Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

garantisi devam ediyorsa mutlaka servisine verin.
  • Resimler kalitesi iç açıcı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

normal bir durum değil bu çizgi olayı

yazılım güncellemesi yada bir programla falan olcak bişey değil sanırım bu arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum ona göre bugün vercem
  • yeni 500 versiyon ile eski 400 versiyon arasındaki farkları bilen var mı ?
  • pil ile ilgili sıkıntı çekenler bu ürünü satın alabilirler. hem uygun hem kaliteli hemde ücretsiz kargo

http://cgi.ebay.co.uk/2500Mah-BP4L-Battery-Nokia-N97-E71-E63-E61i-E63-E90-/290457707155?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item43a0a0e293
  • quote:

Orijinalden alıntı: descart

quote:

yazılım güncellemesi yada bir programla falan olcak bişey değil sanırım bu arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum ona göre bugün vercem

öncelikle diğer arkadaşında soyledigi gibi çekim kaliteside çok kötü , yani nerdeyse vga kamera gibi bir netlik var , yada telefonun ön kamerası gibi. Ayrıca o çizgiler ancak çok ekstrem ışık alma durumlarında falan oluyor, ondada 1-2 saniyelik ve düzelir sonra netleşince , ama sizinkinde ciddi bir kamera sorunu gorunmekte. Dedigim gibi devam ediyorsa mutlaka servise gösterin. Cünkü ben kendi E71'imle oldukça kaliteli fotolar çekeibliyorum , sizinkilerde ciddi problem gorunuyor

• quote:

quote:

quote:

öncelikle diğer arkadaşında soyledigi gibi çekim kaliteside çok kötü , yani nerdeyse vga kamera gibi bir netlik var , yada telefonun ön kamerası gibi. Ayrıca o çizgiler ancak çok ekstrem ışık alma durumlarında falan oluyor, ondada 1-2 saniyelik ve düzelir sonra netleşince , ama sizinkinde ciddi bir kamera sorunu gorunmekte. Dedigim gibi devam ediyorsa mutlaka servise gösterin. Cünkü ben kendi E71'imle oldukça kaliteli fotolar çekeibliyorum , sizinkilerde ciddi problem gorunuyor

hepte beni bulur böyle şeyler ya dün verdim kvk ya umarım kısa zamanda hallolur

• Çok güzel bir telefon , güle güle kullan hayırlı olsun , bende e serisi kullanıcısıyım , gayet memnunum , e66 almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum
  • selamlar. ovi suite'ten bugun güncelleme yaptıktan sonra ayarlarımı geri yüklemeye çalıştım. 1 saatir nokia e71 geri yükleme yapıyor lütfen bekleyiniz yazıyor. ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

yeni 500 versiyon ile eski 400 versiyon arasındaki farkları bilen var mı ?

?
  • Merhaba

Olumlu olumsuz yönleri hakkında Kısaca bilgi verebilicek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

pil ile ilgili sıkıntı çekenler bu ürünü satın alabilirler. hem uygun hem kaliteli hemde ücretsiz kargo

http://cgi.ebay.co.uk/2500Mah-BP4L-Battery-Nokia-N97-E71-E63-E61i-E63-E90-/290457707155?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item43a0a0e293

Emrah bu üründen aldinmi, denedinmi?
    Teslim süresi dikkatimi çekti de biz diger ülkeler arasında oldugumuzda 20-26 gün arası gibi teslim süresi veriyorlar sende aldıysan tabiki durum neydi?

• merhaba arkadaslar bende E71 var faturasi yok imel numarasini caldialr
    ne yapmam lazim arkadaslar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hepte beni bulur böyle şeyler ya dün verdim kvk ya umarım kısa zamanda hallolur

Arkadaşım, benim telefonumda da vardı bu sorun,aldığım yere gittim(TİM) yazılımsal bir şey dediler servise gidip yeni firmware yüklendiğinde çözülüyor dediler. donanımsal olmadıktan sonra problem yok zaten kamerayı çok kullanmıyorum diye götürmedim. bu aralar telefonu çok kurcalıyorum. firmware versiyonunu 402.21.001 e yükselttim. bir ara aklıma geldi acaba kamera düzeldi mi diye, baktım düzelmiş çok kaliteli çekiyor artık. kafanı takma.
    servisten hemen gelmezse de mutlaka ara,üzerine düş, çabuk versinler bekletmesinler yapacakları şey max. 30 dakika sürüyor.

• arkadaslar bana hanginiz bilgi verebilir imel numaram calindi
    e71 nokia
    faturasi yok iste
    ne yapmam lazim
  • E71 de Touchpad Özelligi Var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTLoRD

E71 de Touchpad Özelligi Var mı ?

Kullanan Yok mu ?
  • merhabalar

forumda araştırdım rastgelmedim.
    ben telefonu geçen hafta best buydan aldım.
    yalnız karşıdakiyle görüşmem bittikten sonra uzunca bir bip sesi
    geliyor, kapama tuşuna tekrar basınca ses kapanıyor.
    sizlerin başına geldimi böyle bir sorun...
    nasıl kurtulabilirim.
    dün 400.21.013 olan sürümü 500.21.009 olarak değiştirdim gene düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opolat -- 20 Ekim 2010; 15:48:58 >
  • quote:

quote:

E71 de Touchpad Özelligi Var mı ?

Kullanan Yok mu ?

hayır yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

arkadaslar bana hanginiz bilgi verebilir imel numaram calindi
    e71 nokia
    faturasi yok iste
    ne yapmam lazim

*#06# imeini öğren sonra sorgulat garantiye
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.