Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni versiyonu yükleyemeyen arkadaşlar ilk önce bilgisayarlarında kurulu olan oviyi güncellesinler.v500 ile ne değişmiş derseniz ben daha bir fark göremedim.hadi hayırlısı
  • arkadaşlar 8 ay önce zagg alıp uygulamıştım telefona ancak artık iice kenarları kalktı sinirimi bozmaya başladı çıkartmayı düşünüyorum yerine de başka kılıf alcam tavsiye istiyorum gg'den 3 tane buldum kafama göre bi bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim, özellikle bunlardan herhangi birini kullanan varsa yorumlarını rica ediyorum seçenekler bunlar;

http://urun.gittigidiyor.com/Nokia-E71-Anti-Sok-TPU-Kilif-3-039-lu-Ekran-Filmi_W0QQidZZ28657294
    http://urun.gittigidiyor.com/E71-RUBBER-CASE-SIYAH-ekran-koruma_W0QQidZZ24915000
    http://urun.gittigidiyor.com/Nokia-E71-Rubber-Full-Sert-Kilif_W0QQidZZ27379771

• iyi günler. ürünüm bugun geldi ancak bir kaç sorum olacak...

illaki basit ama bulamadım :) rehberimi simden nasıl okutucam.. yani simdeki hafızayı bile görmüyor biri aradığnda sadece no gözüküyor...
    birde gps işlemini oviden 5 mb lık bişi indirdim ama kurdu telefona harita felan bulsamda hareket ettiremiyorum...

şimdilik bu kadar saygılar :) Teşekkür ederim

sim işini hallettim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 6 Temmuz 2010; 21:25:46 >
  • nokia chat programındaki messenger gayet basarılı.fakat uzun acık kaldıgında X die bir hata veriyor.telefonu acıp kapatmak zorunda kalıyrum tek şikayetim bu.Ayrıca windows live messnegerda var fakat sürekli kopuyor lanet şey.bu yüsden nokia chat kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

Yeni versiyonu yükleyemeyen arkadaşlar ilk önce bilgisayarlarında kurulu olan oviyi güncellesinler.v500 ile ne değişmiş derseniz ben daha bir fark göremedim.hadi hayırlısı

Sırf bu yüzden (v.500) ovi yükledim bikaç gün önce, daha yeni sürümü mü var? Yurt dışı sitelerinde de v410 gösteriyor. Bi yanlış mı yapıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

arkadaşlar 8 ay önce zagg alıp uygulamıştım telefona ancak artık iice kenarları kalktı sinirimi bozmaya başladı çıkartmayı düşünüyorum yerine de başka kılıf alcam tavsiye istiyorum gg'den 3 tane buldum kafama göre bi bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim, özellikle bunlardan herhangi birini kullanan varsa yorumlarını rica ediyorum seçenekler bunlar;

http://urun.gittigidiyor.com/Nokia-E71-Anti-Sok-TPU-Kilif-3-039-lu-Ekran-Filmi_W0QQidZZ28657294
    http://urun.gittigidiyor.com/E71-RUBBER-CASE-SIYAH-ekran-koruma_W0QQidZZ24915000

İlk linkte verdiğin anti şok kılıfı kullanıyorum. gayet iyi. hemde şık. Bence diğer kılıflara hiç gerek yok, abartmayada gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: djfree

nokia chat programındaki messenger gayet basarılı.fakat uzun acık kaldıgında X die bir hata veriyor.telefonu acıp kapatmak zorunda kalıyrum tek şikayetim bu.Ayrıca windows live messnegerda var fakat sürekli kopuyor lanet şey.bu yüsden nokia chat kullanıyorum.

Nokia chat uygulamasında msn nasıl açılıyor çözemedim. Nasıl yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

E71 masaüstü duvar kağıdı atadığımızde üstten ve alttan şerit olarak kesiyor. Bunu düzeltme şansımız varmı? yoksa böylemi kullanacaz?

Şu vatandaşa birazcık yardım
  • @GurkanLee birinci linkte olan kılıfın deseni ile aynı olan bir şey diğer telefonumda var. ama sevmiyorum.
    bence ikinci linkte olan siyah rubber hoş.
    bir de şöyle bişi gözüme çarptı;
    http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-E71-BEYAZ-RENK-DERI-KILIF-1-SINIF-KALITELI_W0QQidZZ28822273

ayrıca nokia chat uygulamasını HOTMAIL,YAHOO,GMAIL TALK vb.. açmak için güncelleme yapın. SEÇENEKLER ÇIKACAKTIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 7 Temmuz 2010; 11:58:54 >

• Sonunda v50 yi yükledim. ama ana menüde 11 olan menü 10a düştü. 11. neydi hatırlamıyorum. Onun haricinde office programı ve mail programı değişti. yenisi dahamı iyidir bilemiyorum.
  • gps de yardım edecek kimse yok mu ? birde sınırsız ovimaps var ama nasıl anlıcaz yani bişi yükleyemiyoruzda :) biraz cahil kaldım bu konuda ilk defa nokia kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 7 Temmuz 2010; 20:53:37 >
  • Emaillerimi rahatça alabiliyorum fakat email gönderemiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

quote:

Orijinalden alıntı: nec85

arkadaşlar 8 ay önce zagg alıp uygulamıştım telefona ancak artık iice kenarları kalktı sinirimi bozmaya başladı çıkartmayı düşünüyorum yerine de başka kılıf alcam tavsiye istiyorum gg'den 3 tane buldum kafama göre bi bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim, özellikle bunlardan herhangi birini kullanan varsa yorumlarını rica ediyorum seçenekler bunlar;

İlk linkte verdiğin anti şok kılıfı kullanıyorum. gayet iyi. hemde şık. Bence diğer kılıflara hiç gerek yok, abartmayada gerek yok.

İlk linkteki kılıf çok güzel bende alıcam

• Ya arkadaşlar bi soru sorduk, 3 gündür cevap alamadık.

Bu kadar e 71 kullanıcısı hep aynı şekildemi kullanıyor teli.

Sorum şuydu; e71 duvar kağıdı görüntüsü üstten ve alttan şerit halinde kesik mi olmak zorunda? tam ekran olmuyormu resimler??
  • arkadaşlar sınırsız nokia ovi maps felan diye alım gps kullanmam lazım garmine felan gerek duymuyrum kendininkini kullanmak istiyorum eğer bi arıza varsa değişime vericem şuraya bakıp da kullanan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

arkadaşlar sınırsız nokia ovi maps felan diye alım gps kullanmam lazım garmine felan gerek duymuyrum kendininkini kullanmak istiyorum eğer bi arıza varsa değişime vericem şuraya bakıp da kullanan yok mu?

Du kardeşim ben sana yardımcı olmaya çalışayım :))

E71 de; sınırsız, ücretsiz, dahili gps var! son sürümle beraber ovi maps inde son sürümü geliyor. konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps i seçersen şebekeye ücret ödemeden ama ilk bağlantı biraz daha yavaş olmak kaydıyla bağlanırsın gps e. wireless internetin varsa gir ordan ovi map'e ovi.com a üye ol 2 dk da. online ol. biraz takıl kafana göre. çık dışarı aç gps bağlanmasını bekle. olur bişeyler. yanlışım varsa ve eklemek isteyen varsa yazsın.

• öncelikle teşekkürler :)
    bana hızlı aldan alırken sınırsız ovi maps dedi nerden anlıcam ?

bide sürekli GPS bekleniyor diyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 7 Temmuz 2010; 22:14:11 >
  • arkadaşlar +1 problemde tuştakımında... bazen o sesde bozukluk oluyor versiyondanfelan mıdır ? 5 -6 saniye sonra düzeliyor
  • BLooD_STaiN bu GPS uygulaması için şunu tavsiye ederim,

AYARLAR - KONUMLAMA - KONUMLAMA YÖNTEMLERİ seçeneklerinden tümleşik gps ve yardımlı gps seçiyorsun....

daha sonra bilgisayarına OVI yüklüyorsun...
    telefonu pc ye bağlıyorsun
    Oviden haritalara tıklıyorsun.
    türkiye 'yi seçip telefonuna indiriyorsun. yaklaşık 50mb falan.
    sonra seslendirme için istediğin dili seçip yüklüyorsun...

beleş gps in kullanıma hazır.

telefondaki ayarlara gelince de şöyle,
    eğer telefonunda internet paketin varsa

telefondan HARİTALAR - AYARLAR - INTERNET - BAĞLANTI - "Çevrimiçi" yapıyorsun o kadarcık...

internet paketin yoksa bunu çevrimdışı yap, internete bağlanmadan gps i kullan...

bu çevrimiçi olayının maksadı, gps sinyalinin düşük olduğu durumlarda vs. işe yarıyor.
    ha bir de tam bilgim yok denemedim ama Trafik bilgisi için de bir faydası olabilir...

internet paketim olmasına rağmen, çevrimiçi kullanmadım. kendi gps alıcısı gayet kuvvetli ve bir kere bile şaşmadı şimdiye kadar...

GPS bekleniyor uyarısı kapalı mekanlarda , uydunun çekmediği bir yerde oluyordur muhtemelen. evin dışına çıkıp denerseniz bir alıcaktır.
    bu işlemde bu kadar. saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 7 Temmuz 2010; 23:12:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

BLooD_STaiN bu GPS uygulaması için şunu tavsiye ederim,

AYARLAR - KONUMLAMA - KONUMLAMA YÖNTEMLERİ seçeneklerinden tümleşik gps ve yardımlı gps seçiyorsun....

daha sonra bilgisayarına OVI yüklüyorsun...
    telefonu pc ye bağlıyorsun
    Oviden haritalara tıklıyorsun.
    türkiye 'yi seçip telefonuna indiriyorsun. yaklaşık 50mb falan.
    sonra seslendirme için istediğin dili seçip yüklüyorsun...

beleş gps in kullanıma hazır.

telefondaki ayarlara gelince de şöyle,
    eğer telefonunda internet paketin varsa

telefondan HARİTALAR - AYARLAR - INTERNET - BAĞLANTI - "Çevrimiçi" yapıyorsun o kadarcık...

internet paketin yoksa bunu çevrimdışı yap, internete bağlanmadan gps i kullan...

bu çevrimiçi olayının maksadı, gps sinyalinin düşük olduğu durumlarda vs. işe yarıyor.
    ha bir de tam bilgim yok denemedim ama Trafik bilgisi için de bir faydası olabilir...

internet paketim olmasına rağmen, çevrimiçi kullanmadım. kendi gps alıcısı gayet kuvvetli ve bir kere bile şaşmadı şimdiye kadar...

GPS bekleniyor uyarısı kapalı mekanlarda , uydunun çekmediği bir yerde oluyordur muhtemelen. evin dışına çıkıp denerseniz bir alıcaktır.
    bu işlemde bu kadar. saygılar..

KOnumlama yöntemlerinde yardımlı GPS seçince (A-GPS) şebekeyide kullanıyor bildiğim kadarıyla. Yani kntr atabilir eski tabirle.

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.