Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evomania

quote:

Orijinalden alıntı: sofinsky

push mail: herhangi bir pop mail ini sms gibi geldiginde sesli bildiirimiyle seni uayaran mail programıdır...

diyelimki gmail hesabın var: kuruyorsun ve mail aldıgında bildirim telefonun ageliyor ve uyarı mesajı alıyorsun.

ben push mail in ne olduğunu biliyorum da hotmail hesabım için ne yapmalıyım push mail olması için onu danışmak istemiştim

ovi magazadan nokia messaging programini indir ve kur daha sonra hotmail adresini ve sifreni gir program otomatik kuruyor ve maillerin push olarak dusmeye basliyor.kullanisli bir program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

quote:

push mail: herhangi bir pop mail ini sms gibi geldiginde sesli bildiirimiyle seni uayaran mail programıdır...

diyelimki gmail hesabın var: kuruyorsun ve mail aldıgında bildirim telefonun ageliyor ve uyarı mesajı alıyorsun.

ben push mail in ne olduğunu biliyorum da hotmail hesabım için ne yapmalıyım push mail olması için onu danışmak istemiştim

ovi magazadan nokia messaging programini indir ve kur daha sonra hotmail adresini ve sifreni gir program otomatik kuruyor ve maillerin push olarak dusmeye basliyor.kullanisli bir program.

tamam ben bu söylediklerini yapmıştım.senkronizasyon süresi falan var ya onları nasıl ayarlıyoruz ? süresi falan önemli mi ?

• suresini diledigin gibi ayarlayabilirsin. Nokia mesaging- ayarlar-icinde: hangi gunler, hangi saatler arasi ve hangi sikllikta mail kontrolu yapabilecegin mevcut. Secimi istedigin gibi yapabilirsin.
  • quote:

suresini diledigin gibi ayarlayabilirsin. Nokia mesaging- ayarlar-icinde: hangi gunler, hangi saatler arasi ve hangi sikllikta mail kontrolu yapabilecegin mevcut. Secimi istedigin gibi yapabilirsin.

ya o zaman onun adı push mail olmaz ki.push mail dediğin anında mail kutusuna geleni yönlendirmesi demek.diğer türlü övünülen push mail in bir anlamı kalmaz
  • quote:

quote:

suresini diledigin gibi ayarlayabilirsin. Nokia mesaging- ayarlar-icinde: hangi gunler, hangi saatler arasi ve hangi sikllikta mail kontrolu yapabilecegin mevcut. Secimi istedigin gibi yapabilirsin.

ya o zaman onun adı push mail olmaz ki.push mail dediğin anında mail kutusuna geleni yönlendirmesi demek.diğer türlü övünülen push mail in bir anlamı kalmaz

Arkadasimoutlook kullanıyorsan ne demek istediğimi çok rahat anlamalısın...
    Tabiki eger kendin kuruyorsan:)
  • quote:

quote:

quote:

hocam outlook degil de windows live mail programi kullaniyorum.dolayisiyla anlamadim. Saglik olsun :) aliskinim iphone dan 15 dakikada bir kontrole sorun da olmuyor cok

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam outlook degil de windows live mail programi kullaniyorum.dolayisiyla anlamadim. Saglik olsun :) aliskinim iphone dan 15 dakikada bir kontrole sorun da olmuyor cok

5 dk da bir yada istersen aninda gelir maillerin push ta;) ama sen i phone kullan daga dogrusu o sana nasil kullanacagini soylesin. Hakimiyet ureticide olsun. Ne de olsa ismi var isini gordukten snr ne geregi var ki;
    pdf, excel, word vb dosyalari acip ustunde degisikler yaparken.... Ya neyse hic girmeyelim bunlara :) sen telinden(oyuncagindan) bende takozumdan memnunum:) kullanmadigim icinde ablama hediye ettigim iphonu 6 yasindaki yigenim araba yarislari icin kullaniyor zaten...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5 dk da bir yada istersen aninda gelir maillerin push ta;) ama sen i phone kullan daga dogrusu o sana nasil kullanacagini soylesin. Hakimiyet ureticide olsun. Ne de olsa ismi var isini gordukten snr ne geregi var ki;
    pdf, excel, word vb dosyalari acip ustunde degisikler yaparken.... Ya neyse hic girmeyelim bunlara :) sen telinden(oyuncagindan) bende takozumdan memnunum:) kullanmadigim icinde ablama hediye ettigim iphonu 6 yasindaki yigenim araba yarislari icin kullaniyor zaten...

demekki sen iphone kullanmayi bilmiyormussun.team viewer indan tut web tarayisina kadar her turlu koyar elimizdeki takoza o telefon.ben e71 i de e52 yi de iphone u da cok severek kullandim ve su anda iphone u mezun oldu diye abime verdigim icin e71 i aldim ondan onu kullaniyorum.herseyden once insanlara saygili olacaksin elindeki cihaza takoz dememeyi ya da baskalarinin cihazlarini asagilamamayi bileceksin.oyle ya da boyle her iki cihazi kullanirken de bir eksiklik hissetmedim.ama o begenmedigin iphone wifi ve sebeke interneti arasinda gecisi bile kendisi yapiyor.elbette her cihazda eksikler olacaktir onemli olan eksikliklerin sana koymamasi.senin kullandigin takozu senden once biz kullanioduk.2 hafta kullanip da master yaptim diye dolanma ortada e71 hakkinda

• Merhabalar birkaç sorum olacaktı. Konunun tamamını okuyamadığım için ve konu kirliliği olmaması açısından buraya sormak istedim. Şimdi elimde n95 var. Ama ben değiştirmek istiyorum tercihimi e71den yana kullanacağım ama bir kaç gün önc arkadaşlar kafamı kurtlandırdı. Belli bir süre sonra klavyesinde bazı harfler basmıyormuş temassızlık oluyormuş falan dediler. Merak ettiğim bu tür problemler varmı ? yada kronik arızaları mevcutmu telefonunun ? Eğer böyle birşey varsa bana alternatif olarak ne önerebilirsiniz ?
    Benim şu anda ki fikrim e71 olmazsa e52'ye yöneleceğim ancak içime sinen e71 ama derseniz ki sonradan başın ağrır o zaman bana alternatiflerde bulunun lütfen.
    Teşekkürler
  • @orhan6894 1 ayda rahat 3000 mesaj üzerinde mesaj yazıyorum klavyesinde bir sorun meydana gelmedi.. kronik arıza olarak arama yapıldığında karşı taraf yanıt vermezse bir süreliğine telefonun kilitlenmesi, bazen sık yaşanmasada arama geldiği sırada arama yapılırken arama pozisyonunda telefonun kitlenmesi ve pil çıkarılmadan düzelmemesi, sesin aramalarda karşı tarafa 1 saniye geç gitmesi gibi sorunlar var.. format, yazılım güncelleme gibi şeyler fayda etmiyor ancak bu sorunu yaşamayanlar da olabiliyor şahsen ben yaşıyorum ve beni biraz sinir ediyor..

neden E serisi düşündüğünüzü bilmiyorum ancak ciddi boyutlarda internet, ofis gibi iş üzerine yoğunlaşan ve seri klavye gerektiren işlemler yapmayacaksanız E serilerinden uzak durun. illaki E71 alacaksanız E72 ye göz atın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

@orhan6894 1 ayda rahat 3000 mesaj üzerinde mesaj yazıyorum klavyesinde bir sorun meydana gelmedi.. kronik arıza olarak arama yapıldığında karşı taraf yanıt vermezse bir süreliğine telefonun kilitlenmesi, bazen sık yaşanmasada arama geldiği sırada arama yapılırken arama pozisyonunda telefonun kitlenmesi ve pil çıkarılmadan düzelmemesi, sesin aramalarda karşı tarafa 1 saniye geç gitmesi gibi sorunlar var.. format, yazılım güncelleme gibi şeyler fayda etmiyor ancak bu sorunu yaşamayanlar da olabiliyor şahsen ben yaşıyorum ve beni biraz sinir ediyor..

neden E serisi düşündüğünüzü bilmiyorum ancak ciddi boyutlarda internet, ofis gibi iş üzerine yoğunlaşan ve seri klavye gerektiren işlemler yapmayacaksanız E serilerinden uzak durun. illaki E71 alacaksanız E72 ye göz atın derim.

Hocam bende ciddi oranlarda mesajlaşıyorum. Bundan dolayı tercih ettim e71'i klavye'ye sahip olduğu için. E72 hakkında da bir sürü güncelleme, yazılım vs. vs. gibi işlemler yapılması gerekiyormuş kullananlar pek memnun değiller gibi onlarla da ben uğraşamam. Ki bütçemide aşıyor açıkcası. Çok aman aman bi internet işim olmasa da ders ortasında sıkılıp Face'ye girmek hiçte fena olmuyor aslında
    E serisi tercih etmemin amacı gösterişi var, kalite şıklık ön planda ve iş adamı serisi olduğundan biraz daha sağlam olur diye düşünüyorum ama emin olun kafam allak bullak oldu şu anda .

Düzeltme: İmla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 11 Ekim 2010; 18:20:47 >

• @orhan6894 normal bir telefon kullanıcısysan güncellemeler programlar filan işine yaramayacaktır zaten o bahsedilen durumlar telefon hackleme olayları ki ben hala ne işe yaradığını anlayabilmiş değilim önüme gelen her programı kurmuyorum zaten sadece tema ve video oynatıcı yetiyor bana zaten E serisinin kötü yanı da multimedyasının gelişmiş olmaması.. Pek kaliteli mp3 sesi, video fotoğraf görüntüsü beklememen gerekiyor yani.. mesaj yazması gerçekten kolay oluyor tuşlar küçük olsa da kocaman parmakla bile zor olmuyor yazmak kendimden biliyorum sağlamlık konusunda hem fikir değilim malesef masama biraz yukardan (5 6 parmak civarı) telefonu atmıştım kamera tarafındaki plastiği çatladı Allahtan tam ortadan çatladı kameranın çekimine sorun teşkil etmedi eğer makinayı alırsan koruyucu kılıf (anti şok için) kullanmanı tavsiye ederim. E71 güzel bir telefon ancak seçimim olsaydı E72 veya N serisi alırdım benim beklentilerimi pek karşılamıyor açıkcası hediye olduğu için kullanıyorum tabi başkalarının görüşünüde alman lazım ben sadece olumsuzluklardan bahsettim telefonun bir çok harika yönü var elbette

• Nokia, daha basit telefonlarına kullanışlı fotoğraf görüntüleme yazılımları atsa da E71'e koyduğu fotoğraf görüntüleyicisi çok zayıf. Ben 1-2 alternatif yazılıma vaktım ve yine Nokia'nın Photo Browser adlı yazılımını buldum, indirdim ve kurdum. Sanırım yazılım diğer Nokia modellerinde standart halde geliyor. Bize de sonradan yüklemek düşüyor.

http://rapidshare.com/files/424435214/PhotoBrowser_31_32NoAccel_0_9_4.sisx
  • evomania dostum ben kendi kullanigim telefona tkoz diyerek aslinda mutevazilik yaptim bi bakima cunku amacim tartismak degil burda;)
    Kullanisli bulmadigim icin verdim iphonuda. Cok severek kullanan bir dunya arkadasim var ama herzaman farkli seyleri sevdigim arkadaslarim.
    Iki senedir e71 kullaniyorum ve bir ay oncesine kadarda hic degistirme gereksinimi duymadim.aldigim telefonlari genelde uzun sure kullanirim. Ama tamda soledigin gibi
    Internet kullaniminda gelsimis ozellikler isteigimden artik yenileme zamani geldi.Yenilik manyakligi yok yani ihtiyacimi belirlerim, gerekeni kullanirim. Sana da huzurlu gunlerde kullanmani dilet htc desire i bi kontrol etmeni tavsiye ederim.
    Iyi forumlar dostum, sakin ol; kimseyi kirmak ve asagilamak gibi bi niyetim yada dusuncem yok.
    Saygilar...
  • quote:

evomania dostum ben kendi kullanigim telefona tkoz diyerek aslinda mutevazilik yaptim bi bakima cunku amacim tartismak degil burda;)
    Kullanisli bulmadigim icin verdim iphonuda. Cok severek kullanan bir dunya arkadasim var ama herzaman farkli seyleri sevdigim arkadaslarim.
    Iki senedir e71 kullaniyorum ve bir ay oncesine kadarda hic degistirme gereksinimi duymadim.aldigim telefonlari genelde uzun sure kullanirim. Ama tamda soledigin gibi
    Internet kullaniminda gelsimis ozellikler isteigimden artik yenileme zamani geldi.Yenilik manyakligi yok yani ihtiyacimi belirlerim, gerekeni kullanirim. Sana da huzurlu gunlerde kullanmani dilet htc desire i bi kontrol etmeni tavsiye ederim.
    Iyi forumlar dostum, sakin ol; kimseyi kirmak ve asagilamak gibi bi niyetim yada dusuncem yok.
    Saygilar...

hd2 yi çok övmüşlerdi windows mobile sevmediğim için alternatifi olarak araştırdığımda android olarak çıkmıştı karşıma ama canlı görmek nasip olmadı daha.ondan önce wildfire çok dikkatimi çekti.bekliyorum ikinci ele düşsün diye sıfırına o kadar para vermek istemiyorum.

• evomania ;
    Eger firsatin olursa ve istanbul da yaşıyorsan mutlaka tahtakaleye ugrada telefon gör dostum.
    HTC DESİRE. android ve tel uçuyor, tamamen pc dekine yakın bir internet deneyimi. ekran kalitesi root kolaylığı.
    bugun yada yarın alıcam bi tane ikinci bi tel olarak. arkadaşlarıma gönderdim burdan kullanıyorlar çok memnunlar( ayıptır söylemesi iphon a veda ettiler) :))

Wildfire da bi çok android uygulamasında çakışmalar oluyor diye okudum yine bu sitedeki forumunda.
    evet biraz daga ucuz ama digerinin kalitesi çok farklı. eger fırsatın olursa DESİRE I kaçırma derim.
  • ya arkadaşlar acil yardım istiyorum.. Nedenini bilmiyorum ancak GPS de problem var. hani uydu bulma sinyali var ya sarı yeşil sağ altta.. bende hep kırmızı ve düzeltemiyorum güncellesemde... Daha önce cevaplandı mı bilemiyorum ama şimdiden teşekkürler.
  • quote:

evomania ;
    Eger firsatin olursa ve istanbul da yaşıyorsan mutlaka tahtakaleye ugrada telefon gör dostum.
    HTC DESİRE. android ve tel uçuyor, tamamen pc dekine yakın bir internet deneyimi. ekran kalitesi root kolaylığı.
    bugun yada yarın alıcam bi tane ikinci bi tel olarak. arkadaşlarıma gönderdim burdan kullanıyorlar çok memnunlar( ayıptır söylemesi iphon a veda ettiler) :))

Wildfire da bi çok android uygulamasında çakışmalar oluyor diye okudum yine bu sitedeki forumunda.
    evet biraz daga ucuz ama digerinin kalitesi çok farklı. eger fırsatın olursa DESİRE I kaçırma derim.

bakalım denk gelirse çakarız bi tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

@orhan6894 normal bir telefon kullanıcısysan güncellemeler programlar filan işine yaramayacaktır zaten o bahsedilen durumlar telefon hackleme olayları ki ben hala ne işe yaradığını anlayabilmiş değilim önüme gelen her programı kurmuyorum zaten sadece tema ve video oynatıcı yetiyor bana zaten E serisinin kötü yanı da multimedyasının gelişmiş olmaması.. Pek kaliteli mp3 sesi, video fotoğraf görüntüsü beklememen gerekiyor yani.. mesaj yazması gerçekten kolay oluyor tuşlar küçük olsa da kocaman parmakla bile zor olmuyor yazmak kendimden biliyorum sağlamlık konusunda hem fikir değilim malesef masama biraz yukardan (5 6 parmak civarı) telefonu atmıştım kamera tarafındaki plastiği çatladı Allahtan tam ortadan çatladı kameranın çekimine sorun teşkil etmedi eğer makinayı alırsan koruyucu kılıf (anti şok için) kullanmanı tavsiye ederim. E71 güzel bir telefon ancak seçimim olsaydı E72 veya N serisi alırdım benim beklentilerimi pek karşılamıyor açıkcası hediye olduğu için kullanıyorum tabi başkalarının görüşünüde alman lazım ben sadece olumsuzluklardan bahsettim telefonun bir çok harika yönü var elbette

Anladım hocam. Önerilerinizi dikkate alacağım, şimdi e71 mi e52 mi e63 mü diye kara kara düşünmeye başladım.

• arkadaşlar E71 den çok memnunum hızıda fena değil özellik bakımından yok yok zaten ama benim sorunum şu: fotoğraflarda çizgiler var. yani kamerayı açıyorum ekranda görüntüde çizgiler çıkıyo ve çektiğim fotoğraflardada bu olay var. acaba kamerasındanmı ekranındanmı bu sorun? aynı yerleri arkadaşımın E71 le çekiyorum ışık loş olsa bile cam gibi çıkıyo ondan. resimleri koyuyorum fikri olan varsa yardım edermii? servisemi vermem gerekiyo yoksa?

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.