Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'da hem TeknoSA'lar, hem de Turkcell shop'ların neredeyse hepsi Blackberry Bold satıyor. Almayanı dövüyorlar neredeyse. Nasıl arayıp da bulamadığınızı anlamadım. Yine de iyi düşünün derim. E71 de Bold'u da elinizde bir tutmadan internet'te resimlerine bakıp almayın. Bold hakikaten çok büyük. Öyle herkesin eline sığacak bir cihaz değil. Ha NBA'de oynayan bir zencisinizdir, basket topunun neredeyse tamamını tek elle kavrayabiliyorsunuzdur, ona karışmam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydc

Ha NBA'de oynayan bir zencisinizdir, basket topunun neredeyse tamamını tek elle kavrayabiliyorsunuzdur, ona karışmam...

hahaha ben zenciyim dermişim
  • Resimlerle bilgi vermeye devam.... (Dijital makinemin kafası bozuk bi türlü anlaşamadık, kalite için özür )

1- Navigasyon tuşunun parlayıp sönmesi çok güzel bir detay, son dönemde çıkan Nokia telefonların çoğunda olan bir özellik.

NOKIA E71  ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK

2- Navigsayon tuşuna basılı tutunca çıkan saat uygulaması

3- Ekran ve kısayollar ile son derece sade ve işlevsel arayüz

• ekran kalitesi oldukça berbat.yanien azından nokıa dan nefret etmemi saülayacak kadarcık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: walkman8

ekran kalitesi oldukça berbat.yanien azından nokıa dan nefret etmemi saülayacak kadarcık.

birader telefonu sevmiyor olabilirsin , bunu dile de getirebilirsin ama bu kadar uzatmassın dimi ?
  • @walkman8,

benim eklediğim fotolara istinaden karar vermemeni tavisye ederim, çünkü fotoğraflar çok kötü çıktı makinem sağolsun. Herhangi bir Nokia Shop'ta incelersen daha objektif fikirler edinebilirsin.
  • yok zaten senn fotolarına bakarak karar verdim.herşeyi net çekmiş ve ekranı da .pikseller aşıtı belli.logolar da çok kareleme var.kalitesiz.nokıa pazarlama hilesi yapıyor bu şekilde.can sıkıcı bi durum.
  • nokıa nın ıphone karşısında şöyle bi ürün çıkarmasını tavsiye ederim.değilse ıphone terletmye devam eder.

• Telefon kullanışlı . Kaça aLdın ?
  • quote:

yok zaten senn fotolarına bakarak karar verdim.herşeyi net çekmiş ve ekranı da .pikseller aşıtı belli.logolar da çok kareleme var.kalitesiz.nokıa pazarlama hilesi yapıyor bu şekilde.can sıkıcı bi durum.

Anladık telefonu beğenmediğini de, niye bu konuya girip girip sürekli telefonu eleştiriyorsun? Ayrıca E71 ile iPhone'u karşılaştırmak ne alakadır?

Neyse... Bravoecho tuşların biraz ufak olması herhangi bir problem yaratıyor mu kullanırken?
  • e61i gibisi yok bence,bu kadar yüksek sar değeri nedir ya bu yeni model telde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 14 Eylül 2008; 12:04:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

quote:

yok zaten senn fotolarına bakarak karar verdim.herşeyi net çekmiş ve ekranı da .pikseller aşıtı belli.logolar da çok kareleme var.kalitesiz.nokıa pazarlama hilesi yapıyor bu şekilde.can sıkıcı bi durum.

Anladık telefonu beğenmediğini de, niye bu konuya girip girip sürekli telefonu eleştiriyorsun? Ayrıca E71 ile iPhone'u karşılaştırmak ne alakadır?

Neyse... Bravoecho tuşların biraz ufak olması herhangi bir problem yaratıyor mu kullanırken?

Ben nokia store da baktım çok ayrıntılı i şekilde... uzun uzun mesajlar yazdım ... tuşlara pek bakmadan kullanmaya çalıştım .. ilk elime almış olmama rağmen çok az hata yaptım ... Bravoecho d bu cevabı verecektir diye tahmin ediyorum .. tuşlar zorluk çıkarcak gbi değil... Elim ne büyük ne küçüktür 1.80 de boyum var normal birinin zorluk çekeceğini sanmam ..

• @Burocks,

walkman8 arkadaşımızı bi kenara bırakalım, önce karar versin ne istediğine. "Bu multimedya değil iş telefonu, multimedya istersen N serisine bakmalısın" dedik, " Biliyorum iş serisi olduğunu" dedi ama verdiği eskizdeki telefon hiç iş serisine benzemiyor Hatta telefon bile değil Windows Mobile + Hard disk + Büyük ekran + Kamera felan = PDA.... Nokia'nın bu segmentte ürünü olmadığını belirtmek isterim. WM ise nerdeyse imkansız Nokia için !

Neyse talepler istekler bölümünü geçelim realiteye bakalım. Telefonun tuşları normal ben de cantech gibi iri sayılırım (1.88m) ve iki elimle hiç zorluk çekmeden kalvyeyi kullanabiliyorum. Çift basma pek olmuyor. Ayrıca tuşlardaki dokunma hissini ben daha önceki hiç bir telefonumda hissetmedim. Son derece başarılı.

Tekrar söylüyorum, bu sınıfta ürün arayanlar için boyutları + fiyatı + içeriği 10 numara

quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

quote:

• SAR değerinin düşük olması elbette güzel olurdu. Ama biraz da forumda abartılıyor bu SAR işi. Nerdeyse hepimizin evinde Wireless + Telsiz telefon + Yüksek çözünürlüklü tv'lerden biri yada birkaçı mevcut. bunların çevresine yaydığı değerlerin de telefonlardan altta kalır yanı yok, ama kimse bahsetmiyor....

E şimdi 1,500mAh pili olup, 10.5 saat konuşma + 410 saat bekleme yapabilen bir telefonunda bu kadar kusuru olsun canım, ben N82'imi minimum 2 günde bir şarja takmaktan illalah etmiştim ....

Karşılaştırma olması için birkaç değer verelim:

NOKIA E71.................... 1.40W
    SE K850İ....................... 1.14W
    BB 8330........................ 1.54W
    IPHONE 3G.................... 1.38W

Farklı modellerin SAR değerlerini incelemek için TIKLAYIN

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

e61i gibisi yok bence,bu kadar yüksek sar değeri nedir ya bu yeni model telde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 14 Eylül 2008; 16:14:02 >

• Bazı nokia modellerinin sahip olduğu ekran özelliklerini bilgi vermesi açısından ekliyorum,

E71..........................16M colors 240 x 320 pixels, 2.36 inches TFT
    N96..........................16M colors 240 x 320 pixels, 2.80 inches TFT
    N78..........................16M colors 240 x 320 pixels, 2.4 inches TFT
    N81..........................16M colors 240 x 320 pixels, 2.4 inches TFT
    N85..........................16M colors 240 x 320 pixels, 2.6 inches OLED

Sonuçta da açıkça görüldüğü üzere E71 TFT sınıfındaki ekrana sahip modeller arasında Ekran kalitesi - Görüntü netliği açısından gayet başarılı. Modeller arasında atla deve fark yok.

Bilakis E71 görece sahip olduğu daha küçük ekranı ile başa güreşenlerden. Haa yeni çıkan OLED teknolojisinin nasıl gözüktüğünü, nasıl bir kullanım sunduğunu nasip olursa ilerde tecrübe edince yazarız, ama şu anda E71'e "ekranı kötüdür" demeyi haklı çıkaracak hiçbir somut neden yok.

Alacak olanları yanlış yönlendirmeyelim.

quote:

• Nokianın 16m destekli ekranı şu an iphone ekranı ile beraber piyasa da var olan en iyi ekranlardan birisidir.Bu konuda eleştri almasını garipsedim doğrusu (Hatta renk doğruluğu olarak iPhone dan bir parça daha iyidir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Nokianın 16m destekli ekranı şu an iphone ekranı ile beraber piyasa da var olan en iyi ekranlardan birisidir.Bu konuda eleştri almasını garipsedim doğrusu (Hatta renk doğruluğu olarak iPhone dan bir parça daha iyidir)

Eleştiren falan yok aslında. Bir arkadaş burada bizi sinirlendirmeye çalışıyor o kadar.

Telefonu sonunda ben de sipariş ettim, yarın gelmesini bekliyorum. İlk fırsatta burada detaylı bir inceleme yazacağım...
  • quote:

quote:

Nokianın 16m destekli ekranı şu an iphone ekranı ile beraber piyasa da var olan en iyi ekranlardan birisidir.Bu konuda eleştri almasını garipsedim doğrusu (Hatta renk doğruluğu olarak iPhone dan bir parça daha iyidir)

Eleştiren falan yok aslında. Bir arkadaş burada bizi sinirlendirmeye çalışıyor o kadar.

Telefonu sonunda ben de sipariş ettim, yarın gelmesini bekliyorum. İlk fırsatta burada detaylı bir inceleme yazacağım...

hayırlı olsun bekliyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

quote:

quote:

hayırlı olsun bekliyoruz

Hayırlı olsun aydc, bende dün sordum gene Nokia Shop ve Turkcell mağazasına, hala gelmedi dediler. Mağazanın birine daha ismimi yazdırdım ama bu sefer 18. sıradayım
    Sen nereden sipariş verdin?

• Bende mersindeki nokia shop a sordum geldi dediler... Fiyatı dedim 900 ytl dediler ???
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.