Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu e71 için windows live messenger yokmu ya??
    Sabahtan beri arıyorum doğru düzgün ne bir program var nede başka bişey.
    Sırf bu akran için yapılmış, yatay bir messenger yokmu offical. yama yapıştırma yapmadan direk setup diyip kurabiliceğimiz cinsten!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

Şu e71 için windows live messenger yokmu ya??
    Sırf bu akran için yapılmış, yatay bir messenger yokmu offical. yama yapıştırma yapmadan direk setup diyip kurabiliceğimiz cinsten!

Banada lazım biri yardım etsede bulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Banada lazım biri yardım etsede bulsak

Pişman olmak üzereyim bu teli aldığıma nerdeyse. Bir telefon bukadarmı sahipsiz bırakılır yaa!!!
  • quote:

Telefonun kendi Chat uygulaması tatmin etmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

Msn messenger a girebiliyormuyuz onla?

Sadece o değilki, genel manada bu tel için pek uygulama yok. Daha bugün arkadaş 5800 la bi vidyo attı e71 açamadı!!!

• bedede v50 çıkmış gözükmüyor malesef nasıl yapıcaz :D
  • ben msn yükledim, fakat sizinle paylaşamıyorum, çünki setup dosyasını bir türlü telefonun içerisinden çıkartamıyorum, ben e71 ile internete girip (wifi ile) e71 msn yazdım ve maxi cep de çıkmışı onu indrmiştim, kurulsunmu deyince de evet demiştim, sorunsuz kullanıyorum, uğraşıyrum am çıkartabilirsem upload eder veriririm, bu işi bilen arkadaşlarada yazıklar olsun, i900 formuna gelsinlerde yardımlaşma görsünler, ancak şunu yaptım bunu yaptım diye yazıyorlar, tarif eden yok, neymiş forumu okuyun, forumu okumakla bitmiyor ki, bazı uygulamalar olmuyor, tarif istiyor, bir kılavuz istiyor, yazdıkça kızıyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamnej

ben msn yükledim, fakat sizinle paylaşamıyorum, çünki setup dosyasını bir türlü telefonun içerisinden çıkartamıyorum, ben e71 ile internete girip (wifi ile) e71 msn yazdım ve maxi cep de çıkmışı onu indrmiştim, kurulsunmu deyince de evet demiştim, sorunsuz kullanıyorum, uğraşıyrum am çıkartabilirsem upload eder veriririm, bu işi bilen arkadaşlarada yazıklar olsun, i900 formuna gelsinlerde yardımlaşma görsünler, ancak şunu yaptım bunu yaptım diye yazıyorlar, tarif eden yok, neymiş forumu okuyun, forumu okumakla bitmiyor ki, bazı uygulamalar olmuyor, tarif istiyor, bir kılavuz istiyor, yazdıkça kızıyorum valla

tşkler arkadaşım yazman bile yeter maalesef usta kullanıcılar biraz kibirli burda yardımlaşma sıfır
  • quote:

quote:

ben msn yükledim, fakat sizinle paylaşamıyorum, çünki setup dosyasını bir türlü telefonun içerisinden çıkartamıyorum, ben e71 ile internete girip (wifi ile) e71 msn yazdım ve maxi cep de çıkmışı onu indrmiştim, kurulsunmu deyince de evet demiştim, sorunsuz kullanıyorum, uğraşıyrum am çıkartabilirsem upload eder veriririm, bu işi bilen arkadaşlarada yazıklar olsun, i900 formuna gelsinlerde yardımlaşma görsünler, ancak şunu yaptım bunu yaptım diye yazıyorlar, tarif eden yok, neymiş forumu okuyun, forumu okumakla bitmiyor ki, bazı uygulamalar olmuyor, tarif istiyor, bir kılavuz istiyor, yazdıkça kızıyorum valla

tşkler arkadaşım yazman bile yeter maalesef usta kullanıcılar biraz kibirli burda yardımlaşma sıfır

upload ediyorum hemen deneyip olup olmadığını yazarmısın
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s13/d987rxws/ive-Messenger-1.1.9000-S60v3-SymbianOS9.19.2.rar.html

inen dosyayı pc de aç sıs dosyalarını e71 e atıp kur, hafıza kartına kurmanı öneririm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

Msn messenger a girebiliyormuyuz onla?

Sadece o değilki, genel manada bu tel için pek uygulama yok. Daha bugün arkadaş 5800 la bi vidyo attı e71 açamadı!!!

Evet, maalesef desteklenen medya formatları açısından biraz zayıf kalıyor E71. Chat uygulaması ile en güzel şekilde MSN'i kullanabilirsiniz. Şuana kadar kullandığım en başarılı MSN uygulaması diyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

upload ediyorum hemen deneyip olup olmadığını yazarmısın
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s13/d987rxws/ive-Messenger-1.1.9000-S60v3-SymbianOS9.19.2.rar.html

inen dosyayı pc de aç sıs dosyalarını e71 e atıp kur, hafıza kartına kurmanı öneririm

• bilgileri tekrar etmekte sakınca yok, bazı forumların sahibi gibi davrananlar buna izin vermeyebiliyor, fakat burası nasıl olsa sahipsiz, bulduğumuz yeni programlar, uygulamalar, oyunlar, firmware update leri yani ne varsa tekrar tekrar paylaşabiliriz, unutmayalım ki hepimizin de bir işi var ve ancak belirli zamanlarda forumları takip edebiliyoruz, 60 sayfa okumakla bitmez malesef, bunun emek hırsızlığı ile alakası olduğunu da sanmıyorum, bilgileri paylaşalım, e71 lerimizi doya doya kullanalım, yoksa ciddi manada satmayı düşünüyorum
  • arkadaşlar heyecan yapmaya gerek yok.
    KONU İÇİNDE ARA BUTONUNDA bir MESSENGER yazılsa taş gibi programlar çıkar karşınıza.
    dolu dolu süppper bir sitedir burası.
    daha telefonumu ilk aldığım gün geldim kurcaladım. çatır çatır da kullanıyorum.

ahan bu da messenger için link şeysi buyrun tepe tepe kullanın;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 4 Temmuz 2010; 12:22:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

arkadaşlar heyecan yapmaya gerek yok.
    KONU İÇİNDE ARA BUTONUNDA bir MESSENGER yazılsa taş gibi programlar çıkar karşınıza.
    dolu dolu süppper bir sitedir burası.
    daha telefonumu ilk aldığım gün geldim kurcaladım. çatır çatır da kullanıyorum.

ahan bu da messenger için link şeysi buyrun tepe tepe kullanın;

Hamdi teşekkür ederimde başımıza vurur gibi oldu bu ya tepe tepe kullanın derken

• estağfurullah çapari, güle güle kullan.
  • quote:

estağfurullah çapari, güle güle kullan.

Valla yükledim oldu hamdi tekrardan saol
  • çapari , o yüklediğin msn in bir kötü yanı vardır. mesajlar kısmına açtığın hesap için bir posta kutusu tanımlar. ayrıca rehbere listendeki mail adreslerini windows live diye alan açarak kaydeder. bu özellikler güzeldir, fakat başka bir hesaba geçerken onları siler ve yeni açacağın adresi oraya alır. bu durumda süreç biraz uzar. bu da insanı çileden çıkartabilir. bu programın en sevmediğim yönü bu.

eğer senin de hoşuna gitmez ise, Ebuddy ' yi deneyebilirsin. bir tane hesap adı al bir kere, sonra istediğin kadar gir. e buddy nin de tek olumsuz tarafı var. "i" ve "L" tuşları aynı tuşdadır bizim telefonlarda, "i" harfini çıkaramazsın. yada ben çıkaramadım.

bu da ekstradan bilgi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 4 Temmuz 2010; 18:34:08 >

• arkadaşlar ricam beyaz ve siyah e71 lerinizin resimlerini çekip koymanız.. sipariş vericemde kararsızım... Teşekkürler.
  • quote:

çapari , o yüklediğin msn in bir kötü yanı vardır. mesajlar kısmına açtığın hesap için bir posta kutusu tanımlar. ayrıca rehbere listendeki mail adreslerini windows live diye alan açarak kaydeder. bu özellikler güzeldir, fakat başka bir hesaba geçerken onları siler ve yeni açacağın adresi oraya alır. bu durumda süreç biraz uzar. bu da insanı çileden çıkartabilir. bu programın en sevmediğim yönü bu.

eğer senin de hoşuna gitmez ise, Ebuddy ' yi deneyebilirsin. bir tane hesap adı al bir kere, sonra istediğin kadar gir. e buddy nin de tek olumsuz tarafı var. "i" ve "L" tuşları aynı tuşdadır bizim telefonlarda, "i" harfini çıkaramazsın. yada ben çıkaramadım.

bu da ekstradan bilgi olsun.

Adamımsın hamdi saol

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

arkadaşlar ricam beyaz ve siyah e71 lerinizin resimlerini çekip koymanız.. sipariş vericemde kararsızım... Teşekkürler.

bende en güzeli beyaz olan ama kirletirim diyorsan siyah :)
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.