arkadaşlar ben pc suite ile attığım mp3 leri telefonda bulamıyorum ...
DNS'le youtube açılmaz zaten şuan ama hangi DNS'leri giriyorsunuz? yanlışsa çözümleme yapamadığı için sayfalar erişemiyorsunuzdur sanırım.
Nokia software updater ile cihazımın sürümünü yükseltmek için pc suite ile cihazımı pc e yedekledim ardından software updater'ı açtım ve gücel sürüm 500.21.2009 u yüklemeye başlattım ardından şu hatayı aldım ne yapabilirim ?
UYARI ! :Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyorum kalan yüklemeler için Dosya yöneticisine gidin uyarısınıda anlamıyorum ne demek istiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
DNS'le youtube açılmaz zaten şuan ama hangi DNS'leri giriyorsunuz? yanlışsa çözümleme yapamadığı için sayfalar erişemiyorsunuzdur sanırım.
Open dns ve google dns denedim fakat açmadı hocam.Ne tavsiye edersiniz youtube için.
arkadaşlar merhaba ben de bugün e71 alarak aranıza katıldım. şöyle bir sorunum var, uygulamarda ovi, facebook , youtube gibi uygulamalara giridğimde direk avea internet ile bağlanıyor. bunun daima kablosuz ağ ile bağlanmasını nasıl ayarlayabilirim?
yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: kimani21
arkadaşlar merhaba ben de bugün e71 alarak aranıza katıldım. şöyle bir sorunum var, uygulamarda ovi, facebook , youtube gibi uygulamalara giridğimde direk avea internet ile bağlanıyor. bunun daima kablosuz ağ ile bağlanmasını nasıl ayarlayabilirim?
teşekkürler
WEB > SEÇENEKLER > AYARLAR > GENEL > "Bağlantı Noktası"
bide ben cevap alabilseydim arkadaşlar pc suite ile mp3 atıyorum ama telefonda gözükmüyo neden yardımcı olursanız sevinirim....
Arkadaşlar bende telefonu yeni aldım sormak istediğim birkaç soru var eğer cevaplarsanız cok memnun olurum.
1.Arkadaşlar GPS ile wifi bağlantısı sağlamama rağmen bulamıyor.
2.Bedava kaliteli TV programı var mı Spb symbian yükledim ama nafile serial number istiyor bu şifreyi bilen var mı?
3.Halen netten video izlemiyorum ve birde divx filmleri en iyi nasıl atabilirim telefona çevirmek mi gerekiyor hangi converter gerekiyor.(not : altyazı izlemek mümkünse süper olur)
teşekkür ederim simdiden cevaplarınız için....
peki bu cookiler ve geçmişe dönük bilgileri nasıl sileceğiz telefon hafızasını zorlamaması açısından?
quote:
Orijinalden alıntı: cesar_
bide ben cevap alabilseydim arkadaşlar pc suite ile mp3 atıyorum ama telefonda gözükmüyo neden yardımcı olursanız sevinirim....
bu durum tek mp3 de mi hepsin de mi oluyor? müzik çalardan dinlemek için, mp3 ü attıktan sonra YENiLE yaparak atılan müzikleri listeye eklemeniz gerekir.
quote:
peki bu cookiler ve geçmişe dönük bilgileri nasıl sileceğiz telefon hafızasını zorlamaması açısından?
WEB > SEÇENEKLER > GİZLİLİK VERİLERİNİ SİL..
benim bildiğim bu. daha farklı bir yolu yöntemi varmıdır bilemem.
Hamdi0555 hocam ilk başta olmuyodu ama hallettim saol....
quote:
teşekkürler
ayarlar bağlantıya git. orada varsayılan bağlantı gibi 1şey olması lazım. her zaman sora getir ayarı.
benim kodum 0567385 idi değiştirmek istemediğimden v500 ü güncelemiyordum nokian ınsitesindende sürekli kontorol ediyorum en son v400 vardı bende v400 e güncelemiştim bugün baktığımda nokianın sitesine v300 gözüküyor versiyonmu düşürmüşler :S
arkadaşlar bir de mini opera kullanırken bir sıkıntı yaşıyorum. Küçük i harfini yazamıyorum. Sol alttaki tuşa basıp i yazmaya çalıştığımda hep büyük İ yazıyor. örneğin; forum.donanimhaber.com yazmaya çalışırken;
forum.donanİmhaber.com şeklinde yazıyor.
bu sorunu nasıl çözebilirim?
teşekkürler
quote:
arkadaşlar bir de mini opera kullanırken bir sıkıntı yaşıyorum. Küçük i harfini yazamıyorum. Sol alttaki tuşa basıp i yazmaya çalıştığımda hep büyük İ yazıyor. örneğin; forum.donanimhaber.com yazmaya çalışırken;
teşekkürler
Ayarlardan yazma dilini İngilizce yaparsan sorunun çözülecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Katzé
quote:
teşekkürler
Ayarlardan yazma dilini İngilizce yaparsan sorunun çözülecektir.
Yazma dilini ingilizce yaptim ama ayni sorun devam ediyor. yalniz sorun sadece browsera adres yazarken oluyor. Yardim lütfen.
quote:
teşekkürler
bu problemi telefonda hiç bir ayarla aşamazsın... tek yapabileceğin adresi yazarken aşağısında açılan "insert symbol" e girip adresi oradan yazman. telefonun kendi mesaj ekranı gibi bir ekran açılıyor ve karakter kısıtlaması/sorunu olmadan istediğini yazabiliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: saltuque
quote:
teşekkürler
bu problemi telefonda hiç bir ayarla aşamazsın... tek yapabileceğin adresi yazarken aşağısında açılan "insert symbol" e girip adresi oradan yazman. telefonun kendi mesaj ekranı gibi bir ekran açılıyor ve karakter kısıtlaması/sorunu olmadan istediğini yazabiliyorsun.
çok teşekkürler hocam...
arkdaşlar telefonda son sürüm(5küsür) yüklü ama halen bu aramalardan sonra kilitlenme problemi çözülebilmiş değil. bu beni uyuz ediyor. MEŞGUL'e düşürüldükten sonra, CEVAPSIZ KALAN aramalarımdan sonra kapanma sürecinde bir donukluk halen var. bu ekran geçene kadar bir şey yapamıyorum alette.