Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E71 i güncelledim ancak telefon rehberim kayboldu yedekten rehberi yuklemek istediğimde yukleniyor diyor ancak hata veriyordu yeniden guncellemek istedim ama yukleme sırasında hata verdı ve suan telefon acılmıyor ne yapabilirim yeniden yuklemede yapamıyorum.
  • e63 kullanıyorum beyler. Üste para verip e71 almak var aklımda. e63 tam anlamıyla sorunsuz bir telefon. e71 i metal kasa ve gps için alıyorum öncelikle. Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

e63 kullanıyorum beyler. Üste para verip e71 almak var aklımda. e63 tam anlamıyla sorunsuz bir telefon. e71 i metal kasa ve gps için alıyorum öncelikle. Tavsiye eder misiniz?

Bence artık e72 alın. Bir üst mesajdaki gibi sorunları yeni nesilde yaşamazsınız mesela. Bende iki cihazda var kullanıcı olarak söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 19 Kasım 2010; 22:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72
    quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

e63 kullanıyorum beyler. Üste para verip e71 almak var aklımda. e63 tam anlamıyla sorunsuz bir telefon. e71 i metal kasa ve gps için alıyorum öncelikle. Tavsiye eder misiniz?

Bence artık e72 alın. Bir üst mesajdaki gibi sorunları yeni nesilde yaşamazsınız mesela. Bende iki cihazda var kullanıcı olarak söylüyorum

e71 icin yeni versiyon varmı
  • merhaba.
    sonunda dün e71 beyaz aldım :)
    birkaç sorum var, tüm başlığı birkaç ay önce okumuştum ama yazıldı mı hatırlayamıyorum,
    yeni mesaj aldığımızda ekranda 1 yeni mesaj olarak görünüyor. x kişisinden 1 yeni mesaj olarak görünme imkanı yokmu?
    iletim raporları 20 taneyle sınırlı. arttırabiliyor muyuz? ayarlara baktım bulamadım.
    wirelessa bağlı gözüktüğü halde herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda hata veriyor, bağlanamıyor diyor. sorunu nasıl anlayabilirim?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoebe

merhaba.
    sonunda dün e71 beyaz aldım :)
    birkaç sorum var, tüm başlığı birkaç ay önce okumuştum ama yazıldı mı hatırlayamıyorum,
    yeni mesaj aldığımızda ekranda 1 yeni mesaj olarak görünüyor. x kişisinden 1 yeni mesaj olarak görünme imkanı yokmu?
    iletim raporları 20 taneyle sınırlı. arttırabiliyor muyuz? ayarlara baktım bulamadım.
    wirelessa bağlı gözüktüğü halde herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda hata veriyor, bağlanamıyor diyor. sorunu nasıl anlayabilirim?
    teşekkürler.

öncelikle hayırlı olsun..

"yeni mesaj aldığımızda ekranda 1 yeni mesaj olarak görünüyor. x kişisinden 1 yeni mesaj olarak görünme imkanı yokmu?"

sanıyorum böyle bir özellik yok. yalnız ana ekrandaki küçük mesaj simgesinin üstüne geldiğinizde kimden geldiğini görebilir ve sol üste uzun basarak gelen mesajı sesli dinleyebilirsiniz..

"iletim raporları 20 taneyle sınırlı. arttırabiliyor muyuz? ayarlara baktım bulamadım."

otomatik olarak yenisi geldikçe diğerlerini siliyor. 20 tek sınır büyük ihtimalle. çünkü ben de baktım bulamadım şu an..

"wirelessa bağlı gözüktüğü halde herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda hata veriyor, bağlanamıyor diyor. sorunu nasıl anlayabilirim?"

no gateway reply hatası alıyorsanız; settings'ten connection'a ve daha sonra access point menüsüne tıklayıp hangi wlan'a bağlanacaksanız onun ayarlarını görebilirsiniz. modem şifresini doğru yazdıysanız diğer ayarları otomatik olarak kendisi yapılandırması lazım. siz o bağlantı noktasını silip yeniden kurabilirsiniz..

• Güzel cihaz. Kullandım ben de. Özellikle bağlantı konusunda falan hiç sıkıntı yaratmıyor. Kamera olayını da yeterli buldum ben fakat flashı olmasına rağmen çok iyi işlev görmüyor flash. Yani yeteri kadar değildi. Ama güzel telefon.
  • @Phoebe , senin mesaj konusunda söylediğin şey. nokianın syimbian olmayan telefonlarında geçerli. bunlarda olmuyor.
  • Beyazını aldım çok hoş duruyor

Bir sorum var şifreli tuş kilidi yok galiba? yani ben telefonu bir yerde bıraktığımda bir başkası bakarken tuş kilidinin şifre sormasını istiyorum bu özellik var mı? ben bulamadım
  • teşekkür ederim internete de bağlandı sonunda
    sarj süresi de giderek artar diyorlar o da olursa benim için harika olucak

şifreli tuş kilidinin olduğunu biliyorum bir arkdaşım yapmış ama o bile hatırlamıyor nerden yaptığını
  • sifreli tus kilidi: settings-general-security-phone and sim card menusu altinda lock code seceneginde.. benim cihazin turkce destegi yok ama zaten basit kelimeler yukaridakiler..
  • iki sorum daha olacak, birincisi telefonun ekranı çizildiğinde, kvk ile yaptırabilme imkanımız varmı? ekran değişmiyor diyorlar.
    ikincisi 3G'yi nasıl kapatabilirim? çok az gidiyor zaten şarjım belki 3G kapatınca düzelir
  • Ayarlar/telefon/şebeke altında sadece GSMi seçeceksiniz. Çift modu kapatmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

sifreli tus kilidi: settings-general-security-phone and sim card menusu altinda lock code seceneginde.. benim cihazin turkce destegi yok ama zaten basit kelimeler yukaridakiler..

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba..
    arkadaşlar.. telefonu ilk aldığımda çok güzel bi araba yarışı vardı içinde.. güncellemeler sonrasında kayboldu oyun.. geri getirebilmem mümkün mü?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

biraz geç bir cevap olacak ancak telefonla beraber gelen yazılımlar + oyunlar bu saydan indirilebiliyor;
    http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/nokia-e71/yazilim

• arkadaşlar bizim cihaz için şu aşağıdaki blackberry bold 9700 kılıflarından yok mu? kullanan varsa link verebilir mi internet satışı için:

http://www.hepsiburada.com/Liste/incipio-dermashot-silicone-case-for-blackberry-bold-9700-molina-red-ekran-koruyucu-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telkilincpdrmb97k&categoryId=16102#Gorseller

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

arkadaşlar bizim cihaz için şu aşağıdaki blackberry bold 9700 kılıflarından yok mu? kullanan varsa link verebilir mi internet satışı için:

http://www.hepsiburada.com/Liste/incipio-dermashot-silicone-case-for-blackberry-bold-9700-molina-red-ekran-koruyucu-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telkilincpdrmb97k&categoryId=16102#Gorseller

http://www.pdateknoloji.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85750

• Arkadaşlar selam. Ben de E71 kervanına yeni katıldım. Bilgisayarlarla aram iyi olsa da açıkçası telefon çok kurcalayan bir tip değilim. Yeni aldığım telefonla hiç bir şey yapmadım desem yeridir. İlk neler yapmam gerekir ayarlar olarak. Güncelleme yazılım olarak ilk neleri yükleyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba..
    arkadaşlar.. telefonu ilk aldığımda çok güzel bi araba yarışı vardı içinde.. güncellemeler sonrasında kayboldu oyun.. geri getirebilmem mümkün mü?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

biraz geç bir cevap olacak ancak telefonla beraber gelen yazılımlar + oyunlar bu saydan indirilebiliyor;
    http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/nokia-e71/yazilim

çok teşekkür ederim.. makbule geçti..aradığım oyunu buldum sayenizde.. "global race"

• arkadaşlar,

E71 "işlem kaydı" ile ilgili bir sorum olacak:

işlem kaydının içinden dilediğim kayıtları teker teker seçerek silmek istiyorum ama buna müsade etmiyor, ya hepsini siliyor yada hiç tutmuyor bu kayıtları..

bu konuda bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum, teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.