Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazarcik arkadaşım süpersin bende alıcam bu cihazdan sayende :) vallaha nokia ya git komisyon iste :) öyle bir anlattınki :) , suan su gitti gidiyorda ihaledeyim :) ama size su ereyon sitesini soracaktım, burdan alan varmı ve memnunmu fiyatları cazip gözüküyor, fatura ve garanti belgeleri veriyolarmı acaba şimdiden teşekkürler
  • Dostum ben ereyondan aldım E60 ı. Kesinlikle hiç şüphen olasın. Tüm belgeleri eksiksiz geliyor. Ben oradan daha uygun bi yer de bilmiyorum.
    Gitti gidiyorda şu anda bitmek üzere olan bi açık artırmada 550 YTL ye ulaşmış! (nasıl oluyorsa artık)
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=3889164

Bence alacaksan hiç düşünmeden ereyondan al.

quote:

Orjinalden alıntı: aytuga

pazarcik arkadaşım süpersin bende alıcam bu cihazdan sayende :) vallaha nokia ya git komisyon iste :) öyle bir anlattınki :) , suan su gitti gidiyorda ihaledeyim :) ama size su ereyon sitesini soracaktım, burdan alan varmı ve memnunmu fiyatları cazip gözüküyor, fatura ve garanti belgeleri veriyolarmı acaba şimdiden teşekkürler

• Teşekkürler aytuga. Elimden geldiğince teli en verimli ve etkin şekilde kullanmaya çalışıyorum. Hele son olarak sip ile internet üzerinden voip işinide halledince, telefon artık tadından yenmez oldu. ne diyeyim. İyiki bu telefonu edinmişim. saygılar
  • Asphalt urban gt2 oyununu bulamıyorum arkadaşlar e60 için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazarcik

Teşekkürler aytuga. Elimden geldiğince teli en verimli ve etkin şekilde kullanmaya çalışıyorum. Hele son olarak sip ile internet üzerinden voip işinide halledince, telefon artık tadından yenmez oldu. ne diyeyim. İyiki bu telefonu edinmişim. saygılar

hocam nokia E60 ile "fring" programını kullanarak VOIP görüşmesi yapabilirsin...
    diğer kullanıcılar E60 ile sorunsuz çalıştığını söylüyorlar... bi dene istersen...
    sonra da bizi bilgilendir...

Link :http://www.fring.com/

• Hocam fring programını bizzat kullanıyorum. Skype, msn, google bağlantılarınızla sesli görüşme ve yazışma imkanı veriyor. Msn arkadaşlarınızla da sesli görüşme imkanı vermesi çok iyi. Görüşmeler esnasında bazen siz çaldırdığınız halde karşı tarafta bir çalma olmaması gibi sıkıntılar olsada genel olarak iyi çalışmakta. Ancak skype ve msn bağlantıları başka server üzerinden aktarıldığından seslerde az gecikme yaşanmakta. Bunun dışında diğer bir sorun ise skype, msn arkadaşlarınız çevrimiçi olduğunda hepsini aynı simge ile göstermekte. Bu da çok pratik olmamakta. Ama her wi-fi özelliği olan telefonda olması gereken bir yazılım. Özellikle skype kullanıcıları için nefis. Zira daha nokia için çıkarılmış bir skype sürümü yok. Saygılar.
  • ya arkadaşlar gerçekten garip bir durum var :) gittigidiyorda girdiğim arttırmada 4 aylık e60 530 ytl ye gitti, ereyonda 545ytl anlamadım ben bu işi,aslını bilen varmı bu işin, nedir bu ereyon sakat bi yermiki,yukarıda arkadaş açıklamış durumu ama valla anlamadım varmı bilen bir arkadaş...
  • hocam işin aslı gittigidyor çok güvenli bir site değil..Ben de bir iki kere garip durumlarla karşılaştım..bir satıcının piyasa değeri 800 YTL olan bir saatine açık arttırmaya katıldım..Dikkatimi benimle beraber teklif veren bir diğer kullanıcı çekti.Ne hikmetse diğer teklif veren kullanıcı her zaman aynı satıcının ürünlerine teklif vermiş.Başka hiçbir üründe teklifi yok.Yani bir nevi tavşanlık yapıyor..ondan sonra gittigidiyor dan soğudum..Zaten kötü niyetli bir satıcı birden fazla user alıpta satış fiyatını arttırması çok rahat değil mi?
  • hocam gitti gidiyor da 550 ye gitti bir tane E60!
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=3889164

ben satın alan kişiye mesaj attım sıfırı daha ucuz diye hiç cevap gelmedi. Alanın profiline bakınca herşey ortaya çıkıyor. Aynı kişiden 9 defa ürün kazanmış, hiç ödeme yapmamış ve hepsinden 5 yıldız almış....

bu tarz kullanıcıları şikayet etmek lazım ama uğraşmadım açıkçası.
    Aklı sıra ağa düşecek bi tane sazan arıyorlar...
    quote:

ya arkadaşlar gerçekten garip bir durum var :) gittigidiyorda girdiğim arttırmada 4 aylık e60 530 ytl ye gitti, ereyonda 545ytl anlamadım ben bu işi,aslını bilen varmı bu işin, nedir bu ereyon sakat bi yermiki,yukarıda arkadaş açıklamış durumu ama valla anlamadım varmı bilen bir arkadaş...

• quote:

Orjinalden alıntı: pazarcik

Hocam fring programını bizzat kullanıyorum. Skype, msn, google bağlantılarınızla sesli görüşme ve yazışma imkanı veriyor. Msn arkadaşlarınızla da sesli görüşme imkanı vermesi çok iyi. Görüşmeler esnasında bazen siz çaldırdığınız halde karşı tarafta bir çalma olmaması gibi sıkıntılar olsada genel olarak iyi çalışmakta. Ancak skype ve msn bağlantıları başka server üzerinden aktarıldığından seslerde az gecikme yaşanmakta. Bunun dışında diğer bir sorun ise skype, msn arkadaşlarınız çevrimiçi olduğunda hepsini aynı simge ile göstermekte. Bu da çok pratik olmamakta. Ama her wi-fi özelliği olan telefonda olması gereken bir yazılım. Özellikle skype kullanıcıları için nefis. Zira daha nokia için çıkarılmış bir skype sürümü yok. Saygılar.

hocam çok sağol değerlendirmeler için...
    zaten buna benzer programlar var voip için ama çoğu ücretli..
    ücretsiz olduğu için dikkatimi çekti bu program...şimdilik ücretsiz ama ilerde ne olur belli olmaz...

wi-fi destekli bi telefon alınca görüşmeleri beleşe getirmek mümkün...tabi sadece wi-fi olan mekanlarda...
    wi-fi telefonlar yaygınlaştıkça da bu tür programlar daha bi dikkat çekecek...

• Hocam benim önerim, örneğin Lowratevoip gibi bir firmadan 10 € luk kredi alınır. Bunun yurtiçi arama karşılığı 1000 dakikadır (sabit telefonlara, ceplere 100 dk). Daha sonra telefon ev telefonu arama ağırlıklı olarak hem ev hemde cep telefonu olarak kullanılır. Ev telefonları malum son yıllarda popülaritesini kaybetti. Kişilerle tanıştığımızda ev telefonunu almaz, istemez olduk. Ancak bir gerçek ki, dakikası eski hesapla 19 bin liradan aramak harika birşey. Ve görüşme kalitesi neredeyse normal telefon kadar. Bunun dışında pekçok iş merkezinde wi-fi bağlantılar kullanıma açık. Yapılacak tek şey basit bir ayarla yakalanan bağlantıyı cihaza tanıtmak. Bundan sonrası 0090 lı numarayı çevirmek ara seçeneğinden internet aramasını seçmek. Bu şekilde cep telefonu aramakta çok daha avantajlı. Örneğin ben telsim numaralarını 0,15 YTL'ye diğer operatörleri ise 0,25 YTL'ye arıyorum. artı %25 de deprem vergisi... ancak görüşme voip ile yapılırsa 0,18 YTL'ye gelmekte. Vergi olmaması da cabası... Bence bu tip telefonlara sahip olan arkadaşlar bu tip konulara kafa yorarlarsa faturalarında ciddi düşüşler gerçekleştirebilirler. Saygılar.

• Ben 540'a ereyondan aldım.Zirveden almayı başardım.Şu an eruodan dolayı hergün fiyatı düşüyor.532 filan oldu.
  • Arkadaşlar öncelikle detaylı anlatımlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler. Okuyup araştırdıkça E60'a fena halde ısındım ve tam aradığım bir telefon olduğunu anladım. Sanırım bahsi hiç geçmeyen ve benim için önemli bir özellikten bahsedeceğim. Bu telefonda uzaktan kumanda fonksiyonu var mı ya da daha sonra programlarla yüklenebiliyor mu? Bir de bu özelliğe sahip telefonlar kızılötesi ile bağlantı kuruyorlar değil mi cihazlarla? Ayrıca bu telefonu bilgisayarı açma, kapama, ses ayarları gibi özellikler için kullanabiliyor muyuz? Son bir soru olarak ereyon'a gerçekten güvenebilir miyim. İzmir'de oturuyorum gidip elden kontrol ederek satın alabilir miyim? Açıkçası telefon gibi bir üründe güvenemiyorum internete ve bu sitede çok ucuz olması beni şüphelendiriyor.
  • Bu telefon yazılım yüklenerek bir kumandaya dönüştürülebilir. sen yaptın mı? dersen, hayır... Bu arada bu telefonla yükleyeceğiniz başarılı bir bluetooth yazılımı kullanarak, masaüstünü ekranda görerek maus olarak kullanabilir. Media player ve winamp'ı her türlü fonksiyonuyla kullanabilir. ve Bilgisayarınızın bütün klasörlerine ulaşıp bütün dosyaları aktif edebilirsiniz. ayrıca evet açmak değil ama bilgisayarınızı kapatabilirsinizde... ereyon sitesi hakkında ise herhangi bir bilgim yok. saygılar
  • ereyon oldukça güvenilir bir site, ben e60ı ordan aldım.
  • Hocam bence ereyondan hiç korkmayın. Ben bi arkadaşım aracılığıyla yerlerine gitme imkanı da buldum.İçiniz kesinlikle rahat olsun...

quote:

Orjinalden alıntı: artofsin

Arkadaşlar öncelikle detaylı anlatımlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler. Okuyup araştırdıkça E60'a fena halde ısındım ve tam aradığım bir telefon olduğunu anladım. Sanırım bahsi hiç geçmeyen ve benim için önemli bir özellikten bahsedeceğim. Bu telefonda uzaktan kumanda fonksiyonu var mı ya da daha sonra programlarla yüklenebiliyor mu? Bir de bu özelliğe sahip telefonlar kızılötesi ile bağlantı kuruyorlar değil mi cihazlarla? Ayrıca bu telefonu bilgisayarı açma, kapama, ses ayarları gibi özellikler için kullanabiliyor muyuz? Son bir soru olarak ereyon'a gerçekten güvenebilir miyim. İzmir'de oturuyorum gidip elden kontrol ederek satın alabilir miyim? Açıkçası telefon gibi bir üründe güvenemiyorum internete ve bu sitede çok ucuz olması beni şüphelendiriyor.

• Günaydın, E60'ın yazı karakterlerini (rehber,mesaj) büyütmek için yapılabilecek birşey var mı?
  • Sanırım bu konuda E50 modeli için bazı çalışmalar vardı. E50 için açılan başlık altında araştırabilirsin.
  • Pazarcik kardeşim sonunda aldırdın bana telefonu ereyon dan aldım 1 günde geldi valla,herhangi bir yamukluk görmedim, arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirler, ayrıyeten ilk şarj etmede kaç saat şarj edecez bunu ben koydum şarja bugün, heralde 16 saatti kapalı konumda iken yanlış biliyorsam biri söylerse iyi olur yaw, tam kurcalayamadım şarjı yoktu, ama kullandıkça ben yardımcı olmaya çalısırım, tekrar tekrar sağol pazarcik hocam, forumuna sağlık...
  • quote:

Pazarcik kardeşim sonunda aldırdın bana telefonu ereyon dan aldım 1 günde geldi valla,herhangi bir yamukluk görmedim, arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirler, ayrıyeten ilk şarj etmede kaç saat şarj edecez bunu ben koydum şarja bugün, heralde 16 saatti kapalı konumda iken yanlış biliyorsam biri söylerse iyi olur yaw, tam kurcalayamadım şarjı yoktu, ama kullandıkça ben yardımcı olmaya çalısırım, tekrar tekrar sağol pazarcik hocam, forumuna sağlık...

dostum hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.