Şimdi Ara

## Nokia e63 Kullanıcı Topluluğu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.155
Cevap
3
Favori
102.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crosshair

e63 ile 5800 XM arasında ufak bir karşılaştırma yapabilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_35812398/tm.htm

bunun gibi onlarca konu var bu 2 telefonu karşılaştıran. Bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 6 Kasım 2010; 14:54:17 >
  • quote:

ben 2 hafta kadar önce 5800'dan e63'e geçiş yaptım. 5800 kullandığım süre boyunca "acaba bu telefonu alarak yanlış mı yaptım" düşüncesi sürekli kafamdaydı, sonunda e63 ile takas yaptım, ama e63 aldığımdan beri çok memnunum ve kafamda en ufak bi düşünce yok.
    sıfırları arasında 80-100 lira fark var ama açık konuşmak gerekirse fiyatları aynı olsa bile e63'ü tercih ederdim sanırım. 5800'ın en çok rahatsız olduğum noktaları e63'ün yarısı kadar anca giden şarjı, aydınlıkta hiç görünmeyen ekranı (ki e63 bu konuda da çok iyi), ve yürürken (yani hareket halinde) dokunmatik ekranı hızlı kullanamamam (tabi bu sadece benim sorunum da olabilir).
    ikisini de kullanmış biri olarak benim tavsiyem e63
    başka soruların olursa da cevaplayabilirim

• arkadaşlar yeni aldım e63 ü. Şu ana kadar pek çok özelliğini çözdüm. Ancak simkart hafızasındaki telefonları göremiyorum. Yalnızca yeni kaydettiğim telefon hafızasını görebiliyorum. Ayarını bulamadım maalesef. Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darzamat

arkadaşlar yeni aldım e63 ü. Şu ana kadar pek çok özelliğini çözdüm. Ancak simkart hafızasındaki telefonları göremiyorum. Yalnızca yeni kaydettiğim telefon hafızasını görebiliyorum. Ayarını bulamadım maalesef. Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam sim kart hafızandan telefona kopyalaman sanırım ya da her seferinde Rehber/Seçenekler/Sim kartvizitleri/Sim Rehberi diye açıp gireceksin.Ama kapatıp tekrar açtığında telefon hafızasında açılıyor.Telefona numaraları kopyalamadan sürekli sim numaralarının açık olduğu bi ayar varsa da ben bilmiyorum.Senin için bir sorun teşkil etmeyecekse numaraları telefona taşı bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 6 Kasım 2010; 22:37:03 >
  • Rehber/Seçenekler den sonra Sim kartvizitleri/Sim Rehberi çıkmıyor bende? Acaba bilmediğim bir sorun mu var?

Bir de simdeki numaraları bir şekilde görebilsem tel rehberine taşırım mühim değil. Bunu pratik bir şekilde yapmanın yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darzamat -- 6 Kasım 2010; 23:16:18 >
  • quote:

Rehber/Seçenekler den sonra Sim kartvizitleri/Sim Rehberi çıkmıyor bende? Acaba bilmediğim bir sorun mu var?

Bir de simdeki numaraları bir şekilde görebilsem tel rehberine taşırım mühim değil. Bunu pratik bir şekilde yapmanın yolu var mı?

Nasıl çıkmıyor hocam ya çok tuhaf.
    Telefonu ilk açtığında yeni sim kart takıldığında sim kartvizitleri telefona kopyalansın mı diye de mi sormuyor?
  • quote:

Rehber/Seçenekler den sonra Sim kartvizitleri/Sim Rehberi çıkmıyor bende? Acaba bilmediğim bir sorun mu var?

rehberi açtığında ekranın en üstünde "telefon" yazıyo, önce onu seç ondan sonra seçeneklere bas o zaman sim kartvizitleri çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

quote:

Nasıl çıkmıyor hocam ya çok tuhaf.
    Telefonu ilk açtığında yeni sim kart takıldığında sim kartvizitleri telefona kopyalansın mı diye de mi sormuyor?

Sormadı yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darzamat -- 6 Kasım 2010; 23:40:41 >

• hocam benim dediğimi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

ben 2 hafta kadar önce 5800'dan e63'e geçiş yaptım. 5800 kullandığım süre boyunca "acaba bu telefonu alarak yanlış mı yaptım" düşüncesi sürekli kafamdaydı, sonunda e63 ile takas yaptım, ama e63 aldığımdan beri çok memnunum ve kafamda en ufak bi düşünce yok.
    sıfırları arasında 80-100 lira fark var ama açık konuşmak gerekirse fiyatları aynı olsa bile e63'ü tercih ederdim sanırım. 5800'ın en çok rahatsız olduğum noktaları e63'ün yarısı kadar anca giden şarjı, aydınlıkta hiç görünmeyen ekranı (ki e63 bu konuda da çok iyi), ve yürürken (yani hareket halinde) dokunmatik ekranı hızlı kullanamamam (tabi bu sadece benim sorunum da olabilir).
    ikisini de kullanmış biri olarak benim tavsiyem e63
    başka soruların olursa da cevaplayabilirim

+2 :-)

• quote:

quote:

rehberi açtığında ekranın en üstünde "telefon" yazıyo, önce onu seç ondan sonra seçeneklere bas o zaman sim kartvizitleri çıkar

senefro çok teşekkürler. sim karta ulaşabildim sonunda. telefon rehberine kopyalayabildim hepsini.

ama eski usül yani yalnız sim, yalnız telefon ya da sim+telefon gibi bir seçenek koysalarmış daha iyi olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darzamat -- 7 Kasım 2010; 0:29:44 >

• evet bence de eski usül sistem olsa iyi olurmuş. sorununun çözülmesine de sevindim
  • nokia c3-e5-e63 arasında hangisini alayım kafam karışık.öneriniz neler arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

nokia c3-e5-e63 arasında hangisini alayım kafam karışık.öneriniz neler arkadaşlar

nasıl karışık anlamıyorum? e5 her yönden üstün bu 2 telefondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 7 Kasım 2010; 0:47:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell
    quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

nokia c3-e5-e63 arasında hangisini alayım kafam karışık.öneriniz neler arkadaşlar

nasıl karışık anlamıyorum? e5 her yönden üstün bu 2 telefondan.

bende bi e63 kullanicisiyim ama tabiki e5 ustun yani her ikisindende butceniz yetiyosa dusunmeden alim derim benimde e63 umu degistirecek oldugumda listenin ilk sirasinda yer alan cihaz muhtemelen e5 olacaktir.
  • Buyrun telefonu almayı düşünen arkadaşlar için e63 le çekilmiş birkaç fotoğraf

##      Nokia e63 Kullanıcı Topluluğu

Bu resim 0 ışık, tamamen karanlık ortamda çekilmiştir. Flaşla böyle oluyor.

• quote:

quote:

quote:

senefro çok teşekkürler. sim karta ulaşabildim sonunda. telefon rehberine kopyalayabildim hepsini.

ama eski usül yani yalnız sim, yalnız telefon ya da sim+telefon gibi bir seçenek koysalarmış daha iyi olurmuş

Evet hocam haklısın bu bir eksiklik.Taktığın her farklı hatta illa numaraları telefona taşıyacaksın yoksa olmuyor.

• arkadaşlar şimdiki sorunum da şu web sitemize ait mail adresimi telefona kurdum. mail alıyorum ancak mail gönderemiyorum. giden ve gelen sunucu ayarlarını da yaptım. ama mail gönderemiyorum. aynı mail outlookta kurulu ve sorunsuzca mail alıp veriyor. ama teleefonda sadece alabiliyor.
  • quote:

arkadaşlar şimdiki sorunum da şu web sitemize ait mail adresimi telefona kurdum. mail alıyorum ancak mail gönderemiyorum. giden ve gelen sunucu ayarlarını da yaptım. ama mail gönderemiyorum. aynı mail outlookta kurulu ve sorunsuzca mail alıp veriyor. ama teleefonda sadece alabiliyor.

gelen kullanıcı adı ve sifrenizi giden posta içinde yazdınızmı veya gelenle aynı kutucugunu işaretledinizmi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.