Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konumlama yöntemlerinde 2-3 çeşit sistem var. Hangisi kontör götürüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

Emaillerimi rahatça alabiliyorum fakat email gönderemiyorum .

aynı problme bende de var sanırım kurarken bi sıkıntı oldu daha önce yollayabiliryordum.Çaresini bilen varsa yardım lutfen.

duvar kagıdına bişi yapamıyorsun alttan ve üstten kesik olarak yapıyor.birara program görmüştüm tam ekran yapan ama oda tam stabilite çalımıyor demişlerdi o yüsden kurmamıştım.
  • arkadaşlar, telefonun istediğiniz menüsüne şifre koyabileceğin bir program biliyor musunuz?
    örneğin sadece mesajlara, rehbere vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 8 Temmuz 2010; 12:09:41 >
  • Arkadaşlar bu sayfada ekranla klavyenin arasındaki boşluk sorunu başka kimsede olan varmı ona göre alıcam :D
    http://forum.donanimhaber.com/m_25077443/mpage_9/key_e71/tm.htm
  • hamdi0555 Allah razı olsun ya çok sağol :) Gurkanlee sendende ... dün senin sayende attım teli balkona bi baktm çekiyor :)

ben şimdi garmin msn felan istiyorum... kullanan varsa atabilirse çok makbule geçer... Teşekkür ederim.çç

ben haritayı indirdim direk atmış mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 8 Temmuz 2010; 20:25:19 >
  • avb , benim alet de finlandiya malı benimkinde de ara var ama resimde biraz abartılı gibi olmuş.
    diğer üretimlerde yok vs deniyor ama bilmiyorum.
    bence bu genel olarak kalite ile ilgili bir olay.
    adamlar bu telefona bu kadar arkadaş demişler anlaşılan....
    gece telefonun klavyesinden ışıkların süzüldüğü belli oluyor.

bu durum klavyeli modeller için mi böyle bilmiyorum ama, çoğunlukla nokia kullanmışımdır, böyle bir şeyin olması beni şaşırttı.
    nokia e63 ucuz bir telefon onda durum ne onu merak ediyorum? yada nokia e72 daha pahalı(kaliteli) bir telefon onda durum ne?
    yani demek istediğim şey, bizim telefon modeller arasında kaldı. bu tür şeylere özen göstermemelerinin sebebi bu mu ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 8 Temmuz 2010; 22:33:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

BLooD_STaiN bu GPS uygulaması için şunu tavsiye ederim,

AYARLAR - KONUMLAMA - KONUMLAMA YÖNTEMLERİ seçeneklerinden tümleşik gps ve yardımlı gps seçiyorsun....

daha sonra bilgisayarına OVI yüklüyorsun...
    telefonu pc ye bağlıyorsun
    Oviden haritalara tıklıyorsun.
    türkiye 'yi seçip telefonuna indiriyorsun. yaklaşık 50mb falan.
    sonra seslendirme için istediğin dili seçip yüklüyorsun...

beleş gps in kullanıma hazır.

telefondaki ayarlara gelince de şöyle,
    eğer telefonunda internet paketin varsa

telefondan HARİTALAR - AYARLAR - INTERNET - BAĞLANTI - "Çevrimiçi" yapıyorsun o kadarcık...

internet paketin yoksa bunu çevrimdışı yap, internete bağlanmadan gps i kullan...

bu çevrimiçi olayının maksadı, gps sinyalinin düşük olduğu durumlarda vs. işe yarıyor.
    ha bir de tam bilgim yok denemedim ama Trafik bilgisi için de bir faydası olabilir...

internet paketim olmasına rağmen, çevrimiçi kullanmadım. kendi gps alıcısı gayet kuvvetli ve bir kere bile şaşmadı şimdiye kadar...

GPS bekleniyor uyarısı kapalı mekanlarda , uydunun çekmediği bir yerde oluyordur muhtemelen. evin dışına çıkıp denerseniz bir alıcaktır.
    bu işlemde bu kadar. saygılar..

Telefonda zaten Türkiye yüklü değilmi neden bir daha PC e bağlayıp yüklüyoruz bu mecburimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

avb , benim alet de finlandiya malı benimkinde de ara var ama resimde biraz abartılı gibi olmuş.
    diğer üretimlerde yok vs deniyor ama bilmiyorum.
    bence bu genel olarak kalite ile ilgili bir olay.
    adamlar bu telefona bu kadar arkadaş demişler anlaşılan....
    gece telefonun klavyesinden ışıkların süzüldüğü belli oluyor.

bu durum klavyeli modeller için mi böyle bilmiyorum ama, çoğunlukla nokia kullanmışımdır, böyle bir şeyin olması beni şaşırttı.
    nokia e63 ucuz bir telefon onda durum ne onu merak ediyorum? yada nokia e72 daha pahalı(kaliteli) bir telefon onda durum ne?
    yani demek istediğim şey, bizim telefon modeller arasında kaldı. bu tür şeylere özen göstermemelerinin sebebi bu mu ki?

Araştırdığım kadarıyla ordaki boşluk ilerde ekranın tozlanmasına neden oluyor diye biliyorum.Ekrandada toz birikmesi insanın sinirini bozuyor ve temizlemek içinde mecbur servise göndermek gerekir garantisi bitmesin diye.

• Merhaba arkadaşlar ben de bir E71 kullanıcısyım 2. el aldım bir arkadaşımdan ve telefon yurdışından gelme.Geldiği yer HONG KONG.Benim sıkıntım var yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok memnun olurum....

Telefonumu güncellemek istiyorum.bazen donmalar yapıyor ve bazı özelliklerini kullanamıyorum.Telefonumun versiyonu 210.21.006.Nokia Türkiye sitesinde 400 ile başlayan bir sürüm ismi vermiş,fakat ben NOKİA SOFTWARE UPDATER kullandığımda TELEFONUNUZUN SÜRÜMÜ EN SON SÜRÜM diyor.Aslında değil acaba yurtdışından geldiği için mi böyle diyor.Çünkü dedim ya bazı özelliklerini de kullanamıyorum telefonun (mail okuma ,internet radyosu gibi) Arkadaşım da E63 var herşeyi kullanıyor(mailleri okuyor ,internet radyosunu acıyor...).Üstelik ikimizde de sınırsız internet bağlantısı var.

Kafayı yemek üzereyim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Daha önceden böyle bir konu paylaşıdıysa da haberim yok.Söylerseniz ya da tarif ederseniz çok minnettar olucam.

Herkese saygılarımı sunuyoruuum....

• quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

quote:

Orijinalden alıntı: nec85

arkadaşlar 8 ay önce zagg alıp uygulamıştım telefona ancak artık iice kenarları kalktı sinirimi bozmaya başladı çıkartmayı düşünüyorum yerine de başka kılıf alcam tavsiye istiyorum gg'den 3 tane buldum kafama göre bi bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim, özellikle bunlardan herhangi birini kullanan varsa yorumlarını rica ediyorum seçenekler bunlar;

http://urun.gittigidiyor.com/Nokia-E71-Anti-Sok-TPU-Kilif-3-039-lu-Ekran-Filmi_W0QQidZZ28657294
    http://urun.gittigidiyor.com/E71-RUBBER-CASE-SIYAH-ekran-koruma_W0QQidZZ24915000
    http://urun.gittigidiyor.com/Nokia-E71-Rubber-Full-Sert-Kilif_W0QQidZZ27379771

İlk linkte verdiğin anti şok kılıfı kullanıyorum. gayet iyi. hemde şık. Bence diğer kılıflara hiç gerek yok, abartmayada gerek yok.

kusura bakma kardeşim giremedim bu ara nete, çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için alacağım kısa zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: honeylee

Merhaba arkadaşlar ben de bir E71 kullanıcısyım 2. el aldım bir arkadaşımdan ve telefon yurdışından gelme.Geldiği yer HONG KONG.Benim sıkıntım var yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok memnun olurum....

Telefonumu güncellemek istiyorum.bazen donmalar yapıyor ve bazı özelliklerini kullanamıyorum.Telefonumun versiyonu 210.21.006.Nokia Türkiye sitesinde 400 ile başlayan bir sürüm ismi vermiş,fakat ben NOKİA SOFTWARE UPDATER kullandığımda TELEFONUNUZUN SÜRÜMÜ EN SON SÜRÜM diyor.Aslında değil acaba yurtdışından geldiği için mi böyle diyor.Çünkü dedim ya bazı özelliklerini de kullanamıyorum telefonun (mail okuma ,internet radyosu gibi) Arkadaşım da E63 var herşeyi kullanıyor(mailleri okuyor ,internet radyosunu acıyor...).Üstelik ikimizde de sınırsız internet bağlantısı var.

Kafayı yemek üzereyim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Daha önceden böyle bir konu paylaşıdıysa da haberim yok.Söylerseniz ya da tarif ederseniz çok minnettar olucam.

http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/son-surumu-gormeyen-cihaza-son-surumu-gostermek-t1789.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: honeylee

Merhaba arkadaşlar ben de bir E71 kullanıcısyım 2. el aldım bir arkadaşımdan ve telefon yurdışından gelme.Geldiği yer HONG KONG.Benim sıkıntım var yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok memnun olurum....

http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/son-surumu-gormeyen-cihaza-son-surumu-gostermek-t1789.html

REisi Eagles arkadaşım sana bi sorum olacak yardımcı olursan cok sevinirim

Bnm e mailim nokia messaing öle bişi işte e-mail alabiliriyorum fakat gönderemiyorum.İletiniz ulaştıralamadı die mesaj geliyo.bunu sebebi nedir acaba? bu program sadece e-mail almaya mı yarıyor onu anlayamadım.Şöle bir durumda var sadece bnm tel.me olan bi durum değil baska forumlarda da dikkattimi çekti bu sorun.Teşşekkrler.

• Merhaba bende 2 gün önce e71 alarak aranıza katıldım.

1-2 sorum olacaktı yanıtlayan olursa minnettar olurum.

1 - Turkcell hat kullanıyorum menü tuşuna bastığımdan bazen turkcell menüsü geç geliyor.Yani menüye giriyorum araçlar vs. hepsi hazır fakat çok ufak bir gecikmeyle turkcell menüsü geliyor bu neden kaynaklanıyor?

2 - Her açılışta uygulama yüklenemedi diye hata veriyor onu kaldırdım fakat yine aynı hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim.

3 - Youtube simgesine tıkladığımda tepki vermiyor.Tarayıcı üzerinden açtığımdada yasaklı olduğu görülüyor bunu aşmanın bir yolu varmı? Ayrıca internetten herhangi bir video sitesinden video izleyebilirmiyiz flash player vs. yüklememize gerek varmı ?

4 -tüm uygulamalara tıkladığımda hızlı tepki veriyor fakat rehber tuşuna tıkladığımda isimlerin açılması biraz vakit alıyor bu normalmidir ?

Son olarak bu ilk nokia telefonum telefonu pcye bağladığımız müzik resim vs. transferi yaparken depolama modumu yoksa pc suite mi seçilmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 9 Temmuz 2010; 18:44:28 >

• sorularıma cevap beklyiorum Tekkürler..
  • @BLooD_STaiN , ne sordun ki??
  • Kulspruta , youtube konusunda şu an baktım benim alet açıyor fakat, telekom zımbırtısı diyerek girmiyor...
    ama senin ki garip bir durum....

rehberin geç gelmesi durumunda benim aklıma gelen şey şu, windows live messenger yüklediysen belki o sebeple olabilir..

açılışta yüklemeyen program için de eğer hafıza kartına yükeldiysen ona bir format at derim. yada telefonu hafıza modunda takıp dosyalarına bak yada telefonun dosya yöneticiden artakalan dosyaları varsa onları silmeyi denemeni tavsiye ederim...

müzik vs aktarım için eğer dosya transferini seçmek bence daha iyi. daha hızlı atıyor.. ama bir kaç müzik atıp bırakacaksan pc suite modu da işini görür.

bence sen, son sürüm de çıktı zaten (5...küsür) telefonunun rehber,not, mesaj yedeğini alıp hem telefonunun sürümünü yükselterek bir format at, hemde hafıza kartına bir format at derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 9 Temmuz 2010; 21:32:23 >

• @Hamdi0555

Dostum Google Avi Map ile ilgili yardımcı olurmusun acaba? Aşağıda Senin Çözümün var fakat anlamadığım noktalar var Bilgisayarıma Ovi Maps i yükledim acaba yanlış sürümümü yükledim Sürekli hata veriyor.

quote:

AYARLAR - KONUMLAMA - KONUMLAMA YÖNTEMLERİ seçeneklerinden tümleşik gps ve yardımlı gps seçiyorsun....

daha sonra bilgisayarına OVI yüklüyorsun...
    telefonu pc ye bağlıyorsun
    Oviden haritalara tıklıyorsun.
    türkiye 'yi seçip telefonuna indiriyorsun. yaklaşık 50mb falan.
    sonra seslendirme için istediğin dili seçip yüklüyorsun...

beleş gps in kullanıma hazır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Merhaba bende 2 gün önce e71 alarak aranıza katıldım.

1-2 sorum olacaktı yanıtlayan olursa minnettar olurum.

1 - Turkcell hat kullanıyorum menü tuşuna bastığımdan bazen turkcell menüsü geç geliyor.Yani menüye giriyorum araçlar vs. hepsi hazır fakat çok ufak bir gecikmeyle turkcell menüsü geliyor bu neden kaynaklanıyor?

2 - Her açılışta uygulama yüklenemedi diye hata veriyor onu kaldırdım fakat yine aynı hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim.

3 - Youtube simgesine tıkladığımda tepki vermiyor.Tarayıcı üzerinden açtığımdada yasaklı olduğu görülüyor bunu aşmanın bir yolu varmı? Ayrıca internetten herhangi bir video sitesinden video izleyebilirmiyiz flash player vs. yüklememize gerek varmı ?

4 -tüm uygulamalara tıkladığımda hızlı tepki veriyor fakat rehber tuşuna tıkladığımda isimlerin açılması biraz vakit alıyor bu normalmidir ?

Son olarak bu ilk nokia telefonum telefonu pcye bağladığımız müzik resim vs. transferi yaparken depolama modumu yoksa pc suite mi seçilmeli?

1-) Turkcell menüsünün geç gelmesi gayet normaldir. Geç gelmesinin sim karttan kaynaklandığını düşünüyorum.
    2-) Hafıza kartı takılı iken cihazı güncelleştirdiyseniz ondan kaynaklanıyor olabilir. Başıma bir defa gelmişti; ama formatladıktan sonra düzeldi. Uygulamaları telefon hafızasına yüklüyorum.
    3-) YouTube ülkemizde kullanılamadığı için ne yazık ki cihazda kullanamıyoruz; fakat SkyFire gibi tarayıcılarla video izlemen mümkün.
    4-) Rehberde isimlerin geç gelmesi normaldir. Çünkü E71'lerin birçoğunda böyledir. Yani herhangi bir sorun değildir.

Müzik ve fotoğraf aktarımı için genelde depolama birimini kullanıyorum.

• @Hamdi0555

@Katzé

İkinizede üşenmeden sorularımı yanıtladığınız için çok teşekkür ederim.
    Kartı formatladım şu an boş peki Katzé hocam uygulamaları telefon hafızasına atmayı bulamadım bir türlü yardımcı olurmusunuz.

Birde skyfire vb. uygulamaları nasıl temin ediyoruz, bulduk varsayalım nasıl telefonumuzda kullanabiliyoruz kısaca değinirseniz sevinirim.

Son olarak *#0000# şeklinde baktıgımda bilgiler şöyle ;

410.21.010
    rm-346
    nokia e71-1(08)

Herhangi bir müdahalede bulunmama gerek varmı/tavsiye edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 9 Temmuz 2010; 23:47:30 >
  • Yeni firmware çıkmış
    500.21.009
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.