Şimdi Ara

## Nokia e63 Kullanıcı Topluluğu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.155
Cevap
3
Favori
102.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.İskenderli

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

dostum bende Antalya'da ikamet ediyorum 100. yıl yoluna gir düz git ilk 4 yol değil 2. 4 yol olan güllük kavşağına geleceksin gelmeden sağ tarafta zaten kime sorsan söylerler kolay bulunacak biryer

benimde aklima ilk orasi geldi biliyorum orayi. Gitsem hemen degisim yaparlar mi?

büyük ihtimal yaparlar çünki geçen sene N95'imi götürdüm direk dedim kasamda yıpranmalar var değiştirin diye kaydını aldı 20 dk sonra sıfır gibi teslim ettiler

Ücret aldılar mı peki hocam? Benim de arka kapağa kılıfın rengi bulaştı da.

• SAOL CLAYNS BENDE O KULAKLIKTAN ALCAM 20 TL
  • bu arada arkadaşlar bu telefonda başıma gelen ilginç bir sıkıntıyı dile getiriyorum;
    sabah alarm çalıp beni uyandırdığında alarmı 5 dak. daha ileriye kurdum, 5 dak. sonrasında tekrar çaldığında alarmı kapadım fakat telefon hiç durmadan titremeye devam etti, evet telefon deliler gibi titriyordu bende bekledim biraz biticekmi diye, 5 dak. oldu hala titriyor =) mecbur kapattım telefonu tekrar açtım bir kaç kez alarmı kurup denedim fakat aynı sıkıntı tekrarlamadı, bu arada hırs yapıp telefonu kurcalamaktan işe geç kalmışım tabi
  • Bugün gidecektim kvk ya üşendim yahu
  • quote:

Bugün gidecektim kvk ya üşendim yahu

Yapma hocam yav herkes senden haber bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

quote:

Fakat navi tuşu daha eskimedi yani hafif hafif beyazladı pütürlü pütürlü hafif yani dikkatli bakmayınca belli olmuyor bir de telefonun sol tarafına dikkatli bakınca 1mm belkide daha az bi oynama var. Bunları bahane etsem değiştirirler mi? Bir de adamlar farzedelim bu sorunları için değiştiremeyiz dedi , benim parasını verip keyfim için değiştirme hakkım var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bende Antalya'da ikamet ediyorum 100. yıl yoluna gir düz git ilk 4 yol değil 2. 4 yol olan güllük kavşağına geleceksin gelmeden sağ tarafta zaten kime sorsan söylerler kolay bulunacak biryer

benimde aklima ilk orasi geldi biliyorum orayi. Gitsem hemen degisim yaparlar mi?

büyük ihtimal yaparlar çünki geçen sene N95'imi götürdüm direk dedim kasamda yıpranmalar var değiştirin diye kaydını aldı 20 dk sonra sıfır gibi teslim ettiler

Ücret aldılar mı peki hocam? Benim de arka kapağa kılıfın rengi bulaştı da.

yok hocam garanti kapsamındao olduğu için ücret almamışlardı kullanıcıdan kaynaklı bir sorun değil ise zaten hiçbir probleme ücret talep etmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

quote:

quote:

quote:

Fakat navi tuşu daha eskimedi yani hafif hafif beyazladı pütürlü pütürlü hafif yani dikkatli bakmayınca belli olmuyor bir de telefonun sol tarafına dikkatli bakınca 1mm belkide daha az bi oynama var. Bunları bahane etsem değiştirirler mi? Bir de adamlar farzedelim bu sorunları için değiştiremeyiz dedi , benim parasını verip keyfim için değiştirme hakkım var mı?

Motorola ve Sony telefonlarda keyfi kasa değişikliği talep ettim garantiden, Motorola için 135TL, Sony için 65TL fiyat istediler, kabul etmedim tabi. O kadar cinler ki, kapak-kasa-tuş takımı gibi şeyleri hep kullanıcı hatası diyip yolluyorlar geri. Yani keyfi olarak para verip kapak-kasa değişimi isterseniz garantisi bozulmadan garantili şekilde takıyor KVK'lar bilginize.

Ben yarın kesin gider sorarım o zaman beyaz renkte vardır belki veririm 60 lira

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Motorola ve Sony telefonlarda keyfi kasa değişikliği talep ettim garantiden, Motorola için 135TL, Sony için 65TL fiyat istediler, kabul etmedim tabi. O kadar cinler ki, kapak-kasa-tuş takımı gibi şeyleri hep kullanıcı hatası diyip yolluyorlar geri. Yani keyfi olarak para verip kapak-kasa değişimi isterseniz garantisi bozulmadan garantili şekilde takıyor KVK'lar bilginize.

kullanıcı hatası diyip geri çevirirlerse tüketiciler bakanlığımıydı neydi adını unuttum oraya veriyorsunuz mal/ürün/hizmet'i onlar inceliyorlar kullanıcı hatası değil ise kullanıcı hatası değil raporu veriyorlar onunla ücretsiz yapabiliyorsunuz

ama gidipte canım sıkıldı beğenmedim tarzı değişimde talep bulunmayın

nokia shop'tan aldığım kılıfta kullana kullana bu hale geldi vs sallayın birşeyler yeterki sizi cahil zannetmesinler çünki karşılarında en ufak bir saflık sezdiklerinde hemen kullanıcı hatasına çeviriyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kullanıcı hatası diyip geri çevirirlerse tüketiciler bakanlığımıydı neydi adını unuttum oraya veriyorsunuz mal/ürün/hizmet'i onlar inceliyorlar kullanıcı hatası değil ise kullanıcı hatası değil raporu veriyorlar onunla ücretsiz yapabiliyorsunuz

ama gidipte canım sıkıldı beğenmedim tarzı değişimde talep bulunmayın

nokia shop'tan aldığım kılıfta kullana kullana bu hale geldi vs sallayın birşeyler yeterki sizi cahil zannetmesinler çünki karşılarında en ufak bir saflık sezdiklerinde hemen kullanıcı hatasına çeviriyorlar

Kvk dan geliyorum şimdi. Telefon yanımda değildi ama adamlara sordum. Telefonun bi tarafı tam oturmuyor oynama yapıyor dedim. Alalı 2 ay oldu yere falan düşürmedim üzerinde jelatinleri bile duruyor dedim. Getirin bakalım vs. dediler. Navi tuşuda hafif eskidi dediğimde o kullanıma bağlı olarak eskir garanti kapsamına girmez dediler

• Telefonun fotoğraf kalitesini merak eden arkadaşlar için akşam çektiğim birkaç fotoğrafı ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 6 Kasım 2010; 12:48:22 >
  • arkadaşlar e63 mü e5 mi hangisini tercih edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar e63 mü e5 mi hangisini tercih edersiniz

e5
  • Aşınmalardan dolayı parça değişikliği için Genpa'ya gitmenizi öneririm, ben tuş takımının alt tarafı çatladığı için Nokia N85'i Genpa'ya vermiştim.

Hem çatlayan parçayı, hem de ekranın camını ücretsiz değiştirmişlerdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar e63 mü e5 mi hangisini tercih edersiniz

e5

e5 tabiki
  • benide yaz bro :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

benide yaz bro :)

Fire Guitar Tema

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 6 Kasım 2010; 14:30:21 >

• e63 ile 5800 XM arasında ufak bir karşılaştırma yapabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.