Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ovi maps de ovi suitte kurulu driverlar tam olmaya bilir başka bir bilgisayardamı denememi öneriyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreamnej

quote:

uzun süredir telefonu kullanıyorum , ilk kez yazılım güncelliyim dedim ama

software updater şuanki sürüm , mevcut en güncel sürüm dior.

garip bir durum varmı ?

*#0000# yaptığında 500 lü versiyon çıkarsa telefonun güncel demektir, ben dün eşimin ve ortağımın telefonlarını güncelledim, ikisinde de aramalarda ses 2- saniye kadar geç geliyordu ayrıca ortağımın telefonu kendiliğinden kapanıyor du, bu iki sorunda çözüldü, başkada bir değişiklik farkedemedim, pc suite ile güncellemeyi denersen başarılı olursun

300lü versiyon yazıyor onu yaptıgımda. Software updater ile güncellemeyi deneyincede , mevcut son sürümü ztn kullanıyorsunuz gibilerinden birşey çıkıyor

Telefonun Turkcell kampanyalı mı?

sanırım :/

açılırken kapanırken logoları falan cıkıyor

Turkcell cihazıysa telefonun product kodunu değiştirmeniz gerekli. Turkcell destekli güncelleme henüz çıkmadı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreamnej

quote:

uzun süredir telefonu kullanıyorum , ilk kez yazılım güncelliyim dedim ama

software updater şuanki sürüm , mevcut en güncel sürüm dior.

garip bir durum varmı ?

*#0000# yaptığında 500 lü versiyon çıkarsa telefonun güncel demektir, ben dün eşimin ve ortağımın telefonlarını güncelledim, ikisinde de aramalarda ses 2- saniye kadar geç geliyordu ayrıca ortağımın telefonu kendiliğinden kapanıyor du, bu iki sorunda çözüldü, başkada bir değişiklik farkedemedim, pc suite ile güncellemeyi denersen başarılı olursun

300lü versiyon yazıyor onu yaptıgımda. Software updater ile güncellemeyi deneyincede , mevcut son sürümü ztn kullanıyorsunuz gibilerinden birşey çıkıyor

Telefonun Turkcell kampanyalı mı?

sanırım :/

açılırken kapanırken logoları falan cıkıyor

Turkcell cihazıysa telefonun product kodunu değiştirmeniz gerekli. Turkcell destekli güncelleme henüz çıkmadı.

teşekkürler peki onu ben yapabiliyormuyum ?

• evet yapabilirsin:
    http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/son-surumu-gormeyen-cihaza-son-surumu-gostermek-t1789.html

ama TRcell zımbırtıların gider. ve yedek al işlemler öncesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

evet yapabilirsin:
    http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/son-surumu-gormeyen-cihaza-son-surumu-gostermek-t1789.html

ama TRcell zımbırtıların gider. ve yedek al işlemler öncesi.

sitenizi yakın zamanda hatim edicem , henüz yeni yeni telefonla bişeyler yapmaya başlıyorum

teşekkürler :)

• Dostlar;

telefonun flash'ını fener olarak kullanmanın bir yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

arkadaşlar bende telefonu yeni aldım ama guncelleme yapmam gerekırmı? Ne işe yarar guncelleme?

Facebook ve izlesene sitelerine giriyom ama vıdeonun sadece sesi geliyo yanı goruntu yok ne yapmam lazım

Baştan sona buna yuklemem gereken ve tavsıye ettıgınız programları yazarmısınız? İlk defa kameralı boyle ust duzey bır telefon kullanıyorum ve acemıyım kusura kalmayın ama yardımlarınızı beklıyorum saygılarımla

Ya arkadaşlar ilk defa renkli ekran telefon kullanıyorum ve yıllardır takoz kullandığım için bilgisizim, birisi bana yardım etsin lütfen

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende telefonu yeni aldım ama guncelleme yapmam gerekırmı? Ne işe yarar guncelleme?

Facebook ve izlesene sitelerine giriyom ama vıdeonun sadece sesi geliyo yanı goruntu yok ne yapmam lazım

Baştan sona buna yuklemem gereken ve tavsıye ettıgınız programları yazarmısınız? İlk defa kameralı boyle ust duzey bır telefon kullanıyorum ve acemıyım kusura kalmayın ama yardımlarınızı beklıyorum saygılarımla

Ya arkadaşlar ilk defa renkli ekran telefon kullanıyorum ve yıllardır takoz kullandığım için bilgisizim, birisi bana yardım etsin lütfen

selam marslı aramıza hoş geldin, biz dostuz bizden korkma ve dünyayı yok etmeye çalışma, sana helal olsun diyorum ve önünde saygı ile eğiliyorum, sene 2010 ve sen daha yeni renkli ekran telefon kullanıyorsun, işte bu derim, gerçekten helal olsun, bence sende biraz japon kanıda var, onlarda da halen siyah beya televizyon kullananlar felan var yani, herkes senin gibi cihazı son demine kadar kullanıp sonra yeni bir tane alsa inanki türkiye çok daha rahat yaşanır bir ülke olur, daha zengin insanlar oluruz, bir telefona yaklaşık 1000 tl veriyoruz ve koca yaz tatilinde 1 hafta 4 veya 5 yıldızlı bir otelde tam pansiyon tatil yapmadan yaşıyoruz, her sene buna benzer 10 larca işe yaramaz şeye para verip daha önemli şeylerden ödün veriyoruz, hepimiz son moda şeyleri kullanmanın peşindeyiz, şu ana kadar problem yoktu ama şu an bir özeleştiri yaparak ülkeme verdiğim zararlardan dolayı özür diliyorum, helal olsun sana

• merhaba arkadaslar. Iki konuda yardima ihtiyacim var..

1.si mail gelen kutusunda gezerken sag taraftaki ses ac-kapa tuslarini yukari asagi gitme seklinde kullanma sansimizin olup olmadigi..

2.si nasil video izleyecegimiz? Youtube'a giriyorum, izle diyorum real player aciliyor ama unable to connect hatasi aliyorum.

Ne yapmam gerek? Simdiden tesekkurler..
  • ovi store da fb - pulg-in diye bişey var onu indirip yükle yönergeleri takip et işlem tamam ondan sonra webden göndere facebook ekleniyor direk gönderebiliyosun ancak furtiv ile yüklendi yazıyor facebookda
    quote:

quote:

quote:

• arkadaşlar merhaba bu sefer 2 sorum olacak.

1. telefonumun versiyonu 410.21.010, bundan daha güncel versiyonu var mı, varsa yüklememin artıları ve eksileri neler olur.

2. de gps e normal olarak (hat üzerinden bağlanmadığım zaman) bazı yerlerde yolları hiç göstermiyor, bazı yerlerde sokak detayları gösterilmiyor. bunun sebebi ovi maps ile ilgili mi yoksa adanada gps çalışmadığından mı?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimani21

arkadaşlar merhaba bu sefer 2 sorum olacak.

1. telefonumun versiyonu 410.21.010, bundan daha güncel versiyonu var mı, varsa yüklememin artıları ve eksileri neler olur.

2. de gps e normal olarak (hat üzerinden bağlanmadığım zaman) bazı yerlerde yolları hiç göstermiyor, bazı yerlerde sokak detayları gösterilmiyor. bunun sebebi ovi maps ile ilgili mi yoksa adanada gps çalışmadığından mı?

teşekkürler

1-) Şimdilik en güncel sürüm "500.21.009" .

2-) Yolları göstermemesinin sebebi telefonun henüz uyduya bağlanamaması olabilir. Acele etmeyin, uydulara tam bağlanıncaya kadar birazcık bekleyin. Adana'da GPS çalışmama olayı yok tabii ki.
  • Uydu her yerde aynı değilmi ya benmi yanlış biliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimani21

arkadaşlar merhaba bu sefer 2 sorum olacak.

teşekkürler

1-) Şimdilik en güncel sürüm "500.21.009" .

2-) Yolları göstermemesinin sebebi telefonun henüz uyduya bağlanamaması olabilir. Acele etmeyin, uydulara tam bağlanıncaya kadar birazcık bekleyin. Adana'da GPS çalışmama olayı yok tabii ki.

yani belirttiğiniz versiyon benim versiyonumdan daha başarılı değil mi?

bir de uyduya bağlanıncaya kadar bekleyin diyorsun ya bu süre çok uzun sürebilir mi? (internet olmadan) dışardayken mesela. çünkü yarım saatin üstünde açık bırakıyorum gps'i ana yollar dışında hiç bir yeri göstermiyor. ovi maps'den kaynaklanıyor olabilir mi?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimani21 -- 30 Temmuz 2010; 10:22:45 >

• kimani21 , bilgisayarına ovi yükle, haritalardan türkiye için olanı indir ve telefonuna yüklemesini bekle, dene..
  • merhaba arkadaşlar telefonumu değiştirecemde E71 ile E72 arasında çok büyük farklar varmı onu öğrenmek istiyorum bilen arkadaşlar beni yönlendirirse çok sevinirm teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: explat

merhaba arkadaşlar telefonumu değiştirecemde E71 ile E72 arasında çok büyük farklar varmı onu öğrenmek istiyorum bilen arkadaşlar beni yönlendirirse çok sevinirm teşekkür ederim

kesinlikle e71 alma derim !
    pil süresi, yazılımsal sıkıntılar, ürün kalitesi vs. açısından e 72 daha iyi bir ürün.
    bir çok nokia telefon kullandım. bence e71 nokia için bir fiyasko !
    benim düşüncelerim bunlar.
    e72 si olan arkdaşım memnum. ama ben e71 i alalı daha bir ay yeni oldu değiştirmek istiyorum.
    karar sizin. paraya kıyıp e72 alın derim.
  • Arkadaşlar E71 de bulunan orjinal GPS yerine Ovi de bulunan haritalar programını yükledim. Haliyle orjinal GPS, uçtu. Gelgelelim yüklediğim GPS çok kötü çıktı. Meğerse orjinal GPS çok iyiymiş. Sormak istediğim şey, telefonun yazılımını değiştirmeden sadece GPS ini eski haline nasıl getirebiliriz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba arkadaşlar..
    kullandığım ve sevdiğim telefon melodilerimi upload ettim.. belki sizlerinde hoşuna gidebilir..
    rapid-share.com/files/408771888/untitled.rar
    hotfile.com/dl/57174015/02a1157/untitled.rar.html

hotfile silinmiş, rapid güncel...

2.yi beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witter -- 2 Ağustos 2010; 11:49:48 >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.