Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dcello

Meraba, kullanici testin icin tesekkürler bu telefonu almamda buyük etkisi oldu, size bir sorum olacak, telefonu alali daha 1 hafta bile olmadi ve dün aksam telefonu kapattim sabah actim, telefon hatsiz modundan genel moda gecmiyor hic bir sekilde, web e girmeye calisiyorum wlan buluyor ama kilitleniyor. telefon sürekli kilitleniyor kendiliginden.
    ne olmus olabilir, nasil bir cozum onerirsiniz?

sim kart bozulmuş olabilir, başka bir sim kartla deneme yap.
    basit yazılımsal bir sorun olabilir, backup alıp hard reset atmayı dene
    o da olmadı, eğer rom'un eski versiyonsa güncellemeyi deneyebilirsin...(son versiyon 2.06 bildiğim kadarıyla)

kolay gelsin..
  • Laconf adlı arkadaşa katılıyorum. Hard reset atmayı dene.
  • Baska sim kartlarla da denedim olmadi, telefon kesinlikle hatsiz moddan baska bir moda gecmiyor, profil degistirilemiyor diyor. o yüzden firmware update de edemiyorum. Firmware update programi nokia nin, telefonunuzu general profiline getirin diyor, getiremedigim icin de program ilerlemiyor.
    2-3 kez hard reset attim o da sonuc vermedi.
    quote:

Orjinalden alıntı: laconf

quote:

Meraba, kullanici testin icin tesekkürler bu telefonu almamda buyük etkisi oldu, size bir sorum olacak, telefonu alali daha 1 hafta bile olmadi ve dün aksam telefonu kapattim sabah actim, telefon hatsiz modundan genel moda gecmiyor hic bir sekilde, web e girmeye calisiyorum wlan buluyor ama kilitleniyor. telefon sürekli kilitleniyor kendiliginden.

o da olmadı, eğer rom'un eski versiyonsa güncellemeyi deneyebilirsin...(son versiyon 2.06 bildiğim kadarıyla)

kolay gelsin..

• quote:

Baska sim kartlarla da denedim olmadi, telefon kesinlikle hatsiz moddan baska bir moda gecmiyor, profil degistirilemiyor diyor. o yüzden firmware update de edemiyorum. Firmware update programi nokia nin, telefonunuzu general profiline getirin diyor, getiremedigim icin de program ilerlemiyor.
    2-3 kez hard reset attim o da sonuc vermedi.
    quote:

Orjinalden alıntı: laconf

quote:

kolay gelsin..

of, kötü bir durum, pilini çıkartıp bir süre bekle, belki 1-2 saat falan sonra tamamen reset olursa çözülebilir,
    çözülmezse de aldığın yere götür derim, donanım arızası ise muhtemelen değiştirirler..

bol şans..

• ( konuyu bu başlığa taşıdım )arkadaşlarbir tane e60 edindim. telefon gerçekten çok iyi. tam aradığım gibi bişey. fakat wifi olayını kullnamadım. şebekeleri çok rahat buluyo. heryerden yakalıyor fakat şifresiz şebekeleri kullnarak bir türlü bağlanamadım nete. herhangi bi ayar varmı nasıl yaparız bi yardım
  • arkadaslar telefonum ne yaptiysam olmadi ve geri gönderdim, bakalim ne olacak, telefonu ereyon.com.tr den almiştim. telefonla konustum, dedim 5 günlük makine, ve bozuldu, internette arastirdim yabanci sitelerde , benim sorunumla karsilasan bir cok kisi var, onlarda aldiklari ilk 1 hafta icerisinde genelde sorunla karsilasmislar, ereyon yetkilisi, telefonu ilk basta garanti ye gondereceklerini eger hata raporu alirsalar yenisini yollayacaklarini belirttiler.
    acaba tüketici haklari ile ilgili bilgisi olan var midir? Böyle bir durumda ne yapilmasi gerekir?

bir de nokia e60 la ilgili bir sorum olacak, telefonun quick menusu var ya, hani ana ekranda yukarda 6-7 tane ikon var, onlari degistirebiliyor muyuz?
    tesekkürler simdiden
  • Evet değiştirebiliyorsun.

Ayarlar-Telefon-Bekleme modu-Etkin bekleme uygu. sırasını takip ederek ulaşacağın menüden istediğin gibi seçim yapabilirsin.

quote:

bir de nokia e60 la ilgili bir sorum olacak, telefonun quick menusu var ya, hani ana ekranda yukarda 6-7 tane ikon var, onlari degistirebiliyor muyuz?
    tesekkürler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyker -- 16 Şubat 2007; 0:53:46 >
  • sırf wlan için bu telefondan alacaktım okulda ve genellikle bulunduğum ortamlarda wireless var ama birçok kişi wireless ile problem yaşamış gördüğüm kadarıyla bu sorun nedeniyle telefonu almaktan vazgeçtim. sizce doğru yapmış mıyım ? teli sırf wlan için istiyorum sizce wlan lı yeni modeller gelir mi beklemeli miyim ? bütçem fazla değil e 60 550 lira civarında buldum sıfır zaten bir telefona daha fazla para vermem.

bir de telefonun tuşlarının yumuşaklığı nasıl yani msn e girsem hızlı yazabilir miyim mesela motorola mpx 220 kullanıyorum tuşlar biraz sert ve sorun yaşıyorum sıkı basmam gerekiyor. e70 güzel alternatif ama piyasada yok 1-2 sitede rastladım 1 milyar fiyat var 2. eli de bulunmuyor
  • wifi yi kullanabildim sonunda sağını solunu kurcalarken girdim nete biraz gezdim gerçekten güzel bi olay. sayfaların görünümü çok iyi aynı bilgisayardan bağlanmışım gibiydi. farklı sayfalar açıp sayfalar arası geçiş yapılabiliyo. bunun dışında ofis dokumanlarından genelde word le işim olduğundan bu konudada çok başarılı. belge üzerinde değişiklik yapılabiliyo. yakınlaştırma ve uzaklaşma oranları iyi. telsimin bedava mvs olayını denedim. oda sorunsuz çalıştı. batarya olayı benim mpx200 den sonra devasa bi süre gibi geldi. şimdilik telefonda bi sorunla karşılaşmadım. telefonunda kamera aramayanlar için en iyi tercih bence. telefon üzerinde tecrübe kazandıkça burada bilgileri paylaşsak güzel olacak
  • www.ereyon.com.tr de 500 milyona kadar düştü telefonun fiyati ayrica alirken 1gb kartta alabilirsin o da 36 milyon.
    wlan da bence sorun yok cok güzel calisiyor. eger bir telefona ihtiyacin varsa bunu almani tavsiye ederim. yeni wlan li telefonlar tabiki de gelir. su anda büyük bir devrim yaratacak bir teknoloji gelecegini duymadim, o yüzden beklemenin pek bir anlami yok.
    msn de güzel yazilabiliyor tabi normal bir klavye gibisi yok. ama ben sorun yasamadim acikcasi.

quote:

Orjinalden alıntı: dreamstream

sırf wlan için bu telefondan alacaktım okulda ve genellikle bulunduğum ortamlarda wireless var ama birçok kişi wireless ile problem yaşamış gördüğüm kadarıyla bu sorun nedeniyle telefonu almaktan vazgeçtim. sizce doğru yapmış mıyım ? teli sırf wlan için istiyorum sizce wlan lı yeni modeller gelir mi beklemeli miyim ? bütçem fazla değil e 60 550 lira civarında buldum sıfır zaten bir telefona daha fazla para vermem.

bir de telefonun tuşlarının yumuşaklığı nasıl yani msn e girsem hızlı yazabilir miyim mesela motorola mpx 220 kullanıyorum tuşlar biraz sert ve sorun yaşıyorum sıkı basmam gerekiyor. e70 güzel alternatif ama piyasada yok 1-2 sitede rastladım 1 milyar fiyat var 2. eli de bulunmuyor

• wmw avi mpeg türü videoları oynatabiliyor mu yoksa sadece 3gp mi destekliyor ? bu sorunun cevabı benim için çok önemli arkadaşlar.

telefonu en kısa zamanda alcam navigasyon cihazı alsam harici çalışır mı ? navigasyon konusunda pek bilgim yok navigasyon yazılımına da para veriyor muyuz yoksa bedavasını bulmak mümkün mü (istanbul için)
  • Dostum seçimin için tebrikler ++++++ bir konu açmışsın E serisi biraz tanınsın yahu!

Ben 3 hafta evvel çok uzun bir süre aradığım ve capitolde 946 ytl ye bulduğum E70 sahibi oldum..Söylediğin herşey bu telefonda da mevcut,alet mükemmel,klavyesi kelebek gibi açılıyor ve msn de süper yazışabiliyorum bence ne yapıp edin E70 bulun alın ve satmayın!!! Bu aleti kullanın alet inanılmaz ve piyasadaki her telefondan daha İŞLEVSEL...Telefona orjinal agile mobile,ispanyoca sözlük,best safe ve black list caller yükledim ve çok memnunum..

Gelelim sorularıma,sen gördüğüm kadarıyla E60 ı ezebere öğrendin E70 le pek bir farkı olmasa gerek

1-mail for exchange diye bir yazılım var ben bu yazılımı nasıl kullanacağım bir türlü beceremedim,yani yahoo ma mail geldiğinde telefon bana uyarı tonu nasıl verebilir?
    2-Telefonda bağlantı ayarlarında bağlantı yöneticisi var orda tıkladığımda wi-fi ağları buluyor,yani telefonun wi-fi si hep açık mı?Pili ekonomik kullanmanın püf noktaları var mı?Bi yerde şebeke gsm seçin dual seçmeyin falan diyordu doğru mu?
    3-E70 de bluetooth navigasyon kit alındığı takdirde çalışmasını beklediğim navigasyon yazılımı var,sen hiç E60 ta navigasyonla ilgili bişey duydun mu?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum cevapların için..Forever E serisi!! Ufak sevenler E60 alsın ben kolay mesajlaşıp 2mp kamera istiyorum diyenler E70!!

quote:

Orjinalden alıntı: pazarcik

arkadaşlar incelemeyi tamamen objektif olarak gerçekleştirdim. Bir sorun ya da keşif olursa bunuda konuya dahil edeceğim. Bu arada Yahoo Go Beta programı sanırım hatalı. Şöyleki, program kapatıldığında normal olarak sonlanması gereken kablosuz ağ bağdaştırıcı bağlı kalmaya devam ediyor. Sanırım normal sürümde bu sorun halledilir. Birde aşağıda uzun tecrübeler sonucunda onlarca program ve oyunu kurp yükledikten sonra kalmasından fayda gördüğüm uygulama ve oyunların bir ekran görüntüsünü vermek istiyorum. Tecrübelerle sabittir. Hepsi çok iyiler. Özellikle uygulamalardaki Bluetooth rc programı nefis. Bu programla bilgisayarınızın pekçok özelliğini telefondan yönetme imkanı sağlanıyor. PowerPoint sunumlarından media player çalıştırmaya neredeyse herşey. Şimdilik eklemek istediklerim bu kadar. Saygılar.

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma)

• Takdirin için çok teşekkürler ederim arkadaşım. Arkadaşlarıma bu harika telefon hakkında bilgi verebildiysem ne mutlu bana. Şimdi teker teker sorduğun soruluarı yanaıtlayayım.

1-mail for exchange diye bir yazılım var ben bu yazılımı nasıl kullanacağım bir türlü beceremedim,yani yahoo ma mail geldiğinde telefon bana uyarı tonu nasıl verebilir?

Cevap: Dostum mail for exchange programını biliyorum ama kullanmadım. Ama sanırım yahoo mail ile ilgili gereksinimini YahooGo programı ile kolayca halledebilirsin. Ben bu programı denedim. Hakikatten çok nitelikli ve güzel bir program. Fakat programı kaldırdım. Kaldırmamın nedeni ise programdan çıkıldığında bağlı bulunduğun kablosuz bağlantının otomatik olarak sonlanmaması. Bunun nedeninin programın daha Beta olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ama yinede bu programı telefonuna kurup denemeni tavsiye ederim.

2-Telefonda bağlantı ayarlarında bağlantı yöneticisi var orda tıkladığımda wi-fi ağları buluyor,yani telefonun wi-fi si hep açık mı?Pili ekonomik kullanmanın püf noktaları var mı?Bi yerde şebeke gsm seçin dual seçmeyin falan diyordu doğru mu?

Cevap: Bu soruyu en başta bende sormuştum. Evet oraya tıklanıldığında wi-fi ağları bulunuyor. Bu durumda, "sürekli olarak arama yapılıyormu?" sorusunu akla getirmekte. Ancak yazılım o kısmının mevcut bağlantıları aramak için yazılımı aktif ettiğini düşünüyorum. Sürekli bir bağlantı olmadığını söyleyebilirim. Pil konusunda ise; Pilin ençok dayanımının tamamen açık ve hatırı sayılır kurcalamayla ortalama iki gün olduğunu söyleyebilirim. Ne kadar uğraştıysam 2,5 günün üzerine çıkamadım. Ama yinede ekran ışığının kısılmasıyla süreye katkıda bulunulduğunu söyleyebilirim. Ve birde elbette az kurcalayarak... Ama pil çok gitsin diyede telefona uzak durmanın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum. Dual seçmeme konusunda da bir fayda görmediğimi ifade edeyim...

3-E70 de bluetooth navigasyon kit alındığı takdirde çalışmasını beklediğim navigasyon yazılımı var,sen hiç E60 ta navigasyonla ilgili bişey duydun mu?

Cevap: Navigasyon konusuna ilk olarak Google Map ile giriş yaptım. Geçen haftada yine bu forumdan bazı arkadaşların duyurduğu Smart2go yazılımını cihazıma kurdum. İlk başta karışık olduğunu düşündüğüm yazılımın kullandıkça ne kadar mükemmel olduğunu anladım. Wi-fi Üzerinden İstanbul, Ankara ve Antalya gibi illerin merkezlerine (Turistik) dair haritalara ulaşmak mümkün. Başlangıç ve Varış noktalarını harita üzerinden ya da adres, isim üzerinden bulup, simülasyonla Türkçe bir bayan sesi yönlendirmesi ile istediğin yere varabilmek mümkün. Komutlar, telafuz gayet başarılı. Hiç bluetooth gps cihazı bulunmadan bile oldukça fayda veren bir yazılım. E tabi insan böyle bir yazılımı bulunca kendini ister istemez gps konusuna dalmış ve yeni bir harcama yapmayla karşı karşıya bulmakta. Bende bugün doğubank'ın karşısında bir telefoncuda Royaltek marka gps cihazının fiyatını sordum. Yazılımsız olarak tek cihaz fiyatı 170 YTL. Yazılımla birlikte ise 270 YTL olarak fiyat söylediler. Bu konuyu biraz daha araştırıp "gerekliliği" konusunda derin şüphelerim olan bu teknolojiye çok yakında dahil olabilirim. Genel durum budur...

• quote:

Takdirin için çok teşekkürler ederim arkadaşım. Arkadaşlarıma bu harika telefon hakkında bilgi verebildiysem ne mutlu bana. Şimdi teker teker sorduğun soruluarı yanaıtlayayım.

Cevap: Dostum mail for exchange programını biliyorum ama kullanmadım. Ama sanırım yahoo mail ile ilgili gereksinimini YahooGo programı ile kolayca halledebilirsin. Ben bu programı denedim. Hakikatten çok nitelikli ve güzel bir program. Fakat programı kaldırdım. Kaldırmamın nedeni ise programdan çıkıldığında bağlı bulunduğun kablosuz bağlantının otomatik olarak sonlanmaması. Bunun nedeninin programın daha Beta olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ama yinede bu programı telefonuna kurup denemeni tavsiye ederim.

Cevap: Bu soruyu en başta bende sormuştum. Evet oraya tıklanıldığında wi-fi ağları bulunuyor. Bu durumda, "sürekli olarak arama yapılıyormu?" sorusunu akla getirmekte. Ancak yazılım o kısmının mevcut bağlantıları aramak için yazılımı aktif ettiğini düşünüyorum. Sürekli bir bağlantı olmadığını söyleyebilirim. Pil konusunda ise; Pilin ençok dayanımının tamamen açık ve hatırı sayılır kurcalamayla ortalama iki gün olduğunu söyleyebilirim. Ne kadar uğraştıysam 2,5 günün üzerine çıkamadım. Ama yinede ekran ışığının kısılmasıyla süreye katkıda bulunulduğunu söyleyebilirim. Ve birde elbette az kurcalayarak... Ama pil çok gitsin diyede telefona uzak durmanın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum. Dual seçmeme konusunda da bir fayda görmediğimi ifade edeyim...

Cevap: Navigasyon konusuna ilk olarak Google Map ile giriş yaptım. Geçen haftada yine bu forumdan bazı arkadaşların duyurduğu Smart2go yazılımını cihazıma kurdum. İlk başta karışık olduğunu düşündüğüm yazılımın kullandıkça ne kadar mükemmel olduğunu anladım. Wi-fi Üzerinden İstanbul, Ankara ve Antalya gibi illerin merkezlerine (Turistik) dair haritalara ulaşmak mümkün. Başlangıç ve Varış noktalarını harita üzerinden ya da adres, isim üzerinden bulup, simülasyonla Türkçe bir bayan sesi yönlendirmesi ile istediğin yere varabilmek mümkün. Komutlar, telafuz gayet başarılı. Hiç bluetooth gps cihazı bulunmadan bile oldukça fayda veren bir yazılım. E tabi insan böyle bir yazılımı bulunca kendini ister istemez gps konusuna dalmış ve yeni bir harcama yapmayla karşı karşıya bulmakta. Bende bugün doğubank'ın karşısında bir telefoncuda Royaltek marka gps cihazının fiyatını sordum. Yazılımsız olarak tek cihaz fiyatı 170 YTL. Yazılımla birlikte ise 270 YTL olarak fiyat söylediler. Bu konuyu biraz daha araştırıp "gerekliliği" konusunda derin şüphelerim olan bu teknolojiye çok yakında dahil olabilirim. Genel durum budur...

Çok teşekkürler ilgin için
    Smart2go programını satın mı almam lazım?Diyelim ki bu programı indirdim telefona,gidip bi de bluettoth gps cihazı mı almam lazım yoksa bu yazılımı telefona indirdiğimde uygulamayı başlatıca gprs aracılığıyla telefon gps cihazına mı dönüşüyor?Cehaletimi bağışla..
    Bu arada bu konuyu yukarda tutalım ya,millet E serisinin nimetlerinin farkında değil herkes n95 lerden bahsediyor deli olacam...

• Smart2Go programınıwww.smart2go.com sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsin. Program nokia'nın da desteklediği bir ürün. Bu programı indirip cihazına kurduktan sonra bir gps cihazına kendi konumunu ve hareket halindeyken yönlendirmenin senin konumunla senkronize olarak yapılabilmesi için ihtiyacın var. Ama yok ben cihazı almadan kullanayım diyorsanda oldukça faydalı. Cihaz gprs ile çalışmıyır. Daha doğrusu en düşük edge bağlantı hızını destekliyor. Ama esas aradığı wi-fi bağlantısı. Sen yazılımını çalıştırdığın gibi yazılım hemen bir kablosuz ağ aramaya başlıyor. Eğer bulursa sıralıyor ve seçim yapmanı bekliyor. Malum merkez yerlerde bir kablosuz ağ yakalamk hiç sorun olmamakta. Şimdi diyeceksin Wi-fi neden şart. Çünkü yazılım herne kadar Türkçe desteği olsada indirilebilir haritaları arasında Türkiye haritesını indirilebilir olarak daha sunmadı. Bu yüzden İstanbulda bir noktayı aramak istediğinde yazılımın veb üzerinde Google Earth gibi haritalarını güncellemesi gerekmekte. Ama yarın öbürgün Türkiye haritası yayınlanırsa bunada ihtiyaç kalmayacak. Harita üzerinde önemli yerler, eğitim kurumları, devlet kurumları ATM'ler, spor sahaları gezilmesi gereken önemli yerler, araba kiralama noktaları, restaurantlar vb. herşey üzeine tıklandığında bir restaurant ise telefonunu ve adresini verecek kadar ayrıntıyla yer almakta. Rota belirleyip, turu başlattığın zaman sesli gayet güzel bir şekilde varmak istediğin noktaya araç ya da yürüyerek seçeneğini de işaretleyerek gayet kolayca gidebilirsin. Kısacası cps cihazı senin hareketinle programdaki yönlendirici "ok"un aynı hızda hareket etmesi gibi bir şey için gerekli. Yazılım senin yerini gps cihazı sayesinde tam olarak alarak yönlendirmeyi senin hareketine uygun olarak yapmakta. Program gps cihazsızda mantığını anladıktan sonra kullanılabilir ama elbette birde gps cihazı bağlandımı tadından yenmez...

Aşağıda, Babıali caddesindeki bir noktadan az ilerisindeki Cemberlitaş'a gidiş için sorguladığım ve cihazın yarattığı simülasyonun fotoları yeralmakta. Görüldüğü üzere önemli yerler, daha doğrusu sizin haritalar üzerinde görmek istediğiniz yerler (azaltabilir ya da hepsini görmek için herşeyi seçebilirsiniz) onları temsil eden işaretleri ile yeralmakta. Artikeli bu simgelerin üzerine götürüp tıkladığınızda size ayrıntılı olarak açıklamasını, adresini ve hatta varsa telefonunuda vermekte. Ben isviçre'de bulunan akrabalarımın kapı numaralarına kadar yazarak evlerinin yerini saptadım. adresleri tam yazarak bunu gerçekleştirmek mümkün. Örneğin bahsettiğim akrabalarımın kapı numaraları olan 31 için bir noktayı verirken, deneme için yazdığım 55 için az ilerisini vermekte. İnsanın hayran olmaması elde değil. Benim bu konuda esas merak ettiğim daha başarılı haritaların olup olmadığı. Benden şimdilik bu kadar. başka arkadaşlarında gps konusunda deneyimleri varsa paylaşımlarından çok memnun olurum. Saygılar, sevgiler.

• quote:

Smart2Go programınıwww.smart2go.com sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsin. Program nokia'nın da desteklediği bir ürün. Bu programı indirip cihazına kurduktan sonra bir gps cihazına kendi konumunu ve hareket halindeyken yönlendirmenin senin konumunla senkronize olarak yapılabilmesi için ihtiyacın var. Ama yok ben cihazı almadan kullanayım diyorsanda oldukça faydalı. Cihaz gprs ile çalışmıyır. Daha doğrusu en düşük edge bağlantı hızını destekliyor. Ama esas aradığı wi-fi bağlantısı. Sen yazılımını çalıştırdığın gibi yazılım hemen bir kablosuz ağ aramaya başlıyor. Eğer bulursa sıralıyor ve seçim yapmanı bekliyor. Malum merkez yerlerde bir kablosuz ağ yakalamk hiç sorun olmamakta. Şimdi diyeceksin Wi-fi neden şart. Çünkü yazılım herne kadar Türkçe desteği olsada indirilebilir haritaları arasında Türkiye haritesını indirilebilir olarak daha sunmadı. Bu yüzden İstanbulda bir noktayı aramak istediğinde yazılımın veb üzerinde Google Earth gibi haritalarını güncellemesi gerekmekte. Ama yarın öbürgün Türkiye haritası yayınlanırsa bunada ihtiyaç kalmayacak. Harita üzerinde önemli yerler, eğitim kurumları, devlet kurumları ATM'ler, spor sahaları gezilmesi gereken önemli yerler, araba kiralama noktaları, restaurantlar vb. herşey üzeine tıklandığında bir restaurant ise telefonunu ve adresini verecek kadar ayrıntıyla yer almakta. Rota belirleyip, turu başlattığın zaman sesli gayet güzel bir şekilde varmak istediğin noktaya araç ya da yürüyerek seçeneğini de işaretleyerek gayet kolayca gidebilirsin. Kısacası cps cihazı senin hareketinle programdaki yönlendirici "ok"un aynı hızda hareket etmesi gibi bir şey için gerekli. Yazılım senin yerini gps cihazı sayesinde tam olarak alarak yönlendirmeyi senin hareketine uygun olarak yapmakta. Program gps cihazsızda mantığını anladıktan sonra kullanılabilir ama elbette birde gps cihazı bağlandımı tadından yenmez...

Aşağıda, Babıali caddesindeki bir noktadan az ilerisindeki Cemberlitaş'a gidiş için sorguladığım ve cihazın yarattığı simülasyonun fotoları yeralmakta. Görüldüğü üzere önemli yerler, daha doğrusu sizin haritalar üzerinde görmek istediğiniz yerler (azaltabilir ya da hepsini görmek için herşeyi seçebilirsiniz) onları temsil eden işaretleri ile yeralmakta. Artikeli bu simgelerin üzerine götürüp tıkladığınızda size ayrıntılı olarak açıklamasını, adresini ve hatta varsa telefonunuda vermekte. Ben isviçre'de bulunan akrabalarımın kapı numaralarına kadar yazarak evlerinin yerini saptadım. adresleri tam yazarak bunu gerçekleştirmek mümkün. Örneğin bahsettiğim akrabalarımın kapı numaraları olan 31 için bir noktayı verirken, deneme için yazdığım 55 için az ilerisini vermekte. İnsanın hayran olmaması elde değil. Benim bu konuda esas merak ettiğim daha başarılı haritaların olup olmadığı. Benden şimdilik bu kadar. başka arkadaşlarında gps konusunda deneyimleri varsa paylaşımlarından çok memnun olurum. Saygılar, sevgiler.

Dostum seni yoruyorum bu saatte,hem smart2go nun siteye girip programı pc ye indirdim pc suite ile yükleme yaparken ortada takılıyor..Sms ile yükleyeyim dedim gene aynısını yaptı..Bir türlü kuramadım telefona..Anladığımkadarıyla bir gps cihazı alırsam sorunsuz bluetooth ile rahat rahat nereye gitsem alet bana yol gösterecek bu yazılım sayesinde..Bir kurabilsem çok şey yapacam ama olmuyor nedense...

• Program büyük boyutlu olduğu için kurması uzun zaman alıyor. Biraz sabret derim :-)
  • quote:

Bu arada bu konuyu yukarda tutalım ya,millet E serisinin nimetlerinin farkında değil herkes n95 lerden bahsediyor deli olacam...

aynen katılıyorum.
  • bu programı kullanmak için gps cihazı şartmı bide diyelimki gps cihazı aldık istanbul haritasını nasıl temin edebiliriz.?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: swes

bu programı kullanmak için gps cihazı şartmı bide diyelimki gps cihazı aldık istanbul haritasını nasıl temin edebiliriz.?????????

GPS şart değil sanırım yazılanlardan anladığım kadarıyla ama GPS olmadan bizim bulunduğumuz konumu nasıl algılıyor bu program?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.