->ayarlardan:
    Yazılım yükleme : "tümü"
    Çev. İçi sert. Kontrolü : "Kapalı" yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaslan34

arkadaşlar,

aynı problem bendede var. nasıl çözülecek...

quote:

Orjinalden alıntı: Spyker

Arkadaşlar sisx ve sis uzantılı dosyaları bir türlü kuramadım.Sadece jar uzantılı bir dosya kurabildim.
    Sisx uzantılı dosya kurmak istediğimde, yüklensin mi diye soruyor evet diyorum. Sonra da sertifika hatası uygulama sağlayıcıyla görüşün diyor.

Bu neden olabilir. Kurmak istediğim ücretisz bi program.

Menu>Araçlar>Uyg. Yön.>Seçenek>Ayarlar>Çevr. Sert Kont:Kapalı, Yazılım Yükleme:Tümü. Budur...
  • Arkadaşlar bugün e60'ımla turbomsn'i kullandım sadece online olup çıktım ama 15 konturum gitti. Bazı topiclerde 2 saatte 1 konturdan falan bahsediyorlar. E60 için internet ayarlarını Avea'dan daha yükletmemiştim ve bağlan menüsünde Avea GPRS'i seçmiştim. Sorun burada mı? Yani bağlanırken interneti mi seçmeliyim yoksa GPRS'i mi? Bir de bu UMTS yerine çift hat seçiliydi ondan kaynaklanabilir mi?
  • Operatörlerin bu tür hatalar yaptıkları görülen şeyler. Bence işin sıkıntılı olan kısmı gprs uygulamasına kontörlü hatlarla girmek. Mesela ben faturalı hattımla hiçbir zaman bu tip şeyler yaşamadım. faturalı hatlarla gprs kullanımı sanırım daha hesaplı olmakta. Saygılar
  • e60 ile wlan dan bankacılık işlemleri yapılabiliyo mu? bir de her siteyi açıyo mu ? e60 ınızdan wlan ilehttp://usis yildiz.edu.tr yi açıp açmadığına bakarsanız çok makbule geçer

hp 6815 ile nokia e60 arasında sıkışmış durumdayım , yorumlarınızı bekliyorum , şimdiden sağolun.

• E60'dan bankacılık işlemleri geçerli yazılım sürümü ile mümkün olmuyor. Zaten sahip olduğu internet gezgininin sanırım tek sıkıntılı noktası bu. Bu aradahttp://usis yildiz.edu.tr sayfası açılıyor... Ama Opera kurularak... Bu arada mpx ile karşılaştırmak çok anlamsız olur. Zira bunda herşeyin ötesinde wlan mevcut. Saygılar.
  • Bakırköy'den (Kasım 2006). Motorola V3i (sıfır) + 200 YTL...
  • Konuyu açan arkadaş başlığı değiştirse de bu konu "e60 paylaşım ve yardımlaşma konusu" tarzı bir konu olsa; zira ufak tefek soru ve sorunlarım için yeni konu açmak istemiyorum...
  • Tamam arkadaşım haklısın, değiştiriyorum. Saygılar
  • ve en sonunda ben de e60 aldım, emeği geçen herkese çok teşekkürler hp 6815 ile e60 arasında gidip geldim , gittim teknosaya bi boyutlarına baktım 6815=takoz onu cepte taşımak işkence olur :S i-mate in istediğim gibi modeli vardı o da türkiyede yok , gittim e60 ı aldım, teknosa 599 milyona peşin fiyatına 9 taksit yapıyo , 50 ytl de hediye çeki veriyo teknosa.com dan alınca, tavsiye ederim.

2gb kingston mmc aldım, 128 bitlik ev ağıma bağladım aleti, hemde mac adresiyle şifreyi bilsen dahi bağlanamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cann53 -- 14 Nisan 2007; 22:09:40 >

• Madem e60 kullanıcı olduk bişeler ettik işte Agile messenger v3.6 yabancı siteden yardım alarak kırma tekniğini öğrenmiş bulunmaktayım , istiyene yardımcı olabilirim.

http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=42720

Arkadaşlar güvenlik şifresini bildiğim wep tabanlı şifrelemeye sahip bir ağa bağlanmam gerekli ama username ve password olayı e60 da yok bu ağa bağlanmam için username ve password girmem gerekli. e60 sadece wep key dioo ve bağlanamıyom, bana yol gösterecek veya aydınlatacak olursanız sevinirim di eskiden artık bağlanabiliom hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cann53 -- 19 Nisan 2007; 0:04:10 >

• agile icin cozumu bana pm atarsan cok makbule gecer :)
  • Tam babama uygun telefon.Hepsiburada.com da 580tle inmiş fiyatı.Alsa da evde internet sıkıntısı azalsa (2 bilgisayar yetmiyo söylemesayıp, şaka tabikide)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnoke60
  • ereyonda kvk garantili 525 liraya siparis verdim bugun . izmir firması. ben de izmirdeyim. para dısarı cıkmasın dedik
    bakalım insallah sorun cıkmaz . kullanmaya baslayınca fikrimi yazarım.
    su an en ucuz ereyonda bu arada almak isteyenler baksın.
    www.ereyon.com
    kvk garantili olan 525 milyon , gri market urunu olan ise 70 lira kadar daha ucuz ama onermem. saglam bir garanti sart.
  • İnceLeme ve biLgiLer için te$ekkürLer
  • merhabalar...
    başka konularda açtım ama pek cevap yazan olmadı (lanetli miyim bilemiyorum onlarca kişi okuyor bir cevap yok)
    benim sorum şöyle.. ofis ve pdf dosyaları konusunda E60; N70/71 den daha mı iyi?
    çok kararsız kaldım bu konuda.. kullanan birini de görmedim..
    bilgilendirirseniz sevinirim..
    (bir fotoğraf makinam yok.. o yüzden kamerası olan bir modeli tercih etmeyi düşünüyorum..)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.