Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyide bu tel N serisi değil ki görüntüleme yada ses konusunda iddialı olsun Adı üstünde E serisi - Business / İş sınıfı Hitap ettiği kesim ve özellikleri de buna göre ayarlanmış. Size nasıl kötü gözüküyorsa alanlar içinde bi o kadar güzel. Multimedya isteyenleri N sınıfına alalım...

quote:

Orjinalden alıntı: walkman8

nokıa nın çıkarıp çıkarabileceği en kötü görünümlü telefonu budur herhalde.üstelik kamera kalitesi de kötü.eminim sesi de vasattır.ama wi fi duyan nokıa ya koşuyor.ne ayaksa

• quote:

nokıa nın çıkarıp çıkarabileceği en kötü görünümlü telefonu budur herhalde.üstelik kamera kalitesi de kötü.eminim sesi de vasattır.ama wi fi duyan nokıa ya koşuyor.ne ayaksa

Çoluk çocuk telefonu değil bu. Yanlış yerdesin .
  • almak isteyene genpa etilerde gri olan 844YTL stokta...
  • quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler insan böyle şeyler okuyunca kendini zor tutuyor... Ya arkadaş biz burda bu kadar adam bu telefonu görür görmez aşık olduk, sen nasıl en kötü görünümlü telefon dersin? Sana iyi bir göz doktoru tavsiye ediyorum.

• internetden alışveriş yapmayı ben sevmiyorum nokia shoplara da bi gelseydi artık.
  • @bravoecho

Bold un ekranın daha büyük olmasını anlıyorum ama 65 K ile 16 M renk arasında çok fark yokmu .. nekadar fark olduğunu gösteren bi foto falan bulabilsem keşke merak ettim ..
  • dostum yabancı sitelerde yapılan BB Bold & Nokia E71 kıyaslamalarından kontrol etmeni öneririm. Gerçi elimizde incelemeden pek pek doğru olmaz ama, en azından yapılan incelemenin profosyonel olduğunu hesaba katarak BB Bold'un ekranı daha iyi diyebiliriz. YouTUBE'da da Bold'un görüntüleri var. Çözünürlük yüksek olduğu için renkler daha canlı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 12 Eylül 2008; 21:58:35 >
  • Hepsiburada.com'da da satışa çıkmış. 830.- ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydc

quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler insan böyle şeyler okuyunca kendini zor tutuyor... Ya arkadaş biz burda bu kadar adam bu telefonu görür görmez aşık olduk, sen nasıl en kötü görünümlü telefon dersin? Sana iyi bir göz doktoru tavsiye ediyorum.

ne yani yalan mı söyleseydim?eğer görürgörmez aşık olduysanız sizin göz doktoruna gitmeniz gerek.ha bira z da özgün olsun nokıa.çakma blackbery bikere bu.hem ben dedim ki tasarımı kötü.sende umarım özelliklerine aşık olmuşundur.yoksa normal bi insan bunun ne görünümüne aşık olcak.n73 bilebundan güzel takozolmasına rağmen.

çoukçocuk telefnu dediğin sınıftanokıa nın music express serisio luyor heralde.kullanmanı tavsiye edbilirm baksan bilinçaltına etki etmiş bu.karşı çıkana ''bu çoluk çocuk telfonu değil ''.diyosun.

• quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

İyide bu tel N serisi değil ki görüntüleme yada ses konusunda iddialı olsun Adı üstünde E serisi - Business / İş sınıfı Hitap ettiği kesim ve özellikleri de buna göre ayarlanmış. Size nasıl kötü gözüküyorsa alanlar içinde bi o kadar güzel. Multimedya isteyenleri N sınıfına alalım...

quote:

bu arada ben multimedya isteseydim burda olmazdım .çünkü nokıabunu başaramaz bence.donuk donuk görüntüden pek haz etmiyorum(kaplumbağa hızı ).heralde öylebi tercihim olsa walkman serisinden bişey alırdım

• Neyse herkes bildiği beğendiği telefonu alıyor sonuçta, ben piyasada SE markasından alınacak hiçbir model göremiyorum şu anda...
  • Hepsiburada'da satışa çıktığına göre yakında mağazalarında tamamında görmeye başlarız. Artık ondan sonra da nerede en uygun fiyat ve taksit seçeneği diye araştıracağız bir süre.

E71 için eleştirilerde bulunan walkman8 arkadaşım;
    1. Kamera kalitesi kötü demişsin; E71'i beğenen çoğu kişi için kameranın kritik olduğunu zannetmiyorum, şahsen benim umurumda değil. Zaten kamera performası ile cep telefonu seçimi yapmanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
    2. Sesi vasattır demişsin; Bugüne kadar E71 ile ilgili bir dolu inceleme okudum, hiç böyle bir eleştiri görmedim.
    3. Çakma Blackberry demişsin; Ben ancak birbirine rakip olabilecek 2 telefon derim.
    4. Tasarımı kötü demişsin; Buna sadece yok artık derim, beğenmek zorunda değilsin tabii ki de ama bu telefona kötü görünümlü diyebilecek insanların oluşturabileceği ancak %10'luk kesimde yer alacağını da belirtmek isterim. (Tabii yaşın ve telefonu kullanım amacın E serisini doğru değerlendirebilmek için yeterliyse )

E71'in eleştirilebilecek birçok yanı var elbette (ekranın bir nebze ufak olması, tuşlarının küçük olması, yüksek SAR değeri vb.), zaten teknoloji içeren hiçbir alet için herşeyi ile mükemmel diyemiyoruz, çünkü adamlar ya bilerek birşeyini eksik bırakıyorlar, ya da 2 gün sonra daha iyisini çıkartıyorlar. Herşey amacına ve hedef müşteri kitlesine hitap ettiği kadar mükemmeldir.

• @bravoecho

Babamda blackberry 8820 var... Sanırım boldunn ekranıyla arasında bir fark yok... Blackberryde biçok fotoya baktım ve gerçekten müthiş ama nokia da E71 i elime aldığımda her nekadar kalitesini belli edicek foto olmasada çok muazzam bi fark yok gbi geldi... en azından arasında 16 milyon kadar renk farkı var gbi gözükmüyordu ...

Gerçekten çok kararsızım bu ikisi arasında.. Boldun şeklini daha çok beğeniyorum ama e71 de ince ki beyaz olanı da çok müthiş... Özellik bakımından E71 Program yüklmem olsun kullanım olsun daha kolay gbi gözüküyor.. Ama Blackbeerry deki Mouse tarzı tuş ta E71 in eksikleri arasında...

Birde ben bu telefonu daha pahalı bekliyordum yani en azından bi 1000 ytl bekliyodum 840 ytl ucuz geldi telefonun özelliklerine tipine bakılırsa .. ben mi saçmalıyorum ??
  • bende daha pahalı olur diye düşünüyordum fiyatı gorunce epey sevindim. blackberry bold'un arkasını hic beyenmedim ama tasarım olarak kötü değil tek kusuru biraz daha ufak olabilirmiş. ben e71 i bile cebimde nası taşıyacagımı dusunuyorum. belki genişlik açısından fazla yer tutabilir diye..

birde e71 de flash var dimi:) bakmayı unuttum
  • BB 8820'nin ekranı 65K renk ve çözünürlüğü 320 x 240 pixel. BB Bold ise 65K renk ve çözünürlüğü 480 x 320 pixel. Yani renkleri daha canlı ve parlak göreceğiz demek oluyor. Tabi bu çok da önemli mi değil mi, alacak olan kişiye bağlı. Mesela benim için gün ışığında net okunabilen, parlamayan, soluk renkleri olmayan ekran yeterlidir. E71'i bu yönüyle beğendiğimi söylemek isterim.

BB Bold yakışıklı bir alet, hakkını vermek lazım. Ama benim gibi telefonu elinden düşür-E-meyenler için boyutları handikap oluşturuyor. E71'i kılıfıyla birlikte gömlek yada pantolon cebine atıp gayet rahat rahatsız olmadan dolaşabilirsin. Ama BB biraz daha hacimli, sıkıntı olabilir.

Program yükleme konusunda symbian'ı anlatmaya gerek yok, ama BB ortamında her isteğine cevap verecek ---atıyorum mesela özel bir alarm programı yada GPS programı--- bulamayabilirsin. Dün arşivimden yaklaşık 10 ilave program attım E71'e , yavaşlama yada donma görmedim. Birde BB'de herkesin kanıksadığı yada kullanımdan kaynaklanan bir mouse sorunu varMIŞ. Bilmiyorum baban yaşadı mı? Yaklaşık 1 yıl sonra hassasiyetini kaybedip can sıktığı yazıyor yabancı forumlarda.

Fiyatı bence normal sonuçta E66 ve BB Bold'da iş sektöründe, E71'in fiyatının bu aralıkta balans edilmesi daha çok kullanıcıya ulaşmasını sağlar. Beğeniyorsan kaçırma al derim, yada BB Bold gelir Türkiye'ye ikisine birden bakar öyle karar verirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: cantech

@bravoecho

Babamda blackberry 8820 var... Sanırım boldunn ekranıyla arasında bir fark yok... Blackberryde biçok fotoya baktım ve gerçekten müthiş ama nokia da E71 i elime aldığımda her nekadar kalitesini belli edicek foto olmasada çok muazzam bi fark yok gbi geldi... en azından arasında 16 milyon kadar renk farkı var gbi gözükmüyordu ...

Gerçekten çok kararsızım bu ikisi arasında.. Boldun şeklini daha çok beğeniyorum ama e71 de ince ki beyaz olanı da çok müthiş... Özellik bakımından E71 Program yüklmem olsun kullanım olsun daha kolay gbi gözüküyor.. Ama Blackbeerry deki Mouse tarzı tuş ta E71 in eksikleri arasında...

Birde ben bu telefonu daha pahalı bekliyordum yani en azından bi 1000 ytl bekliyodum 840 ytl ucuz geldi telefonun özelliklerine tipine bakılırsa .. ben mi saçmalıyorum ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 13 Eylül 2008; 15:35:13 >

• Evet dostum LED flash var

quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

bende daha pahalı olur diye düşünüyordum fiyatı gorunce epey sevindim. blackberry bold'un arkasını hic beyenmedim ama tasarım olarak kötü değil tek kusuru biraz daha ufak olabilirmiş. ben e71 i bile cebimde nası taşıyacagımı dusunuyorum. belki genişlik açısından fazla yer tutabilir diye..

birde e71 de flash var dimi:) bakmayı unuttum
  • ya hem yüksek sar değeri var hem kaba hemm ekranı küçük ...ben teknolojik bi cihazdan anladığım şey sürekli aktif internet kullancıısı olupta yüksek sar değeriyle beynimi şişirmek değil.kimse kusura bakmasın ama nokıa raki p olarak çıkarır ancak.özgün tasarım yapamıyr bence.
    mexpress de de zaten walkman i teklit etmişti. allahım ne günlerekaldık küçücük şeylerele hem interenete girmeye çalışıyor nokıa hem de küçücük ekren koyuor.nedir bu pazarlama hilesi mi?.boşverin gisin.
  • @bravoecho

BB gelmedi mi türkiyeye ? Turkcell de elime almıştım Boldu...

Babam herhnagi bi mouse sorunu yaşamamış ama daha 7-8 ay oluyor telefonu alalı ...
    Sanırım E71 alacağım...
  • Doğru demişsin Turkcell'in web sitesine göre satışta gözüküyor. Ben Dubai'de yaşadığım için "geldiğinde" demişim

quote:

Orjinalden alıntı: cantech

@bravoecho

BB gelmedi mi türkiyeye ? Turkcell de elime almıştım Boldu...

Babam herhnagi bi mouse sorunu yaşamamış ama daha 7-8 ay oluyor telefonu alalı ...
    Sanırım E71 alacağım...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.