Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefon hafıza kartım durduk yerde biçimlendirme yaptı...
    Sonrasında kullandığım programları yükledim; opera, işcep vs...
    Ancak sonrasında uygulamaları açmak ya da tümden kaldırmak istediğimde aşağıdaki mesajları alıyorum:

UYG. KAPANDI:
    SYSTEM AMS MAİN
    KERN-EXEC 3

UYG. KAPANDI
    SWINSTSVRUI
    VİEWSRV 11

Konu ile ilgili fikri olan var mı ? Ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witter -- 22 Ekim 2010; 11:45:53 >
  • bu tel.ile garanti bankasının wap sitesine girip (wap.garanti.com) kullanabilen varmı?siteyi açılıp giriş yaptıktan sonra desteklenmiyor diye uyarı veriyor.yardım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

pil ile ilgili sıkıntı çekenler bu ürünü satın alabilirler. hem uygun hem kaliteli hemde ücretsiz kargo

http://cgi.ebay.co.uk/2500Mah-BP4L-Battery-Nokia-N97-E71-E63-E61i-E63-E90-/290457707155?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item43a0a0e293

alıp kullanan var mı?

• Bu telefondan almayı düşünüyorum yorumlar gayet iyi görünüyor fakat hala emin değilim.
    Sizce ne yapmalıyım???
  • dostlar bu telefon için önerebileceğiniz program,tema,oyun v.s uygulamalar var mı?
    Şu an sadece nokia nın sitesinden indirdiğim opera mobile dışında yüklü bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter

Selam arkadaşlar,

Telefon hafıza kartım durduk yerde biçimlendirme yaptı...
    Sonrasında kullandığım programları yükledim; opera, işcep vs...
    Ancak sonrasında uygulamaları açmak ya da tümden kaldırmak istediğimde aşağıdaki mesajları alıyorum:

UYG. KAPANDI:
    SYSTEM AMS MAİN
    KERN-EXEC 3

UYG. KAPANDI
    SWINSTSVRUI
    VİEWSRV 11

Konu ile ilgili fikri olan var mı ? Ne yapabilirim ?

Telefonu güncelleyip, update yaptım sorunlar çözüldü, herkese duyrulur...
  • slm nokia e 71 aldım daha yeni sitedeki yorumlara bakıyorum versiyon olarak 400 den falan bahsediliyor.Telefonumun versiyonunu nerden ögrene bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsemo

slm nokia e 71 aldım daha yeni sitedeki yorumlara bakıyorum versiyon olarak 400 den falan bahsediliyor.Telefonumun versiyonunu nerden ögrene bilirim

*#0000# Tuşlayarak versiyonunuza bakabilirsiniz.

Bu arada arkadaşlar telefonun son versiyonunda herhangi bir sorun var mı? Yada eski versiyonlara nazaran nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

pil ile ilgili sıkıntı çekenler bu ürünü satın alabilirler. hem uygun hem kaliteli hemde ücretsiz kargo

http://cgi.ebay.co.uk/2500Mah-BP4L-Battery-Nokia-N97-E71-E63-E61i-E63-E90-/290457707155?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item43a0a0e293

alıp kullanan var mı?

bu pilin üzerinde bariz "china" yazısı var.
    bende telefoncudan 10-15 tl verip bir tane yedek "çin orjinal" diye sattığı bataryadan aldım. daha tam performans vermedi pil ama orjinali kadar gitmecek gibi.
    e buy dan bekleyeceğinize, gidip telefonculardan almanızı tavsiye ederim.

ayrıca yedek bataryayı şarj etmek için de şöyle bir aparatım var;

(http://urun.gittigidiyor.com/Nokia-BP-4L-E71-E63-Batarya-Sarj-Aleti-AC-USB_W0QQidZZ31465956)

• merhaba..
    arkadaşlar.. telefonu ilk aldığımda çok güzel bi araba yarışı vardı içinde.. güncellemeler sonrasında kayboldu oyun.. geri getirebilmem mümkün mü?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • arkdaşlar telefonla konusurken hoparlorden bi zırıltı gelmekte.Sorunu nasıl giderebişirim acaba ? (V500)
  • HandsFree modunda mı veriyor cızırtıyı yoksa normal hoparlör modunda mı? Tüm aramalarda mı oluyor belli kişilerle konuşurken mi oluyor?
  • normal konusma sirasinda herturlu aramalarda cizirti sesi veriyor.kulaklik sesini kismak zorunda kaldim.konusulanlari zor anliyorum.handsfree de problem yok.
  • mutlu bayramlar.
  • iyi bayramlar hepimize. Yeni firmware çıkmış. Mesaj geldi. Dışarda olduğumdan göremedim ne var yeni acaba?
  • son yazlım hala 500.21.009 gözüküyor yeni firmware yok sanırım..
    Telefonun wireless bağlantısı beni çıldırttı hiç bir şifresiz ağa bağlanamıyor satıcam artık telefondan soğudum.
  • Ortalıkta yeni sürüm falan yok. Bana da geldi o mesaj bu sabah.
  • navifirm programı ile baktıgımda v501 gözüküyo.deniyim bakıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfree
    navifirm programı ile baktıgımda v501 gözüküyo.deniyim bakıyım.

nedir son durum?
  • v501 görünüyo turkcell i seciyorum fakat güncellemiyo nedense.
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.