Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kankacan

Bu ne yaaa? Chatmiş falanmış filanmış...Bu telefon bir iş telefonudur...ve bu mesajım 3 ncü yazışımdır. Gelen epostalardaki ekleri açmak için ne yapmak gerekir. Bilgisi OLAAAAANNNNNN YOKMUUUUUUU...

Şirketin bilgi işlemcisini ancak yakalayıp mail ayarlarını yeni yaptırabildim. email.nokia.com'dan nokia email uygulamasını indirmem gerekti. Kendime bilgisayardan excel dosyası içeren bir mail attım. O mail düştü. Telefondan maili açınca ok tuşu ile ek dosyasının üstüne geldiğinde SEÇENEKLER>EKLERİ GÖSTER. Orada seçenekler>kaydet ve göster seçenekleri olması lazım. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfree

IM for Nokia - Chat on the go die geciyor ovi store de .

Dostum sen bi harikasın
  • arkadaşlar bende 2 gündür e 71 kullanıyorum 4 yıldır telefon değiştirmiyordum ve teknolojiye baya bi uzak kalmışım benim gps ile ilgili sorularım olacaktı

ayarlarım

1-Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri - > tümleşik ve yardımlı seçenekleri seçili

2-Menü -- Haritalar ---Ayarlar --- internet ---- bağlan (çevrimdışı )

bu şekilde kullanınca ücretsiz olarak kullanmam gerekmiyor mu??? okuduklarımdan bunu çıkarttım .ben arabaya binip giderken navigasyon çalışıyor ama interneti kulanıyor

sadece haritalar mı ücretsiz oluyor yoksa araç içerisinde seyahat ederkende navigasyon bedava mı ??
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var. Chat programını sadece Ovi ile kullanabiliyorum, yani Windows Live ya da Yahoo gibi adreslerimi kullanamıyorum; çünkü seçenekler yok bende. Sizde de durum böyle mi arkadaşlar?

Düzenleme: Sorun düzelmiştir.

Çözümü: Chat uygulamasını silip Ovi Store'dan tekrar yükledim. Kurduktan sonra güncelleme yaptı ve sonra ana ekrandan bütün seçenekleri tikleyip sorun aşılmış oldu. Benim hatam da buradaydı sanırım, daha önce yalnızca Ovi seçeneğini işaretlemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 18 Ağustos 2010; 2:03:51 >
  • arkadaşlar herkese selam

dün bende E 71 alarak aranıza katılmış bulunuyorum...

cihaz çok güzel herşey var ama e-posta olayını anlamadım,e-posta adresimi tanıttım cihaza,şuan kullanıyorum e-posta yı fakat bu ücretli mi ücretsiz mi ??

(bir msj geldi deneme süresi içinde ücretsiz diye,acaba deneme süresi ne kadar??)
  • Orijinalden alıntı: ccc_07

bide arkadaşlar 3-4 yıldır aynı telefonu kullanıyordum,fazla bişi anlamadım,mesela internet ayarları falan nasıl yapmalıyım ücretsiz kullanabilmem için,navigasyon'u ücretli mi kullanıyoruz,başka yapmam gereken ayarlar var mı ??
  • arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var,

wlan araması falan kapalı sözde, ancak sürekli telefonda wlan ağı bulunamadı, ya da wlan ağı seçin gibi şeyler çıkıyor.

ağ bulabildiği bir yerdeyse seçin diyor, bulamadığı bir yerdeyse bulunamadı diyor.

telefonu yeni aldım, bunun tam olarak ayarını nereden yaparım, bu aramayı nereden kapatırım anlatabilecek birisi var mı?

teşekkürler...
  • hocam ekranda wlan araması yazan yer var,oraya kapat demeniz gerekiyor,bende cihazı yeni aldım çok fazla bilgim yok ama ben böyle biliyorum
  • Bu telefonu kardeşime aldım çok şık ama kamerası berbat son sürüm yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var,

wlan araması falan kapalı sözde, ancak sürekli telefonda wlan ağı bulunamadı, ya da wlan ağı seçin gibi şeyler çıkıyor.

ağ bulabildiği bir yerdeyse seçin diyor, bulamadığı bir yerdeyse bulunamadı diyor.

telefonu yeni aldım, bunun tam olarak ayarını nereden yaparım, bu aramayı nereden kapatırım anlatabilecek birisi var mı?

teşekkürler...

sizi rahatsız eden giriş ekranında ki etkin uygulamalar süerkli gözükmesi ise

menü--ayarlar--genel--kişiselleştirme--giriş ekranı--mod ayarları--giriş ekranı uygulamaları--etkin uygulamalar--kablosuz lan seçeneğini kaldırarak çözülebilir bu sorun

yok bu değilse

menü--ayarlar--bağlantı--kablosuz lan--WLAN varlığını göster-- asla yapacaksınız sonra giriş ekranına gelip WLAN etkin beklemesini navigasyon tuşuyla seçip WLAN tarama kapat ı seçerseniz düzelir diye düşünüyorum umarım faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.A.G -- 19 Ağustos 2010; 13:26:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

arkadaşlar bende 2 gündür e 71 kullanıyorum 4 yıldır telefon değiştirmiyordum ve teknolojiye baya bi uzak kalmışım benim gps ile ilgili sorularım olacaktı

ayarlarım

1-Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri - > tümleşik ve yardımlı seçenekleri seçili

2-Menü -- Haritalar ---Ayarlar --- internet ---- bağlan (çevrimdışı )

bu şekilde kullanınca ücretsiz olarak kullanmam gerekmiyor mu??? okuduklarımdan bunu çıkarttım .ben arabaya binip giderken navigasyon çalışıyor ama interneti kulanıyor

sadece haritalar mı ücretsiz oluyor yoksa araç içerisinde seyahat ederkende navigasyon bedava mı ??

sizler cevap vermediniz ama deneme yanılmayla yaptım. tümleşik ve yardımlıyı seçince internet bağlantısı kuruyormuş sadece tümleşik kısmını seçmeliymişim sorun bu şekilde düzeldi. ayrıca öle 3-5 dakika gibi yavaş bir sürede de bağlanmadı 20 sn de falan konumu buldu arabadada denedim navigasyonuda öle çok yavaş gelmedi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var,

teşekkürler...

sizi rahatsız eden giriş ekranında ki etkin uygulamalar süerkli gözükmesi ise

menü--ayarlar--genel--kişiselleştirme--giriş ekranı--mod ayarları--giriş ekranı uygulamaları--etkin uygulamalar--kablosuz lan seçeneğini kaldırarak çözülebilir bu sorun

yok bu değilse

menü--ayarlar--bağlantı--kablosuz lan--WLAN varlığını göster-- asla yapacaksınız sonra giriş ekranına gelip WLAN etkin beklemesini navigasyon tuşuyla seçip WLAN tarama kapat ı seçerseniz düzelir diye düşünüyorum umarım faydalı olur

dediğinizi yaptım ancak yine de telefon kendi kendine ağ arıyor ve bulursa hemen "ağ seç" diyor. kadıköy'de falan yürürken değmeğin keyfine, coşuyor resmen. bu sorunu nette bir kişide daha okudum, çözememişler. gerçi o arkadaş başka bir telefonla yaşamış sorunu.

ayrıca bugün 5 kez telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım. menüye giremiyorum. menü tuşuna basıyorum, ekran değişmiyor ama girmiş gibi oluyor arkada ufak bir yer değişiyor sadece.

gold bilgisayardan aldım, garanti için aldığım yere mi başvurmalıyım yoksa doğrudan götürebileceğim bir yer var mıdır?

• Selam herkese,
    E71'de telefon hafızasındaki rehberimi sim karta nasıl kopyalayabilirim ???
    Yardımcı olabilecek var mı? Tşk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter

Selam herkese,
    E71'de telefon hafızasındaki rehberimi sim karta nasıl kopyalayabilirim ???
    Yardımcı olabilecek var mı? Tşk...

rehbere gir
    seçenek-İşaretler/İş.kaldır -Tümünü işaretle
    tekrar seçenek-Kopyala-sim rehberine
  • nimbuzz yükledim ama msn listem gözükmüyor nasıl cözebilirim bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

uzun süredir telefonu kullanıyorum , ilk kez yazılım güncelliyim dedim ama

software updater şuanki sürüm , mevcut en güncel sürüm dior.

garip bir durum varmı ?

ovi suite yada pc suite'ini güncellemeni tavsiye ederim.

ikiside güncel , netten en son sürümlerini çekip yapıorum işlemi

O zaman product code değiştirip güncelleyeceksiniz veya biraz daha bekleyin.Son güncelleme software updatera yüklenmemiş olabilir.
    ben kendi cihazımın product codeunu değiştirip güncellemiştim.(cihaz 5130xm)

• mrb arkadaşlar bende teli bugun aldım alış nedenim kız arkadaşım kıbrısa gitmesi onla mailleşmek için.Cunku kıbrısı armak veyamesaj tmak cok pahalı. Bir kac sorum olcak size

ilk olrak neyapmalıyım tel.de en uygun mail veya msjlam yolu nedir. bi ayar veya bişey yuklemek gereklimi?
  • arkadaşlar nakit paraya bu telefonu 500TL gibi bir fiyata bulabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs

arkadaşlar nakit paraya bu telefonu 500TL gibi bir fiyata bulabilirmiyim?

Distribütör garantili sıfır şu an için bulamazsınız. Ama forumda bazen kutusu açılmış ama hiç kullanılmamışlar oluyor, onları çok rahat 500 liraya, hatta altına bulabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar..

Şu an Nokia 5530 XpressMusic kullanıyorum ama bu telefonun cazibesi beni çok etkiledi.

1-)Bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
    2-)5530 XpressMusic'i mi bunu mu tavsiye edersiniz?
    3-)5530'da konuşma esnasında ses az geliyor bundada böyle bir sorun varmı? Konuşma sırasında ses seviyesi nasıl?
    4-)Mesajlaşmak kolaymı? Tuşların küçük olması yüzünden iki tuşa falan birlikte basma oluyormu? :)

Cevaplarsanız çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.