Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkcs

arkadaşlar bugun elimdeki 3 yıllık 5610'un üzerine 200 ytl vererek tertemiz ikinci el e71 satın aldım, telefon gayet güzel duruyor ve kullanışlı birşeye benziyor.Burada merak ettiğim e71 için piyasadaki en iyi versiyon sizce hangisi?

Bence en iyi versiyon son versiyondur herzaman.Bende son versiyonu kullanıyorum bi sorun yok
  • arkadaşlar mesaj atarken ekrandaki görünümün geç gelmesi sorununa bir çözüm var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcs

arkadaşlar mesaj atarken ekrandaki görünümün geç gelmesi sorununa bir çözüm var mı?

Nasi bi gecikme dostum bu?
  • Arkadaşlar bende 5 gün önce e71 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım..
  • e71de smiley yok sanırım bir çözümü var mı? program falan
  • arkadaşlar kamera sesını nasıl kapatıyuoruz. sessız tercıhte bıle fotograf cekerken ses cıkartıyo bunu ıstemıyorum nasıl kapatıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk-haydut

arkadaşlar kamera sesını nasıl kapatıyuoruz. sessız tercıhte bıle fotograf cekerken ses cıkartıyo bunu ıstemıyorum nasıl kapatıcam.

bunu bende çözemedim henüz

bi çözümü yoksada , pcden hiç ses kaydedilmemiş bir zil sesi yapıp onu kamera sesi olarak atamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

quote:

Orijinalden alıntı: bjk-haydut

arkadaşlar kamera sesını nasıl kapatıyuoruz. sessız tercıhte bıle fotograf cekerken ses cıkartıyo bunu ıstemıyorum nasıl kapatıcam.

bunu bende çözemedim henüz

bi çözümü yoksada , pcden hiç ses kaydedilmemiş bir zil sesi yapıp onu kamera sesi olarak atamak

oyle olacagınıda sanmıyorum ama cok uyuz bı durum
  • e71 sahipleri olarak kullandıgınız kılıflar nelerdir? Bende sadece deri kılıf var..
    Silikon kılıf almak istiyorum öneren var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

e71 sahipleri olarak kullandıgınız kılıflar nelerdir? Bende sadece deri kılıf var..

önceki sayfalarda yazmıştım sanırımda tekrar ediyim

http://www.hepsiburada.com/Liste/microsonic-anti-shock-soft-kilif-nokia-e71/ProductDetails.aspx?productId=telkilifmicant71&categoryId=16102

şundan aldım ben , oldukçada memnunum , düşme ve darbelerde çok iyi emiyor etkiyi , ayrıca telefonuda cok iyi sarıyor , hantal kılıflar gibi değil

• Bende kısa bir şey sorayım

telefonu ilk aldığım halden , son 500lü sürüme yükseltmiştim geçen ay.

menü geçişlerinde , mesaj aralarında falan ağırlaştı telefon , nedeni nedir ,yoksa normalmi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

e71 sahipleri olarak kullandıgınız kılıflar nelerdir? Bende sadece deri kılıf var..

önceki sayfalarda yazmıştım sanırımda tekrar ediyim

http://www.hepsiburada.com/Liste/microsonic-anti-shock-soft-kilif-nokia-e71/ProductDetails.aspx?productId=telkilifmicant71&categoryId=16102

şundan aldım ben , oldukçada memnunum , düşme ve darbelerde çok iyi emiyor etkiyi , ayrıca telefonuda cok iyi sarıyor , hantal kılıflar gibi değil

beğenmiştim bu kılıfı ama pahalı gelmişti..Deri kılıf almadan önce bunu görseydim eğer alabilirdim.. Bunun kadar iyi bişey bulamazsam bende alıcam.

Bu arada iphoneda ki gibi mesajlaşırken baloncuk çıkma yani eski mesajları görmemizi sağlayan program var mı ??
    Wifi yada 3g üzerinden radyoları dinliyecegimiz program var mıdır kendi internet radyosunda kaliteli radyo pek yok..

@zgr; Ben daha yeni e71 aldıgım için senin soruna cevap veremeyeceğim çünkü bende en son sürümü yüklüydü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snsnc -- 2 Ekim 2010; 1:07:44 >

• güncel.
  • zGr. , aldığın yedeklemeyi yeni firmwareda geri mi yükledin ?
    snsnc, ben orjinal beyaz kılıfını kullanıyorum hala. Kirlenince çamaşırsuyu ile kılıfı siliyorum, ilk günkü gibi oluyor.
    zGr. nin linkte verdiği kılıf hepsiburada.com daki gibi ince bir şey değil. Telefonu epey kalın ve kaba gösteriyor. Aynısını eşim kullanıyor. Ben önermiyorum.
    Kamera sesini kapatmayı ben de denedim ama başaramadım. Teorik olarak dediğiniz gibi boş bir ses dosyasını, sistem dosyalarından kamera seslerinin yerini bulup değişimi yapmaktır.
    turkcs , firmware güncelleme sorununu muhtemelen çözecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!
    zGr. , aldığın yedeklemeyi yeni firmwareda geri mi yükledin ?
    snsnc, ben orjinal beyaz kılıfını kullanıyorum hala. Kirlenince çamaşırsuyu ile kılıfı siliyorum, ilk günkü gibi oluyor.
    zGr. nin linkte verdiği kılıf hepsiburada.com daki gibi ince bir şey değil. Telefonu epey kalın ve kaba gösteriyor. Aynısını eşim kullanıyor. Ben önermiyorum.
    Kamera sesini kapatmayı ben de denedim ama başaramadım. Teorik olarak dediğiniz gibi boş bir ses dosyasını, sistem dosyalarından kamera seslerinin yerini bulup değişimi yapmaktır.
    turkcs , firmware güncelleme sorununu muhtemelen çözecektir.

kamera ses olayını biraz daha açabilirmiyiz?nasıl değiştiricez o dosyayı?
  • Bende E71 kullanıcılarındanım artık. Cok memnunum telefon gayet hızlı ve kullanıslı. Gorunum olarak E72 den cok cok daha guzel. 2 telefon arasında gıttım geldım sureklı ama E71 agır bastı.
  • sybiandan androide gecenler bi kıyaslama yapma zahmetinde bulanabilirmiiii

E71 imi artık desire ile değiştirmek istiyorum....

Reis eagle ne dersiiin....

Kırmızı bulten

vipline

Ne dersiniz beyleeeerrrr????
  • her birşeyi bilirim ama şu push mail i bilmiyorum arkadaş.acaba birisi tarif edebilir mi push mail i bana.
  • push mail: herhangi bir pop mail ini sms gibi geldiginde sesli bildiirimiyle seni uayaran mail programıdır...

diyelimki gmail hesabın var: kuruyorsun ve mail aldıgında bildirim telefonun ageliyor ve uyarı mesajı alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofinsky

push mail: herhangi bir pop mail ini sms gibi geldiginde sesli bildiirimiyle seni uayaran mail programıdır...

diyelimki gmail hesabın var: kuruyorsun ve mail aldıgında bildirim telefonun ageliyor ve uyarı mesajı alıyorsun.

ben push mail in ne olduğunu biliyorum da hotmail hesabım için ne yapmalıyım push mail olması için onu danışmak istemiştim
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.