Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ovi store'den ücretsiz işcep uygulamasını indirmeye çalışıyorum yükleme başarısız mesajı çıkıyor sürekli. acaba ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimani21
    arkadaşlar ovi store'den ücretsiz işcep uygulamasını indirmeye çalışıyorum yükleme başarısız mesajı çıkıyor sürekli. acaba ne yapmalıyım?

İs bankasının kendi sitesinden indir ben ordan yukledim, sorunsuz calısıyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter

quote:

arkadaşlar ovi store'den ücretsiz işcep uygulamasını indirmeye çalışıyorum yükleme başarısız mesajı çıkıyor sürekli. acaba ne yapmalıyım?

Telefondan işbankasının siteslne girip nasıl indirdin? Ben beceremedim de. Anlatabilir misin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: witter

quote:

Telefondan işbankasının siteslne girip nasıl indirdin? Ben beceremedim de. Anlatabilir misin?

https://www.isbank.com.tr/internet/MainpageEnter.aspx?src=IsCepYeniAnaSayfaBasvuru.ascx
    tıkla.

sms gelecek ordan bir link olacak ona tıkla wi-fi olan bir yerden kurarsın ya da internet paketin varsa indir.

• uzun süredir telefonu kullanıyorum , ilk kez yazılım güncelliyim dedim ama

software updater şuanki sürüm , mevcut en güncel sürüm dior.

garip bir durum varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

uzun süredir telefonu kullanıyorum , ilk kez yazılım güncelliyim dedim ama

garip bir durum varmı ?

ovi suite yada pc suite'ini güncellemeni tavsiye ederim.
  • arkadaşlar, ana ekranda iken arama yapmak için harflere bastığımızda rehberden isimleri öneriyordu. artık çıkmıyor. neden?? kullanma kılavuzunda yazan yere baktım söylediği menüyü bile bulamadım. çaresini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 23 Temmuz 2010; 22:20:34 >
  • quote:

garip bir durum varmı ?

*#0000# yaptığında 500 lü versiyon çıkarsa telefonun güncel demektir, ben dün eşimin ve ortağımın telefonlarını güncelledim, ikisinde de aramalarda ses 2- saniye kadar geç geliyordu ayrıca ortağımın telefonu kendiliğinden kapanıyor du, bu iki sorunda çözüldü, başkada bir değişiklik farkedemedim, pc suite ile güncellemeyi denersen başarılı olursun
  • arkadaşlar bende telefonu yeni aldım ama guncelleme yapmam gerekırmı? Ne işe yarar guncelleme?

Facebook ve izlesene sitelerine girlyom ama vıdeonun sadece sesi geliyo yanı goruntu yok ne yapmam lazım

Bastan sona buna yuklemem gereken ve tavsıye ettıgınız programları yazarmısınız? İlk defa kameralı boyle ust duzey bır telefon kullanıyorum ve acemıyım kusura kalmayın ama yardımlarınızı beklıyorum saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

quote:

garip bir durum varmı ?

ovi suite yada pc suite'ini güncellemeni tavsiye ederim.

ikiside güncel , netten en son sürümlerini çekip yapıorum işlemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamnej

quote:

garip bir durum varmı ?

*#0000# yaptığında 500 lü versiyon çıkarsa telefonun güncel demektir, ben dün eşimin ve ortağımın telefonlarını güncelledim, ikisinde de aramalarda ses 2- saniye kadar geç geliyordu ayrıca ortağımın telefonu kendiliğinden kapanıyor du, bu iki sorunda çözüldü, başkada bir değişiklik farkedemedim, pc suite ile güncellemeyi denersen başarılı olursun

300lü versiyon yazıyor onu yaptıgımda. Software updater ile güncellemeyi deneyincede , mevcut son sürümü ztn kullanıyorsunuz gibilerinden birşey çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 24 Temmuz 2010; 8:23:31 >

• quote:

quote:

quote:

garip bir durum varmı ?

300lü versiyon yazıyor onu yaptıgımda. Software updater ile güncellemeyi deneyincede , mevcut son sürümü ztn kullanıyorsunuz gibilerinden birşey çıkıyor

Telefonun Turkcell kampanyalı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: syruse

arkadaşlar bende telefonu yeni aldım ama guncelleme yapmam gerekırmı? Ne işe yarar guncelleme?

Facebook ve izlesene sitelerine girlyom ama vıdeonun sadece sesi geliyo yanı goruntu yok ne yapmam lazım

Bastan sona buna yuklemem gereken ve tavsıye ettıgınız programları yazarmısınız? İlk defa kameralı boyle ust duzey bır telefon kullanıyorum ve acemıyım kusura kalmayın ama yardımlarınızı beklıyorum saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: Julies

Nokia software updater ile cihazımın sürümünü yükseltmek için pc suite ile cihazımı pc e yedekledim ardından software updater'ı açtım ve gücel sürüm 500.21.2009 u yüklemeye başlattım ardından şu hatayı aldım ne yapabilirim ?

UYARI ! :Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyorum kalan yüklemeler için Dosya yöneticisine gidin uyarısınıda anlamıyorum ne demek istiyor.

NOKIA E71  ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK

Öneri üzerine Hafıza kartını çıkarıp denedim ama hala aynı hatayı alıyorum

• mrb telefonu yenli kullanmaya başladım daha önce wm hp vardı sanki biraz daha kullanıslı gibi geldi bana wm bakalım alıskanlıktandır belki. öncelikle şarj cihazı cok hosuma gitti minicik bu arada o usb kablosu ne öğle ya adamlar utanmasalar hiç kablo kullanmayacakmıs:) wlan baglanamadım modemi buluyorum , wlan için önceden paylasılmıs wep anhtarı diyor o kısma şifreyi yazıyorum sonra pikatal erişim noktası tanımlandı diyor sonra nokia.com o tıklıyorum, wlan baglanamadı; wlan bulunamadı diye yazı cıkıyor . sıkıntı nerde olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

quote:

quote:

garip bir durum varmı ?

Telefonun Turkcell kampanyalı mı?

sanırım :/

açılırken kapanırken logoları falan cıkıyor

• quote:

quote:

Nokia software updater ile cihazımın sürümünü yükseltmek için pc suite ile cihazımı pc e yedekledim ardından software updater'ı açtım ve gücel sürüm 500.21.2009 u yüklemeye başlattım ardından şu hatayı aldım ne yapabilirim ?

UYARI ! :Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyorum kalan yüklemeler için Dosya yöneticisine gidin uyarısınıda anlamıyorum ne demek istiyor.

NOKIA E71  ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK

Öneri üzerine Hafıza kartını çıkarıp denedim ama hala aynı hatayı alıyorum

oradaki 4 yönergeyi uyguladınız mı?

• evet uyguladım geçen akşam 3. kez denedim yine aynı hatayı aldım. Fazlada kurcalamak istemedim sonra bıraktım.
  • ovi suite kurulu mu? driver'lar tam mı?
  • Ey arkadaşlar... özlemişim sizleri... telefon ilk çıktığında burada sayfalarca yazıyodum ama iş güç derken iyice uzak kaldım sizlerden...

Bu süre zarfında sormak istediğim iki soru var;

1- İş bankasını ben de indirdim fakat; anlık borsa takip edebileceğim bir program biliyomusunuz?

2- Fotoğraf veya medya bölümünü gezerken "gönder" seçeneğinde "web'e gönder" kısmında facebook eklentisi kullanmak mümkünmü? Blackberry ve iphone gibi? Kafayı yedim bulamadım...

Üstadlardan veya deneyimi olan kişilerden bu iki konuda yardım istiyorum.

versiyon 410.21.010

Buarada hatırlamışken, ingiltere haritalarını nasıl yüklerim? direkt bir adres var mı? Türkiye var ama ingiltereyi bi türlü bulamadım...

selamlar
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.