Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de aranıza dün gece katıldım. artık bi e71 kullanıcısıyım. windows mobile'dan sonra broadway'den inip ferrari'ye binmek gibi bir şey oldu telefonun hızı..

ilk izlenimlerim çok olumlu. bir de ilk olarak yüklenmesi gereken programlar hakkında fikir verebilecek olan varsa sevinirim. başlık 72 sayfa olmuş ve arama fonksiyonu çok yetersiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555
    MEŞGUL'e düşürüldükten sonra, CEVAPSIZ KALAN aramalarımdan sonra kapanma sürecinde bir donukluk halen var.
    bu ekran geçene kadar bir şey yapamıyorum alette.

bu N82'de de var. FP1'lerin genel sorunu sanırım.
  • arkadaşlar e71'ime v500 yükledim nokia maps yükledim tüm işlemleri hallettim ancak navigasyon uydu bulmuyor sokakta 20 dakka bekledim sinyal yok çözüm bilen warsa yardım eden olursa çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

arkadaşlar e71'ime v500 yükledim nokia maps yükledim tüm işlemleri hallettim ancak navigasyon uydu bulmuyor sokakta 20 dakka bekledim sinyal yok çözüm bilen warsa yardım eden olursa çok sevinirim...

hareket etmeden beklemen lazım. hareket ederken daha geç buluyor. GPS Verisi -> konumum kısmını açıp bekletip arada bir uydu durumuna bakarak daha kısa sürede gpsi yakalayabilirsiniz daha sonra haritada göster diyerek koordinatları haritaya aktarıp gpsi kullanabilirsiniz. Garmin programı bu konuda daha iyi diyebilirim.

Yeni firmwareyi yükledim değişen birşey göremedim/farketmedim. Yeni office ve ibm lotus isimli bir program gelmiş sadece. Merak edenlere changelog;

Changes from v410.21.010 to v500.21.009:

NEW FUNTIONALITIES:
    Following baselines/functionalities have been upgraded.
    • Maps 3.03 Lite which has Free Navigation support
    • Music Player upgrade
    • Quick Office v6.2 which has Office 2007 support
    • Ovi Store upgraded to 1.6.0.18 and Download! Removed
    • Lotus Notes traveler v8.5.1 -> Localization support is present only for 10 languages.

CHANGES AND IMPROVEMENTS:

• Windows Live removed from the memory card
    • Ovi Suite included in Memory card
    • CS Helps baseline upgraded to fix localization issues
    • Start Up settings baseline upgraded
    • Ovi Store Link provided in “Set Up Internet Telephony”
    • Download! removed
    GENERAL
    • Portuguese Localization issues fixed
    • Functionality improvements in E-mail configuration
    • Qwerty keypad improvements

CALL HANDLING
    • Emergency call termination with RSK key corrected
    • Corrected Bluetooth link drop when an outgoing call is made in a carkit

CALENDAR/CLOCK
    • Fix for Israel written instead of Jerusalem in World Clock
    • Corrected Argentina names issue in World Clock
    • Corrected localization issues in world clock

BROWSER
    • CMCC Java application download corrected
    • Fix provided for accessing a link that has appended space characters

EMAIL
    • Fix provided for selecting desired mailbox when multiple mailboxes are configured

QWERTY KEYBOARD
    • Key mapping issues fixed

MESSAGING
    • Nokia IM chat: Localization support provided for Malay and Indonesian languages

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

MEŞGUL'e düşürüldükten sonra, CEVAPSIZ KALAN aramalarımdan sonra kapanma sürecinde bir donukluk halen var.
    bu ekran geçene kadar bir şey yapamıyorum alette.

bu N82'de de var. FP1'lerin genel sorunu sanırım.

bakalım ne zaman düzelir. güncelleme kollayacağız artık.

• arkdaşlar, telefonunuz şarj süresi ne kadar gidiyor? ortalama kullanımınızı yazar mısınız?
  • quote:

arkdaşlar, telefonunuz şarj süresi ne kadar gidiyor? ortalama kullanımınızı yazar mısınız?

normal kullanımda 3 ~ 4 gün arası, aşırı mesaj ve telefonlaşmada 2 gün zorlarsan 1 gün.
    (Ekran ışığı orta seviye, zil şiddeti en yükseğin bir altı, ışık ve ekran koruyucu bekleme süreleri 10 saniye, bildirim ışığı yarım saat)
  • Arkadaşlar telefon hafıza kartını görmüyor. Ne yapmalıyım?
  • 1 Hafta oldu hala cevap yok . Ne topic ama.
  • Julies , tam olarak anlayamadım durumu ama. hafıza kartını çıkarıp yüklemeyi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimani21

Arkadaşlar telefon hafıza kartını görmüyor. Ne yapmalıyım?

hafıza kartı formatı farklı olabilir? bir micro sd kartı okuyuca takıp pc den dosya formatını değiştirin(fat olarak seçilmesi gerekir diye düşünüyürum)
    hafıza kartında şifre olabilir ! şifreyi kaldırmak için hafıza kartı seçeneğinden doğru şifreyi girerek telefona tanıtabilirsiniz.
    yada hafıza kartı bozuktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 20 Temmuz 2010; 17:18:55 >
  • quote:

Julies , tam olarak anlayamadım durumu ama. hafıza kartını çıkarıp yüklemeyi denedin mi?

Denemedim aklıma gelmedi açıkcası , yarın bir deneyip yazarım cevap için teşekkürler
  • Merhabalar,
    Telefonun USB'den şarj imkanı varmı?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: seydo

Merhabalar,
    Telefonun USB'den şarj imkanı varmı?
    Teşekkürler

data kablosunu bağladığınızda telefon şarj OLMAZ. fakat, bu işlem için satılan ufak aparatlar mevcutmuş. bir ara görmüştüm forumda. bir bakıverin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 19 Temmuz 2010; 23:38:20 >
  • internette gezinirken opera kapanıyor anlıyamadım bi turlu sorunu
  • Ekranımdaki kısayollar kayboldu, mesaj gelince ya da cevapsız çağrı vs. ekranda uyarı çıkmıyor kendi kendine oldu bi anda anlamadım uğraştım uğraştım ama yapamadım ayrıca telefon mod da değiştirmiyor takılıyo kalıyor sürekli değiştirir gibi ama ı ıh olmuyor bu sorunla daha önce karşılaşan oldu mu olduysan nasıl üstesinden gelicez bunun
  • Merhabalar,
    E71 kullanıyorum.3G interneti açtırdığımda telefonun şarjı hemen bitiyor.Bu normalmi.
  • Merhabalar,
    E71'i sabah saat 09.00 şarjdan çıkardım(önceki akşam saat 20.00 şarja takmıştım)

Telefon görüşmesi yok,menülerde gezinme yok(sadece Vodafon 3G açık va zaman zamanda edge'ye geçiyor 3G sinyal azlığından olsa gerek)saat 13.00 şarjı tek çubukta menüye 1,2 defa girip çıksam herhalde tamamen kapanacak.

3G sinyalini ekranda gördüğümde telefonun pil kısmının olduğu yer çok ısınıyor,bu problemler normalmi acaba,3G 'li kullanıcılar şarj süresi konusunda bilgi verirlerse memnun olurum.Telefonu 3 gün önce sıfır aldım

Bilgi birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 3g aşırı pil tüketiyor bu tüm telefonlarda aynı.ben kapatıyorum 3g yi internete Edge ile baglanıyorum zorlanırsam 3g yi açıyorum işim bitince kapatıyorum.2 gün gidiyo tel. şarjı.(konusma msjlaşma messenger sürekli açık.)3g yi kapatınca baya farkediyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfree

3g aşırı pil tüketiyor bu tüm telefonlarda aynı.ben kapatıyorum 3g yi internete Edge ile baglanıyorum zorlanırsam 3g yi açıyorum işim bitince kapatıyorum.2 gün gidiyo tel. şarjı.(konusma msjlaşma messenger sürekli açık.)3g yi kapatınca baya farkediyo.

En doğrusuda bu şekilde zaten.
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.