Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

@qqqqqq0, pardon program ismini tam vermemişim, google da taratınca da dolayısı ile çıkmıyor.

buyur;
    http://www.smsdiary.eu/

fscaller programını nerden indirebilirim acaba?

teşekkürler

http://www.maxi.........cep.com/s60-3rd-cagri-yonetim-ses-ve-cagri-kayit/smartphoneware-best-screen-caller-v2-04-fscaller-56470.html

• Merhaba,

Almanya'dan hediye E71 geldi. 200 seri yazılım sürümü idi. Nokia Updater ile yazılım güncelledim, 300. serisine güncelledi. En son sürüme güncellemek için Reis'in sayfasından NSS ile farklı kod girdim. Updater ile en son sürüme güncelledim. Buraya kadar herşey güzeldi, yeni sürüm de çalışıyordu. Sonra Ovi ile aldığım rehber yedeğini geri yükleyeyim dedim. O zaman alet sapıttı ekran karardı, bir şey yok. Açıp kapattım, "Telefon açılması hatalı. Satıcınızla görüşün." uyarısı veriyor. Ne yapmalıyım?

Şimdiden teşekkürler
  • hard format atın. tekrar deneyin.
  • Saolasın Reis. Senin siteye girip "Hard format nasıl atılır" diye bakıp, hard format attım oldu, tam cevap yazacaktım, mesajı gördüm. Hem forum, hem site hızır gibisin :)
  • Arkadaşlar gelen eposta eklerini açamıyorum. Bilgisi olan varmı? V500
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimani21

quote:

quote:

arkadaşlar şimdi bende seçili konumlama yöntemleri; yardımlı gps ve tümleşik gps. yardımlı gps'in seçili olmasından dolayı gps kullanımım faturama yansır mı?

teşekkürler......

bir sitede şu bilgiyi buldum ücretlendirilmemesi için kullanımın:

"Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
    Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama sunucusu'nu kapalı konuma getirin."

ama konumlama sunucusunu kapalı hale getiremiyorum. çıkan seçenekler avea internet, avea mms, ave gprs wap.

gps'i tamamıyla ücretsiz kullanmak için hangi ayarı yapmalıyım?

yok mu fikri olan?

kinami, eğer online olmazsan sorun olmaz. zira internete bağlandığında uydu sinyalinin yanında internete bağlandığını anlarsın. online olmaman yeterli.

çevrim dışıykan bişey olmaz diyosun ama, konumlama sunucusunda avea internet seçmediğim zaman asla bağlanmıyor uyduya. orda da 3 seçenek var, ave internet, avea gprs wap ve avea mms. burdan hangisini seçmeliyim?(çevrimdışıyken) eğer avea interneti seçersem internete bağlanmış olmuyor muyum? sonuçta ücrete tabi tutulmuyor mu bu olay?

• Bende de gps de interneti çevrimiçi yapınca uyduya bağlanıyo fakat ücretli oluyo çevrimdışı yapınca da bağlanmıyo hangi ayarları yapmam lazım arkadaşlar ücretsiz kullanmam için bu mereti...
  • turkcell kodlu tlfunumu kod deiştirdikten sonra 500 sürümüne çıkardım

1haftadır falan kullanıorum , bugun şarjı biterken , şarja taktım ve bir süre sonra telefon kapandı. şuan acılmıor

ne yapmak lazımm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar şimdi bende seçili konumlama yöntemleri; yardımlı gps ve tümleşik gps. yardımlı gps'in seçili olmasından dolayı gps kullanımım faturama yansır mı?

teşekkürler......

bir sitede şu bilgiyi buldum ücretlendirilmemesi için kullanımın:

"Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
    Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama sunucusu'nu kapalı konuma getirin."

ama konumlama sunucusunu kapalı hale getiremiyorum. çıkan seçenekler avea internet, avea mms, ave gprs wap.

gps'i tamamıyla ücretsiz kullanmak için hangi ayarı yapmalıyım?

yok mu fikri olan?

kinami, eğer online olmazsan sorun olmaz. zira internete bağlandığında uydu sinyalinin yanında internete bağlandığını anlarsın. online olmaman yeterli.

çevrim dışıykan bişey olmaz diyosun ama, konumlama sunucusunda avea internet seçmediğim zaman asla bağlanmıyor uyduya. orda da 3 seçenek var, ave internet, avea gprs wap ve avea mms. burdan hangisini seçmeliyim?(çevrimdışıyken) eğer avea interneti seçersem internete bağlanmış olmuyor muyum? sonuçta ücrete tabi tutulmuyor mu bu olay?

senin için bugün bir kere daha denedim. internete 1 kb bile bağlanmadı. çatır çatır uydu da buldu, rotamı da çizdi.
    hangi hattı kullanıyorsanız, onun "internet" yazan seçeneğini seçin. ÇEVRİMDIŞI olarak kullanın.

seçeneklerde onu seçmiş olmanız sadece gerektiğinde bağlantıya hazır olmasıdır. tıpkı bir arabanın kontağının olması, fakat marşa basmamak gibi bir şey anlatabildim mi?
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 8 Ağustos 2010; 12:33:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

turkcell kodlu tlfunumu kod deiştirdikten sonra 500 sürümüne çıkardım

1haftadır falan kullanıorum , bugun şarjı biterken , şarja taktım ve bir süre sonra telefon kapandı. şuan acılmıor

ne yapmak lazımm

Merhaba, iki mesaj önce benim başıma da benzeri geldi. Hard format attım oldu. Yalnız hard format atınca tabii rehber vb. uçuyor
  • Hard formattan sonra e71 kendi caht programı silindi. Bunu tekrar nasıl temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

turkcell kodlu tlfunumu kod deiştirdikten sonra 500 sürümüne çıkardım

ne yapmak lazımm

Merhaba, iki mesaj önce benim başıma da benzeri geldi. Hard format attım oldu. Yalnız hard format atınca tabii rehber vb. uçuyor

teşekkürler , çözdüm olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

Hard formattan sonra e71 kendi chat programı silindi. Bunu tekrar nasıl temin edebilirim?

Şu problemede bakarmısın? varmı sende e71 in kendi chat porgramı?
  • E 71 in kendi chat programı ovi store da mewcut oradan indirebilirsin.
  • Burada hiç kimse mail gönderip almıyor galiba? Gelen mail eklerini nasıl açabilirim bilgisi olan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfree

E 71 in kendi chat programı ovi store da mewcut oradan indirebilirsin.

Orda baktım ama bulamadım açıkcası. ismi ne olarak geçiyor? nimbuz fring filan demiyorsun umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

quote:

Orijinalden alıntı: djfree

E 71 in kendi chat programı ovi store da mewcut oradan indirebilirsin.

Orda baktım ama bulamadım açıkcası. ismi ne olarak geçiyor? nimbuz fring filan demiyorsun umarım.

Ovi Contacts sanırım yeni versiyonun adı. "Nokia Chat has graduated from betalabs as Ovi Contacts" diyor. Chatle cok işim yoktur, kullanmadım bilmiyorum.
  • IM for Nokia - Chat on the go die geciyor ovi store de .
  • arkadaşlar sizde de hafıza kartı ve usb girişinin kapakları kapalı olduğu halde tam oturmamış gibi mi duruyor, yoksa sadece bende var olan bir sorun mu?
    teşekkürler
  • Bu ne yaaa? Chatmiş falanmış filanmış...Bu telefon bir iş telefonudur...ve bu mesajım 3 ncü yazışımdır. Gelen epostalardaki ekleri açmak için ne yapmak gerekir. Bilgisi OLAAAAANNNNNN YOKMUUUUUUU...
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.