Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bulabilirsem yarın Dubai'den alıyorum.
  • beyler hala yok mu telefon bi gün şu topici açtığımda güzel bisey yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-
    beyler hala yok mu telefon bi gün şu topici açtığımda güzel bisey yazsın

Arkadaşlar ben ve birkaç başkası heryerde sorup sonuçları burada yazıyoruz. Bu telefonu merakla bekleyenlerdenseniz siz de soruşturun ki telefona olan ilgi belli olsun, ona göre sipariş etsinler.

Örneğin herkes ereyon, ceptikla vs. gibi sitelere bu telefon ne zaman gelecek diye mesaj atsin. Gördüğünüz her Teknosa, Nokia Shop vs. gibi yere sorun, onlar da merkezi arasın bu telefona büyük talep var bir an önce getirelim desinler.
  • saol dostum aldım adaptör süper oldu. arabanın teybine de bağladım süper ses verdi. ben bu e71 e aşığım yahu :)

quote:

Orjinalden alıntı: aydc

quote:

Orjinalden alıntı: cavemanturk
    beni tek sinir eden nokia neden 3.5 mm standart kulaklık jak kullanmamış bu alette. çevirici falan var mıdır acaba bilgisi olan var mı?

Standart 2.5-3.5 çeviricileriyle uyumlu. Bunlar da çok ucuza bulunabiliyor zaten. Büyük bir problem değil.
  • Below is our chart of battery times we managed to squeeze out of the E71:

* GPS-navigation – 5 hours (sadece gps açık kalırsa 5saat)
    * Video playback – 6 hours 40 minutes (sadece video oynatılırsa 6saat 40 dk)
    * WEB-surfing (EDGE) – 4.5 hours (sadece nette dolaşılırsa 4.5 saat)
    * Music (in earphones) – 17 hours (sadece müzik dinlenilirse 17 saat)
    * Wi-Fi (non-stop data upload) – 6 hours for non-stop data transfer, 166 hours of standby (wi-fi ile sürekli veri alışverişi olursa 6 saat,sadece bağlı kalnırsa herhangi bi modeme 166 saat-yalnız uzaklıkla ilgili bi bilgi verilmemiş wifi'de etkilermi onunda bilemicem (according to Nokia)
    ---------------------buyrun beyler batarya ile ilgili güvenebileceğimiz bilgiler(mobilereview.com)
  • quote:

saol dostum aldım adaptör süper oldu. arabanın teybine de bağladım süper ses verdi. ben bu e71 e aşığım yahu :)

quote:

quote:

beni tek sinir eden nokia neden 3.5 mm standart kulaklık jak kullanmamış bu alette. çevirici falan var mıdır acaba bilgisi olan var mı?

Standart 2.5-3.5 çeviricileriyle uyumlu. Bunlar da çok ucuza bulunabiliyor zaten. Büyük bir problem değil.

hacı sen e71 i nerden buldun ?

• evet arkadaşlar 2 günlük aramalarım sonucunda telfonu sadece ingilizce klavyeli olarak buldum ve aldım. bana maliyeti 525 YTL'ye denk geldi yurtdışı fiyat olduğunu belirteyim. tüm sorularınıza itina ile cevap verilir

Bu arada bugüne kadr aldığım her nokia telefonda beni çıldırtmayı başaran symbian OS, Business serisi ile gerçek bedenini bulmuş gibi. N82 ile arasında gözle görülür hız farkı var. (platformları farklı olsa da sonuçta OS aynı)

NOKIA E71  ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK

• darısı başımıza
  • hayırlı olsun. bi alamadık gitti arkadas, ne telefonmuş meğerse :)

bu arada gittigidiyorda e71 satanlar var ama fiyat uçuk .
  • Bence Nokia'nın iş serisi telefonlarındaki tek eksiği USB üzerinden şarj, eğer olsaydı tam süper olacaktı
  • amerikadan 500 dolara aldım 1 buçuk ay önce.

quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

quote:

saol dostum aldım adaptör süper oldu. arabanın teybine de bağladım süper ses verdi. ben bu e71 e aşığım yahu :)

quote:

quote:

hacı sen e71 i nerden buldun ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

E71 vs. Blackberry Bold;
    http://www.boygeniusreport.com/2008/08/12/nokia-e71-vs-blackberry-bold-the-qwertys-rip-each-other-to-shreds/

Bence herkes bakmalı bu linke .. Müthiş ... Siz de görüşlerinizi söyleyim arkadaşlar Blackberry Boldmu Nokia e71 mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

Bence Nokia'nın iş serisi telefonlarındaki tek eksiği USB üzerinden şarj, eğer olsaydı tam süper olacaktı

Nokia'ları USB'den şarj eden bir sürü kablo var. Hem de çok ucuza satılıyor. Bir ucu USB'ye, bir ucu da normal telefon şarj yerine uygun. Yani bu sorun ortadan kalktı artık.
  • quote:

Siz de görüşlerinizi söyleyim arkadaşlar Blackberry Boldmu Nokia e71 mi ??

Bence Blackberry Bold tüm zamanların en iyi telefonudur. Sınırsız internet data bağlantınız varsa daha iyisini bulamazsınız. Ben kısa bir süre kullandım, hala etkisinden kurtulabilmiş değilim. Özellikle arabirimin nokia'lardaki gibi yukarı aşağı sağa sola tuşlarına basarak değil ortadaki topu çevirerek kullanılması inanılmaz fark yapıyor.

İki dezavantajı var, eğer internet'e bağlı değilseniz GPS kullanamıyorsunuz. Turkcell'in data fiyatlarını dikkate alırsanız, özellikle yurtdışında da kullanacaksanız iflas edersiniz. İkincisi de üzerinde ne program geldiyse o, başka program bulup yükleyeyim deseniz aramaktan yorgun düşersiniz. Belki biraz büyük olması ve ele tam sığmaması da dezavantaj olarak görülebilir.

Bu nedenlerle E71'e yöneldim, ama Bold'a saygı duymaktan da kendimi alamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 12 Eylül 2008; 10:59:00 >

• quote:

quote:

Siz de görüşlerinizi söyleyim arkadaşlar Blackberry Boldmu Nokia e71 mi ??

Bence Blackberry Bold tüm zamanların en iyi telefonudur. Sınırsız internet data bağlantınız varsa daha iyisini bulamazsınız. Ben kısa bir süre kullandım, hala etkisinden kurtulabilmiş değilim. Özellikle arabirimin nokia'lardaki gibi yukarı aşağı sağa sola tuşlarına basarak değil ortadaki topu çevirerek kullanılması inanılmaz fark yapıyor.

+99999
  • Bold'un dezavantajı arkadaşın dediği gibi program sıkıntısı ve E71'e göre hacimli olması. Ama ekranı muazzam
  • http://justamp.blogspot.com/2008/09/nokia-e71-vs-blackberry-bold-pics.html

• quote:

Bold'un dezavantajı arkadaşın dediği gibi program sıkıntısı ve E71'e göre hacimli olması. Ama ekranı muazzam

Ekran benim bildiğim Boldun 65K E71in ise 16M ???
  • Nokia E71 : 16M renk 320 x 240 pixel

BB Bold : 65K renk 480 x 320 pixel olayı bitiren bu zaten....

quote:

Orjinalden alıntı: cantech

quote:

Bold'un dezavantajı arkadaşın dediği gibi program sıkıntısı ve E71'e göre hacimli olması. Ama ekranı muazzam

Ekran benim bildiğim Boldun 65K E71in ise 16M ???
  • nokıa nın çıkarıp çıkarabileceği en kötü görünümlü telefonu budur herhalde.üstelik kamera kalitesi de kötü.eminim sesi de vasattır.ama wi fi duyan nokıa ya koşuyor.ne ayaksa
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.