Evet beyaz iyi deil siyah çok daha iyi ama E71 herhaliyle karizma telefon
arkadaşlar, telefonuma ZAGG INVISIBLE SHIELD koruyucu uyguladım. fakat hiç sevmedim. bu yüzden ön yüzde bulunan koruyucu plastikleri çıkardım.ekran görüntüsü çok berbat olmuştu. ya ben uygulayamadım yada ürün de bir dandiklik vardı. arkada olanlar (anten kısmı,arka kapak ve alt) şimdilik duruyor. 31 tl para vermiştim. "nasıl olur? denesem iyi olur mu ?" diyenler varsa bence denemesinler. gidip istediğiniz kılıfı kullanın yada bırakın çizilsin bir yıl sonra gider servisten kapak değiştirirsiniz.
beni rahatsız etti. telefonu elime aldığımda hissettiğim şey yok oluyor. plastik bir şeye dokunuyorsunuz.
üstelik köşeleri sürekli elime takılıyor. bu gidişle onları da çıkartırım. orjinal kılıfına girerken zorluk çıkarıyor çünkü.
Arkadaşlar e71 de,fotoğrafı kartvizit görüntüsü yaptığımızda küçük resim oluyor da neden arayan görüntüsü tam ekran görünmüyor?
arkadaşlar, kimin elinde hangi pro varsa, yaptığı işlev ile birlikte burada paylaşabilirmi, sertifika sorunu olmasın ama, birde download linkleri ile birlikte tabiiki, kendi upload larımız olursa daha iyi olur, veya arşivinizi 100 mb civarlarında parçalar halinde sıkıştırıp rapid lersek daha iyi olur, bende 2-3 tane pro var biri msn-opera-skyfire (kapandı problemli),midomi isteyen olursa link atarım, isim isim aramak yerine hepsi bu sayfada elimizin altında olursa çok daha iyi olacak, ben halen 500 update ini yapamadım, çünkü yok hiç bir yerde, sertifika kırma işleminin nasıl olduğunu da programla birlikte anlatırsanız sevinirim, teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Hamdi0555
arkadaşlar, telefonuma ZAGG INVISIBLE SHIELD koruyucu uyguladım. fakat hiç sevmedim. bu yüzden ön yüzde bulunan koruyucu plastikleri çıkardım.ekran görüntüsü çok berbat olmuştu. ya ben uygulayamadım yada ürün de bir dandiklik vardı. arkada olanlar (anten kısmı,arka kapak ve alt) şimdilik duruyor. 31 tl para vermiştim. "nasıl olur? denesem iyi olur mu ?" diyenler varsa bence denemesinler. gidip istediğiniz kılıfı kullanın yada bırakın çizilsin bir yıl sonra gider servisten kapak değiştirirsiniz.
beni rahatsız etti. telefonu elime aldığımda hissettiğim şey yok oluyor. plastik bir şeye dokunuyorsunuz.
üstelik köşeleri sürekli elime takılıyor. bu gidişle onları da çıkartırım. orjinal kılıfına girerken zorluk çıkarıyor çünkü.
telefonun kasası çelik olduğundan zaten genelde pek hasar almıyor... kılıf kullanmayı yaklaşık 1 sene önce bıraktım ve 18 aydır kullandığım telefonda sadece 2 hasarım var.
1. mikrofonun olduğu kısımda 1 mm2 lik bir parça dökülmesi (bu kısım çelik değil ve benim ufaklık yere falan attı telefonu) 2. navigasyon tuşunda ufacık bir kaplama dökülmesi (sürekli aynı yere tırnağımla basmamdan dolayı oldu, kahrolsun Solitaires oyunu)
koruma için aldığım tek önlemse camın çizilmesini önlemek için aşağıdaki gibi bir film kullanmak oldu.
E71 masaüstü duvar kağıdı atadığımızde üstten ve alttan şerit olarak kesiyor. Bunu düzeltme şansımız varmı? yoksa böylemi kullanacaz?
ilk önce ovi yi güncelleyin. şu anda e66 yı v500 e yükseltiyorum
e71 i 500 tl ye alabilcegimiz bir yer varmı ?
550 ye hızlıal
herkes cok memnun bır bende sorun var heralde menu sureklı kılıtlenıyor acıp kapamak gerekıyor guncel surumu yukledım ama hıcbırsey degısmedı menu tusuna basınca sag ustte mavı ve beyaz yatay cızgı cıkıyor delırıcem alalı 11 gun oldu yarın genpaya goturucem ben tamır ettırmek ıstemıyorum yenısını verırler mı?
daha 11 gun oldu servıse gıdıyor 1 aylık olunca çöpu boyluyıcak heralde yardım bılgısı olandan cevap beklıyorum sızce yenısı ıle degıstırıler mı?n :(
cenk333 bende alalı bir o kadar oldu.
telefonu güvenlik kodu ile kullanıyorum, mesaj geldi açmak istedim hiç bir tuş çalışmadı. pilini taktım çıkardım. böyle bir şey bende de oldu. birazdan şu 5.0... sürümünü güncelleyeceğim.
programsal ufak tefek şeyler gibi geldi, sürekli olmuyorsa servise götürmeni tavsiye etmem. program yükler verirler hiç bir işe yaramaz bence.
eğer süreklilik arz eden bir şey ise direk aldığın yere git göster. yenisini için onlar ile muhatap ol derim.
Telefonu şarja taktım, dolduktan sonra hemen yeni sürümü yükleyeceğim. Farkettiğim değişiklikleri mutlaka paylaşırım.
aaynı sorun benede var 4 kere servise gitti değiştirmeedileer
quote:
Orijinalden alıntı: cenk333
herkes cok memnun bır bende sorun var heralde menu sureklı kılıtlenıyor acıp kapamak gerekıyor guncel surumu yukledım ama hıcbırsey degısmedı menu tusuna basınca sag ustte mavı ve beyaz yatay cızgı cıkıyor delırıcem alalı 11 gun oldu yarın genpaya goturucem ben tamır ettırmek ıstemıyorum yenısını verırler mı?
daha 11 gun oldu servıse gıdıyor 1 aylık olunca çöpu boyluyıcak heralde yardım bılgısı olandan cevap beklıyorum sızce yenısı ıle degıstırıler mı?n :(
aynı sorun bendede vardı 3 kere gıttık sorun aynı guncel yazılım yukleyıp verıyorlar menu tusu sagda ıse orayı baska bolumle degıstır sorun cozuluyor
pardon solda ıse
arkdaşlar 5... sürümü yazılımı yükledim. size tavsiyem madem format atıyoruz alete, yedeklerinizi alın ve hafıza kartını da çıkartıp ayrıca bir format atın. olmuşken temiz olsun.
Arkadaşlar ilk çıktığından beri bayılıyorum bu telefona ama malum maddi durumlardan dolayı alamadık şimdide E74 ile E71 arasında kaldım sizce hangisi?
Dün akşam son sürümü yükledim, ekstra 1-2 özellikten başka hiçbir şey yok. Ses kalitesinde değişme yok gibi. Ovi Maps 3.03 zaten yüklüydü bende. Office 2007 dosyalarını destekliyor vs. Dediğim gibi 1-2 özellikten başka fark yok.
v50 versiyonu nokia updater da ve nokia.com da görünmüyor, siz nasıl indiriyorsunuz bunu?