Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba,bn amerika da new york bestbuydan 490 dolara alcaktim ki biraz gecikince kalmadi dediler.sonrada Turkiye'ye dondum.ama arkadasim gelirken getirecek.benim sorularim sunlar:
    #GPS i nasi kullancagiz yani amerikadan gelicegi icin turkiye haritasi olmayacak sanirim,bedavaya indirebilirmiyiz bu haritayi?
    #sanirim amerikanin 3G teknolojisi Turkiye den farkliymis.kisaca kullanamayacak miyim 3G yi.ne kaybedecegim?
    #klavye de bi sikinti olur mu,bazi arkadaslar y ve z harfi farkli demisler,tam anlayamadim durumu.
    #acaba Turkiye den mi alsaymisim yani 250-300 lira fark ediyor.
    tesekkurler...
  • GPS'i elbet te ki Nokia Sitesinden World map bölümünden Türkiye haritasını indirerek rahatlıkla kullanabilirsin, ücretsizdir. 3G modülü ise nerede olursa olsun standarttır fakat Türkiye'de henüz 3G iletişim ağı oluştrulmamıştır, hatta 3G'den önce direk 4G'ye geçiş konuşulmaktadır o yüzden bu konu önemli olmamalı.. Klavyesini inceleme sitelerinden daha rahat okuyabilirsin, büyük bi problem olsaydı oralarda elbet üzerinde dururlardı ama görünüşe göre mükemmel duruyor.. Bence de Türkiye'den al, en azından bu kadar şık ve slim duran bir cihazın başına birşey geldiğinde garantiye emanet edilmesi çok daha mantıklı olur, abartı bir fark yok sonuç olarak..
  • İphoneden daha iyi sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tkale

merhaba,bn amerika da new york bestbuydan 490 dolara alcaktim ki biraz gecikince kalmadi dediler.sonrada Turkiye'ye dondum.ama arkadasim gelirken getirecek.benim sorularim sunlar:
    #GPS i nasi kullancagiz yani amerikadan gelicegi icin turkiye haritasi olmayacak sanirim,bedavaya indirebilirmiyiz bu haritayi?
    #sanirim amerikanin 3G teknolojisi Turkiye den farkliymis.kisaca kullanamayacak miyim 3G yi.ne kaybedecegim?
    #klavye de bi sikinti olur mu,bazi arkadaslar y ve z harfi farkli demisler,tam anlayamadim durumu.
    #acaba Turkiye den mi alsaymisim yani 250-300 lira fark ediyor.
    tesekkurler...

bynedim sorularını cevaplamış ancak küçük bir ekleme; Amazon'da US ve International diye 2 farklı tipte satıyorlar E71'i, farkın kaynağı da 3G. International olan biraz daha pahalı ama zaten arkadaşın da dediği gibi Türkiye'de 3G henüz olmadığı için bence önemli değil, düşüneceğin en önemli şey tabii ki de garanti.

Bu arada Amerika'da beyaz rengin satışı başladı mı? Mesela Best Buy'da fln var mıydı beyazı?

• Hayırlı olsun dostum,iyi günlerde kullan,hem pc klavye hemde wireless daha ne olsun..
  • cevaplar için tesekkurler arkadaslar,bestbuy da sadece gray steel vardi,sanırım resımlerdekiyle aynı,beyaz olanıda onlıne olarak var sadece.siyah-gri daha guzel bnce, gorucez bakalım 20sınde alıcam elıme
  • hayırlı olsun bi de biz alabilseydik :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

hayırlı olsun bi de biz alabilseydik :)

Bugün bi sorayım tekrar Turkcell ve Nokia mağazalarına, bakalım ne durumdaymış?
  • burocks cevabını merakla bekliyorum arkadaşım
  • GsmArenada bu telefon için radyoda Rds yok diyor, Burada var diyor, Bu bilgiyi teyit edermisiniz, Rds varmı yokmu?
  • Bir çok yere sordum. 1-2 gün içinde gelir diyen de oldu, 3 hafta diyen de oldu. Bazı yerlere telefon bıraktım. Bu iş aramakla olmuyor, bari gelince onlar beni bulsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Donanımcı Aras

burocks cevabını merakla bekliyorum arkadaşım

Genellikle "bu hafta içinde gelmesini bekliyoruz" cevabını aldım. Turkcell mağazasındaki yetkilinin söylediğine göre bir 10 tane sipariş vermişler 2 hafta önce, hala bekliyorlarmış ama zaten şu anda sırada 20 kişi varmış. Bende "Peki o zaman nasılsa yeni sipariş geçmişsinizdir bu kadar talep olduğuna göre, hepsi birlikte gelir belki" dedim, adam da "Yok herhalde yeni sipariş vermedik benim bildiğim, zaten 26 Eylül'de iPhone geliyor" gibi saçmasapan bir cevap verdi.

Bu arada maketini inceledim bir süre Nokia Shop'ta, hala şu klavyedeki tuşların küçüklüğü konusu kafamı karıştırıyor, parmaklarımda kalın değildir ama sanki 2 tuşa aynı anda basıyormuşum gibi hissediyorum. Zamanla alışılır herhalde???

• quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

GsmArenada bu telefon için radyoda Rds yok diyor, Burada var diyor, Bu bilgiyi teyit edermisiniz, Rds varmı yokmu?

Nokia'nın sitesinde telefonları özellikleri arasındaki madde;
    "RDS desteği ile FM radyo 87.5-108 MHz"

http://www.nokia.com.tr/A41175901
  • Bende demosunu inceledim.Tuşlar küçük ama alışılmayacak gibi de değil.Telefonu ilk alan arkadaşlar ne şanslıymış biz haftalardır bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burocks
    "Yok herhalde yeni sipariş vermedik benim bildiğim, zaten 26 Eylül'de iPhone geliyor" gibi saçmasapan bir cevap verdi.

Bana E71 siparişi vermiyoruz, nasıl olsa iPhone gelecek diyecek adama bir uçan tekme atarım, bir daha kendine gelemez.

E71 gibi klas cihazlar varken insanlar nasıl çoluk çocuk oyuncaklarına özeniyor hayret.
  • Bu telefon Türkiye'ye geldiğinde üzerinde ç ö ı ğ ü gibi Türkçe harfler olacak mı, yoksa internasyonel klavye ile mi satılacak acaba, bilen var mı? Mesela Almanya'da ve Arabistan'da yerel klavye ile satıldığını okudum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydc

Bu telefon Türkiye'ye geldiğinde üzerinde ç ö ı ğ ü gibi Türkçe harfler olacak mı, yoksa internasyonel klavye ile mi satılacak acaba, bilen var mı? Mesela Almanya'da ve Arabistan'da yerel klavye ile satıldığını okudum.

Mutlaka ki nokia'nın şimdiye kadar getirdiği diğer klavyeli modeller gibi Türkçe klavye ile satılmak zorunda..
  • beni tek sinir eden nokia neden 3.5 mm standart kulaklık jak kullanmamış bu alette. çevirici falan var mıdır acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavemanturk
    beni tek sinir eden nokia neden 3.5 mm standart kulaklık jak kullanmamış bu alette. çevirici falan var mıdır acaba bilgisi olan var mı?

Standart 2.5-3.5 çeviricileriyle uyumlu. Bunlar da çok ucuza bulunabiliyor zaten. Büyük bir problem değil.
  • Bu telefonun demo olarak yani simülasyonunu internette deneyebiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.