Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet astoria dan aldım tekrar bilgi için teşekkürler
  • ben teşekkür ederim, hayırlı olsun tekrar..
  • beyler tamam karizmatik telefon ama büyüklüyünün yanında e51 den farkı yokki bir işe yarayan gps işletim sistemleri bile aynı ben şahsen böyle bir aletle internetten download yapılabilmesini beklerdim(bilgisayarla ne download edebiliyorsanız)ama malesef sadece kendi açabildiklerini download ediyor.sonyericsson a baktığımızda wi fi li telefonlarında indiremediği şey yok mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERKAN UTBY

beyler tamam karizmatik telefon ama büyüklüyünün yanında e51 den farkı yokki bir işe yarayan gps işletim sistemleri bile aynı ben şahsen böyle bir aletle internetten download yapılabilmesini beklerdim(bilgisayarla ne download edebiliyorsanız)ama malesef sadece kendi açabildiklerini download ediyor.sonyericsson a baktığımızda wi fi li telefonlarında indiremediği şey yok mesela.

Burada yanlış bilgi var. Benim E71'im tüm dosya tiplerini indirebiliyor. Hatta E71 üzerinden internete bağlıyken kablo ile laptop'unuza bağlarsanız modem olarak kullanma seçeneği bile çıkıyor. Yani Turkcell'den sınırsız internet paketiniz varsa evde ADSL'ye ihtiyacınız bile yok. Bilmem sony ericsson'ununuz bunları yapabiliyor mu?
  • Arkadaslar ben de dun Bakirkoy ElectroWorld den 12 taksit 849 ytl ye almiş bulunuyorum. Bu gunde ücretsiz yuklemelerini yapiyorum. Cihaz ekrani e 61 den sonra dun bana kucuk gelmisti ama bugun gozum alisti. Artik faydali programlari paylasma safhasina gecebiliriz diye dusunuyorum.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Lübnan dan adet getirttim. Ancak Türkçe menüsü yok. Türkiye'de satılanlarda varmı bilmiyorum? Eğer var ise telefonuma Türkçe menü nasıl yükletirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydc

quote:

beyler tamam karizmatik telefon ama büyüklüyünün yanında e51 den farkı yokki bir işe yarayan gps işletim sistemleri bile aynı ben şahsen böyle bir aletle internetten download yapılabilmesini beklerdim(bilgisayarla ne download edebiliyorsanız)ama malesef sadece kendi açabildiklerini download ediyor.sonyericsson a baktığımızda wi fi li telefonlarında indiremediği şey yok mesela.

Burada yanlış bilgi var. Benim E71'im tüm dosya tiplerini indirebiliyor. Hatta E71 üzerinden internete bağlıyken kablo ile laptop'unuza bağlarsanız modem olarak kullanma seçeneği bile çıkıyor. Yani Turkcell'den sınırsız internet paketiniz varsa evde ADSL'ye ihtiyacınız bile yok. Bilmem sony ericsson'ununuz bunları yapabiliyor mu?
    senin sonyericsson un bunları bilmem yapabılıyormu diyosun şimdi mecburen söyleyeceklerımden sonyericsson cu oldugum ortaya cıkacak gene kavga başladi diyecekler :)) hocam asil sen yanlıs biliyosun laptopta indirebildigin ne varsa bunda indirme sansın yok denedim cunku desteklenmeyen dosya diyor mesela gir rapid e bisey indirmeye kalk o zaman beni daha iyi anlayacaksin yada al eline bir p990 dediklerimi dene dahada ıyı anlayacaksın

• Merhaba,

Bir sorum olacak. İşyerindeki wriless modeme bilgisayarın mac adresini girerek bağlantı yapıyoruz. E71 ile bu ağa nasıl bağlanabilirim. Telefonda da mac adresi mevcutmudur? Teşekkür ederim.
  • quote:

Bu turkcell sınırsız internet paketini ben bilmiyorum. Bilen birisi bilgisini verebilirmi acaba?
  • wifi modulu (dolayısı ile network iletisimi) olan her cihazda mac adresi mevcuttur

birde sorum vardı yokmu yanitlayabilecek

>>
    mp3 calar kısmında karttaki mp3 klasorlerini playlistlere ekleyebiliyormuyuz yoksa tek tek sarkilarimi eklemek gerekiyor?
    yada pcden playlistleri sync edebiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 18 Eylül 2008; 11:47:05 >
  • Selamlar, E71 için theme varmı arkadaşlar elinizde? veya hangi sitelerden indirebiliriz? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kyser Sozey

Selamlar, E71 için theme varmı arkadaşlar elinizde? veya hangi sitelerden indirebiliriz? yardımcı olursanız sevinirim.

Google'dan "E71 themes" diye aratınca onlarca site çıkıyor tema indirebileceğin, bazıları paralı bazıları bedava.
    Örnek;
    http://www.mmcforums.net/theme/nokia-E71-themes.html

(Ben hala E71'i alamadığım için deneyemedim bu temaları, bu yüzden bir sorun çıkarsa kusuruma bakmayın artık)

• evet google ilte arama yapınca çok site çıkıyor bunun farkındayım fakat hepsi sorun çıkartıyor. onun için denenmiş teheme siteleri istemiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

quote:

Orjinalden alıntı: Kyser Sozey

Selamlar, E71 için theme varmı arkadaşlar elinizde? veya hangi sitelerden indirebiliriz? yardımcı olursanız sevinirim.

Google'dan "E71 themes" diye aratınca onlarca site çıkıyor tema indirebileceğin, bazıları paralı bazıları bedava.
    Örnek;
    http://www.mmcforums.net/theme/nokia-E71-themes.html

(Ben hala E71'i alamadığım için deneyemedim bu temaları, bu yüzden bir sorun çıkarsa kusuruma bakmayın artık)

• senin sonyericsson un bunları bilmem yapabılıyormu diyosun şimdi mecburen söyleyeceklerımden sonyericsson cu oldugum ortaya cıkacak gene kavga başladi diyecekler :)) hocam asil sen yanlıs biliyosun laptopta indirebildigin ne varsa bunda indirme sansın yok denedim cunku desteklenmeyen dosya diyor mesela gir rapid e bisey indirmeye kalk o zaman beni daha iyi anlayacaksin yada al eline bir p990 dediklerimi dene dahada ıyı anlayacaksın

Ya kardeş, telefon java destekliyor, flash destekliyor, istediğin siteden dosya indirir. Hatta symbian için Flashget tarzı download programları bile var. Hem koskoca bilgilsayar duruken niye minnacık aletten download yapmaya çalışıyorsun? Yapma etme, gençliğine yazık...

• Kavga edilecek bişey yok, eğer telefounuzda indirdiğiniz dosyayı açabilecek format kayıtlı ise her türlü dosyayı indirir ve açar arkadaşım. Sırf dediğin acaba doğru mu diye Rapid'deki premium hesabıma ufak bir word dosyası attım. Linkini mail adresime gönderdim. Mailden de linke tıkladığımda şak diye indi !!! Sen nasıl inmediğini iddia ediyorsun anlamadım....İnsanları yanlış yönlendirmeyi bırakalım.

quote:

senin sonyericsson un bunları bilmem yapabılıyormu diyosun şimdi mecburen söyleyeceklerımden sonyericsson cu oldugum ortaya cıkacak gene kavga başladi diyecekler :)) hocam asil sen yanlıs biliyosun laptopta indirebildigin ne varsa bunda indirme sansın yok denedim cunku desteklenmeyen dosya diyor mesela gir rapid e bisey indirmeye kalk o zaman beni daha iyi anlayacaksin yada al eline bir p990 dediklerimi dene dahada ıyı anlayacaksın

• program, tema vs indirmek için faydalı denenmiş bazı siteler.... Çok kapsamlı içerik yok ama işe yarar şeyler var

site 1

site 2
  • Arayanlar kolay bulsun diye ve bu konu artık çok dolduğu ve açan arkadaşın amacından uzaklaştığı için detaylı incelemem için yeni bir konu açtım.

Aşağıdaki link'ten okuyabilirsiniz:

İNCELEME
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

Kavga edilecek bişey yok, eğer telefounuzda indirdiğiniz dosyayı açabilecek format kayıtlı ise her türlü dosyayı indirir ve açar arkadaşım. Sırf dediğin acaba doğru mu diye Rapid'deki premium hesabıma ufak bir word dosyası attım. Linkini mail adresime gönderdim. Mailden de linke tıkladığımda şak diye indi !!! Sen nasıl inmediğini iddia ediyorsun anlamadım....İnsanları yanlış yönlendirmeyi bırakalım.

quote:

bak hocam hala benim anlatmak istedigimi anlamıyosunuz indirdigin dosya formatı telefonda kayitlı ise indirir diyosun peki soyle soyliym sana gir e71 ile microsofta ie7 yi indir bakalim indiriyormu şimdi diycenki ie7 yi acamazki indirebilsin olsun kardesim ben belki flash disc olarak kullanıcam telefonu indirmiyor iste anlatmak istedigim bu

• Dostum neden indiremediğini açıklayayım:

Elimizde ne var? Nokia + Symbian... ben bildiğim kadarı ile nokia'nın hiçbir modeline IE yüklenemiyor ve indirilemiyor. Sebebi platformun farklı olması ve rakip olmaları. Mesela opera indirebilirsin, gayet de güzel kurulur,çalışır. Ama microsoft şirket politikası gereği symbian platformuna yöenlik birşey çıkarmıyor. İndirmek istediğinde de sana önce hangi dilde ve hangi işletim sistemi için IE indireceğini soruyor. Bu aşamayı geçtiğin zaman açılan link ile senin sistemin örtüşmediği için indirme başarısız oluyor. SE'de P990 bunu yapabiliyor mu, bilmiyorum ama sanmam. Eğer o yapabiliyorsa OS aynı olduğu için E71'de yapabilir ama biz beceremiyoruz demektir.

Konu IE'ye odaklandığı içn böyle spesifik bir cevap ortaya çıktı, ama diğer dosyalar konusunda (film, müzik, arşiv vs...) bir sorun olduğunu sanmıyorum. Eğer konu hakkında başka bir yaklaşımın varsa öğrenmek isterim çünkü enteresan bir olay

quote:

bak hocam hala benim anlatmak istedigimi anlamıyosunuz indirdigin dosya formatı telefonda kayitlı ise indirir diyosun peki soyle soyliym sana gir e71 ile microsofta ie7 yi indir bakalim indiriyormu şimdi diycenki ie7 yi acamazki indirebilsin olsun kardesim ben belki flash disc olarak kullanıcam telefonu indirmiyor iste anlatmak istedigim bu

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.