Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eşime E71 alacağım, internetten fiyat araştırması yaparken karşıma "finlandiya malı" daha ucuz versiyonlar çıktı ?
    http://urun.gittigidiyor.com/E71-2GB-KART-KILIF-HEDIYE-SIFIR-KAYITLI_W0QQidZZ29449534

Bunlar orijinal nokia mıdır ? sadece KVK garantisi olmadığı ve kaçak getirildiği için mi ucuzdur ?
    KVK garantili resmi ürünün yarı fiyatı olduğunu düşünürsek, risk almaya değermi sizce ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Merhabalar,

Eşime E71 alacağım, internetten fiyat araştırması yaparken karşıma "finlandiya malı" daha ucuz versiyonlar çıktı ?
    http://urun.gittigidiyor.com/E71-2GB-KART-KILIF-HEDIYE-SIFIR-KAYITLI_W0QQidZZ29449534

Bunlar orijinal nokia mıdır ? sadece KVK garantisi olmadığı ve kaçak getirildiği için mi ucuzdur ?
    KVK garantili resmi ürünün yarı fiyatı olduğunu düşünürsek, risk almaya değermi sizce ?

teşekkürler.

usta satıcıya mesaj attın mı?
    genelde gg de satıcılar elektronik satarken iadesi yoktur gibi şeyler söylerler. üstelik ürünün orjinal resmi de yok?
    profilinde e71 satışı yapmış, iki tane olumlu da not almış ama. 295 tl ye vermesi ilginç.
    ancak bir de şu yanı var, e71 in fiyatı oldukça düştü. yurtdışından geldiği için fiyatı da mukayese edince olabilir gibi duruyor.
    tavsiyem ürünün geçmişini öğrenmek için bir mesaj atın

• arkadaşlar telefona yüklediğim programlar şöyle;

france 24; ingilizce, arapça, fransızca dilinde yayın yapıyor, üç dilde de çeşitli konulara ayrılmış video haberler ve canlı yayın izlenebiliyor. gayet kullanışlı bir program. (oviden indirilebilir)

cepte hava; hava durumu için basit bir program. olumsuz tarafı sizin girip bakmanız. kendisi güncelleyip ekranda takvime vs. yerleştirmiyor. (oviden indirilebilir)

traveler; hava durumu, dünya saatleri vs gibi uygulamaları var. ben en çok hava durumu için kullanıyorum (oviden indirilebilir)

fring; messenger vs. için chat programı

ebuddy; messenger vs. için chat programı (noktalı harfleri kullandırmıyor)

nimbuzz;messenger vs. için chat programı. en güzel yanı VOIP görüşme yapmanızı sağlar. (daha önce de anlatmıştım bakabilirsiniz) tavsiye edilir. kopma vs de yaşatmadı. (oviden indirilebilir)

opera mobile; kullanmazsam olmaz ! süperdir. tavsiye etmişimdir. halen de ederim.

cep vakit; - namaz vakitlerini gösteriyor. arka planda açık bırakılırsa, vakit geldiğinde titreşim,ses vs ile uyarıyor. tüm iller'i içeriyor.

ımg exchange; galeri de olan resimleri göstermeye, paylaşmaya yarayan bir program. gayet güzel hızlı geçiş şekli var.
    zaten programın adı üstünde " img exchange ", yani "resim değişimi/paylaşımı" programı. ONLINE tuşuna bastığınız anda bir adet yurtdışı mesajı atıyor ve bir üyelik başlatıyor. daha sonra buradan insanların telefonları ile çekip yükledikleri görebiliyorsunuz ve yorumlayabiliyorsunuz. saçma sapan bir şey yani.
    benim hoşuma gitmedi ama üye olmak isteyenler varsa 0,75 krş mesaj bedeli(avea). zaten mesaj göndereceğim diye sorsa ben üye de olmazdım ya neyse.

mobireader ; e- kitap okumak için kullanılıyormuş. denemedim.

fscaller; arayan- aranan numaralara tam ekran resim koymak için bir program. gayet güzel oluyor.

mobidicEnTr; ingilizce-Türkçe sözlük

calcium; çok kullanışlı, uzun süredir kullandığım hesap makinesi programı, eğer telefonun hesap makinesini kullanıyorsanız orjinal programdan daha iyi.

sms and mms; (fastest SMS and MMS viewer) ; gelen sms leri bir ekranda gösteriyor. aynı zamanda bu ekrandan yazışıp gelen msjları görebiliyorsunuz. uzun süreli yazışanlar için yararlı olabilir.

ad.v d. locks ; telefona şifre koyma programı, sim değiştiği durumlarda size sms attığı söylemiş ama inceleyemedim..

log export ; telefona gelen/giden arama,sms,bağlantı vs'leri kayıt altında tutuyor. bunu siz istediğinizde bir dosyaya kaydediyor ve bu dosyayı pc ye yollayıp excel de okuduğunuzda gayet kullanışlı bir program. bir diğer güzel yanı mesajlar, aranan numaralar vs. silinmiş olsa bile gösteriyor. öyle herkeze söylemeyin. kayıt altına aldığınızı işin sırrı ortaya çıkmasın.

multiscanner; kartvizit tarama ve metin tarama işine yarıyor. bir kaç metin taratma denemesi yaptım, fakat çok performans alamadım. denemek isteyen olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 4 Ağustos 2010; 11:24:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

Orijinalden alıntı: kimani21

arkadaşlar merhaba bu sefer 2 sorum olacak.

1. telefonumun versiyonu 410.21.010, bundan daha güncel versiyonu var mı, varsa yüklememin artıları ve eksileri neler olur.

2. de gps e normal olarak (hat üzerinden bağlanmadığım zaman) bazı yerlerde yolları hiç göstermiyor, bazı yerlerde sokak detayları gösterilmiyor. bunun sebebi ovi maps ile ilgili mi yoksa adanada gps çalışmadığından mı?

teşekkürler

1-) Şimdilik en güncel sürüm "500.21.009" .

2-) Yolları göstermemesinin sebebi telefonun henüz uyduya bağlanamaması olabilir. Acele etmeyin, uydulara tam bağlanıncaya kadar birazcık bekleyin. Adana'da GPS çalışmama olayı yok tabii ki.

peki bu son versiyonun batarya süresi ile 410 lu versiyonun batarya dayanma sürelerini nasıl karşılaştırırsınız?
    hangisi daha uzun dayanıyor?

• Bir arkadaşım almayı düşünüyor fakat e63 ile bunun arasında kaldı.e63 ten farkı nedir bu telefonun?
  • quote:

quote:

quote:

1. telefonumun versiyonu 410.21.010, bundan daha güncel versiyonu var mı, varsa yüklememin artıları ve eksileri neler olur.

2. de gps e normal olarak (hat üzerinden bağlanmadığım zaman) bazı yerlerde yolları hiç göstermiyor, bazı yerlerde sokak detayları gösterilmiyor. bunun sebebi ovi maps ile ilgili mi yoksa adanada gps çalışmadığından mı?

teşekkürler

1-) Şimdilik en güncel sürüm "500.21.009" .

2-) Yolları göstermemesinin sebebi telefonun henüz uyduya bağlanamaması olabilir. Acele etmeyin, uydulara tam bağlanıncaya kadar birazcık bekleyin. Adana'da GPS çalışmama olayı yok tabii ki.

peki bu son versiyonun batarya süresi ile 410 lu versiyonun batarya dayanma sürelerini nasıl karşılaştırırsınız?
    hangisi daha uzun dayanıyor?

Batarya süresi açısından pek fark göremedim. Üç aşağı beş yukarı aynılar.

• quote:

teşekkürler

biraz geç olacak belki ama...

bilgisayarına nokia ovi suite kurduktan sonra türkiye haritasını telefonuna yüklemeni öneririm.
    muhtemelen telefonundaki ovi maps i çevirimdışı kullanıyorsun ve haritan yok. çevrimiçi kullanınca sen biryerlere zoomladıkça orayı internete bağlanıp günceller ama bu da ciddi veri transferine neden olur.

en güzeli ovi suit kurup tüm türkiye haritasını indirmek...

ovi maps henüz çok ham bir harita. büyük şehirler ve büyük ilçeler dışında pek veri yok. mesela benim merak edip de baktığım iznik, asos, bozcada, gümüldür, dikili gibi pek çok yer, bırakın sokaklarının gösterilmesi, isimleri dahi haritada yok. Önceden kullanmış olduğum garminin haritası bahsettiğim yerlerdeki eczane isimlerini bile biliyordu. ovi maps de zamanla gelişecek (bir önceki haritada gemlik sadece merkezde koca bir nokta olarak gösteriliyorken şimdiki haritada sokakları falan hep işlenmiş)

haa nerde yaşadığını bilmiyorum ama belki de senin yaşadığın yer de henüz haritaya eklenmemiş yerlerden biridir bilemem. pc den ovi maps e girip bulunduğun yeri incelersen detaylandırılıp detaylandırılmadığını anlarsın.

• Arkadaşlar eşimde e72 var; kulaklıktan karşı tarfın sesi çok az geliyor (hiç gelmiyor gibi bişey), kulaklıkta orta tuşa basılı tutunca karşı tarafın sesi geliyor, tuşa basılı tutmayınca MP3 de dinlenmiyor, e 71 de de aynı kulaklık sorunu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

arkadaşlar telefona yüklediğim programlar şöyle;

france 24; ingilizce, arapça, fransızca dilinde yayın yapıyor, üç dilde de çeşitli konulara ayrılmış video haberler ve canlı yayın izlenebiliyor. gayet kullanışlı bir program. (oviden indirilebilir)

cepte hava; hava durumu için basit bir prgram)olumsuz tarafı sizin girip bakmanız. kendisi güncelleyip ekranda takvime vs. yerleştirmiyor. (oviden indirilebilir)

traveler; hava durumu, dünya saatleri vs gibi uygulamaları var. ben en çok hava durumu için kullanıyorum (oviden indirilebilir)

fring; messenger vs. için chat programı

ebuddy; messenger vs. için chat programı (noktalı harfleri kullandırmıyor)

nimbuzz;messenger vs. için chat programı. en güzel yanı VOIP görüşme yapmanızı sağlar. (daha önce de anlatmıştım bakabilirsiniz) tavsiye edilir. kopma vs de yaşatmadı. (oviden indirilebilir)

opera mobile; kullanmazsam olmaz ! süperdir. tavsiye etmişimdir. halen de ederim.

cep vakit; - namaz vakitlerini gösteriyor. arka planda açık bırakılırsa istenildiğinde vakit geldiğinde titreşim,ses vs ile uyarıyor. tüm iller'i içeriyor.

ımg exchange; galeri de olan resimleri göstermeye, paylaşmaya yarayan bir program. gayet güzel hızlı geçiş şekli var.
    zaten programın adı üstünde " img exchange ", yani "resim değişimi/paylaşımı" programı. ONLINE tuşuna bastığınız anda bir adet yurtdışı mesajı atıyor ve bir üyelik başlatıyor. daha sonra buradan insanların telefonları ile çekip yükledikleri görebiliyorsunuz ve yorumlayabiliyorsunuz. saçma sapan bir şey yani.
    benim hoşuma gitmedi ama üye olmak isteyenler varsa.0,75 krş mesaj bedeli(avea). zaten mesaj göndereceğim diye sorsa ben üye de olmazdım ya neyse.

mobireader ; e- kitap okumak için kullanılıyormuş. denemedim.

fscaller; arayan- aranan numaralara tam ekran resim koymak için bir program. gayet güzel oluyor.

mobidicEnTr; ingilizce-Türkçe sözlük

calcium; çok kullanışlı, uzun süredir kullandığım hesap makinesi programı, eğer telefonun hesap makinesini kullanıyorsanız orjinal programdan daha iyi.

sms and mms; gelen sms leri bir ekranda gösteriyor. aynı zamanda bu ekrandan yazışıp gelen msjları görebiliyorsunuz. uzun süreli yazışanlar için yararlı olabilir

ad.v d. locks ; telefona şifre koyma programı, sim değiştiği durumlarda size sms attığı söylemiş ama inceleyemedim..

log export ; telefona gelen/giden arama,sms,bağlantı vs'leri kayıt altında tutuyor. üstelik telefondan silmiş bile olsanız gösteriyor. bunu siz istediğinizde bir dosyaya kaydediyor ve bu dosyayı pc ye yollayıp excel de okuduğunuzda gayet kullanışlı bir program. bir diğer güzel yanı mesajlar, aranan numaralar vs. silinmiş olsa bile gösteriyor. öyle herkeze söylemeyin. kayıt altına aldığınızı işin sırrı ortaya çıkmasın.

multiscanner; kartvizit tarama ve metin tarama işine yarıyor. bir kaç metin taratma denemesi yaptım, fakat çok performans alamadım. denemek isteyen olabilir.

dostum
    sms and mms; gelen sms leri bir ekranda gösteriyor. aynı zamanda bu ekrandan yazışıp gelen msjları görebiliyorsunuz. uzun süreli yazışanlar için yararlı olabilir
    nerden yükleyecegiz.

• @qqqqqq0, pardon program ismini tam vermemişim, google da taratınca da dolayısı ile çıkmıyor.

buyur;
    http://www.smsdiary.eu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 4 Ağustos 2010; 11:17:01 >
  • arakdaslar 5 surummu hacklendimi acaba?
  • arkadaşlar şimdi bende seçili konumlama yöntemleri; yardımlı gps ve tümleşik gps. yardımlı gps'in seçili olmasından dolayı gps kullanımım faturama yansır mı?

teşekkürler......
  • quote:

arkadaşlar şimdi bende seçili konumlama yöntemleri; yardımlı gps ve tümleşik gps. yardımlı gps'in seçili olmasından dolayı gps kullanımım faturama yansır mı?

teşekkürler......

bir sitede şu bilgiyi buldum ücretlendirilmemesi için kullanımın:

"Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
    Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama sunucusu'nu kapalı konuma getirin."

ama konumlama sunucusunu kapalı hale getiremiyorum. çıkan seçenekler avea internet, avea mms, ave gprs wap.

gps'i tamamıyla ücretsiz kullanmak için hangi ayarı yapmalıyım?

• dunyanin en enteresan arizasi ile karsi karsiyayim sanirim.

Sms geldiginde bi uyari vermiyor telefon. Ne ses ne titresim, hic bir uyari yok. Profillerden genel'i seciyorum sesler acik, email'de uyari tonu aliyorum, aramalarda da bi sorun yok sadece sms. Bunun bi cozumu var di mi. Bilen varsa bi el atsin lutfen..
  • Tekrar kontrol ettiniz mi mesaj uyarı sesinin açık olduğunu? Yine de bir sonuca ulaşamıyorsanız FW güncellemesi yapmanızı öneririm.
  • arkdaşlar telefonla konusurken hoparlorden bi zırıltı gelmekte.Sorunu nasıl giderebişirim acaba ? (V500)
  • quote:

Tekrar kontrol ettiniz mi mesaj uyarı sesinin açık olduğunu? Yine de bir sonuca ulaşamıyorsanız FW güncellemesi yapmanızı öneririm.

sesler elbette acik, firmware update'i yapmak istemiyorum gayet memnunum su an kullandigim surumden. zaten cihaz 1 aylik sydney'den alinma..

Yani fabrika ayarlarina donmek ise yarar mi acaba? Cunku daha once calisiyordu mesaj sesleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 4 Ağustos 2010; 22:43:26 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar şimdi bende seçili konumlama yöntemleri; yardımlı gps ve tümleşik gps. yardımlı gps'in seçili olmasından dolayı gps kullanımım faturama yansır mı?

teşekkürler......

"Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
    Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama sunucusu'nu kapalı konuma getirin."

ama konumlama sunucusunu kapalı hale getiremiyorum. çıkan seçenekler avea internet, avea mms, ave gprs wap.

yok mu fikri olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

@qqqqqq0, pardon program ismini tam vermemişim, google da taratınca da dolayısı ile çıkmıyor.

buyur;
    http://www.smsdiary.eu/

fscaller programını nerden indirebilirim acaba?

teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler......

yok mu fikri olan?

kinami, eğer online olmazsan sorun olmaz. zira internete bağlandığında uydu sinyalinin yanında internete bağlandığını anlarsın. online olmaman yeterli.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.