Şimdi Ara

[ Nokia E7-00 > S^3+QWERTY+4'nHD-CBD-AMOLED+13.6MM ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
1
Favori
29.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armyoflovers

Arkadaşlar bildiğiniz üzere nokia mevcut bazı modeller için Belle yazılımını piyasaya güncelleme olarak sürdü, Bende bir E7 kullanıcısı olarak sazanlık yaptım atladım hemen güncelledim tabi bi çok şey değişti :D sanki birazcık yavaş gibi, haritayı açtığınızda favori düzenlemede ekran klavyesi çıkmadı vs gibi şimdilik küçük şeyler kullandıkça yenileri çıkarsa yada eskileri düzelirse yazarım

Ben eğer varsa benim gibi güncelleme yapan bişi sormak istiyorum eski versiyonda (anna) sesli komut vardı (ara tuşuna basılı tutunca açılan) bu sürümde ben onu çalıştıramadım yaa acaba yazılımsal bi sorun mu yoksa tuşumu değiştirdiler bilen varsa bi el atsın

ayarlar>ses komutlarında böyle bir özellik halen görünüyor ama ben de gerçekleştiremedim sesli komut olayını.
    ama kulaklığınız varsa çağrı açma/kapama tuşuna basılı tutunca sesli arama yapıyordu belle'de denemedim.
    harita olayına gelince bende bir sorun yok. telefonu kapatıp açıp tekrar deneyin. bende bir sorun olmadı haritalarda.
    ayrıca yavaşlama değil hızlanma olması gerek. olmadı format atın hard format önerilir fakat telefondaki veriler silinir.

• kulaklık ile çalışıyor ama eski sürümdeki gibi ara tuşuna basınca tik yok. Yavaşlama konusunda emin değilim bir iki gün kullanıyim bakalım olmadı hardı hurdu hangi formatı atmak gerekirse atarız. Ama yok eksiği var bence bellenin msj menüsünü beğenmedim, belki benim tlfna hastır yine bilmiyorum ama arada sırada pin sormadan bi kapanıp açılıyor telefon. Çabucak iyileştirme güncellemese gelse keşke :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf altyazı desteği bile başlı başına bir şey yahu. sen kurcala. adamlar o kadar uğraşmış. ara yüzü anna dan çok daha iyi.
  • alt yazı olayına hastayım zaten yaa :) mail attım nokia'ya cevap gelir. Forumlarda yok bu tarz bi şey. Belle çok daha iyi güzel görsel olarak katılıyorum.
  • nokia e7 kadar ağır telefon varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

nokia e7 kadar ağır telefon varmıdır acaba ?

abisi e-90 var-dı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkomanyax

quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

nokia e7 kadar ağır telefon varmıdır acaba ?

abisi e-90 var-dı :)

210 g epey iyimiş
  • quote:

kulaklık ile çalışıyor ama eski sürümdeki gibi ara tuşuna basınca tik yok. Yavaşlama konusunda emin değilim bir iki gün kullanıyim bakalım olmadı hardı hurdu hangi formatı atmak gerekirse atarız. Ama yok eksiği var bence bellenin msj menüsünü beğenmedim, belki benim tlfna hastır yine bilmiyorum ama arada sırada pin sormadan bi kapanıp açılıyor telefon. Çabucak iyileştirme güncellemese gelse keşke :)

masaüstüne "ses komutları" widgetini at. tıklayınca emret patron diyor
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bildiğiniz üzere nokia mevcut bazı modeller için Belle yazılımını piyasaya güncelleme olarak sürdü, Bende bir E7 kullanıcısı olarak sazanlık yaptım atladım hemen güncelledim tabi bi çok şey değişti :D sanki birazcık yavaş gibi, haritayı açtığınızda favori düzenlemede ekran klavyesi çıkmadı vs gibi şimdilik küçük şeyler kullandıkça yenileri çıkarsa yada eskileri düzelirse yazarım

Ben eğer varsa benim gibi güncelleme yapan bişi sormak istiyorum eski versiyonda (anna) sesli komut vardı (ara tuşuna basılı tutunca açılan) bu sürümde ben onu çalıştıramadım yaa acaba yazılımsal bi sorun mu yoksa tuşumu değiştirdiler bilen varsa bi el atsın

ayarlar>ses komutlarında böyle bir özellik halen görünüyor ama ben de gerçekleştiremedim sesli komut olayını.
    ama kulaklığınız varsa çağrı açma/kapama tuşuna basılı tutunca sesli arama yapıyordu belle'de denemedim.
    harita olayına gelince bende bir sorun yok. telefonu kapatıp açıp tekrar deneyin. bende bir sorun olmadı haritalarda.
    ayrıca yavaşlama değil hızlanma olması gerek. olmadı format atın hard format önerilir fakat telefondaki veriler silinir.

Arkaşdalar geçen gün bu konu ile ilgili nokia'dan aradılar. Sesli komutları çalıştırmak için, giriş ekranına kısayol oluştur diyoruz, sonrasında gelen listede ses komutları diye bi seçenek var onu kısayol olarak giriş ekranına attığımızda sesli komutlar çalışır hale geliyor.

• quote:

quote:

kulaklık ile çalışıyor ama eski sürümdeki gibi ara tuşuna basınca tik yok. Yavaşlama konusunda emin değilim bir iki gün kullanıyim bakalım olmadı hardı hurdu hangi formatı atmak gerekirse atarız. Ama yok eksiği var bence bellenin msj menüsünü beğenmedim, belki benim tlfna hastır yine bilmiyorum ama arada sırada pin sormadan bi kapanıp açılıyor telefon. Çabucak iyileştirme güncellemese gelse keşke :)

masaüstüne "ses komutları" widgetini at. tıklayınca emret patron diyor

Heee öyleymiş

• Selamlar arkadaşlar,size tuhaf gelecek ama şu an samsung galaxy s2 kullanıyorum telefon mükemmel ötesi ,sadece tek alışamadığım konu telefonun elde kavrama ,ele oturma problemi buna bir türlü alışamadım bazen düşürecek gibi oluyorum,e7 s2'ye göre bana göre her yönüyle özellik bakımından zayıf fakat elde tutması ,kavranması ve klavye olayı bence çok hoş sırf bu yüzden teli değiştirebilirim,belki bu yazımı okuyan kişiler tuhaf karşılayacaklar ama malesef kullanımda önemli siz ne dersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsushita -- 19 Şubat 2012; 20:51:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsushita

Selamlar arkadaşlar,size tuhaf gelecek ama şu an samsung galaxy s2 kullanıyorum telefon mükemmel ötesi ,sadece tek alışamadığım konu telefonun elde kavrama ,ele oturma problemi buna bir türlü alışamadım bazen düşürecek gibi oluyorum,e7 s2'ye göre bana göre her yönüyle özellik bakımından zayıf fakat elde tutması ,kavranması ve klavye olayı bence çok hoş sırf bu yüzden teli değiştirebilirim,belki bu yazımı okuyan kişiler tuhaf karşılayacaklar ama malesef kullanımda önemli siz ne dersiniz...

E7 alırsan SG2'yi ki E7 ile kıyaslamak bile yanlış, çok pişman olursun ama belki de çok geç olabilir

• quote:

Selamlar arkadaşlar,size tuhaf gelecek ama şu an samsung galaxy s2 kullanıyorum telefon mükemmel ötesi ,sadece tek alışamadığım konu telefonun elde kavrama ,ele oturma problemi buna bir türlü alışamadım bazen düşürecek gibi oluyorum,e7 s2'ye göre bana göre her yönüyle özellik bakımından zayıf fakat elde tutması ,kavranması ve klavye olayı bence çok hoş sırf bu yüzden teli değiştirebilirim,belki bu yazımı okuyan kişiler tuhaf karşılayacaklar ama malesef kullanımda önemli siz ne dersiniz...

her yönü ile zayıf olduğunu düşünüyorsun. sonra da almak, ne derece doğru sence?
    e7 ye belle yüklediğimden beri şöyle de olsaydı dediğim bir yanı yok.
  • quote:

quote:

her yönü ile zayıf olduğunu düşünüyorsun. sonra da almak, ne derece doğru sence?
    e7 ye belle yüklediğimden beri şöyle de olsaydı dediğim bir yanı yok.

Her yönüyle zayıf derken s2'ye göre demek istemiştim .Sadece kasa bakımından e7 daha iyi geliyor elde tutuş vs ..Belle nasıl peki annaya göre farklılıklar nelerdir ?

• eski telefonum e 90 idi.
    arıza sonucu e 7 ye terfi ettim.
    klavyeden vazgeçemedim.koruyucu kapak aldım. bir kere yere düştü. olan kapağa oldu. telefonda hiçbir şey yok. ayrıca nokia nın tasarımı bellidir.
    diğer markalar gibi düz bir tasarım değil.
    zaten e7 gibi bir tasarım başka markalarda göremezsin.
    kapağın altında yazıyor
    "designed in finland "

uygulama sıkıntısı yok. sana 1 gb uygulama bulayım. arayana var. bu bütün işletim sistemleri için geçerli.
    uygulama dediğin illa store da olacak değil.
    ayrıca harita konusunda nokia üzerine başka marka tanımam.

ne yapmak istersen yaz, yapamayacağın bir işlem olursa yazayım.
    mailler rss desteği falan bilgisayarın alternatifi denebilir.
    kablosuz mouse da bağlarsan kapağını aç mini bilgisayar gibi oluyor zaten. millet görünüşüne bile bakıyor o ne öyle diye.
    kamera 8mp.
    iş telefonu olarak tasarlanmış. kamerada herhangi bir iddası yok. otofokus da yok ayrıca.börtü böcek çekmeyeceksen zaten otofokusa gerek de yok.
    ben telefonun her özelliğini bilerek aldım ve hiçbir özelliğinin de eksiğini hissetmedim.
    hafıza kartı takılmıyor. dahili 16gb hafızası var.
    şimdiye kadar bunun da eksikliğini hissetmedim.
    hafızasını genişleten n8 kullanıcıları zaten düğün videoları çektiğini falan söylüyorlar.
    1tb harddiski bile açıyor. filmi direk telefona atabilirsin.

belle ile beklentilerimi karşıladı. widget sayısında bariz bir artış var ve daha da artacak.

• Bende de e7 var. S anna güncellemesini yükledim fotoğraf çekince 50 krş gitmeye başladı. Bunun bi çözüm yolu yok mu?
  • quote:

eski telefonum e 90 idi.
    arıza sonucu e 7 ye terfi ettim.
    klavyeden vazgeçemedim.koruyucu kapak aldım. bir kere yere düştü. olan kapağa oldu. telefonda hiçbir şey yok. ayrıca nokia nın tasarımı bellidir.
    diğer markalar gibi düz bir tasarım değil.
    zaten e7 gibi bir tasarım başka markalarda göremezsin.
    kapağın altında yazıyor
    "designed in finland "

uygulama sıkıntısı yok. sana 1 gb uygulama bulayım. arayana var. bu bütün işletim sistemleri için geçerli.
    uygulama dediğin illa store da olacak değil.
    ayrıca harita konusunda nokia üzerine başka marka tanımam.

ne yapmak istersen yaz, yapamayacağın bir işlem olursa yazayım.
    mailler rss desteği falan bilgisayarın alternatifi denebilir.
    kablosuz mouse da bağlarsan kapağını aç mini bilgisayar gibi oluyor zaten. millet görünüşüne bile bakıyor o ne öyle diye.
    kamera 8mp.
    iş telefonu olarak tasarlanmış. kamerada herhangi bir iddası yok. otofokus da yok ayrıca.börtü böcek çekmeyeceksen zaten otofokusa gerek de yok.
    ben telefonun her özelliğini bilerek aldım ve hiçbir özelliğinin de eksiğini hissetmedim.
    hafıza kartı takılmıyor. dahili 16gb hafızası var.
    şimdiye kadar bunun da eksikliğini hissetmedim.
    hafızasını genişleten n8 kullanıcıları zaten düğün videoları çektiğini falan söylüyorlar.
    1tb harddiski bile açıyor. filmi direk telefona atabilirsin.

belle ile beklentilerimi karşıladı. widget sayısında bariz bir artış var ve daha da artacak.

Aynen kardeş sonuna kadar hak veriyorum sana. Autofocus özelliği arayana bende kıl oluyorum, arkadaşım börtü böcek çekeceksen git tlf verdiğin parayla DSLR al ne istiyorsan onu çek. Bu telefon Berkomanyax arkadaşımızın da dediği gibi tam bi pc alternatifi, her ne istiyorsan yapabiliyorsun. Makina *.srt dosyalarını açıyo video ile birlikte daha ne yapsın... Hafızasına gelince 16GB hafızası var, uygulama oyun dosya ne yüklersen yükle dolmaz. Biz kullanıcılar olarak herşeyi bi arada istiyoruz ve bu konuda da oldukça doyumsuzuz... Son sözüm bu dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estoque.

Bende de e7 var. S anna güncellemesini yükledim fotoğraf çekince 50 krş gitmeye başladı. Bunun bi çözüm yolu yok mu?

fotoğraf çekerken konum bilgilerini kaydet seçeneğini hayır yapın.
    konum bilgilerini alırken internete giriyordur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Estoque.

Bende de e7 var. S anna güncellemesini yükledim fotoğraf çekince 50 krş gitmeye başladı. Bunun bi çözüm yolu yok mu?

fotoğraf çekerken konum bilgilerini kaydet seçeneğini hayır yapın.
    konum bilgilerini alırken internete giriyordur.

bu şekilde düzeltebilirsin.
  • Teşekkürler düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.