Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Orijinalden alıntı: r.quaresma7

quote:

quote:

arkadaşlar opera'dan wifi ile internete bağlanabiliyor muyuz? bir de opera'yla girdiğimizde facebook'ta sohbet açabiliyor muyuz? Açamıyorsak wifi ile girebileceğimiz ve facebook'ta sohbet açabileceğimiz önerdiğiniz bir program var mı? Şimdiden teşekkürler.

Operadan maalesef sohbet yapamazsın.
    Sohbet için eBuddy messenger kullanmanı öneririm.
    eBuddy ile msn, facebook, gmail, yahoo vs. görüşmelerini yapabilirsin.

Teşekkür ederim. eBuddy'ye wifi kullanarak girebilirim değil mi? Ben pek anlamıyorum da.

Rica ederim.
    Wifi ile olur mu bilmiyorum ama edge ile oluyor bundan eminim.
    Büyük ihtimal olur ama.
    Sonucu burdan paylaşırsan sevinirim.

tabiki olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar opera'dan wifi ile internete bağlanabiliyor muyuz? bir de opera'yla girdiğimizde facebook'ta sohbet açabiliyor muyuz? Açamıyorsak wifi ile girebileceğimiz ve facebook'ta sohbet açabileceğimiz önerdiğiniz bir program var mı? Şimdiden teşekkürler.

Operadan maalesef sohbet yapamazsın.
    Sohbet için eBuddy messenger kullanmanı öneririm.
    eBuddy ile msn, facebook, gmail, yahoo vs. görüşmelerini yapabilirsin.

Teşekkür ederim. eBuddy'ye wifi kullanarak girebilirim değil mi? Ben pek anlamıyorum da.

Rica ederim.
    Wifi ile olur mu bilmiyorum ama edge ile oluyor bundan eminim.
    Büyük ihtimal olur ama.
    Sonucu burdan paylaşırsan sevinirim.

tabiki olur...

FACEBOOK DAN SOHBEt ETMEK İÇİN nimbuzz u da öneririm..

geri kalan bütün programlar için telefon sana sorar. WIFI ile bağlanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 18 Eylül 2010; 18:09:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

arkadaşlar birini ararken kaç dakka konuştuğun ekranda çıkmıyo nası değiştirebiliriz?

ayarlar > telefon > arama > arama süresini göster ve arama sonrası özeti.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak bir türlü çözemedim ,

Ben telefonu yeni aldım fakat sim karttaki telefon bilgilerime bir türlü ulaşmıyorum,

Telefon ön yüzündeki rehbere tıkladığımda kaydol ve oturum aç diyor anlamadım gitti

Acil telefon etmem lazım ama neden bulamıyorum aktif değil anlamış değilim :(

Acil yardımlarınıza ihtiyacım var.

NOT : ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 19 Eylül 2010; 23:16:45 >
  • Bu telefonu 2.el alırken nelerine dikkat etmeliyiz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Bu telefonu 2.el alırken nelerine dikkat etmeliyiz ??

alırken kasada göçme,ezilme var mı dikkat et.ezilme varsa telefon düşürülmüş demektir
    klavyesini kontrol et.tuşların durumuna bak.kendimden biliyorum bazen hızlı msj atıcam diye Allah ne verdiyse basıyorum tuşlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo
    Arkadaşlar bir sorum olacak bir türlü çözemedim ,

Ben telefonu yeni aldım fakat sim karttaki telefon bilgilerime bir türlü ulaşmıyorum,

Telefon ön yüzündeki rehbere tıkladığımda kaydol ve oturum aç diyor anlamadım gitti

Acil telefon etmem lazım ama neden bulamıyorum aktif değil anlamış değilim :(

Acil yardımlarınıza ihtiyacım var.

NOT : ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM

Bizimlede paylaşırsan iyi olur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Bu telefonu 2.el alırken nelerine dikkat etmeliyiz ??

alırken kasada göçme,ezilme var mı dikkat et.ezilme varsa telefon düşürülmüş demektir
    klavyesini kontrol et.tuşların durumuna bak.kendimden biliyorum bazen hızlı msj atıcam diye Allah ne verdiyse basıyorum tuşlara

başka nerelerine bakmalıyım ?
  • slm arkadaşlar. Bende baştan sonra bütün yorumları okudum sayılır. Fakat camerası için bi tane olumlu yoruma rastlamadım. Bu kadar kötü mü yaw? Kullanan arkadaşlardan bi foto upload etmelerini rica etsem? Bir de açma kapama tuşu kırmızı sanırım acaip sırıtıyo bütün karizmayı bozmuş orda... Almayı düşünüyodum wazgeçtim gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faead -- 21 Eylül 2010; 14:55:57 >
  • merhaba
    nimbuzz da facebook acamiyorum.facebook basligina tikliyorum mail adresim gozzukuyo ama profilime girmiyo/yardimci olabilecek arkadas varmidir? tsk
  • quote:

Orijinalden alıntı: faead

slm arkadaşlar. Bende baştan sonra bütün yorumları okudum sayılır. Fakat camerası için bi tane olumlu yoruma rastlamadım. Bu kadar kötü mü yaw? Kullanan arkadaşlardan bi foto upload etmelerini rica etsem? Bir de açma kapama tuşu kırmızı sanırım acaip sırıtıyo bütün karizmayı bozmuş orda... Almayı düşünüyodum wazgeçtim gibi...

Ben kamerasını beğendim açık alanda mükemmel ,

fakat akşam çok iyi çekmiyor.. Buda bir gerçek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faead

slm arkadaşlar. Bende baştan sonra bütün yorumları okudum sayılır. Fakat camerası için bi tane olumlu yoruma rastlamadım. Bu kadar kötü mü yaw? Kullanan arkadaşlardan bi foto upload etmelerini rica etsem? Bir de açma kapama tuşu kırmızı sanırım acaip sırıtıyo bütün karizmayı bozmuş orda... Almayı düşünüyodum wazgeçtim gibi...

Bencede gayet iyi kamerası, netleştirme dahi var...
    Bu serinin bence en iyi telefonu ben çok memnunum
  • Nokia hesabı oluşturamıyorum.Sorun nedir
  • arkadaşlar e71 cep telefonu almalımıyım.

e72 aldım abi arızalı olduğu için iade ettim ve telefondan soğudum sizce e71 almalımıyım işte yol haritası kurucam maillerimi anlık alıcam msn kullanıcam okadar sizce bu telefon bu paraya değermi yoksa e63 mü alayım gps ten vazgeçip
  • Arkadaşlar ben biraz acemiyim bu konulardan telefonu aldım nokianın avrupa sitesinden nokia e71 için mapsi indirdim pc suiteden telefona atıp hemen o ara kurdum sonra telefonu pcden çıkarıp alınca ortalıkda maps falan yok nerede olduğunu bulamıyorum dahi kısaca ben harita açmak istiyorum ama bir türlü açamadım arkadaşlar sorunum budur.Birde facebookdayken sohbet etmek mümkünmüdür bu telefon ile yardım ederseniz çok sevinicem arkadaşlarım.İyi forumlar olsun.
  • merhaba arkadaşlar tel. ilk cıktıgı gunden beri kullanıyorum hatta 2.ciyi aldım 1.ci duvarda patlatı anakartı kırılmış yapamadılar tel. kullanımı gayet guzel ve kolay ama kasma sorununa hala cozum bulamadık yaklaşık tel 1 gun acık kaldıgı kasma yapmaya baslıyor ve tel. donuyor bir işlem yapamıyorsun ya uzunca bir süre açma- kapama dugmesine basman lazım yada pili cıkarman gerekiyor. bun dısında bir tel yok yok ne alarsan var keske kamerası 5 mb olsaydı o zaman daha ii olurdu e 72 i de bu tür sorunlar olmuyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar e71 cep telefonu almalımıyım.

e72 aldım abi arızalı olduğu için iade ettim ve telefondan soğudum sizce e71 almalımıyım işte yol haritası kurucam maillerimi anlık alıcam msn kullanıcam okadar sizce bu telefon bu paraya değermi yoksa e63 mü alayım gps ten vazgeçip

vallahi cem kardeş ben nişanlıma aldım gayet memnun o dediklerinin hepsini yapıyor kendisi

Bence hiç düşünmeden al derim
  • burco selam e71 mi satın aldın

abi bugün piyasayı altını üstüne getirdim. e71 cep telefonunu bulamadım sanki piyasadan çekilmiş veya tedavülden kaldırmışlar hiç bir yerde e71 yok abicim e72 var ve inadına e72 almadım.

telefon acaba artık satılmicakmi nedir yada e72 satılsın diyemi yapıyorlar acaba.
  • arkadaşlar bugun elimdeki 3 yıllık 5610'un üzerine 200 ytl vererek tertemiz ikinci el e71 satın aldım, telefon gayet güzel duruyor ve kullanışlı birşeye benziyor.Burada merak ettiğim e71 için piyasadaki en iyi versiyon sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

burco selam e71 mi satın aldın

abi bugün piyasayı altını üstüne getirdim. e71 cep telefonunu bulamadım sanki piyasadan çekilmiş veya tedavülden kaldırmışlar hiç bir yerde e71 yok abicim e72 var ve inadına e72 almadım.

telefon acaba artık satılmicakmi nedir yada e72 satılsın diyemi yapıyorlar acaba.

Kardes nerde oturuyosun ben cogu yerde gordum e71
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.