Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: izmir_sevdalısı

quote:

Orjinalden alıntı: swes

bu programı kullanmak için gps cihazı şartmı bide diyelimki gps cihazı aldık istanbul haritasını nasıl temin edebiliriz.?????????

GPS şart değil sanırım yazılanlardan anladığım kadarıyla ama GPS olmadan bizim bulunduğumuz konumu nasıl algılıyor bu program?

evet benimde merak ettiğim bu zaten ben bir kaç tane de harita indirdim ama bi türlü çalıştıramadım bence dahili veya harici bir gps cihazının olması gerekli zaten gprs destekli değilmiş program bildiğim kadarıyla

• quote:

GPS şart değil sanırım yazılanlardan anladığım kadarıyla ama GPS olmadan bizim bulunduğumuz konumu nasıl algılıyor bu program?

Konumu kendin belirleyebiliyorsun. Yürüyerek mi yoksa araçla mı gittiğini de yazıyorsun.
    Programı kurup denerseniz görürsünüz zaten karışık bişey değil...
  • soruma tam net cevap alamadım bunun için gps cihazı gerekli mi??????? sadece programı telefona kurmak yeterli oluyormu?????
  • Arkadaşlar klipleri .mp4 formatına çeviriyorum ama henüz E60'ın desteklediği maksimum çözünürlüğü öğrenebilmiş değillim...

Edit: 352 x 416 çözünürlüğünü desteklemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 24 Şubat 2007; 21:15:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyker

quote:

Konumu kendin belirleyebiliyorsun. Yürüyerek mi yoksa araçla mı gittiğini de yazıyorsun.
    Programı kurup denerseniz görürsünüz zaten karışık bişey değil...

Peki GPS cihazı alırsak kullanabilir miyiz?
  • GPS cihazı alınırsa bu programla kullanılabilir. Ancak smart2go yazılımında Türkiye haritası henüz indirilebilir bir şekilde yayınlanmadığı için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyulmakta. Ancak kısa bir süre sonra Türkiye haritasının yayınlanacağını düşünüyorum. Kısacası, bu program gps cihazı olmadanda çalışmakta. Ancak Türkiye haritasını daha yayınlamadığı için Türkiye'de gezinebilmek için internet üzerinde "google earth gibi" güncelleme yapması gerekmekte.
  • Arkadaşım tüm bilgilendirmelerin için teşekkürler.
    Söz konusu programları indirebileceğimiz bir adres bildirirsen sevinirim.
    Bir E60 kullanıcısı olarak bu telefonu aldığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
    Selamlar
  • Güle güle kullanın arkadaşım. Yukarıda da belirtmiştim.www.dotsis.com sitesinde her türlü ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Saygılar
  • Arkadaşlar klipleri .mp4 formatına çeviriyorum ama henüz E60'ın desteklediği maksimum çözünürlüğü öğrenebilmiş değillim...

• sanırım telefon 352*416 çözünürlüğünü değil mp4 formatını destelemiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Arkadaşlar klipleri .mp4 formatına çeviriyorum ama henüz E60'ın desteklediği maksimum çözünürlüğü öğrenebilmiş değillim...

• arkadaşlar telefonu almak üzereyim sadece kafama takılan birkaç nokta var :

bahsettiğiniz smart2go türü ücretsiz yer belirleme-harita programları var mı? kolayca edinebilir miyim ? gps cihazı alırsam bu programlar daha detaylı ve kapsamlı çalışır mı ? gps cihazı alırsam yazılıma da para vermek zorunda mıyım ? istanbul haritaları bulmak zor mu ?

bir de smartphone lardaki gibi (motorola mpx220) avi wmw mpg türü video dosyaarını oynatabilir miyim ? bunlar için yazılım var mı ? yoksa sadece 3gp mi destekliyor ?
  • Cevap verdim
  • quote:

sanırım telefon 352*416 çözünürlüğünü değil mp4 formatını destelemiyor.

quote:

Arkadaşlar klipleri .mp4 formatına çeviriyorum ama henüz E60'ın desteklediği maksimum çözünürlüğü öğrenebilmiş değillim...

Hayır destekliyor; 176 x 144 formatında .mp4 oynattım mesela ama max. çözünürlüğü öğrenemedim bir türlü...
  • guzel paylasım saol
  • hocam mp4 leri hangi programla oynatıyorsun.
    ben de bi deneyeyim...

quote:

quote:

quote:

Hayır destekliyor; 176 x 144 formatında .mp4 oynattım mesela ama max. çözünürlüğü öğrenemedim bir türlü...

• quote:

hocam mp4 leri hangi programla oynatıyorsun.
    ben de bi deneyeyim...

quote:

quote:

quote:

Telefonda bulunan real player ile...

• hocam haklıymışsın. real player mp4 leri oynatıyormuş. Ben mpeg le karıştırmışım.
    Az önce 352*288 çözünürlüklü mp4 videoyu hiç sorunsuz real player ile izledim.
    Tahminim videoları sorunsuz şekilde 416*352 çözünürlükte izlersin.

quote:

• quote:

hocam haklıymışsın. real player mp4 leri oynatıyormuş. Ben mpeg le karıştırmışım.

quote:

416*352 çözünürlüğü bi denersen sana zahmet çok yardımcı olursun bana zira ben bu çözünürlükte dosya açmaya çalışınca sadece ses geliyor, görüntü yok... teşekkürler...

• şu anda elimde 416*3525 video yok. Konvert edecek program da yok.
    acaba sen konvert ederken görüntü orontısını kaçırmış olabilirmisin?
    Çünkü 352/288=1,2222
    416/352=1.1818 böyle bir dengesizlikten de görüntü gelmiyor olabilir.

quote:

quote:

hocam haklıymışsın. real player mp4 leri oynatıyormuş. Ben mpeg le karıştırmışım.

quote:

416*352 çözünürlüğü bi denersen sana zahmet çok yardımcı olursun bana zira ben bu çözünürlükte dosya açmaya çalışınca sadece ses geliyor, görüntü yok... teşekkürler...

• quote:

şu anda elimde 416*3525 video yok. Konvert edecek program da yok.
    acaba sen konvert ederken görüntü orontısını kaçırmış olabilirmisin?
    Çünkü 352/288=1,2222
    416/352=1.1818 böyle bir dengesizlikten de görüntü gelmiyor olabilir.

quote:

quote:

quote:

Artık mp4 ile uğraşmıyorum; biraz daha fazla yer kaplayan ama her çözünürlüğü destekleyen divx olayına girdim; teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.