Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam. Gayet iyi bir seçim yaptın. Evet biraz yönlendirici oldum ama ben beğenmesem kimseye önermezdim. Şarz işini mümkün olduğunca uzun tutmaya çalış. Saygılar
  • ya pazarcik hocam biliyorum yüzsüzlük olacak ama ,bu dotsis de ben pek bişey bulamadım bulduklarım olmadı filan, senden bişey rica etsem,bana smart2go harici bu telefonla ilgili kullandıklarını maille atarmısın, valla çok dua mı alırsın hocam , aytugalatas@gmail.com şimdiden teşekkürler varol hocam ...
  • Arkadaşlar bugün aradım e-reyon'u tel elinizde varsa gelip elden almak istiyorum dedim. Biraz sabırsız biraz da tedirginim açıkçası. Ancak ellerinde olmadığını 1-2 gün içerisinde geleceğini söylediler. 3-4 saat önce aradığımda ne zaman gelir diye sordum "siz sipariş verdiğinizde biz hemen getirtiyoruz" dedi. Ben de elden almayı düşünüyorum peşin olarak, siz getirseniz haber verseniz ben de gelip alsam dedim numaramı alıp "sizi arayalım" dediler ancak aramadılar. Yani bu durumda aytuga arkadaşımız kalan son tel'i mi almış oluyor yoksa gerçekten hızlı bir temin sistemleri var? Yorumlarınız?
    Not: Yerini öğrenmek isteyen arkadaşlar için Çiğli Kent Hastanesi yanında.
  • hehehe sonuncuyu ben kapmışım yani iyi bari, bu akşam şarj da kalması için şirkette bıraktım,döndüğümde şirkete 16 saati geçmiş olur heralde , şimdilik bir yorum yapamıyorum ama görünüş ve ekranı süper yani w810i sahibiyim, onu 16 milyon katlar ,neyse yorumları sonra yaparım ama ereyon için söyleyeyim adamlar güzel çalışıyor,faturası garantisi tam geldi cihazıda kullandıkça haber veririm
  • selamlar,ben de e60 almayi dusunuyorum.benim icin en onemli ozelligi wi-fi ve fiyati.kamera vs.ozellikler onemsiz benim icin.
    ancak aklima takilan sorular sunlar yardimci olabilirseniz sevinirim.ozellikle pazarcik bu isin ustadi olmussun,bu konuda yardimci olacagini dusunuyorum :)
    1-nette gezinme esnasindaki hizi nasil?sayfayi tarama ve diger sayfa gecisleri?(tabi bunlar wi-fi baglantisi soz konusu oldugunda)
    2-wi-fi ile cekim gucu konusunda olumsuz seyler okudum.cekim gucu yeterli mi?
    3-wi-fi ile surekli kullansak sarji ortalama ne kadar gider?
    4-internetten b.sayar gibi download yapabiliyo muyuz?
    simdiden cok tesekkurler,telini yeni alan arkadaslara da hayirli olsun.gule gule kullanin...
  • hocam bu konuda duyduğun, bildiğin, gödüğün program varsa yardımıc olur musun?
    Ben çok aradım kumanda programını ama s60v3 için bulamadım. Bikaç yabancı kaynakta henüz olmadığını okudum...
    Net bi bilgin varsa parlaşırsan çok sevinirim...

quote:

Orjinalden alıntı: pazarcik

Bu telefon yazılım yüklenerek bir kumandaya dönüştürülebilir. sen yaptın mı? dersen, hayır...
  • ArkaDaslar bunu e60 tan yaziyorum wifi İLE baglıyım bakalım sarj ne kadar gidecek
  • ewet klavyeye alışmam uzun süre alacak heralde , w810i de değişik bu değişik zor oluyor o yüzden gördüğünüz gibi garip garip yazmısım üstte, her neyse e60 ın ekranı süper wifi bağlantı çok hızlı aynı laptop ayrıyeten bir özellik var apıştım desem yeridir, internette iken son gezdiğiniz yerleri aynı firefox ve ie7 deki gbi ön izlemeli tab şeklinde yapmışlar yuh diyorum hocam yapanın eline sağlık.. önceden 3230 kullandım bu os işl.sistemlilere gıcık olmuştum yavaşlığından,ama bunda yavaşlıktan eser yok tık tık açıyor herşeyi, şimdilik bunlar gene yazarım kullandıkça, pazarcik hocam mailini bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamstream

arkadaşlar telefonu almak üzereyim sadece kafama takılan birkaç nokta var :

bahsettiğiniz smart2go türü ücretsiz yer belirleme-harita programları var mı? kolayca edinebilir miyim ? gps cihazı alırsam bu programlar daha detaylı ve kapsamlı çalışır mı ? gps cihazı alırsam yazılıma da para vermek zorunda mıyım ? istanbul haritaları bulmak zor mu ?

bir de smartphone lardaki gibi (motorola mpx220) avi wmw mpg türü video dosyaarını oynatabilir miyim ? bunlar için yazılım var mı ? yoksa sadece 3gp mi destekliyor ?

smart2go karma bir harita hizmetidir: Tele-Atlas ve Navteq’den alınan harita bilgileri GPRS/3G/WLAN* gibi kablosuz ağ bağlantısıyla doğrudan indirilebilir ve gerekirse mobil cihazların hafıza kartında saklanabilir. Tüm harita bilgileri saklanırsa, harita, rota ve navigasyon için ağ bağlantısına gerek kalmaz. Daha büyük boyutlu veri indirme için PC masaüstü aracı da kullanılabilmektedir.

smart2go sisteminde, navigasyon için gereken opsiyonel “iyileştirme” (upgrade) de bulunmaktadır. Kullanıcılar birkaç tık’la, bir haftalıktan 3 yıllığa kadar pek çok farklı seçenekle sunulan navigasyon lisansı satın alarak, cihazlarını sesli navigasyon sistemine de dönüştürebilir. Tatil için yeni bir ülkeye gidenler, seyahat öncesi, ilgili haritaları PC’den mobil cihazlarına indirerek navigasyon servisine abone olabilir.

Yani temelde bircogunun anladigi bildigi tam anlamiyla navigasyon hizmeti degil.Yaygin olarak kullanilan Gps ile navigasyon seklinde kullanmak icin gerekli upgrade lerin yapilmasi ve satin alinmasi gereklidir.Smart2go su haliyle indirlen haritalarda sadece uzerinde Koordinat cizip, yon veya otel benzin istasyonu gibi vs noktalari manuel olarak bulabilirsiniz.Gps cihazi olsada smart2go kurdugunuz sekliyle,belirlediginz koordinatlar dahilinde sesli yonlendiremez.

• quote:

Orjinalden alıntı: tasimasu

selamlar,ben de e60 almayi dusunuyorum.benim icin en onemli ozelligi wi-fi ve fiyati.kamera vs.ozellikler onemsiz benim icin.
    ancak aklima takilan sorular sunlar yardimci olabilirseniz sevinirim.ozellikle pazarcik bu isin ustadi olmussun,bu konuda yardimci olacagini dusunuyorum :)
    1-nette gezinme esnasindaki hizi nasil?sayfayi tarama ve diger sayfa gecisleri?(tabi bunlar wi-fi baglantisi soz konusu oldugunda)
    2-wi-fi ile cekim gucu konusunda olumsuz seyler okudum.cekim gucu yeterli mi?
    3-wi-fi ile surekli kullansak sarji ortalama ne kadar gider?
    4-internetten b.sayar gibi download yapabiliyo muyuz?
    simdiden cok tesekkurler,telini yeni alan arkadaslara da hayirli olsun.gule gule kullanin...

İnternetten bilgisayar gibi download yapılabiliyor, mesela ben bi mekanda 250 Mb'lık bi oyun demosu çektim...

Ama çok fena pil tüketiyor internetten veri alırken, mesela 790 Mb'lık bir dosya çekerken 500Mb civarlarına geldiğinde pil bitti tamamen ve cihaz kapandı...

Hız konusunda ise karşı tarafın size yollama hızına bağlı sizin alma hızınız yani gayet hızlı...

Ancak karşılaştığım sorunlar; yeni pencere açıp adres giremiyorsunuz browserında, ama linklere tıklayınca yeni pencerede açılıyor ve yoğun sayfalarda (resimli) hafıza dolu uyarsı veriyor ve sayfayı açmayabiliyor...

Bu arada divx olayını çözdüm; artık altyazılı divxler seyrebiliyorum telefonda...

• Arkadaşlar nihayet ben de nihayet bi E60 sahibiyim.fakat bi sorum olacaktı ;

--gprs ile internet hakkında bigi verebilecek varsa çok teşekkürler.....saygılar
  • BaMKaN cevabin icin tesekkur ederim.cok yardimci oldun

• Aytuga arkadaşım, şu an şehir dışındayım. Bu yüzden programları sana yollayamıyorum. Ama pazartesi gecesi yollayacağım. Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazarcik

Aytuga arkadaşım, şu an şehir dışındayım. Bu yüzden programları sana yollayamıyorum. Ama pazartesi gecesi yollayacağım. Saygılar.

Aynı dosyalara ben de talibim... Arkadaşa yollayacağın mail adresinin sonuna virgül koyup serkansopaci@hotmail.com adresini de eklersen berhüdar edersin beni...

@tasimasu rica ederim ama tasimasu ile değirmen dönmez haberin olsun...

• Tamam arkadaşlar. Görüşmek üzere
  • mc_napster hayırlı olsun ereyon'dan mı aldın sen de? Ben de sipariş verdim bekliyorum. kapıda ödeme olarak sipariş verdim bu sabah ama hala onay bekliyor diyor. Araya pazar girecek ben sinirleneceğim, sonra stok yok diyecekler daha da sinirleneceğim. Her aldığım üründe olduğu gibi bi problem çıkmazsa bunda şaşarım zaten. Neyse pazarcik bi virgül de artofsin@gmail.com diye atsan bi hayır duası daha alsan... Bu arada youtube'da e60 videoları izledim menüleri görmek için baya yardımcı oldu. Ondan sonra da sipariş verdim zaten . pazarcik uzun süredir sırf telefonda wi-fi olsun diye pda almayı düşünüyordum ama fiyatlar bana sen 3-4 kere daha düşün diyordu. Bu telefon cidden çok iyiymiş. Hele kamera olmamasına nasıl sevindim anlatamam.Allah razı olsun paylaşımlarınız için. Nokia bu özverilerinizi görse kadrolu eleman olarak alırdı hepinizi :)

• Arkadaşlar dotsis te elemanın biri 4 tane mega pack yapmış s60 v3 için umarım hepimize yararlı olur. Telefon gelmemesine rağmen ben de indireceğim nolur nolmaz kalkar falan siteden...

işte link:http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=38930
  • artofsin hayırlı olsun, link için de teşekkürler...
  • Bu sinek kovma programlarının gerçekten işe yaradığını görenler var mı aranızda? Bir gece boyunca açık kalması bataryaya nasıl yansır? Malum yaz yaklaşıyor...

Teşekkür ederim BaMKaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artofsin -- 11 Mart 2007; 11:05:33 >
  • Arkadaşlar birkaç program gönderdim. Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.