Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ovi'den program yükleme konusunda sıkıntı yaşıyorum.

programı bilgisayarıma indirip oradan telefona atamıyor muyum?

çünkü telefonuma link gönderdiğinde hep avea'nın interneti ile bağlanıyor. bulunduğum yerde wireless var, bununla bağlanıp indirsin istiyorum. nasıl yapabilirim?

bir diğer sorum, nette gezerken sürekli "güvenli bağlantı açılıyor, içerik başka kimse tarafınadan görülemez", "güvenli web sayfasından çıkıyor, devam edilsin mi" diye arka arkaya 2 soru soruyor her sayfada. bu sorulardan nasıl kurtulurum? girdiğim sayfalar belli zaten, sürekli sormasından bıktım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 5 Eylül 2010; 19:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük
    arkadaşlar ovi'den program yükleme konusunda sıkıntı yaşıyorum.

çünkü telefonuma link gönderdiğinde hep avea'nın interneti ile bağlanıyor. bulunduğum yerde wireless var, bununla bağlanıp indirsin istiyorum. nasıl yapabilirim?

bir diğer sorum, nette gezerken sürekli "güvenli bağlantı açılıyor, içerik başka kimse tarafınadan görülemez", "güvenli web sayfasından çıkıyor, devam edilsin mi" diye arka arkaya 2 soru soruyor her sayfada. bu sorulardan nasıl kurtulurum? girdiğim sayfalar belli zaten, sürekli sormasından bıktım artık.

dostum link gonderme konusunu anlamadim ben pek cihazinda ovi magaza yuklu degilmi?? direk ordan girip wifi ile indirebilirsin istedigini

• Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun ve merhabalar 2.5 aydır E71 kullanıyorum telefonu çözmem fazlada uzun sürmedi telefonu tam öğrendim derken dedim hadi sürümüne bakalım v400 olarak gözüküyor araştırdım o sırada hala v400 güncel sürüm idi aradan zaman geçtikten sonra baktımki v500 çıktı telefonun product kodunu nokia sitesine girerek güncel sürümü araştırdım v400 dedi bu yaklaşık 2 hafta kadar sürdü daha sonra yine bakayım dedim birde ne görürsün v400 olan sürüm bu sefer v300 gösteriyor yani telefonum için şu anki en güncel sürüm v300 olarak gözüküyor nokia ile 2 defa iletişime geçtim ama nafile onlar yazılımın mevcut olduğunu söylüyolar ama işin aslı bende gözükmüyor ne hikmetse mesajları az çok okudum aklıma yattı product code değiştirip güncellemek ama tek bir tereddütüm var oda telefonun garantiden çıkıp çıkmaması yardımcı olursanız sevinirim.

• arkdaşlar bu hafıza kartı ile usb kablonun bağlandığı konnektörleri gizleyen yumuşak plastik kapak değişr mi ?
    Değişirsede nereden temin edebilirim ? TŞK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

arkadaşlar ovi'den program yükleme konusunda sıkıntı yaşıyorum.

her seferinde wifi ile vs sormasını istersen, WEB > seçenekler > Genel > erişim noktasını sormasını sağlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yeni Sürüm: Ovi Maps v3.04.2010wk32.b03 Ücretsiz Lisanslı

İndirmek için tıklayınız!

Diğer navigasyon yazılımları için "buraya" tıklayınız.

Selam,

verdiğiniz linkten indirdiğim Ovi Maps programını telefona atıp yüklemeye çalıştım ancak program telefonunuzla uyumlu değil gibi bir mesaj verdi. programlarda sorun mu var ben indirirken bir sorun olmuş olabilir mi? tekrar mı indirip denesem?

Telefonum E71, yazılım sürümü 500lü...

• Telefonu sirf gorunusu icin kullaniyorum , ne gpsi ,ne camerasi,nede nokia'nin symbian 3 isletim sistemi, bes para etmez ..
  • 2 haftadır falan e63 kullanıyorum, özellik olarak falan gayet memnunum. fakat görünüş açısından kararsız kaldım acaba e71 ile değiştirsem mi diye. fakat yazılım sorunlarını falan okuyunca dedim acaba pişman olur muyum... zaten telefona bir opera, bir de ebuddy kuruyorum, sadece internet amaçlı kullanıyorum. sizce değiştireyim mi arkadaşlar?
  • arkadaşlar başlık çok başıboş kalmış ya kimse yok mu yardım edicek, almaya çıkıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yadayadayada

arkadaşlar başlık çok başıboş kalmış ya kimse yok mu yardım edicek, almaya çıkıcam?

bence değiştirme. gerek yok !
    boşuna para vermiş olursun.
    işlemci olarak e63 ne kullanıyor bilmiyorum ama. çıldırtacak düzeyde yavaş olduğunu sanmıyorum.
    hem dediğiniz işlemlere, gayet normal bir kullanıcıysanız yeter de artar bile.
    bence paranızı boşa harcamamanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

Telefonu sirf gorunusu icin kullaniyorum , ne gpsi ,ne camerasi,nede nokia'nin symbian 3 isletim sistemi, bes para etmez ..

neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

Telefonu sirf gorunusu icin kullaniyorum , ne gpsi ,ne camerasi,nede nokia'nin symbian 3 isletim sistemi, bes para etmez ..

Keşke hiç almasaymışsınız telefona yazık. Hatta siz bir daha telefon almayın.

Böyle kişileri gördükçe şu telefonları bizim için yapan adamlara üzülüyorum be
  • merhabalar
    telefona hard format atmıştım, açtığım zaman uygulama hafıza kartından yüklenemiyor diyor hangi programlar olduğununda söylemiyor nedir bunlar?
  • Dostlar önceden konuşulduysa affola, nette de aradım ama bulamadım artık size soracağım :

Ovi kurulumundan sonra mı oldu nasıl oldu bilemiyorum ama artık Rehber'e girdiğimde

Kaydol
    Oturum Aç

şeklinde Ovi hesapla ilgili bağlantı yapmamı gerektiren kısım geliyor, rehberi göremiyorum.

Bu aptal şeyden nasıl kurtulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymondSerway

merhabalar
    telefona hard format atmıştım, açtığım zaman uygulama hafıza kartından yüklenemiyor diyor hangi programlar olduğununda söylemiyor nedir bunlar?

uygulama yöneticisinde ki programları kaldır sorun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

quote:

merhabalar

hocam uygulama yöneticisindeki bütün programları kaldırıyım mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

quote:

merhabalar

hocam uygulama yöneticisindeki bütün programları kaldırıyım mı?

hayır hayır, uygulama yöneticisinde yanında yüklenmedi yazanları kaldıracaksın sadece...

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Dostlar önceden konuşulduysa affola, nette de aradım ama bulamadım artık size soracağım :

Ovi kurulumundan sonra mı oldu nasıl oldu bilemiyorum ama artık Rehber'e girdiğimde

Kaydol
    Oturum Aç

şeklinde Ovi hesapla ilgili bağlantı yapmamı gerektiren kısım geliyor, rehberi göremiyorum.

Bu aptal şeyden nasıl kurtulabilirim?

Sorunu Nokia Yardım hattını arayarak çözdüm. Rehber'e geldiğinizde yukarıdaki kısımda REHBER yazan yeri Telefon ile değiştirmek için bir kez sol tuşa basıp gekerek ve ok tuşu ile değiştiriyormuşuz.

• Arkadaşlar telefondan memnun musunuz ? Alsam pişman olurmuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakres93

Arkadaşlar telefondan memnun musunuz ? Alsam pişman olurmuyum ?

henüz pişman olan görmedim duymadım . 6-7 tane arkadaşımda var hiç birinin sıkıntısı olmadı henüz
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.