Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: NoSF3RatU

ovi maps'de gps ile ilgili beni bilgilendirebilecek biri varmı acaba? konum bl dediğimde gps bekleniyor diyor öyle kalıyor 10dk falan bekledim ancak hiç bir değişiklik olmuyor ayarları nasıl olması gerekli acaba?

açık havada sabit 3-4dk bekleyin. etrafta yüksek binalar olması falan süreyi etkiler. uyduların konumu da.

ovi maps artık ücretsiz diye okumuştum. telefonu yeni aldım gps menüsünü açtım. uyduya bağlandı yerimi buldu. daha sonra uygulamadan çıktım ve kalan bakiye mesajı geldi eski tabirle 'kontor'um düştü. ücretlendirme ve kullanımla ilgili bilgi verebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: NoSF3RatU

ovi maps'de gps ile ilgili beni bilgilendirebilecek biri varmı acaba? konum bl dediğimde gps bekleniyor diyor öyle kalıyor 10dk falan bekledim ancak hiç bir değişiklik olmuyor ayarları nasıl olması gerekli acaba?

açık havada sabit 3-4dk bekleyin. etrafta yüksek binalar olması falan süreyi etkiler. uyduların konumu da.

evet GPS bağlantısı biraz sorunlu 10 dakikaya kadar beklemeniz gerekebilir.
  • arkadaşlar bende telefonumu yen aldım sorum olucak. sızın tellerının kac satte sarj oluyor benımkı neredeyse tam bosalttınca pılı 3 saate yakın suruyor sarj olması.. bu sure normalmı. bırde pılınız ne kadar dayanıyor. cvplar ıcın şımdıden tşkler.
  • arkadaşlar bıde msn programı elındı olan varsa buraya eklerse sevınırım ovıden ındırdıklerımın hepsı kotu bence. acmıyo zaten oturum
  • nimbuzz ı dene mutlaka...
    sky facebook yahoo msn skype hepsini tek programda acabiliyorsun...
  • kardeş denedım onuda ama oda şıfre ad hatalı dıyo ama doguru gırıyorum soğudum msn ısınden valla
  • fringi denedinmi dostum bence cok basarılı
  • nimbuz a girdigin sifreye hatali diyorsa sifremi unuttumdan yeni sifre yada sifre hatirlatmasi iste.
    bende her guncellemeden sonra tekrar istiyorum:) işe yarıyor herzaman:)
  • Selamlar...
    Titreşim ayarlarını nereden yapıcaz... yani benim için 2-3 kere sert titremesi lazım... vııt yapıp bırakıyor ama farklı moda geçersem tercileri yani... orda ddaha çok yada az ... Neden ?

Teşekkürler...
  • selam arkadaşlar...

İstanbuldaki trafik durumunu İBB nin trafik yoğunluk haritasından takip ediyordum. Bunu da sadece Skyfire gösterebiliyordu. Ancak temmuz başından beri skyfire açıldığında "skyfire sizin bölgenizde çalışmamaktadır" diye bir mesaj veriyor.

flash oynatan bir web browser biliyor musunuz?
    Çok mağdur durumdayız bir yerlere giderken sağı solu arayıp hangi köprü açık diye sorup milleti taciz etmekten bıktım
  • telefonu deri , yada benzer kumaş kılıflar içinde kullanmayanlar için kılıf önerim var

http://www.hepsiburada.com/Liste/microsonic-anti-shock-soft-kilif-nokia-e71/ProductDetails.aspx?productId=telkilifmicant71&categoryId=16102

microsonic'in bu kılıfından aldım , telefonu cok iyi sarıyor ve e71 agır bir telefon oldugu için normalde düşmelerde ciddi hasarlar verebiliyor. Bu kılıfla onun onune geçiorsunuz. Oldukça başarılı farklı sitelerde 15-20 civarı fiyaları var öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Selamlar...
    Titreşim ayarlarını nereden yapıcaz... yani benim için 2-3 kere sert titremesi lazım... vııt yapıp bırakıyor ama farklı moda geçersem tercileri yani... orda ddaha çok yada az ... Neden ?

Teşekkürler...

o kadar kurcaladım telefonu böyle bir ayara rastlamadım yok heralde eğer yanlışım varsa düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Selamlar...

Teşekkürler...

o kadar kurcaladım telefonu böyle bir ayara rastlamadım yok heralde eğer yanlışım varsa düzeltin

bildigim kadarıyla titreşim , o tercihte seçilmiş olan zil sesi yada çalma şekli (tek bip , artarak) gibi ayarlar ile senkron çalışıyor.

yani tek bip seçiliyse kısa bir titreme ile olurken , zil sesinin başlangıcındaki uzun melodide daha uzun bi titreme yapıyor.

bu telefonda denemedim , ama bundan once kullandıgım bir çok nokia'da boyleydi bu durum

• Yeni Sürüm: Ovi Maps v3.04.2010wk32.b03 Ücretsiz Lisanslı

İndirmek için tıklayınız!

Diğer navigasyon yazılımları için "buraya" tıklayınız.

• arkadaşlar gps ile ilgili sorunlarım vardı belki sizinde işinize yarar firmware güncellemesinden sonra gps birtürlü uyduya bağlanmıyordu şöyle çözdüm.
    öncelikle Araçlar-Ayarlar-Bağlantı-Erişim Noktaları altında yeni bir erişim noktası tanımlıyoruz.
    Bağlantı ismi: GPS
    Veri Taşıyıcı: Paket veri
    Erişim noktası ismi: GPS
    Kullanıcı ismi: Yok
    Şifre sorma: Hayır
    Şifre: (**** gözüküyo bişey yazmadan geçiniz)
    Doğrulama: Normal
    Ana sayfa: Yok
    bu erişim noktasını tanımladıktan sonra Araçlar-Ayarlar-Genel-Konumlama altında Konumlama yöntemlerini Bluetooth GPS hariç hepri işaretli (Yardımlı GPS, TümleşikGPS, Şebeke Tabanlı) yine Araçlar-Ayarlar-Genel-Konumlama altında az önce oluşturduğumuz erişim noktası GPS i tanımlıyoruz (Erişim noktası:GPS , Sunucu adresi: supl.nokia.com).
    ayrıca gps uyduya daha hızlı bağlanmasını istiyorsanız ilkönce ana menüdeki GPS klasörü altında GPS verisine girin. girdiğinizde GPS uyduları aranıyor ve GPS verileri hesaplanıyor diye uyaracak. daha sonra konum-seçenek-uydu durumu yaptığınızda uyduların bulunmasını bekleyin daha sonra haritalara girdiğinizde çok daha çabuk bağlanıyor.

• Arkadaşlar e71 de,fotoğrafı kartvizit görüntüsü yaptığımızda küçük resim oluyor da neden arayan görüntüsü tam ekran görünmüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

telefonu deri , yada benzer kumaş kılıflar içinde kullanmayanlar için kılıf önerim var

http://www.hepsiburada.com/Liste/microsonic-anti-shock-soft-kilif-nokia-e71/ProductDetails.aspx?productId=telkilifmicant71&categoryId=16102

microsonic'in bu kılıfından aldım , telefonu cok iyi sarıyor ve e71 agır bir telefon oldugu için normalde düşmelerde ciddi hasarlar verebiliyor. Bu kılıfla onun onune geçiorsunuz. Oldukça başarılı farklı sitelerde 15-20 civarı fiyaları var öneririm.

işportada bu desenden görmüştüm, arkasında desen olmayanı istediğim için almamıştım. fakat istediğimi bulamadım.
    bende telefoncudan aldım bu sefer. arkasındaki deseni farklı.
    fiyatı 4 tl. 2tl ye de ekran koruyu aldım.

• arkadaşlar daha evvelde sordum bızım teller kac saatte full dolu halde sarj oluyo. benım telın sarj olması 3 saatı buluyor nerdeyse. cok uzun deılmı sızce. sızınkıler kac saatte sarj oluyor. orjınal pil ve orjınal sarj aletını kullanıyorum telefon daha 1 hafatalık.
  • Arkadaşlar ikinci el E71 aldım.Versiyon güncelleştirmesi yapmak istediğimde telefonunuzda en güncel sürüm yüklüdür gibi bir şey dedi.Bunun dışında işime yarayabilecek yazılım güncelleme vs. var mı?Bilgilendirecek arkadaşa şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk-haydut
    arkadaşlar bende telefonumu yen aldım sorum olucak. sızın tellerının kac satte sarj oluyor benımkı neredeyse tam bosalttınca pılı 3 saate yakın suruyor sarj olması.. bu sure normalmı. bırde pılınız ne kadar dayanıyor. cvplar ıcın şımdıden tşkler.

sarj etme sureniz uzun gibi geldi bana. benim e71'in sarjinin full dolmasi icin yaklasik 1,5 saat yeterli oluyor saniyorum..

surekli internet kullaniyorum, arada radyo dinliyorum. aracta gps kullaniyorum. bolca sms atip gunde yaklasik 1 saat konusuyorum. sarjim 2 gun gidiyor..
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.