Şimdi Ara

NOKİA E61 Sahibi Olmak İstiyorum !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Öncelikler merhaba, ben NOKİA E61 model telefon aradım fakat bir türlü bulamadım. Lütfen Bana yardım edin. Sıfır Olursa cok memnun olurum eğer ki olmadı 2. el de alabilirim ve İstanbul dayım. Çok teşekkürler şimdiden ilgilerinize :)

• Sıfır bulabileceğini snmıyorum, zira oldukça eski bir model.

Sıfır düşünürsen eğer üst modelleri olan;

E63 = 600 lira
    E71 = 800 lira civarında bulabilirsin. İkisi de şekil ve boyut itibariyle E61'den kat kat iyidir...
  • Olmadı 2. el temiz alabilirim. Garantisi devam eden. Cünkü sizin söylemis oldugunuz telefonların tus aralıkları cok ince ve parmaklarımdan tasmakta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: citlembik34

Olmadı 2. el temiz alabilirim. Garantisi devam eden. Cünkü sizin söylemis oldugunuz telefonların tus aralıkları cok ince ve parmaklarımdan tasmakta :)

E61i ye yönel hocam sen. Bulsan da artık cacık olmuşlar denk gelir ya da fahiş fiyat isteyenler. E61i yi yurtdışı 240-260. Garantili ise 270-290 civarına arayabilirsin.

Ayrıca ben de zamanında e63 almaya niyetlenmiştim fakat e61i çok ama çok daha ergonomik. Yani şekil belki ama qwerty nin boyutları itibariyle sorun yaşayabilirsiniz. (Elbette işlemci hızı vs açısından E63 de E71 de önde.)
  • e61 kesmez senı cıkabılırsen e61i bıraz daha cıkarsan e63 ıdeal olacaktır...
  • Sanırım karar verdim, kredi kartına taksitle sıfır e63 ve ya e71 almaya karar verdim :) umarım hayırlısı olur :)
  • Zamanında E61 genpatech outlet te 300liraya satılıyordu fakat kalmadı.

E63 iyi bir tercih olacaktır.
  • Acaba sizlerden kullanan var mı e63 veya e71 den. Ben konusmadan cok sms atan bi insanım. günde 800 ile 900 sms atıyorum ve e71 i kullandım nokianın düz modellerinden mesaj atmak kadar kolay değil gibi geldi. Tus aralıkları cok dar sanki :)
  • bence e 75 düşünmelisiniz mesaj için
  • Benim verebileceğim rakam en fazla 650 lira :O) e75 ise 375 € :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citlembik34 -- 5 Eylül 2009; 9:45:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.