yahu koca istanbulda bu telefonu satan bi mağaza yokmudur arkadaş. internetden almak istemiyorum yerinde gorup almak istiyorum kaç hafta oldu yeter artık
Arkadaşlar Nokia'da YAHOO - GMAIL - HOTMAIL üçlüsünden maillerimizi çekebileceğimiz bir Symbian programı var mı ?
(sadece E serisi için değil diğer modeller için de konuşuyorum)
profimail isimli program ile yapabiliyosun. ayrıca nokia nın kendi email istemcisini de indirebilirsin sitesinden. beta olmasına rağmen gayet stabil çalışıyor.
Telefon kulaklık girişi 2,5mi 3,5 mm mi arkadaşlar, baktım bulamadım nerden görüyorsunuz bunları
2.5 mm kulaklık. adaptör lazım 3.5mm kullanmak için.
quote:
Orjinalden alıntı: _ahmet_
Telefon kulaklık girişi 2,5mi 3,5 mm mi arkadaşlar, baktım bulamadım nerden görüyorsunuz bunları
profimail'in ilaçlısı var mı peki
quote:
Orjinalden alıntı: cavemanturk
profimail isimli program ile yapabiliyosun. ayrıca nokia nın kendi email istemcisini de indirebilirsin sitesinden. beta olmasına rağmen gayet stabil çalışıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: walkman8
quote:
Orjinalden alıntı: bravoecho
İyide bu tel N serisi değil ki görüntüleme yada ses konusunda iddialı olsun Adı üstünde E serisi - Business / İş sınıfı Hitap ettiği kesim ve özellikleri de buna göre ayarlanmış. Size nasıl kötü gözüküyorsa alanlar içinde bi o kadar güzel. Multimedya isteyenleri N sınıfına alalım...
quote:
Orjinalden alıntı: walkman8
nokıa nın çıkarıp çıkarabileceği en kötü görünümlü telefonu budur herhalde.üstelik kamera kalitesi de kötü.eminim sesi de vasattır.ama wi fi duyan nokıa ya koşuyor.ne ayaksa
bu arada ben multimedya isteseydim burda olmazdım .çünkü nokıabunu başaramaz bence.donuk donuk görüntüden pek haz etmiyorum(kaplumbağa hızı ).heralde öylebi tercihim olsa walkman serisinden bişey alırdım
Nolur nokia yı sev yoksa kepenkleri kapatacaklarmış
arkadaşlar selam,
bugün nihayet e71'i aldım ama rahatsız eden birşey var alette. Ekran koruyucuya geçerken turcelle bağlan hayata diye bi grafik çıkıyor. Bunu nasıl kapatırız bilen varmıdır?
merhaba arkadaşlar,
ürün bugün ankara antares avm electro world deki nokia standına teşhir amaçlı geldi. en kısa zamanda satışada sunulacak, açılış fiyatı 799 ytl...
quote:
Orjinalden alıntı: aydc
quote:
Orjinalden alıntı: Burocks "Yok herhalde yeni sipariş vermedik benim bildiğim, zaten 26 Eylül'de iPhone geliyor" gibi saçmasapan bir cevap verdi.
Bana E71 siparişi vermiyoruz, nasıl olsa iPhone gelecek diyecek adama bir uçan tekme atarım, bir daha kendine gelemez.
E71 gibi klas cihazlar varken insanlar nasıl çoluk çocuk oyuncaklarına özeniyor hayret.
Sorma abi...İphone ve Omnia forumuna E71 in yapıp omnia nın yapamadığı çok şey var dedim diye döveceklerdi az daha :) Reklam kokan hareketler bu İphone ve Omnia..Apple kesinlikle teknoloji dergilerine para veriyor..İpod gibi hayatımda gördüğüm en salak üstelik radyosu bile olmayan bir mp3 çaları bile 20 hafta 1 numarada tutmuşlardı...Rezalete bak i tunes olmadan şarkı bile yükleyemediğin bir alet...
Uyuzum bu Apple lara var mı? Omnia ya da uyuz oldum bugün...Aleti tek elle kullanmak hayal..Msn e girsinler de yazsınlar bakayım otobüste durakta yolda...Sıkar biraz yazmak...
E71 bana göre GELMİŞ GEÇMİŞ EN KOMPLE MOBİL İLETİŞİM CİHAZI...Bunu sabaha kadar tartışırım...
RADYO MÜKEMMEL BİR GPS QWERTY KLAVYE SÜPER PİL ÖMRÜ HARİKA KULLANILARBİRLİK VE İNCE TASARIM....
daha sayayım mı?...
Bu arada GPS i kullanan arkadaşlara bir soru..Alet anından gps sinyali alıyor ok...Peki nokia maps tan türkiye de dolaşım satın almak lazım parayla..Siz ne yaptınız?başka harita mı yüklediniz? Eğer dolaşım satın almazsan alet sadece nerde olduğunu gösteriyor,seni yönlendirmiyor...Ne yapacazzzz??
bende almayı düşünüyorum bu teli hastsı oldum ancak n95 ile takasla tabi gps için tabiki garmini yüklüycen forumda var ilaçlısı bi araştırıver
besiktas, yorumunun altına imzamı atarım.....
artık gelsede alsak geriliyorum ha
quote:
Orjinalden alıntı: Donanımcı Aras
besiktas, yorumunun altına imzamı atarım.....
artık gelsede alsak geriliyorum ha
Aynen ya Antares Electro World'deki fiyat iyiymiş ama Antares'de uzak bana, bu 799 YTL taksitli mi peşin fiyat mı acaba? Olmadı bir telefon edip konuşayım Electro World ile...
Arkadaslar ben de katiliyorum size. E 71 i tek gecerim. Bu yorumlari yapabilmek icin bir cok modelden ve isletim sisteminden tel kullanmak lazim. Dokunmatik ekranlar insanlara cok cazip geliyor ama aldiklarinda hic de pratik olmadigini ve insani çift elle ne kadar da yorduklarini fark edecekler. Ben herzaman qwery klvyeden yanayim. Tabi klavyeli modeli secerken de bazi seylere dikkat etmek lazim. Özellikle pil süresine etki acisindan gerek isletim sistemi gerek marka olsun Nokia zaten E61 ile bu iste ne kadar usta oldugunu göstermisti. Velhasil E71 E 61 den de daha iyi. Dolayisiyla ben bircok modeli denemis biri olarak kesinlikle Nokia E71 i tavsiye ederim. Zaten heveslerinin tutsagi olup diger modellere yonelenler aradiklarini bulamayinca yine buraya doneceklerdir. Ama bence fazla para harcamadan, daha once bos yere para harcayanlarin tavsiyelerine kulak vererek dogru modeli secin...
Bu EURO'nun artması hiç iyi olmadı, hepsiburada'da telefonun fiyatı 863 YTL'ye yükselmiş. Bu telefonun gelmesi geciktikçe ekonomide böyle giderse 1000 YTL'ye falan alacaz telefonu...
electro worlde gelmedi,sisteme kaydı yapılmış , ordada 799 yazıyordu, geldiğinde kaç olur bilemem artık. sadece teşhirde incelemek için konulmuş...
fiyatı düşse biraz daha yav
bi gelişme yokmu
Tüm Electro World mağazalarında stoklara girmiştir.
799 ytl peşin fiyatı,yapı kredi ve vakıf banka peşin fiyatına 5 taksit 849 ytl yapı kredi ve vakıf banka 12 taksit...
quote:
Orjinalden alıntı: tamerce06
Tüm Electro World mağazalarında stoklara girmiştir.
799 ytl peşin fiyatı,yapı kredi ve vakıf banka peşin fiyatına 5 taksit 849 ytl yapı kredi ve vakıf banka 12 taksit...
799 YTL - 5 taksit; gayet uygun gibi. Teknosa, Nokia ve Turkcell mağazalarında daha pahalı olacağını düşünüyorum.