Şimdi Ara

## Nokia e63 Kullanıcı Topluluğu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.155
Cevap
3
Favori
102.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

Orijinalden alıntı: Darzamat

arkadaşlar şimdiki sorunum da şu web sitemize ait mail adresimi telefona kurdum. mail alıyorum ancak mail gönderemiyorum. giden ve gelen sunucu ayarlarını da yaptım. ama mail gönderemiyorum. aynı mail outlookta kurulu ve sorunsuzca mail alıp veriyor. ama teleefonda sadece alabiliyor.

gelen kullanıcı adı ve sifrenizi giden posta içinde yazdınızmı veya gelenle aynı kutucugunu işaretledinizmi?

Nokia Messaging Kullanıyorum. Bahsettiiğiniz ayarlar sanırım Nokia Messagingde yok. Ya da ben bulamıyorum.

• bende bu akşamüstü itibari ile e63 kullanıcısıyım.en çok uygulama vs indirdiğim site gallery.mobile9.com biliniyordur ama paylaşmak istedim.bu konunun tğm mesajlarını henüz okuyamadım cevabı vardır belki ama ilk sorumu soruyorum.maps uygulamasına girdiğimde gprs veya başka bir bağlantı yapıp faturama mı işliyor yoksa entegre gps varmı bu alette?şimdiden teşekkürler cevaplara.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar şimdiki sorunum da şu web sitemize ait mail adresimi telefona kurdum. mail alıyorum ancak mail gönderemiyorum. giden ve gelen sunucu ayarlarını da yaptım. ama mail gönderemiyorum. aynı mail outlookta kurulu ve sorunsuzca mail alıp veriyor. ama teleefonda sadece alabiliyor.

gelen kullanıcı adı ve sifrenizi giden posta içinde yazdınızmı veya gelenle aynı kutucugunu işaretledinizmi?

Nokia Messaging Kullanıyorum. Bahsettiiğiniz ayarlar sanırım Nokia Messagingde yok. Ya da ben bulamıyorum.

Dediğiniz ayarlar ilk kurulumdaymış. Hepsini aynen uyguladım. Ama mail alıyorum gönderemiyorum.

• arkadaşlar forumda wireless üzerinden dosya transferi yapan bi arkadaş var, bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğiniz ayarlar ilk kurulumdaymış. Hepsini aynen uyguladım. Ama mail alıyorum gönderemiyorum.

bende nolia messaging kullanmaktayim ama gonderme konusunda niye boyle sorun yasadiniz anlayamadim sirket hesabimiz degilde normal bir gmail veya hotmail hesabinizdada ayni sorunu yasiyomusunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende nolia messaging kullanmaktayim ama gonderme konusunda niye boyle sorun yasadiniz anlayamadim sirket hesabimiz degilde normal bir gmail veya hotmail hesabinizdada ayni sorunu yasiyomusunuz

Evet gmail denedim. yine aynı sorun. mail alınıyor gönderilmiyor. hiç bir hata mesajı da yok. kesin aletin bir yerinde bir ayar yapmak gerekiyor ve bunu atlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet gmail denedim. yine aynı sorun. mail alınıyor gönderilmiyor. hiç bir hata mesajı da yok. kesin aletin bir yerinde bir ayar yapmak gerekiyor ve bunu atlıyorum.

valla bende nokia messagginge 3 hesabımı kurdum kullanıyorum ama bi sorun yasamadım zaten program herseyi otomatik kurdugundan ayar konusunda sizin yaptıgınız birsey yokki?

• quote:

quote:

quote:

nokia messaging tel.de ilk aldığımda kurulu değildi ben de mesajlardaki mail bölümünün nokia messaging olduğunu sanıyordum bi süre o şekilde kullandım ancak ben de mail gönderememiştim. sonra farkettim ki nokia messaging diye ayrı bir program varmış ovi'de. yani siz de böyle bir karışıklık yaşamış olabilirsiniz diye aklıma geldi. şuan için nokia messaging de herhangi bir problem yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

quote:

Orijinalden alıntı: mutara

bende bu akşamüstü itibari ile e63 kullanıcısıyım.en çok uygulama vs indirdiğim site gallery.mobile9.com biliniyordur ama paylaşmak istedim.bu konunun tğm mesajlarını henüz okuyamadım cevabı vardır belki ama ilk sorumu soruyorum.maps uygulamasına girdiğimde gprs veya başka bir bağlantı yapıp faturama mı işliyor yoksa entegre gps varmı bu alette?şimdiden teşekkürler cevaplara.

Ek Bluetooth cihaz takmanız gerekiyor cihaza, yoksa kullanamıyorsunuz. Harita olarakta bağlanırken soruyor ben Google Maps kullanıyorum, şebeke veya Wlan olarak siz seçiyorsunuz. Seçmeden girmeyin, şebekeden bağlanır otomatik.

Birde ben birşey sorayım; İphone'nun kendi içinde orjinal güzel müzik tarzında melodileri fln var, bulabilir miyiz ki acaba? Bir kaç sitede buldum diye indirdim, millet sahtekar içinden bildiğin normal mp3 müzik çıktı.

Hocam zedge'de bi kaç iphone melodisine rastgelmiştim bir bak derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

quote:

quote:

quote:

nokia messaging tel.de ilk aldığımda kurulu değildi ben de mesajlardaki mail bölümünün nokia messaging olduğunu sanıyordum bi süre o şekilde kullandım ancak ben de mail gönderememiştim. sonra farkettim ki nokia messaging diye ayrı bir program varmış ovi'de. yani siz de böyle bir karışıklık yaşamış olabilirsiniz diye aklıma geldi. şuan için nokia messaging de herhangi bir problem yaşamadım.

Arkadaşlar, nokia mesagging ile bir kaç kez kaldırıp yeniden kurdum ama sonuç aynı. ibm lotus traveler ile de başarısız oldum. Ancak daha sonra bir arkadaşın önerisi ile ovistore dan emoze uygulamasını kurdum ve sorunum çözüldü. emoze ile mesaj alıp gönderebiliyorum. bilginize...

• telefonu her açıp kapatışımda IMB Lotus karşıma çıkıyor siliyorum ama kapatıp açınca yeniden çıkıyor neyden kaynaklıdır acaba bir bilgili olan varmı?
  • Arkiler bende geçen hafta e63 aldım spr bi tel yanlız kameranın flaşını ayarlarından açtımsonra kapadım ama hala gündüz fln olsa bile çekerken flaşı yanıyo boşune yaw yardım edin vatan comp dan 336 ya aldım
  • @Darzamat
    Bende push mail uygulamasını kullanamıyordum emoze bu sorunumu ortadan kaldırdı teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar galeri ve mesajları şifrelemek için sertifika sorunu çıkarmayan ve tam sürüm olan bir program biliyor musunuz? Maksicepten indirdiklerim sertifika sorunu çıkartıyor.ovi'den indirdim bir tane o da deneme sürümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

Arkadaşlar galeri ve mesajları şifrelemek için sertifika sorunu çıkarmayan ve tam sürüm olan bir program biliyor musunuz? Maksicepten indirdiklerim sertifika sorunu çıkartıyor.ovi'den indirdim bir tane o da deneme sürümü.

hocam telefonun kendi encription diye birşeyi var bi onu incele derim benim ihtiyacım olmadığı için kurcalamadım ama telefona ve hafıza kartına ayrı ayrı şifreleme yapabiliyorsun kanımca.

telefonun program desteği gerçekten çok güzel mesela dün sözlük indirdim nokia dan.soloved yüklemiştim ama kendi sözlüğü daha bi iyi gibi geldi.
    türkçe-türkçe
    türkçe-ingilizce
    ingilizce-türkçe
    ingilizce-ingilizce
    hepsini çeviri yapabiliyor pek bi hoşuma gitti
    edit:ayriyetten 50 ye yakın diğer dillerde var aynı şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutara -- 9 Kasım 2010; 19:50:21 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar galeri ve mesajları şifrelemek için sertifika sorunu çıkarmayan ve tam sürüm olan bir program biliyor musunuz? Maksicepten indirdiklerim sertifika sorunu çıkartıyor.ovi'den indirdim bir tane o da deneme sürümü.

hocam telefonun kendi encription diye birşeyi var bi onu incele derim benim ihtiyacım olmadığı için kurcalamadım ama telefona ve hafıza kartına ayrı ayrı şifreleme yapabiliyorsun kanımca.

telefonun program desteği gerçekten çok güzel mesela dün sözlük indirdim nokia dan.soloved yüklemiştim ama kendi sözlüğü daha bi iyi gibi geldi.
    türkçe-türkçe
    türkçe-ingilizce
    ingilizce-türkçe
    ingilizce-ingilizce
    hepsini çeviri yapabiliyor pek bi hoşuma gitti
    edit:ayriyetten 50 ye yakın diğer dillerde var aynı şekilde

Ben telefonun kendi sözlüğünü kullanıyorum gayet memnunum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

quote:

bende bu akşamüstü itibari ile e63 kullanıcısıyım.en çok uygulama vs indirdiğim site gallery.mobile9.com biliniyordur ama paylaşmak istedim.bu konunun tğm mesajlarını henüz okuyamadım cevabı vardır belki ama ilk sorumu soruyorum.maps uygulamasına girdiğimde gprs veya başka bir bağlantı yapıp faturama mı işliyor yoksa entegre gps varmı bu alette?şimdiden teşekkürler cevaplara.

Ek Bluetooth cihaz takmanız gerekiyor cihaza, yoksa kullanamıyorsunuz. Harita olarakta bağlanırken soruyor ben Google Maps kullanıyorum, şebeke veya Wlan olarak siz seçiyorsunuz. Seçmeden girmeyin, şebekeden bağlanır otomatik.

Birde ben birşey sorayım; İphone'nun kendi içinde orjinal güzel müzik tarzında melodileri fln var, bulabilir miyiz ki acaba? Bir kaç sitede buldum diye indirdim, millet sahtekar içinden bildiğin normal mp3 müzik çıktı.

hocam google maps'i e63 e mi yükledin?ben yüklemeye çalıştım ama desteklenmiyor dedi şaştım kaldım :S

• emoze kurdum guzel calısıyo tafsıye ıcın sağolun,
    Benım sıkıntım su kendı sozluk calısmıyor tıklıyorum acmıyo, yanlıslıkla sılmıs olmalıyın herhalde tekrar yazılım yuklemeden nasıl yuklerım sozlugu bılgısı olan varmı dıyer sozlukler kendı orjınalı kadar guzel degıl ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspertxt

emoze kurdum guzel calısıyo tafsıye ıcın sağolun,
    Benım sıkıntım su kendı sozluk calısmıyor tıklıyorum acmıyo, yanlıslıkla sılmıs olmalıyın herhalde tekrar yazılım yuklemeden nasıl yuklerım sozlugu bılgısı olan varmı dıyer sozlukler kendı orjınalı kadar guzel degıl ...

Hocam o sözlüğü nasıl yüklersin bilmiyorum ama slooved de fena değil işini görür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caspertxt

emoze kurdum guzel calısıyo tafsıye ıcın sağolun,

Hocam o sözlüğü nasıl yüklersin bilmiyorum ama slooved de fena değil işini görür.

Onude yukledım fena degıl bı sure kullandım ısımı gordu ancak araplarla anlasmak bıraz sorun her kelımeyı cevırmıyo teldekı hepsını hıc sıkıntı yaratmıyo..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.