Şimdi Ara

nokia e61 mi sonyericsson m600 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim.teşekkürler.

• m600 ü de görmek lazım çıkınca zaten sitede pek yakında yazısı kalkmış... ben yinede m600 derim ama bizzat incelemek lazım
  • teşekkürler.m600 da wi-fi yok demi bugün sonyericsson müşteri hizmetlerini aradım var dedi aklım karıştı iyiden iyiye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neoty

teşekkürler.m600 da wi-fi yok demi bugün sonyericsson müşteri hizmetlerini aradım var dedi aklım karıştı iyiden iyiye.

Aferin o müşteri hizmetlerine. M600 de Wi-fi yok. E61 de var. Zaten kısa bir araştırma yapsan bulursun M600 de Wi-fi olmadığını. Yetersiz bilgiyle müşteriyi yanlış yönlendiren bütün herkese buradan bir
    Tip olarak M600 daha güzel ama. Özellik istiyorsan E61 almanı tavisye ederim. Ekranı da kalite. 16M renk.
  • m600ün artısı dokunmatik ekran ama ben tine de e61 derim diğer fonksiyonlar we tip boyutlar göz önünde bulundurulrsa...
  • e61in klavye ve ekran m600 e göre büyük wi-fi nin en hızlısı var içinde e-posta ve ofis program desteği eksiksiz daha önemlisi edge var(çünkü gprs çk daha yavaş)vede ekran 16m mükemmel 256k renge göre çook farklı renk derişimi son olarakta m600ün m2 denilen kartlardan kullanması.internet erişimi bakımından m600ün daha iyi olduğunu hiç sanmam ama eşit olabilir bilemem ayrıca e61inde ses kalitesi çok iyi hem kulaklıkta hem hopörlörde o konuda bi şüpeniz olmasın(ses konusunda nokia kendini düzeltti sonunda:-)))) m600 anca dokunmatik ekranı olması bir artı sayılabilir.eğer e61deki ofis,e-posta,internet...gibi konularda eşit olursa bile özellik bakımından geride(neden se m600 gibi sırf pda konseptinde yaptığı böyle bi cihaza wi-fi koymadı anlamadım...)
  • hepinize çok teşekkürler.alper_9 arkadaşım ben p910 kullanıyorum e61, p910 na göre kulaklıkta ve dışarı ses vermede karşılaştırabilir misin?bi de smart movie,msn gibi programları mevcut mu(açıkcası sadece bu program olsa yeter).bir de boyut yönünden.
  • ben p910i yi saece biraz incelediğim için ses kalitesi hakkında bişi söyleyemem ama şu sıralar nokianın ses kalitesi çok iyi olan ve çok konuşulan 3250 ile karşılaştırdım hem hopörlör hemde kulaklıkta aynı sesi verdiler(şimdi denedim)çok şaşırdım...kısaca eski nokialar gibi değil için rahat olsun ses kalitesi çok iyibir msn programı yükledim klavye ile msnde chat yapmak çok kolay oluyor(ayrıca cihaza bisüsürü java-symbian programı yükledim çok az bi kasılma oldu ama bunlarıı eskiden n90 a yüklediğimde cihaz resmen kafayı yemişti)smart movie yi hiç denemedim zaten yüklemem çünkü bende zaten bir media-player var bütün filmlerim onda oyüzden hiç gerek duymadım.

• M600 fiyatı konusunda bir netlik varmı?????
  • E61 bu fiyata kesinlikli değmeyecek bir telefon. Kamerası olupta aynı türden başka bir tel alınabilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bali

E61 bu fiyata kesinlikli değmeyecek bir telefon. Kamerası olupta aynı türden başka bir tel alınabilir....

tabi sen daha iyisini alırsın...
  • Bu telefonun fiyatını öğrenince HÜSRANA uğradım....

Price: €682.00 ($ 859.32)

http://www.mobile-gadgets.net/shop/product.php?productid=805&cat=0&page=1

Türkiyeye geldiğinde en az 1500 YTL olur en az.

Gerçek ten şok oldum.

arkadaşlar yukarıdaki linkte 06.06.06 tarihinde "Price: €682.00 ($ 859.32)" yazıyordu, şimdi Price: €480.00 ($ 600 küsür) yazıyor. anlamadım

Herhalde fiyat politikası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bali -- 7 Haziran 2006; 12:43:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.