Şimdi Ara

NOKİA E66 İLE İLGİLİ TAVİSİYELERİNİZ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 çocuklu bi ev hanımıyım... ve nokia e66 yı çok beğendim almak istiyorum. neler duydunuz veya kullananlar ne düşünüyor merak ediyorum... çocuklar çok ellerine almak ve oynamak istiyorlar acaba kullanışlı olur mu öyle çok çabuk bozulur mu ? acaba çok nazik bi telefon mu çok mu dikkat etmek gerekiyor... yani tam titiz bi insan için mi...ben o kadar eşyama titiz biri değilim de...
    yardımcı olursanız sevinirim...
    düşünceleriniz bekliyorum...haziran 12-15 gibi almayı düşünüyorum beyaz rengini....

• ew hanımı bir bayan için bence lüks derecesene kaçan bir telefon olur.e66 daha çok iş için tasarlanmış bir telefondur.benim annem de ew hanımı babam ona kullansın diye 1203 aldı.gayet de memnun. ev hanımı bir bayan için gayet de kullanışlı bir telefon ve fiyat olarak da epey uygun. Ama yok ben onu kullanmam multimedia bişeyler olsun müzik dinleyeyyeim resim cekineyim falan derseniz nokianın expressmusic modellerine yönelmenizi öneririim ama sakın 5800 xm almak gibi bir hataya düşmeyin hem kullanımı zor hem de kulaklıkla muzık dınlemek istediginzde sesi tatmin edici yukseklikte degil .Fiyatını hiç haketmiyor. 5230 xm düşünebilirsiniz fiyatı biraz uygun sayılır ya da sony ericsonun modellerine yönelebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.