Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun güle güle kullan .. bende e60 kullanıyorum. E serisi kullanan her mutlu kişi gibi bende telefonumdan mutluyum. e71 güzel bir telefonmuş .. kızına da maaşallah. ALLAH analı babalı büyütsün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

hayırlı olsun güle güle kullan .. bende e60 kullanıyorum. E serisi kullanan her mutlu kişi gibi bende telefonumdan mutluyum. e71 güzel bir telefonmuş .. kızına da maaşallah. ALLAH analı babalı büyütsün...

amin kardesim saolasin...darisi size..

yokmu e71 alan sorusu olann..:D
  • Şarj durumu nedir acaba?
  • güle güle kullan hocam

ALLAH kızını ananalı babalı buyutsun
  • hayırlı uğurlu olsun :)
  • e61i de batarya çok iyiydi bunda nasıl. kaç gün gidiyor wifi kullanımda nekadar gidiyor. birde kaç mb ram bu cihaz çünkü n9564 mb ram n82 128 mb ram bu çok önemli bi konu eğer ram 128 mb ise gerçekten kusursuz bir cihaz.
  • Kaç lira ödediniz buna ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Kaç lira ödediniz buna ?

600 $ olduğu ilk mesajında yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpy

e61i de batarya çok iyiydi bunda nasıl. kaç gün gidiyor wifi kullanımda nekadar gidiyor. birde kaç mb ram bu cihaz çünkü n9564 mb ram n82 128 mb ram bu çok önemli bi konu eğer ram 128 mb ise gerçekten kusursuz bir cihaz.

Cihazda 128 mb sd ram bulunmaktadır.

E61i'de aynı batarya oldukça tatmin ediciydi, bu cihazda daha küçük ekranda E61i'den daha iyi gideceğini düşünüyorum. (Gps'e lafım yok.)
  • amerikadan alsak turkiyenin 3g sistemine uyumlu olacakmı acaba...bilgisi olan varmı
  • Güzel bir telefona benziyor. Menü geçiş hızı ve gps bağlanma hızı hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Mükemmel bir telefon..Nokia E61i almaya karar vermişken böyle bir model çıkması çok güzel..Şu an E66 ile E71 arasındayım ama galiba E71 in ekranı ve özellikle pil ömrü açısından tercih edeceğim..Acaba hangi ülkenden 600 dolara buldunuz? Türkiye'de ne zaman satılacağı konusunda bir fikri olan var mı acaba?
  • mağazamıza nokıa dan live phone olarak getirildi, şu an mağaza md kullanıyor.. tek kelimeyle mükemmel olmuş satışına 1-2 haftaya kadar başlıyoruz 800-900 ytl arası fiyat düşünülüyor..
  • Arkadaşımda BlackBerry var ama buda fena değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: savas07

yol cektim cok sert isik ama fena degil..

NOKIA E71  ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK

kardeş bura nere sanki geçmiş gibiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: besiktas

Mükemmel bir telefon..Nokia E61i almaya karar vermişken böyle bir model çıkması çok güzel..Şu an E66 ile E71 arasındayım ama galiba E71 in ekranı ve özellikle pil ömrü açısından tercih edeceğim..Acaba hangi ülkenden 600 dolara buldunuz? Türkiye'de ne zaman satılacağı konusunda bir fikri olan var mı acaba?

pil omru gayet guzel arkadasim,, en az 2 gun gidiyor boyle bir telefon icinde 2 gun gayet yeterli bence zaten telefonun arkasi komple batarya:D bu arada ukraynadan aldim... e71 i tercih et bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas07 -- 17 Ağustos 2008; 9:58:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: savas07

yol cektim cok sert isik ama fena degil..

NOKIA E71  ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK

kardeş bura nere sanki geçmiş gibiyim

burasi isparta yolu .. karacaoren baraji ust yolu..

• Hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_man

Güzel bir telefona benziyor. Menü geçiş hızı ve gps bağlanma hızı hakkında bilgi verebilir misiniz?

menu gecis hizi gayet iyi... telefonu ilk acarken bile diger symbianli telefonlara gore daha hizli aciliyor.. baglanti hizi da bence gayet hizli..

• bu tuş takımını kullanmaya ben alışamadım ve alışamayacağım sanırım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.