Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, siparişini verdiğim E71 dün itibariyle elime geçti. İlk izlenimlerim çok iyi. Eski telefonum HTC Touch Diamond kendi alanının en iyi telefonuydu ama gördüm ki E71 yanında hepsi hikaye.

Vakit bulunca detaylı bir inceleme yapacağım. Bu arada sorularınız varsa sorun elimden geldiğince cevaplayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 16 Eylül 2008; 17:13:27 >
  • Hayırlı olsun aydc, sen de katıldın sonunda aramıza
  • yarın bende bu electro world magazasına gitmeyi planlıyorum
  • Electro World Antares den almak isterseniz telefon reyonundayım bende.. :))
  • bende E71 i sahibiyim 1 haftadır kullanıyorum amerikaddan alınma 440 dolara aldım guzel de bir kampanyaydı...gayet şık hızlı kullanışlı...sar degerinin fazla olması beni uzuyor... ayrıca çekim gücü biraz sıkıntılı telefonun sanırım eskiden benim odadan rahatça konuşurdum şuanda kesinti yapıyor konuşmalarımda bu konu hakkında birşey duyan oldumu...

pil omru e61i kadar iyi oldugunu soyleyemem e61i 4 gunun az üstüne çıkardı buda 3 gun kadar gidiyor şimdilik 3 sarjım...

birde arkadaşlar sizden bir ricam olcak gps programı istiyorum garmin sanırım en uygunu turkiyeyide içeren soyle bir paylaşım varmı bildiginiz ...DH dan bir link verebilirseniz bir kaç yere baktım fakat yüklemesi karışık ve başarız oldum malesef :(

şimdilik boyle işte...ama e61 i ye cok daha portatif ufak bir cihaz ve resimlerden gordugumden cok daha kaliteli makyajı bulunuyor...
  • Amerikalı kullanıcılar E71'in çekim gücünden şikayetçiler bu doğru. Ama sanırım bu sorun Amerika'da satılan modellerde mevcut, Avrupa yada Asya forumlarında bu şikayetin fazla olduğunu görmedim. Ben memnunum çekim gücünden pili ortalama 4 gün gidiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerce06

Electro World Antares den almak isterseniz telefon reyonundayım bende.. :))

antares neresi oluyor? ben ya via port a ya da astoria dakine gidicem. bu arada bu electro world u de ilk defa senden duydum belirtim
  • 1 senedir türkiyede olan teknoloji marketi
    www.electroworld.com dan bakabilirsin,

antares;
    ankarada etlikte bir alışveriş merkezinin ismi
  • hacı bu astoria,via port ordaki magzalarda varmıdır e71 aramadım ben ?
  • yarın bende astoriaya gidicem... saat 1:15 gibi orda olurum en geç :D :D
  • hmm iyi oldu bunu söylemen ben daha erken gidip alim telefonu belki kalmaz falan şaka maka bende o saatlere dogru heralde orda olurum ya da biraz daha erken.
  • astoria, via port ve capacity de var.
  • dostum çok saol senin sayende e71 imi aldım dolayısıyla senn sayende de electro world'ün kasası doldu

aras aldın mı sende ?

bu arada program tema vs.. paylaşımları yapalım arkadaşlar
  • Ben hala iş güç derken gidemedim şu Electro World'e
    Hakan bu kadar zamandır bekliyorduk almayı, gayet mutlusundur şu anda herhalde geriye bir ben kaldım...
    Bu arada klavyede Türkçe karakterler var mı?
  • var var mesela K tuşunda Ş de var uzun basınca Ş yapıyor. mutluluk ne demek kafam rahatladı
    bu arada 2 senedir kullandıgım sony ericson dan hattımı çıkarıp e71 e taktım takalı sony e. çalışmıyor , resmen küstü telefon bana
  • arkadaşlar bendeki 71 ingilizce, türkçeye çevirmek için hangi product code gerekiyor?
  • hayırlı olsn
  • mp3 calar kısmında karttaki mp3 klasorlerini playlistlere ekleyebiliyormuyuz yoksa tek tek sarkilarimi eklemek gerekiyor?
    yada pcden playlistleri sync edebiliyormuyuz?
  • -Hakan-

hayırlı olsun... darısı bana :))
  • Astoriadan aldın sanırım, :)))
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.