Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazn surumunu v500e yukselltım ve lotus traveler mail die yeni bi uygulama geldi nasıl kurulacagını bilen biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigra14

cihazn surumunu v500e yukselltım ve lotus traveler mail die yeni bi uygulama geldi nasıl kurulacagını bilen biri var mı?

Aşağıdaki linke tıklayıp dosyayı indirebilirsin yanında bir PDF de nasıl kurman gerektiğini anlatıyor.

Lotues Traveler Mail İBM

• oLgan cevabın için teşekkür ederim.

ben telefonun mail alımı, internet kullanımı, mesajlaşma, hücre aramaları, müzik, gibi özelliklerini kullandığımda. akşama eve döndüğümde şarjın yarısı bitmiş oluyor. ertesi güne yetmeyeceği için telefonu şarja takıyorum.

bu özelliklerin çoğunu sıklıkla kullanmazsam iki gün idare ediyor.
    bu sebeple telefonu hergün şarj ediyorum. alacak arkdaşlar bu durumu göz önüne alsınlar.
  • arkadaşlar daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama, yazışma ve sesli görüşme için NIMBUZZ kullanıyorum. süper program.
    msn,twitter vs. açabiliyorsunuz programdan.
    kendi hesabını oluşturup yeni bir liste de oluşturabilirsiniz.

örneğin arkadaşınız bilgisayar başında siz ceptesiniz, msn i açın sesli görüşme yapın, yazışın.
    yada iki tarafta nimbuz ile telefonda msn açık olsun, yine sesli görüşme yapın..
    bir çok telefona oluyor bu program karşı tarafın da e71 i olmasına gerek yok.
    sesli görüşme için sadece karşı taraftaki telefonda da internet araması(voip) desteği olması gerekli o kadar.
    öyle bir özelliği yoksa, sadece yazışabilirsiniz..
    yazışmalarda hiç kopma yaşamıyorsunuz..
    şiddetle tavsiye ederim.

sesli görüşme yaparken, bağlantının kuvvetli olması önemlidir.
    örneğin internet paketinizden edge bağlantısı olan bir yerden bağlandığınızda kalite ve verim düşük oluyor.
    3g çeken bir yerde gayet güzel temiz bir bağlantı oluyor. ama hareket halinde olduğunuzda 3g her yerde çekmediği için edge ye geçerken görüşme düşebiliyor.
    en kaliteli ve ucuz olanı wifi ile bağlantı ki, şebeke(hücresel) aramasından bir farkı yok.

gayet güzel bir program.tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 21 Temmuz 2010; 13:51:17 >

• navigasyon için urun kodu ıstıyor. Nerden ogrenebilırım bu koduu?
  • arkdaşlar, bu LOTUS TRAVELER MAIL, nasıl çalıştırılır?
    mail for exchange yada diğer postalaşma programalarından iyi mi?
    kurmaya çalıştım server, ID vs. istiyor. hotmail adresimi verdim. sunucuları ona göre ayarlamaya çalıştım başarılı olmadı.
    yapamayınca sildim. ama telefonu yeniden başlatınca yeniden geldi. nokianın sitesinde kurulum için çok saçma bir video var.
    kullanan varsa bir yardım ederse sevinirim.

http://europe.nokia.com/find-products/nokia-for-business/messaging

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 21 Temmuz 2010; 15:21:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Julies

navigasyon için urun kodu ıstıyor. Nerden ogrenebilırım bu koduu?

telefonun öyle bir şey istememesi lazım. (son sürüm için)
    www.nokia.com/maps den yeni sürüm indirip kurun. kurulum işleminden önce eski versiyonu silin.
  • demek ki e72 gibi şarjı 4-5 gun gitmiyo. e72 de 3g açık oldugu bu sureleri göruyormuş..
  • S60v3 S60v5: Opera Mobile v10.1 Beta 1 Türkçe - Opera Mini v5.1 Türkçe OS9.x

Ekran görüntüleri aldatmasın. Yazılım hem S60v5 hem de S60v3 içindir. Sadece S60v3 için değildir.

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

Beta 1'deki Yenilikler:
    - Geolocation. Web siteleri artık cihanızı yerini isterseniz tespitederek daha kullanışlı ve hızlı web sayfalarını size gösterebilir.
    - Carakan JavaScript motoru (JIT aktif değildir)
    - Vega grafik kütüphanesi
    - Güncellenmiş Opera Çekirdeği ve bilimum hata düzeltimi
    - Daha akıcı kaydırma
    - Sanal klavye

• quote:

Orijinalden alıntı: djfree

3g aşırı pil tüketiyor bu tüm telefonlarda aynı.ben kapatıyorum 3g yi internete Edge ile baglanıyorum zorlanırsam 3g yi açıyorum işim bitince kapatıyorum.2 gün gidiyo tel. şarjı.(konusma msjlaşma messenger sürekli açık.)3g yi kapatınca baya farkediyo.

hocam 3g ya da edge nasıl kapatılıyor? ekrandan uyarıları çıkıp duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

quote:

Orijinalden alıntı: Julies

navigasyon için urun kodu ıstıyor. Nerden ogrenebilırım bu koduu?

telefonun öyle bir şey istememesi lazım. (son sürüm için)
    www.nokia.com/maps den yeni sürüm indirip kurun. kurulum işleminden önce eski versiyonu silin.

Nokia ovi maps 3.03 10wk.sis

Son sürüm bu görünüyor sitede indirdim şimdi telefona atıyorum Eski sürümü nasıl silicem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kimani21

quote:

3g aşırı pil tüketiyor bu tüm telefonlarda aynı.ben kapatıyorum 3g yi internete Edge ile baglanıyorum zorlanırsam 3g yi açıyorum işim bitince kapatıyorum.2 gün gidiyo tel. şarjı.(konusma msjlaşma messenger sürekli açık.)3g yi kapatınca baya farkediyo.

araçlar-ayarlar-telefon-şebeke-şebeke modu:GSM

Julies, son sürüm nokia maps v3.04:
    http://hotfile.com/dl/44024447/b239ce1/Ovi.Maps.Installer.v3.04.10wk17.b07.OS9.3.S60v3.FP2.sis.html

• arkadaşlar bugün e71 aldım ama her wireless bağlantımda evdeki wireless modemimin şifresini soruyor. Bunu nasıl engellerim yani her seferinde aynı şifreyi sormasını nasıl engellerim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse
    arkadaşlar bugün e71 aldım ama her wireless bağlantımda evdeki wireless modemimin şifresini soruyor. Bunu nasıl engellerim yani her seferinde aynı şifreyi sormasını nasıl engellerim acaba?

arkadaşlar ben şuanda operamı ne kullanıyorum. Veya opera kullanmıyorsam da onu kurayımmı farkı nedir? Onu nasıl kurarım arkadaşlar
  • syruse , öncelikle hayırlı olsun.
    "BAĞLANTI > WLAN sihrbz. >" gir. wifi'yi tanıt bir kere, daha sonra yoluna devam et.

opera mini kullanmanı tavsiye ederim. nokia nın orjinal web tarayıcısına göre çok daha iyidir.
    cepten google'a opera mini diyerek taratırsan indirip kurabilirsin. haydi kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 22 Temmuz 2010; 1:20:44 >
  • quote:

syruse , öncelikle hayırlı olsun.
    "BAĞLANTI > WLAN sihrbz. >" gir. wifi'yi tanıt bir kere, daha sonra yoluna devam et.

opera mini kullanmanı tavsiye ederim. nokia nın orjinal web tarayıcısına göre çok daha iyidir.
    cepten google'a opera mini diyerek taratırsan indirip kurabilirsin. haydi kolay gelsin.

teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

quote:

http://hotfile.com/dl/44024447/b239ce1/Ovi.Maps.Installer.v3.04.10wk17.b07.OS9.3.S60v3.FP2.sis.html

uyarıların çıkmasını engellemedi ama hala

• quote:

quote:

quote:

Bu sürüm E66 ve E71 için geçerli bir sürüm değil. E72 gibi FP2 modellerde çalışıyor. E71'de denemiştim açmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

quote:

quote:

Bu sürüm E66 ve E71 için geçerli bir sürüm değil. E72 gibi FP2 modellerde çalışıyor. E71'de denemiştim açmamıştı.

en güzel yol, nokianın sitesinden girip indirmektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

quote:

quote:

en güzel yol, nokianın sitesinden girip indirmektir.

Teşekkürler,Ovi maps işini hallettim şimdi v.500 ü yüklemeye geldi hafıza kartını çıkarıp deyimedim hala akşam deniyicem inşallah cihaz alev almaz

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.